Sve je to jasno zato sam i napisao , da na trenutak zaboravimo upravu a da se posvetimo ovim na terenu , a vec do kraja sedmice ce se reci i pokazati istim sta se misli o njihovoj igri na terenu !The Game je napisao/la:Kako ce se boriti kad sjede po kafanama do ranih jutarnjih satiDirk je napisao/la:Vrijeme je da se za trenutak okrenemo mimo uprave i kazemo balerinama u svetom dresu da su ispucali bonus ... vec narednih dana ce znati da su pogrijesili i da su izdali one koji putuju kilometre radi njih !
Uprava je kriva , ali okrenemo li se terenu ne igra uprava nego manekeni koji se vise ne bore !![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Skontali smo seDirk je napisao/la:Sve je to jasno zato sam i napisao , da na trenutak zaboravimo upravu a da se posvetimo ovim na terenu , a vec do kraja sedmice ce se reci i pokazati istim sta se misli o njihovoj igri na terenu !The Game je napisao/la:Kako ce se boriti kad sjede po kafanama do ranih jutarnjih satiDirk je napisao/la:Vrijeme je da se za trenutak okrenemo mimo uprave i kazemo balerinama u svetom dresu da su ispucali bonus ... vec narednih dana ce znati da su pogrijesili i da su izdali one koji putuju kilometre radi njih !
Uprava je kriva , ali okrenemo li se terenu ne igra uprava nego manekeni koji se vise ne bore !![]()
![]()

Dobar je Zeka, mog'o bi se on skinut pa zaigrat koju do kraja, sigurno bi nam pomogao
-
- Kontakt:
znaci bilo je i vas na rekonstrukciji,SVAKA CAST tim momcima i zelim im da istraju u borbi za istinom...nek znaju da smo svi uz vas,ako treba icemo ginuti tamo za istinom,stvarno suosjecamo sa vamaprijeratni mangup je napisao/la:Svi navijaci koji su bili prisutni na rekonstrukciji su pripremljeni od pravnog tima kako treba da se ponasaju i sta da ocekuju. Provokacije su naravno bile ocekivane, pa im je zato savjetovano da cim se osjete ugrozenim situaciju prijave tuziteljici. Na prijavu ove prijetnje tuziteljica je reagovala rijecima: "Nije on to tako mislio". Na nase insistiranje da dobijemo ime i prezime doticnog krim inspektora na kojeg je navijac pred svima uperio prstom (taj inspektor je svo vrijeme bio uz tuziteljicu Sanju Cavar), naglo je promjenila plocu i odgovorila: "Ja to nisam cula". Ime i prezime policajca niko nije htio da kaze pa ni on sam, ali cemo dostaviti podnesak u kojem ce sve detaljno biti opisano ukljucujuci i sliku ili detaljan opis policajca koji je prijetio. Bilo je jos sitnih provokacija na koje momci po savjetu nisu nasjedali. Medjutim, ovo je bila otvorena prijetnja i na to se moralo reagovati.
Sto se tice toka istrage, ako je suditi po rekonstrukciji, uglavnom se pokusava sve svaliti na Olivera Knezovica. Nezvanicno i neprovjereno su vjestacenja pokazala da je Knezovic ubio Vedarana, ranio mjestanina Sirokog Zadru i jos trojicu navijaca. Za dvojicu ranjenih navijaca nikako nisu uspjeli da dokazu da je postajala bilo kakve vjerovatnoca ili mogucnost da metak dodje iz pravca gdje je stajao Knezovic. Sve upucuje na to da su ta dva navijaca propucana sa benzinske pumpe gdje je stajala iskljucivo policija. Zbog ove cinjenice je odbrana maksimalno komplikovala vjestacenje i trazila da se iste stvari ponavljaju nekoliko puta samo da bi dobili na vremenu. Upaljena je ulicna rasvjeta, reflektori na stadionu, vidiljivost je bila jako dobra, ali odbrana je trazila da se prekine vjestacenje zbog mraka i slabih uslova u kojima ne zele da nastave i da ti momci ponovo budu pozvani. Zasto? Jednostavno da bi dobili na vremenu, a isto tako da zaigraju na kartu "mozda se nece odazvati danas su sjedili 4 sata bezveze, mozda smo ih slomili". Momci ce doci ponovo. Svjedocice, ali nece onako kako im kazu nego onako kako jeste. Uzalud su pokusavali prije rekonstrukcije lobirati da se u iskazu spomenu neke stvari koje nisu istinite. Lobirali su svi. Od policajaca, preko inspektora, pa do komesara Galica.
Lobiranje je islo tako da se pojavi inspektor u drustvu policajca koji prilazi zabrinutog izlaza lica jednom od ranjenika i govori "sjecas se ti mene ja sam rekao da ti prislone majicu na ranu da zaustave krvarenje... ti si dosao kod mene pa sam ja zvao hitnu ". Povrijedjeni je odgovorio "ja sam se srusio kad me pogodio metak nisam mogao da disem a ne da hodam. Vama su prisli moji drugovi trazeci da zovete hitnu, a vi ste odgovorili da necete balijama zvati hitnu. Zbog toga s vama ne zelim razgovarati, ja cu svoj iskaz dati tuziocu." Onda je nastupilo ubjedjivanje da se on sigurno ne sjeca jer je bio u soku, da je sigurno ovako kako policajac prica. Opisivao mu je situaciju "koja se desila ali koje se on zbog rane ne sjeca" ocekujuci da tu pricu podrzi u svom iskazu.
Kako izgledaju izjave pojedinih policajaca koji su bili akteri tih dogadjaja najbolje ilustruje pitanje o jednom kriticnom trenutku i odgovor policajca:
"Gdje ste vi sa te i te pozicije onda otisli?"
policajac: "Morao sam u wc".
Nuzda je nuzda ali ovo je previse.
I neka se zna da navijaci Sarajeva nisu ovce niti ce to ikada biti. Istina ce se saznati ma koliko je oni pokusavali sakriti. Momci koji su pozvani na rekonstrukciju se nisu bojali nikoga. Pricali su svoju stranu price, pricali su istinu, pricali su je za Vedrana, pricali su je zbog sebe, pricali su je za pravdu! Pokazali su da ne postoji niko na ovom svijetu ko ih moze pokolebati u tome. Ovako ozbiljnim, disciplinovanim i hrabrim pristupom su sokirali tuzioca i policiju koji su ocekivali da ce zbog straha moci dobiti izjave onakve kakve zele da bi se mogli oprati. Momci se nisu dali. Svaka cast braco!
preuzeto sa fksinfo

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
-
- Kontakt:
Šuman Kaže da je uprava ustvari samo on i Bašić. Šta je sa ostalima (Merdanović). Zašto je klub spao na 2 slova. Jesu li to njih trojica sve otjerali, pa sad hoće i navijače. A
što se tiče trenera, zano sam da nedaju Husrefu, jer je Husref jedan od nas i on se zalaže za raspuštanje ovog trojca.
što se tiče trenera, zano sam da nedaju Husrefu, jer je Husref jedan od nas i on se zalaže za raspuštanje ovog trojca.
Bitno je da su stvari krenule sa mrtve tacke,a vidit cemo u narednim danima kako i sta dalje posebno nakon sastanka uprave i BP 1946.meme pitar je napisao/la:Šuman Kaže da je uprava ustvari samo on i Bašić. Šta je sa ostalima (Merdanović). Zašto je klub spao na 2 slova. Jesu li to njih trojica sve otjerali, pa sad hoće i navijače. A
Kolko sam upucen postoji komflikt na realiciji Suman i Basic vs Zvaljak i Alihodzic...te je vjerovatno Suman aludirao na to da on i Basic rade nesto naspram ovih,dobro se zna ko je Mirso Alihodzic i zna se da je taj covjek otjerao sve sto je valjalo tu mislim na Granova,Gracica na kraju i Husrefa Musemicameme pitar je napisao/la:Šuman Kaže da je uprava ustvari samo on i Bašić. Šta je sa ostalima (Merdanović). Zašto je klub spao na 2 slova. Jesu li to njih trojica sve otjerali, pa sad hoće i navijače. A
I sam Suman jedva ceka sjednicu jel se ta sjednica toliko ceka,i tu bi mogla da se razrijesi situacija,inace Suman je clan BP pa mislim da i to donekle govori nesto...mada mislim da ce svi kolektivno da padnu kad krene pad uprave,da niko nece ostati ali eto o tom po tom....
Inace Cala je ispao dzek sto je momacki dao ostavku,ali je isto tako ispao pizda kao i uvijek jel je svu krivicu preuzeo na sebe na danasnjoj konferenciji ,i rekao da je on glavni krivac za sve sto naravno nije tacno...sam je jucer rekao da nije jedini kriv a danas je to porekao i rekao da je on jedini krivac,sve je to uradio da bi ostao u klubu,znaci sa trenerkog mjesta ide na neko drugo mjesto
Sto ce tice Zeke ko trenera drago mi je sto mu se dala sansa,kad je vec sezona donekle propala nek izvuce kolko moze,nista sa njim nemozemo izgubiti samo mozemo dobiti,ako je naravno ikako moguce to sa ovim igrackim kadrom,ali u svakom slucaju je zasluzio sansu
Inace ja sam cuo da je i Jovic iz Zrinjskog podnio ostavku pa sam ocekivao da on mozda dodje,jel je i prije govorio da ima zelju da vodi FKS mozda vremenom dodje do toga ko zna...inace ako dodje nova uprava sa Mucom(Popayem) na celu a oni cekaju razvoj situacije da se uvale , trio Muco,Blekic i Varesanovic, ocekujte slobodno da ce kandidat za trenera biti Ciro Blazevic...Muco prvo ganja da uvali svoje ljude po savezu pa da se ufati Sarajeva ako mu se pruzi prilika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Turkovic novi trener?!
E kad se sjetim njegove kontre protiv Genka meni se cini za 0:1 u gostima!

HSK Zrinjski Mostar
Zeko na čelu Sarajeva do daljnjeg, Zeko je inače moj poznanik, da se pohvalim 

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Muco ,Veresanovic,i "Zijad Blekic" jao ako on dodje za predsjednika pa taj covjek ima para ko blata , a lud je za Sarajevom.Citao sam u Sanu spreman je ako bude pred.dovesti jos biznismena,a da ce on licno uloziti veliki novac u Sarajevo.Mislim da bi sa njim i njegovom firmom i lovom bili prvaci ko od sale! : 

Meni nije jasno samo gdje su ti mnogi jaki privrednici ,a koji su navijaci FKS ,ove sve godine jel moguce da samo par ljudi tj.2-3 covjeka kontrolise klub i ko smije uopste prici klubucena je napisao/la:Muco ,Veresanovic,i "Zijad Blekic" jao ako on dodje za predsjednika pa taj covjek ima para ko blata , a lud je za Sarajevom.Citao sam u Sanu spreman je ako bude pred.dovesti jos biznismena,a da ce on licno uloziti veliki novac u Sarajevo.Mislim da bi sa njim i njegovom firmom i lovom bili prvaci ko od sale! :

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
Danas sam sjedio sa Torlakom i čovjek kaže da plate nije dobio 2-3 mjeseca,niko u upravi da k.....mrdne,treba neko kao Gracić ko može i da uloži svoje pare kad treba.
Basic je danas popusio izbore za predsjednika saveza KS,te ce ga tu sada naslijediti Pusina...Basic je svoju funkciju potpresjednika u FKS koristio najvise zbog toga da bi imao ledja racunajuci da ce mu to pomoci da zadrzi mjesto presjednika u KS te da se uvali u Savez kao bosnjaski predstavnik,sada kada je popusio to on nema vise interesa da ostane gdje je sad...Suman je vec rekao da ce sjesti sa BP da sa njima razmjeni misljenje,a brzo ce ce vjerovatno i zasjeti izborna skupstina u klubu i tu ce se vjerovatno rascistiti sa glavonjama
Ja cu se usuditi reci i da bolji dani dolaze u FKS
P.S. Turkovic je asistirao za 1-2 Muharemovicu
Ja cu se usuditi reci i da bolji dani dolaze u FKS

P.S. Turkovic je asistirao za 1-2 Muharemovicu

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 mar 2010, 20:27, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeste, kakva asistencijaBabilon je napisao/la:Turkovic novi trener?!![]()

adnanhz je napisao/la:Meni nije jasno samo gdje su ti mnogi jaki privrednici ,a koji su navijaci FKS ,ove sve godine jel moguce da samo par ljudi tj.2-3 covjeka kontrolise klub i ko smije uopste prici klubucena je napisao/la:Muco ,Veresanovic,i "Zijad Blekic" jao ako on dodje za predsjednika pa taj covjek ima para ko blata , a lud je za Sarajevom.Citao sam u Sanu spreman je ako bude pred.dovesti jos biznismena,a da ce on licno uloziti veliki novac u Sarajevo.Mislim da bi sa njim i njegovom firmom i lovom bili prvaci ko od sale! :il je to ipak suplja ma ja volim FKS al on zbog neki ljudi ja tu nemogu (vec standardna prica nekih ljudi) i sve vise vjerujem ovom drugom al et nadam se ipak promjeni i cekam da vidim sta moze ovo udruzenje BP 1946 ,a sto se tice Zeke mislim da je on u poslijeratnom periodu uz Skoru najvise zaduzio i obradovao navijace (po mom misljenju) al kao trener to cemo da vidimo ipak mislim da je ovo privremeno rijesenje
Ja sam ubjedjen da toj 2-3 covjeka iz uprave odgovara da su sami.Pa samo zamisli od Evrope kad su stigle pare njih 2-3 sjednu i lagano broje ,a nemaju kome racune polagati.Trosi brale koliko hoces sta te briga nisu tvoje,a marke nisu dali na pojacanja.Zeku doveli da se situacija smiri, a kad prvenstvo zavrsi opet jovo nanovo.Sve ce se mjenjati otjerace oni i Zeku,samo ce oni ostati.Molim Horde da od njih petorice izglasamo koji je od navedeni najomrzeni pa da pocnemo redom;Suman;Basic,Baljak,Alihodjic,Merdanovic.Konkurencija je zestoka!!!!

-
- Kontakt:
opet je suman najbolji od ove uprave,e sad sto je ko retardiran i nepismen to je druga prica i definitivno ni njemu nije mjesto u klubu a ostalim pogotovo
Jednog dana ce doci i vas kraj! - TAJ DAN SE IZGLEDA BLIZI!
istjerati sve iz kluba i zidati opet sve novo na novo!
NEMA VISE PO BABI I STRICEVIMA...po zaslugama ce se igrati za prvi tim i ulaziti u upravu
ps - cala je ispao jos vece **** po meni jer nije prozvao one iz uprave - opet CALA ODLAZI!
UPRAVA NAPOLJE!
Suman je toliko glup da nezna kad je osnovan klub...danas je rekao 49! ( četresdevet)
-
- Kontakt:
samo da je izgurati ovu sezonu
a onda aBd dovesti ljude koji su sposobni
a onda aBd dovesti ljude koji su sposobni
Eh da mi je vise docekati taj dan, da svi zajedno krenemo i istjeramo gamad iz uprave, u meni sve kljuca od kad sam maloprije vidio onog19HzsA87 je napisao/la:
NEMA VISE PO BABI I STRICEVIMA...po zaslugama ce se igrati za prvi tim i ulaziti u upravu
ps - cala je ispao jos vece **** po meni jer nije prozvao one iz uprave - opet CALA ODLAZI!
UPRAVA NAPOLJE!
Suman je toliko glup da nezna kad je osnovan klub...danas je rekao 49! ( četresdevet)

na sjeveru uvijek spica
19HzsA87 je napisao/la:
UPRAVA NAPOLJE!
Oni su dobili sto su trazili postavili Zeku i situaciju smirili.Stari fazoni na koji nas uzimaju vec godinama.

Basic pao na kantonalnim izborima i aBd uskoro ide i iz kluba sa ostalim g******
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, samoFKS, Sinfoc1986, Tatamata1946 i 36 gostiju.