Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 16:52

vuvu_zzz je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Kaka nece preci u Inter. Pogotovo nakon onih godina u Milanu. A i sumnjam da ce se Jose odreci takve velicine, nema sanse!
nema tu sta godine u Milanu kad lova legne na racun kluba tu je Kaka bespomocan tj Il ce u Inter ili ti moze zavrsiti karijeru, a ako Mou ne racuna na njega mada to nije nista zvanicno onda sve je moguce.....samo znam da se Kaka nista ne pita
Jarane nije ti RM neki sugavi klub koji zivi od prodaje igraca svoji..naravno da se pita KAKA ako on zeli ostati u RM a nezeli u INTER MILAN samo ga ISUS moze nagoviriti :mrgreen: pitao se i Makalele zelio je otici, tako i Robinho i dobili su zeleno svijetlo RM, RM ne zivi od transfera svoji igraca ali ima respect ;)
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 06 okt 2010, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 okt 2010, 16:52

* Milan Derby For Kaka Milan Derby For Kaka

Milan want Real Madrid ace Kaka to return to the club, but they have armed themselves for battle with Inter, who are also keen as a transfer battle is sparked. Italian reports suggest the Milanese clubs will fight each other for the Brazilian, who looks set to leave the Bernabeu with a January exit looking likely.
Teško da će preći u Inter jer ko sto onaj gore kaze nece smijeti pogledati kroz prozor :lol:
a za Milan mislim da je to loša ideja samo se trebamo sijetiti Shevchenka :roll:
Vjerovatno će on ostati 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 16:56

Ma svasta ovi italijanski mediji pisu. Jose se nije oglasavo povodom ovoga (naravno rekao je da zeli da gradi igru na Kaki i Ronaldu) tako da od ovoga nema nista. A i zbog cega bi se vracao u Milan, ako bi on odlucivao?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 17:00

Nail for Real je napisao/la:Ma svasta ovi italijanski mediji pisu. Jose se nije oglasavo povodom ovoga (naravno rekao je da zeli da gradi igru na Kaki i Ronaldu) tako da od ovoga nema nista. A i zbog cega bi se vracao u Milan, ako bi on odlucivao?
Vratio bi se u Milan da ga kamenuju :mrgreen:
slika
Eto zbog cega :lol:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 06 okt 2010, 17:28

moze Kaka reci da zeli ostati u Madridu al u tom slucaju bi bio u nemilosti trenera Mou-a, opet ponavljam ako ne racuna na njeg.....dakle klupa mu ne gineslika :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 17:29

A sam Mourinho izjavio da zeli graditi igru na Kaki i Ronaldu :|
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 17:31

vuvu_zzz je napisao/la:moze Kaka reci da zeli ostati u Madridu al u tom slucaju bi bio u nemilosti trenera Mou-a, opet ponavljam ako ne racuna na njeg.....dakle klupa mu ne gineslika :mrgreen:
Koja si ti stozina :mrgreen: slika :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 06 okt 2010, 17:32, ukupno mijenjano 2 puta.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 06 okt 2010, 17:32

jelde :lol: hajd vidjecemo :D ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 okt 2010, 18:50

Mah Kaka ko Kaka, uvijek se oko njega nesto pise, nece on nigdje. MAda ruku na srce, imali smo mi i boljih pa ni sa tim boljih nismo mogli puno toga uciniti par godina zaredom.

Jedan covjek je bolji od Kake, Ozila, Xavija, MAradone i Pelea zajedno... najbolji igrac svih vremena, najbolji igrac najboljih igraca najboljih igraca najboljih igraca svih vremena. Kralj nogometa i covjek koji je izmislio lijep nogomet.

Zna se ko je, ne moram ni reci ;)

[youtube][/youtube]

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 18:59

Uvije mi je bilo šega kada vidim kako se fanovi Reala zaklinju u Zidanea....i to daleko više nego navijaci Bordouxa ili Juventusa gdje je igrao svoje najbolje sezone.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 okt 2010, 19:15

Pa ti ne znas ni napisati ime tog prvog kluba a kamoli da znas kako je Zizou igrao :lol:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 19:17

Brnjoo je napisao/la:Pa ti ne znas ni napisati ime tog prvog kluba a kamoli da znas kako je Zizou igrao :lol:
heheh ma nije to ni bitno, bitno je da ti onanišeš i dan danas na Zidana...samo se papci lijepe na nebitne stvari.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 19:18

Mandrak je napisao/la:Uvije mi je bilo šega kada vidim kako se fanovi Reala zaklinju u Zidanea....i to daleko više nego navijaci Bordouxa ili Juventusa gdje je igrao svoje najbolje sezone.
dvoumim se da ovo posaljem u hall of fame, al necu da te ne brukam :mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 19:19

Nail for Real je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Uvije mi je bilo šega kada vidim kako se fanovi Reala zaklinju u Zidanea....i to daleko više nego navijaci Bordouxa ili Juventusa gdje je igrao svoje najbolje sezone.
dvoumim se da ovo posaljem u hall of fame, al necu da te ne brukam :mrgreen:
Šta ste se uznemirili odmah...pa nije vas Zidan sviju napravio da ga obožavate ko šošoni toteme.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 19:21

niko zidana ne obozava, ne znam sta si se uspalio, samo smo rekli da je to jedan od najvecih fudbalera ikada (opovrgni ako mozes) koji je igrao za nas voljeni klub

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 19:23

Nail for Real je napisao/la:niko zidana ne obozava, ne znam sta si se uspalio, samo smo rekli da je to jedan od najvecih fudbalera ikada (opovrgni ako mozes) koji je igrao za nas voljeni klub
došao da završi karijeru u realu i da uzme cifru...igrao je on i u drugim klubovima, pa šta?? misliš da tamo svršavaju od srece zbog toga.
Mah pusti bogati te price.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 06 okt 2010, 19:35

Mandrak je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:niko zidana ne obozava, ne znam sta si se uspalio, samo smo rekli da je to jedan od najvecih fudbalera ikada (opovrgni ako mozes) koji je igrao za nas voljeni klub
došao da završi karijeru u realu i da uzme cifru...igrao je on i u drugim klubovima, pa šta?? misliš da tamo svršavaju od srece zbog toga.
Mah pusti bogati te price.
Zabio je najljepsi gol LP u historiji u bijelom dresu koji je donio titulu i to je dovoljno navijacima da ga zauvijek zavole. Najbolji igrac svih vremena definitivno, niko ga ovdje ne obozava nego govori realno kako jeste. Igrao je on sjajno i u Juventusu niko to ne spori ali u Realu je nastavio te sjajne igre, osvojio LP, zavrsio karijeru i nastavio raditi u Madridu.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 19:40

Hajd dobro...Raul7 je fin momak, pa dobro.
Samo znaš i sam da je ta "ljubav" prema Realu koštala tvoj klub 73,5 miliona eura, koliko vas je Juve klepio po ušima.
Jbg, svaka fudbalska "ljubav" ima svoju cijenu....i Barci ste platili 60 miliona eurića za "ljubav" Figa itd.
Ali vi imate, može vam se :mrgreen: što se kažu u narodu.
I ti bi buraz za 60 miliona eura odmah sutra prešao navijati za Barcu svim srcem 8-) , ha ja...jel tako ili nije :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 19:43

Sta li ovaj lupeta nije mi jasno? Zidane je igracka legenda, pa jbt kakve veze ima sto smo ga platili 73 miliona. Dobri igraci su skupi, znas li to?
A ko si ti da diskutujes je li igrao srcem ili nije? Da je toliko odan Bordouxu ili Juventusu, ostao bi sa njima. Sada je savjetnik Perezu, dakle ostao je u Madridu!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 06 okt 2010, 19:46

Mandrak je napisao/la:Hajd dobro...Raul7 je fin momak, pa dobro.
Samo znaš i sam da je ta "ljubav" prema Realu koštala tvoj klub 73,5 miliona eura, koliko vas je Juve klepio po ušima.
Jbg, svaka fudbalska "ljubav" ima svoju cijenu....i Barci ste platili 60 miliona eurića za "ljubav" Figa itd.
Ali vi imate, može vam se :mrgreen: što se kažu u narodu.
I ti bi buraz za 60 miliona eura odmah sutra prešao navijati za Barcu svim srcem 8-) , ha ja...jel tako ili nije :mrgreen:
Jesam ja platio 70 miliona eura za Zidanea??? Meni je neprocjenjiv onaj gol u LP koji je dao zbog kojeg sam ja plakao od srece. I da , Perez je rekao da je to najjeftiniji transfer ikada, jer je Zidane donio LP i prihod od oko 200 miliona eura, sto od prodaje dresova sto od reklama itd. Ugl. ne znam sta ja tebi imam objasnjavati, vidim da se ne slazes oko toga da je Zizou najveci fudbaler ikada pa se ne zelim vise raspravljati sa tobom
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.