miki_92 je napisao/la:Jel ko kupio Paulinhov dres
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
U zvaničnom shopu Barcelone jučer je kupljen samo jedan dres najnovijeg igrača - Paulinha, prenosi Goal.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
miki_92 je napisao/la:Jel ko kupio Paulinhov dres
U zvaničnom shopu Barcelone jučer je kupljen samo jedan dres najnovijeg igrača - Paulinha, prenosi Goal.
200 miliona Brazilaca, nek ih bar četvrtina kupi po jedan...do the math.miki_92 je napisao/la:Jel ko kupio Paulinhov dres
Danas sam naletio na sliku na twitteru, neki azijat kupio onaj gostujuci, valjda je on jedini hahahahaDonnie Darko je napisao/la:Paulinho Senior možda.miki_92 je napisao/la:Jel ko kupio Paulinhov dres
xaviesta je napisao/la:Za Coutinha ne nuditi više ništa, jbo im on mater isto vrijedi i za ovog Gerivnha iz Dortmunda vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu, čuj 120 miliona za balavca sa dobrom sezonom.
Nikad, škart ce igrati i osvojiti titulumiki_92 je napisao/la:kad misle prodati ovaj škart
messilla je napisao/la:
Ne bi me čudilo da i ovo Watzke demantujeRobert Fernández (sportski direktor Barcelone): "Razgovarali smo sa Sergijem Robertom, imali smo jedan normalan razgovor o onome šta radi. Paulinho mu je konkurencija, ali Roberto je veoma važan igrač za nas jer je svestran. On je od vitalnog značaja za klub."
Hajd sto coutinjo ne vrijedi preko 100 miliona, za nhega se i nekako moze reci da je dokazan igrac, kako tek dembele ne vrijedi preko 100 miliona jer momcic je tek potencijal za svjetsku klasuAlfredNobel je napisao/la:Odustati od Coutinha, ne vrijedi on ovoliko, a i nema svrhe više. Krenuti po Dembelea svim snagama, on se lako može završiti. Ja bih uz Dembelea krenuo po Alexisa ili Draxlera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.