FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj borac je bas truba, da nema sudija oni bi bili osmi na tabeli
Jbga Borac bas lose igra u Vrapcicma, daj Boze i bod.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mirvic lajka objavu hordi na instagramu 

Sta kukate, kakav Velez jbt, 5. ce zavrsiti, zeljo je glavni konkurent
Volio bi ja Velež da mlatne Borca,bolje Velež u Evropu neko komšinica.
U 4 kola svakako nema teorije da ce Velez skupiti vise 4 bodova od nas.

U 4 kola svakako nema teorije da ce Velez skupiti vise 4 bodova od nas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sedmog aprila 2007. godine navijačka grupa Horde zla Sarajevo se po prvi put nakon agresije i rata u Bosni i Hercegovini organizovano pojavila na gostujućoj tribini Gradskog stadiona u Banja Luci. Tih 70 momaka bili su dio grupacije koja se ranije odvojila od matičnog sjevera i na zapadnoj tribini koševskog stadiona napravila zaseban kop. Razlozi odvajanja su bili neslaganje sa tadašnjim vodstvom grupe. Taj dan u Banja Luci je po prvi put razvijena parola sa našim čuvenim sloganom: MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO! Sloganom koji će u godinama koje slijede predstavljati ideju vodilju naše grupe, ideju o neodustajanju od borbe za naš klub i našu grupu. Četvrtog maja 2008. godine spomenuta grupacija sa zapada, koja je na prvoj utakmici na toj tribini brojala nešto više od stotinu ljudi, ovaj put se sa deset puta većom brojkom vratila na matičnu tribinu sjever i preuzela vodstvo grupe. Kao i Banja Luci godinu ranije, tako je i taj dan razvijena parola naše ideje vodilje: MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO! Taj dan započeto je novo poglavlje naše grupe. Poglavlje koje traje i dan danas. Petneastu godišnjicu povratka na sjevernu tribinu spomenutim sloganom nažalost nećemo proslaviti na istoj zbog bojkota domaćih utakmica, ali sudbina je htjela da navedena parola bude ponovo razvijena na mjestu gdje je to učinjeno po prvi put. Tada nas je bilo 70 sada nas mora biti 400 !
Braćo Hordaši, vrijeme je da još jednom svima pokažemo da od borbe za svoj klub i za svoju grupu
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO
JER
SARAJEVO - TO SMO MI!
SVI U BANJA LUKU!
Cijena putovanja je 25KM a termini uplate cetvrtak i petak od 15:00 do 19:45
Uplate će se vršiti u prostorijama UNFKS - Shopa
Braćo Hordaši, vrijeme je da još jednom svima pokažemo da od borbe za svoj klub i za svoju grupu
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO
JER
SARAJEVO - TO SMO MI!
SVI U BANJA LUKU!
Cijena putovanja je 25KM a termini uplate cetvrtak i petak od 15:00 do 19:45
Uplate će se vršiti u prostorijama UNFKS - Shopa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bio ih je otpratio, sad ih prati opet. Da li je ovo znak?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako nas nevrati ciganija iz rs kao kone sto su vratili.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda ne bi trebali, njima su vratili za ono što im se dešavalo na GrbaviciElCartel11 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 18:32Ako nas nevrati ciganija iz rs kao kone sto su vratili.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ako ponove isto onda će samo pokrenut lavinu reakcija. Nit će oni naredni put moći na Grbavicu nit će moći na Koševo i onda ko ti garantuje da ti sutra neko drugi neće pustit navijače i eto belaja. Time se ne postiže ništa, valjda su pametni.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 18:32Ako nas nevrati ciganija iz rs kao kone sto su vratili.
Po nas je ovaj rezultat bolji. Zašto? Da danas Borac uzme Velež, 99% bi bilo ono naše ma lahko ćemo imamo prednost. Nekako imam osjećaj da bi se opsutili ovako je bolje kad moraš zapeti svaku utakmicu.
Zašto naši ne srede tipa sa Bayernom preko Hasana da iz njihove akademije pošalju nam neke igrače na koje oni ne računaju da nas igračima nahvale i svake sezone pošalju 1, 2 igrača na probu pa ako šta bude bude.
Zašto naši ne srede tipa sa Bayernom preko Hasana da iz njihove akademije pošalju nam neke igrače na koje oni ne računaju da nas igračima nahvale i svake sezone pošalju 1, 2 igrača na probu pa ako šta bude bude.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Zato sto bayern ima takve veze i kvalitetu da moze poslati igrace u sve lige svijeta, zasto bi ih onda slali u najgore prkno na kugli zemaljskoj da lome noge na pasnjacima u trebinju i doboju? Uostalom, sumnjam da je braco nesto osjetljiv na bosnu i sarajevoH8Z7 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 18:35Po nas je ovaj rezultat bolji. Zašto? Da danas Borac uzme Velež, 99% bi bilo ono naše ma lahko ćemo imamo prednost. Nekako imam osjećaj da bi se opsutili ovako je bolje kad moraš zapeti svaku utakmicu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne bi, igraju kao kolektiv a imaju i premije. Valjda je bolje da se Borac odvoji pa da ne moraju oni zapeti protiv nas a ne suprotno.H8Z7 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 18:35Po nas je ovaj rezultat bolji. Zašto? Da danas Borac uzme Velež, 99% bi bilo ono naše ma lahko ćemo imamo prednost. Nekako imam osjećaj da bi se opsutili ovako je bolje kad moraš zapeti svaku utakmicu.
Ko se na mlijeko opeće i u jogurt puše. Kad se sjetim kako nam se zrinjski približio na 4 boda u onoj sezoni DK sa onakvom igrom, mislim da bi i sad bilo isto.MortemHz je napisao/la: ↑01 maj 2023, 18:40Ma ne bi, igraju kao kolektiv a imaju i premije. Valjda je bolje da se Borac odvoji pa da ne moraju oni zapeti protiv nas a ne suprotno.H8Z7 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 18:35Po nas je ovaj rezultat bolji. Zašto? Da danas Borac uzme Velež, 99% bi bilo ono naše ma lahko ćemo imamo prednost. Nekako imam osjećaj da bi se opsutili ovako je bolje kad moraš zapeti svaku utakmicu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ovaj borac je ku.rac od ekipe jedino će nas dobit uz improvizaciju sudija.
Velež igra dosta agresivno, sumnjam da mogu cijelu utakmicu izdržati u ovom ritmu. Borac nikakav, ako ovako nastave neće dati gol do jutra.
Nogometaš Darko Hrkalo napustio je redove premijerligaša Željezničara iz Sarajeva, i pojačao redove gradskog rivala Sarajeva.
Ovaj 18-godišnji lijevi krilni igrač po vokaciji nakon odlaska iz redova već je upisao nastupe za juniorski tim Sarajeva, čijeg će dio tima biti do kraja ove sezone.
Hrkalo je svoj nogometni put započeo u redovima Željezničara, a odlazak u redove Sarajeva mu je prvi transfer u karijeri.
Ovaj 18-godišnji lijevi krilni igrač po vokaciji nakon odlaska iz redova već je upisao nastupe za juniorski tim Sarajeva, čijeg će dio tima biti do kraja ove sezone.
Hrkalo je svoj nogometni put započeo u redovima Željezničara, a odlazak u redove Sarajeva mu je prvi transfer u karijeri.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Bekovi su im najgori u ligi.Staviti Kyeremeha i Gulia i satrat cemo ih po krilima.Ziljkica ne bi ni poveo,isprovocirat ce ga tamo,pocet ce se svadjati sa publikom i 3.zutiFKSDoGroba je napisao/la: ↑01 maj 2023, 18:48Ovaj borac je ku.rac od ekipe jedino će nas dobit uz improvizaciju sudija.
Btw cist penal je ono bio.Kur.ac ne bi svirao penal da nas igrac onako uzme loptu u ruke bez da bilo koji sudija ista signalizira.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je u martu prešao kod nas, pisali smo o njemu
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, MaroonBjelave, Proximic i 41 gost.