vidjecemoElegant je napisao/la:Sta li ce tek na derbiju biti ?!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
vidjecemoElegant je napisao/la:Sta li ce tek na derbiju biti ?!
Još samo da vas klepimo i ništa višehordas'87 je napisao/la:Nepostojeći faulovi, prekidi utakmica, bodovi za zelenim stolom. Šta hoćete dalje ?
Jos da poderemo tvoj umjetni klubic i nista vise.Haj vozdra.hordas'87 je napisao/la:Nepostojeći faulovi, prekidi utakmica, bodovi za zelenim stolom. Šta hoćete dalje ?
vidjeces na derbiju kad osim stariji ubaci iz loze ,a amar sam pred golom hahahahahahahordas'87 je napisao/la:Nepostojeći faulovi, prekidi utakmica, bodovi za zelenim stolom. Šta hoćete dalje ?
BlueIsTheColor je napisao/la:Igor Kristic: "Nadam se da ovaj prekid nece potrajati da ne ugrozi nasu programsku semu..."
A tekma na testnom kanalu MOJA TV...
hordas'87 je napisao/la:Nepostojeći faulovi, prekidi utakmica, bodovi za zelenim stolom. Šta hoćete dalje ?
Uporan neki čikoSarajlijaTM je napisao/la:jes dosadan ovaj 033644958 hahahahahahaha
VRH DNA !nidi je napisao/la:BlueIsTheColor je napisao/la:Igor Kristic: "Nadam se da ovaj prekid nece potrajati da ne ugrozi nasu programsku semu..."
A tekma na testnom kanalu MOJA TV...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Blank123, Cwirek, Levin, Lynx, Manijakdolopate i 48 gostiju.