Nemoj tako, Sloboda im dala 2 gola a ni jednu akciju nisu napravili. A oni dali golove iz akcije.Giljotina je napisao/la:Mene samo zanima kako ovi iz SDA Željezničar misle uz ovakvu igru opstati u ligi?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja im zelim da se gone i jedni i drugi u 3 lijepe P.M.fukara87 je napisao/la:Svaka cast mojoj Slobodi na igri protiv sudija i Zelje a Sarajevu zelim od srca da opet osvoje ligu
Sad kad onaj deb.il na onoj glupoj emisiji krene pravdati sudiju i ne sviranje cistog penala tipa evo ovdje se jasno vidi da je ruka odvojena od tijela i ne pripada igracu zelje nego je slobodni leteci objekat.
Moržinjo
Moržinjo
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- samoposteno
- Kontakt:
Protiv Celika je bio ozbiljniji sudija da je trebalo sviro bi vam penal na sredini terena....trenutno ste u rangu Zvijezde i RadnikaOsim13 je napisao/la:Čestitke Slobodi na partiji. U neku ruku mi je drago što su uzeli bod, da se malo i naši spuste. Ima tu još pure da se jede.
Sad ne znam kad su vaši tražili penal, iz one situacije mi jes izgledalo ko ruka al opet mi nije ugao bio najbolji pa ne znam, nisam još video ni pogledao, ako je bila ruka onda eto još jedan razlog.
Ps
Kao što sam i pisao, Sloboda mnogo ozbiljnija ekipa od Ćelika
Cisto sumnjam da se bez zuba smijes u raji ovako kao na forumu !svrakino1921 je napisao/la:16022019 je napisao/la:Ja ne vidim kako ce ovi levati uci u 16 metara Lazicu i Serbecicu ali ozbiljan sam... Oni su odron sto je najgore sa utakmicom manje opet ce imati minus za Sarajevom.![]()
![]()
![]()
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
**** me svak,ako ova ekipa ne dogura do grupne faze LP!!!!
Hajdeee Željoooo
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pavlovic je za ovog njihovog Oliver Kahn i Lav Jashin zajednoGiljotina je napisao/la:Sarajevo će ih poniziti na derbiju. Za ovog je golmana, to garantujem, čak i Pavlović klasa!DamirT je napisao/la:Sto se mene tice ne moraju ni opstat.Sutra se raspali dabogda.Da Sloboda ovako igra kao cmeljo,iskreno bilo bi me stid i navijat za nju,a boga mi i ista reci za savez i sudije.Ovo je nevidjeno guranje evo vec par kola:Zrinjski,Celik,Sloboda.Pitam se samo do kada?Najvjerovatnije dok im Sarajevo ili Zrinjski ne ogade fudbal u ovom njihovom kontejneru,smecariGiljotina je napisao/la:Mene samo zanima kako ovi iz SDA Željezničar misle uz ovakvu igru opstati u ligi?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
EjOsim13 je napisao/la:Čestitke Slobodi na partiji. U neku ruku mi je drago što su uzeli bod, da se malo i naši spuste. Ima tu još pure da se jede.
Sad ne znam kad su vaši tražili penal, iz one situacije mi jes izgledalo ko ruka al opet mi nije ugao bio najbolji pa ne znam, nisam još video ni pogledao, ako je bila ruka onda eto još jedan razlog.
Ps
Kao što sam i pisao, Sloboda mnogo ozbiljnija ekipa od Ćelika
Njima je sve bilo
I penal i sviran ofsajd i nadoknada vremena i kontejner nas stadion i sudija iz Zenice
Svi al svi gledaju nasu utakmicu
LUDILO
I zapad psuje
SLOBODA NAVIJAČIMA!
ŽELJO SUDIJAMA!
ŽELJO SUDIJAMA!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako ovog sudiju i pomoćnike ne suspenduju do kraja sezone, nema smisla igrati više.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sadikovic je bolji igrac od Boje. A toliko je momak popljuvan a ovaj docekan ko da iz Mancestera dolazi covjek bi rekao to nesto ,u ovih 5 kola se porediti nemogu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
Smijem se u firmi16022019 je napisao/la:Cisto sumnjam da se bez zuba smijes u raji ovako kao na forumu !svrakino1921 je napisao/la:16022019 je napisao/la:Ja ne vidim kako ce ovi levati uci u 16 metara Lazicu i Serbecicu ali ozbiljan sam... Oni su odron sto je najgore sa utakmicom manje opet ce imati minus za Sarajevom.![]()
![]()
![]()
-
Pitaristok
- Kontakt:
Zajebo ih ahmedijaJonSnow je napisao/la:Nije to ništa, prije par godina nisu ni ligu uspjeli osvojit.BordoSarajevo je napisao/la:Hhhahhahahahah kakva sramota.
Sa sudijama ne mogu pobjedit.
Hahahahahahahahahha
Realno, ali majstore zamisli kakva je to ekipa kad zavise od velikog Mese Alispahicamiky_hz je napisao/la:Sadikovic je bolji igrac od Boje. A toliko je momak popljuvan a ovaj docekan ko da iz Mancestera dolazi covjek bi rekao to nesto ,u ovih 5 kola se porediti nemogu.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Čelik najbolja gostujuca ekipa 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Drugi pomoćnik (Beljo) je naš najbolji, bio je najbolji i u ovoj tekmi od njih na terenu, on sigurno neće biti suspendiranfks74 je napisao/la:Nemoj tako, Sloboda im dala 2 gola a ni jednu akciju nisu napravili. A oni dali golove iz akcije.Giljotina je napisao/la:Mene samo zanima kako ovi iz SDA Željezničar misle uz ovakvu igru opstati u ligi?![]()
Ako ova sudijska trojka ne bude suspendovana, ne znam onda zasto postoji savez.
Sadiković je doktor nauka za sve što su doveli par godina unazad, ne samo za Boju.miky_hz je napisao/la:Sadikovic je bolji igrac od Boje. A toliko je momak popljuvan a ovaj docekan ko da iz Mancestera dolazi covjek bi rekao to nesto ,u ovih 5 kola se porediti nemogu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- samoposteno
- Kontakt:
SLOBODA SUDIJAMA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.