Moderator/ica: insider

Igrao malo nešto prošle godine i glupo mi, mjesec dva kad FIFA izadje ok, ali kasnije svako dream team ima
Cijela konzola blokirana. Ne moze ni sa jednog accounta da se udje na FUT.
Je li RTX 2070 super graficka? Koliko te sveukupno izaslo?
E jbg hoćeš ti da varasgaston je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:20Cijela konzola blokirana. Ne moze ni sa jednog accounta da se udje na FUT.
Ovo sto sam nasao na netu je da otp. ban traje 45 dana, meni danas tacno 30.![]()
Sta dobijes na pocetku? Jel treba grindat do 30 lvl ko na PC verziji?Otelo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:24Igral' ko Wild Rift? Kako ide?
Ja nakon 164 odigrana ranked meča u gold II sa 52.4% winratea i igram vecinom enchanter supporte, Sona (70% winratea) Seraphine (60%) i Lux (51), al nju igram i na midu.
Mada, mislim da mi je platina neki maksimum koji mogu da dostignem i da ću tu doživjeti skill limit![]()
Dobijes par championa i Welcome to the Rift misije koje kad riješiš dobiješ isto tu i tamo nekog championa. Ako igraš sa PC accountom dobiješ "Rift to Rift" misije i kad ih kompletiraš dobiješ također nekoliko championa (u zavisnosti koliko dugo si igrao na PC-u i šta sve tamo imaš).Ozymandias je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:42Sta dobijes na pocetku? Jel treba grindat do 30 lvl ko na PC verziji?Otelo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:24Igral' ko Wild Rift? Kako ide?
Ja nakon 164 odigrana ranked meča u gold II sa 52.4% winratea i igram vecinom enchanter supporte, Sona (70% winratea) Seraphine (60%) i Lux (51), al nju igram i na midu.
Mada, mislim da mi je platina neki maksimum koji mogu da dostignem i da ću tu doživjeti skill limit![]()
Hvala na opsirnom odgovoruOtelo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:33Dobijes par championa i Welcome to the Rift misije koje kad riješiš dobiješ isto tu i tamo nekog championa. Ako igraš sa PC accountom dobiješ "Rift to Rift" misije i kad ih kompletiraš dobiješ također nekoliko championa (u zavisnosti koliko dugo si igrao na PC-u i šta sve tamo imaš).Ozymandias je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:42Sta dobijes na pocetku? Jel treba grindat do 30 lvl ko na PC verziji?Otelo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:24Igral' ko Wild Rift? Kako ide?
Grind ne postoji kao na PC-u, već od desetog levela možeš igrati ranked, a na svakom lvl up do desetog levela dobiješ po championa. Ima negdje tab tačno sa svim nagradama prilikom novog levala. Poslije desetog dobijaš blue emotes (valuta za kupovanje championa).
Jedino je drugačije što svi championi koštaju isto, odnosno 5.500 Blue Emotesa, no skupi se i to nekako. Ima svaki dan first win of the day misija i pored toga svaki dan dobiješ tri dnevne misije koje kad kompletiraš dobiješ XP i BE. Kad odradiš tipa šest misija dobiješ kapsulu koju kad otvoriš dobiješ dodatan XP i BE, a sedmično možeš dobiti tri te kapsule, koje sve skupa daju oko 1000BE.
Pored toga, kad izađu novi championi bude i eventovi koji daju XP, BE i jednog free championa.
Ja sam lvl 28 i imam 29 championa, a u igri ih je trenutno 55, no sad će za vrijeme patcha 2.1 izaći još pet (Rakan, Xayah, Pantheona, Kata i još neko), te će biti i event gdje kontam pokupiti Rakana.
Ako imaš još pitanja, pitaj![]()
Sleeping Dogs, nije ogromna, ali na fazon GTA, sa manjim svijetom i ono imaš story - undercover copBajramovic1999 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:19Raja mozel preporuka za neku zanimljivu igru, onako da me uhvati. Da je vise nako okrenuta na pricu i gameplay, i da nije prevelika (kao Rdr2 kog sam presao prije 10 dana)
Ugl. vise neka zabavna chill varijanta, ne treba "epic open world"
Da se igra sa gamepadom ako moze![]()
Bukvalno GTA u Hong KonguAA23 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:52Sleeping Dogs, nije ogromna, ali na fazon GTA, sa manjim svijetom i ono imaš story - undercover copBajramovic1999 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:19Raja mozel preporuka za neku zanimljivu igru, onako da me uhvati. Da je vise nako okrenuta na pricu i gameplay, i da nije prevelika (kao Rdr2 kog sam presao prije 10 dana)
![]()
Detroit become human ako hoces da se stopiš sa pričomBajramovic1999 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:19Raja mozel preporuka za neku zanimljivu igru, onako da me uhvati. Da je vise nako okrenuta na pricu i gameplay, i da nije prevelika (kao Rdr2 kog sam presao prije 10 dana)
Definitivno must play igra. Obavezno isprobati.Brokula je napisao/la: ↑06 feb 2021, 17:41Detroit become human ako hoces da se stopiš sa pričomBajramovic1999 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:19Raja mozel preporuka za neku zanimljivu igru, onako da me uhvati. Da je vise nako okrenuta na pricu i gameplay, i da nije prevelika (kao Rdr2 kog sam presao prije 10 dana)
![]()