Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
246
42%
Activision Blizzard
68
12%
Konami
171
29%
CapCom
14
2%
Take-Two
11
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 590

delko
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la delko » 25 jan 2021, 20:08

Polako krece sklapanje masine :D pao je i 5600x, tu je i m.2 WD SN550 memorija :) Uskoro stizu i druge komponente :salut:

slika

slika

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 jan 2021, 20:36

Igra li neko aktivno FUT?

Jel vam se desilo nekad slucajno da vam EA banuje konzolu cijelu? :rol:

Prebacivao coins na glavni racun i popijem ovaj ban da ne mogu nikako uci na Ultimate Team.
Support ne odgovara preko maila, EA Chat ne dobijam kao kontakt opciju. :facepalm:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

tobaccos
Kontakt:

Post Postao/la tobaccos » 25 jan 2021, 22:24

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain :tokralju:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 25 jan 2021, 22:49

Pachinkosi su uništili TPP. Cuntnami previše tražio od Hidea, prevelik zalogaj i za dev. ciklus a i za kreativnost Kojimba. Nezavršena igra koja je za nas fanatike serijala razočarenje. A i pored svega desile su se i velike promjene u serijalu zbog kojeg je sama franšiza izgubila identitet. Samo kad vidim rizike koje su serijali poput GoW-a uradili i pri tome zadržali identitet, shvatim zašto je Kojima Productions najbolji ishod za sve i zašto je Metal Gear umro (mada je za mene lično MGS3 trebao biti kraj).
Što se tiče mehanizma igre i enginea, tu daleko prednjači ispred trice koja ima stvarno jak gejmplej.
U suštini
slika
:mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 25 jan 2021, 22:53

gaston je napisao/la:
25 jan 2021, 20:36

Prebacivao coins na glavni racun i popijem ovaj ban da ne mogu nikako uci na Ultimate Team.
Support ne odgovara preko maila, EA Chat ne dobijam kao kontakt opciju. :facepalm:
Igrao malo nešto prošle godine i glupo mi, mjesec dva kad FIFA izadje ok, ali kasnije svako dream team ima

Ne možeš ni sa jednog akaunta igrati? Drugi akaunt na ps4, drugi mail za da akaunt?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jan 2021, 00:20

Azpi je napisao/la:
25 jan 2021, 22:53
gaston je napisao/la:

Igrao malo nešto prošle godine i glupo mi, mjesec dva kad FIFA izadje ok, ali kasnije svako dream team ima

Ne možeš ni sa jednog akaunta igrati? Drugi akaunt na ps4, drugi mail za da akaunt?
Cijela konzola blokirana. Ne moze ni sa jednog accounta da se udje na FUT.

Ovo sto sam nasao na netu je da otp. ban traje 45 dana, meni danas tacno 30. :|
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 26 jan 2021, 00:43

delko je napisao/la:
25 jan 2021, 20:08
Polako krece sklapanje masine :D pao je i 5600x, tu je i m.2 WD SN550 memorija :) Uskoro stizu i druge komponente :salut:

slika

slika
Je li RTX 2070 super graficka? Koliko te sveukupno izaslo?
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 26 jan 2021, 00:52

gaston je napisao/la:
26 jan 2021, 00:20
Azpi je napisao/la:
25 jan 2021, 22:53
gaston je napisao/la:

Cijela konzola blokirana. Ne moze ni sa jednog accounta da se udje na FUT.

Ovo sto sam nasao na netu je da otp. ban traje 45 dana, meni danas tacno 30. :|
E jbg hoćeš ti da varas :rol: :rol:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 26 jan 2021, 18:49

@TonySosa Nisam jos uzeo graficku, ali cu uzeti 2070 SUPER :) 5600x i ova memorija 430evra i sad cekam maticnu x570 Asrock Steel Legend. Do toga Ram 16gb 3200mhz Hyperx Fury rgb i kuciste TG6 Sharkoon RGB i to je sve nekih 800 evra ispalo. Dakle bez graficke i bez vodenog koje cu uzeti uskoro isto.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 jan 2021, 19:48

Igrao Warzone sa drugom i reko haj uletit u random quads pa sta bude bude', naletimo na dva Engleza...jedan dobije 27 killova, drugi 24, ja 10, i ovaj moj jaran 15 :urnebes: yebote dan nisam mogao vjerovati sta se desava
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 feb 2021, 17:24

Igral' ko Wild Rift? Kako ide?

Ja nakon 164 odigrana ranked meča u gold II sa 52.4% winratea i igram vecinom enchanter supporte, Sona (70% winratea) Seraphine (60%) i Lux (51), al nju igram i na midu.

Mada, mislim da mi je platina neki maksimum koji mogu da dostignem i da ću tu doživjeti skill limit :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 02 feb 2021, 17:42

Otelo je napisao/la:
02 feb 2021, 17:24

Ja nakon 164 odigrana ranked meča u gold II sa 52.4% winratea i igram vecinom enchanter supporte, Sona (70% winratea) Seraphine (60%) i Lux (51), al nju igram i na midu.

Mada, mislim da mi je platina neki maksimum koji mogu da dostignem i da ću tu doživjeti skill limit :D
Sta dobijes na pocetku? Jel treba grindat do 30 lvl ko na PC verziji?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 feb 2021, 18:33

Ozymandias je napisao/la:
02 feb 2021, 17:42
Otelo je napisao/la:

Dobijes par championa i Welcome to the Rift misije koje kad riješiš dobiješ isto tu i tamo nekog championa. Ako igraš sa PC accountom dobiješ "Rift to Rift" misije i kad ih kompletiraš dobiješ također nekoliko championa (u zavisnosti koliko dugo si igrao na PC-u i šta sve tamo imaš).

Grind ne postoji kao na PC-u, već od desetog levela možeš igrati ranked, a na svakom lvl up do desetog levela dobiješ po championa. Ima negdje tab tačno sa svim nagradama prilikom novog levala. Poslije desetog dobijaš blue emotes (valuta za kupovanje championa).

Jedino je drugačije što svi championi koštaju isto, odnosno 5.500 Blue Emotesa, no skupi se i to nekako. Ima svaki dan first win of the day misija i pored toga svaki dan dobiješ tri dnevne misije koje kad kompletiraš dobiješ XP i BE. Kad odradiš tipa šest misija dobiješ kapsulu koju kad otvoriš dobiješ dodatan XP i BE, a sedmično možeš dobiti tri te kapsule, koje sve skupa daju oko 1000BE.

Pored toga, kad izađu novi championi bude i eventovi koji daju XP, BE i jednog free championa.

Ja sam lvl 28 i imam 29 championa, a u igri ih je trenutno 55, no sad će za vrijeme patcha 2.1 izaći još pet (Rakan, Xayah, Pantheona, Kata i još neko), te će biti i event gdje kontam pokupiti Rakana.

Ako imaš još pitanja, pitaj :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 02 feb 2021, 18:50

Otelo je napisao/la:
02 feb 2021, 18:33
Ozymandias je napisao/la:
02 feb 2021, 17:42
Otelo je napisao/la:

Dobijes par championa i Welcome to the Rift misije koje kad riješiš dobiješ isto tu i tamo nekog championa. Ako igraš sa PC accountom dobiješ "Rift to Rift" misije i kad ih kompletiraš dobiješ također nekoliko championa (u zavisnosti koliko dugo si igrao na PC-u i šta sve tamo imaš).

Grind ne postoji kao na PC-u, već od desetog levela možeš igrati ranked, a na svakom lvl up do desetog levela dobiješ po championa. Ima negdje tab tačno sa svim nagradama prilikom novog levala. Poslije desetog dobijaš blue emotes (valuta za kupovanje championa).

Jedino je drugačije što svi championi koštaju isto, odnosno 5.500 Blue Emotesa, no skupi se i to nekako. Ima svaki dan first win of the day misija i pored toga svaki dan dobiješ tri dnevne misije koje kad kompletiraš dobiješ XP i BE. Kad odradiš tipa šest misija dobiješ kapsulu koju kad otvoriš dobiješ dodatan XP i BE, a sedmično možeš dobiti tri te kapsule, koje sve skupa daju oko 1000BE.

Pored toga, kad izađu novi championi bude i eventovi koji daju XP, BE i jednog free championa.

Ja sam lvl 28 i imam 29 championa, a u igri ih je trenutno 55, no sad će za vrijeme patcha 2.1 izaći još pet (Rakan, Xayah, Pantheona, Kata i još neko), te će biti i event gdje kontam pokupiti Rakana.

Ako imaš još pitanja, pitaj :mrgreen:
Hvala na opsirnom odgovoru :thumbup:
Zvuci zanimljivo, moram probat, PC verziju sam batalio. Ionako mi fali kakva igra da mi yebe zivce :rol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 feb 2021, 18:52

Ma jest, 15-20 minuta traju mečevi. Sve je apsolutno ubrzano.

Bajramovic1999
Kontakt:

Post Postao/la Bajramovic1999 » 05 feb 2021, 21:19

Raja mozel preporuka za neku zanimljivu igru, onako da me uhvati. Da je vise nako okrenuta na pricu i gameplay, i da nije prevelika (kao Rdr2 kog sam presao prije 10 dana)

Ugl. vise neka zabavna chill varijanta, ne treba "epic open world"
Da se igra sa gamepadom ako moze 😀

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 feb 2021, 11:52

Bajramovic1999 je napisao/la:
05 feb 2021, 21:19
Raja mozel preporuka za neku zanimljivu igru, onako da me uhvati. Da je vise nako okrenuta na pricu i gameplay, i da nije prevelika (kao Rdr2 kog sam presao prije 10 dana)

Sleeping Dogs, nije ogromna, ali na fazon GTA, sa manjim svijetom i ono imaš story - undercover cop :mrgreen:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 06 feb 2021, 13:14

AA23 je napisao/la:
06 feb 2021, 11:52

Sleeping Dogs, nije ogromna, ali na fazon GTA, sa manjim svijetom i ono imaš story - undercover cop :mrgreen:
Bukvalno GTA u Hong Kongu :)

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 feb 2021, 17:41

Detroit become human ako hoces da se stopiš sa pričom :kafa:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 06 feb 2021, 18:37

Brokula je napisao/la:
06 feb 2021, 17:41

Detroit become human ako hoces da se stopiš sa pričom :kafa:
Definitivno must play igra. Obavezno isprobati.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []