Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Samo sebi Zdravlje narusavam. Dabogda ostali Bez LP.
Bljak. Mater vam prčim svima redom.
Sramotan pad u igri,mnogo zaostajemo za vrhom,nece ovo biti dobro.
Ja sam mislio da si ti shvatio realne domete ove ekipe.wadethegreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:26Samo sebi Zdravlje narusavam. Dabogda ostali Bez LP.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 27 dec 2025, 20:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- superFrankie
- Kontakt:
Treba to gledati pozitivno, necemo nikog u januaru dovoditi jer nam ne treba 
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja Sam bio za top 4 pred pocetak sezone Tako da ne znam o cemu pricas.TheShed je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:28Ja sam mislio da si ti shvatio realne domete ove ekipe.wadethegreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:26Samo sebi Zdravlje narusavam. Dabogda ostali Bez LP.![]()
Al Eto ocito I ti Necemo uspjeti…
- Pensioner26
- Kontakt:
Conference league ekipa
Ma ne mozes igrati kao da vodis 3:0, kakva energija u drugom pol aferim, ja sam reko ne zna se ko je gori, majmuni u upravi, ovi u odbrani ili kreten na klupi. Dal je penal ako covjek ne gleda loptu i pogodi ga u ruku, moguce, ali ne moze za ovakvo sramotno poluvrjeme da se kaze kljucni momenat tekme nesviran penal. Uzas svih uzasa, moras uvesti sa klupe ragbistu Delapa, a ne mogu da vjerujem da nije prepoznao da padaju ovi par akcija prije gola da izvrsi takticku izmjenu, zasluzen poraz, gotova sezona u ligi, daj Boze da se izborimo za LS pored i ovakvog MAN UTD.
- superFrankie
- Kontakt:
E cuj ovih kraljeva, gotova sezona, necemo ni LP izboriti… a jos 20 kola do kraja. Najreaktivnija fan baza ikada
Jbg.drug isto ,ja otvorio pivkaru i idem onom logikom ako nije stalo njima što bi meni..a od muke se izjedam...stvarno nam je loš odabir igrača,50% ekipe realno nema kvalitet za engleske lige uopšte..za nešto vrhunsko moraš imati bukvalno top igrače..Maresci mogu prigovoriti jedino na zamjeni Cucua ako nije povreda pa nije morao...ova ekipa realno dobro i gura..jer zaista smo limitirani..wadethegreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:26Samo sebi Zdravlje narusavam. Dabogda ostali Bez LP.
Blago tebi kad samo znas opaliti po bazi navijaca, bolje da nesto pametno napises, dok ti direktori prave Brajton ti opalio po bazi navijaca. Mi zelimo tim koji se bori za titulu ne koji se drugu godinu zaredom bori za LŠ.superFrankie je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:33E cuj ovih kraljeva, gotova sezona, necemo ni LP izboriti… a jos 20 kola do kraja. Najreaktivnija fan baza ikada
Nisu loša egzotična gostovanja u Konferencijskoj ligi da se razigraju naša pojačanja tamo. U tom takmičenju Tosin i Badiashile izgledaju pristojno.wadethegreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:31Ja Sam bio za top 4 pred pocetak sezone Tako da ne znam o cemu pricas.TheShed je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:28Ja sam mislio da si ti shvatio realne domete ove ekipe.wadethegreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:26Samo sebi Zdravlje narusavam. Dabogda ostali Bez LP.![]()
Al Eto ocito I ti Necemo uspjeti…
-
Majstorinho
- Kontakt:
Za Tosina, Badija, pa čak i za Fofanu je Acheampong Maldini. Sve vam yebem mutavo da vam yebem.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- superFrankie
- Kontakt:
Kontam da znas citati, tako da mi nije jasan tvoj komentar jer konstantno kritikujem nase sportske direktoreIQ200 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:36Blago tebi kad samo znas opaliti po bazi navijaca, bolje da nesto pametno napises, dok ti direktori prave Brajton ti opalio po bazi navijaca. Mi zelimo tim koji se bori za titulu ne koji se drugu godinu zaredom bori za LŠ.superFrankie je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:33E cuj ovih kraljeva, gotova sezona, necemo ni LP izboriti… a jos 20 kola do kraja. Najreaktivnija fan baza ikada
Prokleti decembar,jos i bornmut da nas naguzi.
- Pensioner26
- Kontakt:
Samo još da trešnjice nas iskaraju, koji nisu nikog pobijedili evo zadnjih 10 utakmica, pa da ko čovjek ne palim mrtvace na TVu do nekih boljih vremena. Mada sumnjam da će ih i biti ovim tokom.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 27 dec 2025, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
- superFrankie
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Druze uozbilji se United I Liverpool koji su propali su nas Stigli….superFrankie je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:33E cuj ovih kraljeva, gotova sezona, necemo ni LP izboriti… a jos 20 kola do kraja. Najreaktivnija fan baza ikada
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Jel dobio pomah celavi rke?Hocemo ga sacekat jos jednu sezonu da potrosi 200 milki i oprosti se od svega u decembru **** sestru svoju
Sta ti je uradila fan baza koja zeli pobjednicki klub. Bolje ti je da komentarises druge teme, yebo te fanovi. Sto sutis za svog miljenika Marescu, yebo te i on. Imam utisak da si ti troler i da zato ovdje podyebajes navijace, a navijas za Arsenal to je jedino opravdanje na glupe komentare. Cuj molim te, kontam da znas citati, ti da kontas napisao bi nesta pametno.superFrankie je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:39Kontam da znas citati, tako da mi nije jasan tvoj komentar jer konstantno kritikujem nase sportske direktoreIQ200 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:36Blago tebi kad samo znas opaliti po bazi navijaca, bolje da nesto pametno napises, dok ti direktori prave Brajton ti opalio po bazi navijaca. Mi zelimo tim koji se bori za titulu ne koji se drugu godinu zaredom bori za LŠ.superFrankie je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:33E cuj ovih kraljeva, gotova sezona, necemo ni LP izboriti… a jos 20 kola do kraja. Najreaktivnija fan baza ikada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.