Koju posluku porati?Sportfanatik je napisao/la:Što reći?
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Biti će da su dobili Menstruaciju danas, pič ke.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Izgleda da je Sarajevo pogodilo sa Komazecom..
a mi se šlepamo godinama nikako uz price sa svih strana da nam fali golgeter da istog dovedemo..
a mi se šlepamo godinama nikako uz price sa svih strana da nam fali golgeter da istog dovedemo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Armageddon2012
- Kontakt:
ne ispunjava komazec sve uslove da igra u sirokom 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Pobjeda Zvijezde zasluzena.Borbenost je bila ključna u pobjedi Zvijezde.Jednostavno,ginuli su u svakom duelu za svaku loptu.Pored svega,mislim da Široki ima sjajnu ekipu za sami vrh,ali danas nisu imali odgovora na ovu igru Zvijezde.Mislim da Široki jedna vrlo korektna ekipa što je olaksalo pobjedu domaćinu.Mislim da je bilo desetak Škripara koji su bodrili svoj tim.pozzzzzzz iz Gradačca 
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne,on se rodio kao pogrešan.Armageddon2012 je napisao/la:ne ispunjava komazec sve uslove da igra u sirokom
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
felix123
- Kontakt:
A naše tetkice ne treba ni komentirat čim nema Ješe i Wagnera oni spuštenih gaća otišli u Gradačac
Mislim da je vrijeme da Musu zamjenimo ,on nije trener koji bi nas mogao povesti do titule.
Mislim da je vrijeme da Musu zamjenimo ,on nije trener koji bi nas mogao povesti do titule.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Neka Muse, nije on (toliki) problem. Pristup u ovim ''malim utakmicama'' i prema ''manjim ekipama'' (uz duzno postovanje prema Zvijezdi) je jednostavno duze vrijeme prekritican, taman kao da se ocekuje da ce te ekipe same sebe pobijediti jer igraju sa na papiru boljom i iskusnijom momcadi. Nazalost, to tako u praksi nije i ti moras imati dobar, dobar sustav za dobivanje takvih utakmica i rutinu, a Široki to nazalost jos uvijek nema. Dobit ce Sarajevo i bilo kojeg slicnog pet puta u gostima zaredom ako treba, ali da dobije Rudar kuci ili Zvijezdu u gostima kad treba, e to je vec kao da igramo sa Real Madridom...
...Život za Široki...
Ti si gori od ovog kojem replicaras uzeli smo titulu na sezonu prije nego je Ivica dosaomaxmore je napisao/la:
Koji paćenici majko mila. Šta je reći nestalo andola u Sarajevu pa bolest uznapredovala. Eto tebe će se pitati kome i kada će titula ići? Kako ćemo za kup je li opet predaja kupa?? Ili se mozda mjeri veličina kada igraču isplatiš pola plaće. "Reci da smo dali plaću Kerla". Umjetni rezultati silovana atmosfera... ne plaćanje obaveza i sl. Titule došle sa sa Ivicom, tako će i otići...Malo uživaj, fino je to, ko zna do kada će biti tako. Kako sam kažeš Kraj Priče će doći budi siguran.
Bas ubustiste argumentima jedan drugog to se zove diskusija!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Problem svih ovih godina su "male"utakmice igraci na gostovanjima se štekaju i čuvaju pa čak neki nežele ni da igraju te utakmice,jer zasto da igraju kad imaju ugovore koji ne ovise o rezultatu ekipe,zato jednostavno treba im dat po zaslugi raspodjeli ugovor na bodove pa da onda vidimo tko zeli igrat i kako se gine i bori za novac jer su to sve plačenici... 
@pile kako ja mogu valjati ja sam iz Širokog aka Listca. Nema meni sta ko prigovarat na Siroki, svakom klubu se moze prigovoriti u BiH, ako postoji jedan da ne moze, to sigurno nije Zeljo sa svojim repovima.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
eo Kramarić izbačen iz Dinama zbog nekih izjava..
evo prilike da ga dovede Široki jer na napadač treba pod hitno
evo prilike da ga dovede Široki jer na napadač treba pod hitno
Ma nema sanse da Kramaric dodje u Siroki...
Prvi nam bjezi samo 3 boda,u sljedecem kolu Travnik se jednostavno mora razbiti,ako tu kiksamo Musa sigurno dobija otkaz
Prvi nam bjezi samo 3 boda,u sljedecem kolu Travnik se jednostavno mora razbiti,ako tu kiksamo Musa sigurno dobija otkaz
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
felix123
- Kontakt:
Kramarić da je pametan došao bi ovde,izdominiro i prodao se kao Lendric u Zrinjskom npr
A Musa bi dobio vec ovo kolo otkaz da ga ima tko smjenit ,čim predsjednik se izabere ,a on napravi neocekivani kiks -NOGA
Možel mi netko izvještaj postavit iz Gradačca ,ako se to uopce moze naći ?? Hvala
A Musa bi dobio vec ovo kolo otkaz da ga ima tko smjenit ,čim predsjednik se izabere ,a on napravi neocekivani kiks -NOGA
Možel mi netko izvještaj postavit iz Gradačca ,ako se to uopce moze naći ?? Hvala
pa sta nam vrijedi sto cemo dobiti travnik..onda ce se samo Musa "spasiti" i agonija se nastaviti..dobivat cemo kuci lose ekipe i neke jače, a gubiti bodove protiv mladosti, zvijezde, viteza itdAndroid je napisao/la:Ma nema sanse da Kramaric dodje u Siroki...
i onda će biti ko i svake godine, među 3-4 i europa i tako u krug
Kramaricu je trebalo na desetine utakmica provedenih na tribinama da shvati kako mora ici na posudbu u Lokomotivu. Sad se vratio u Dinamo i nema sanse da ce prihvatiti transfer u neku losiju ligu. Austrija, Belgija, Turska ili tako nesto bi moglo biti njegovo odrediste. A za ubijanje i posljednje nade cu reci da Dinamo trazi odstetu koja za njega sigurno nece biti ispod milijun-dva eura, a odakle Sirokom te pare? Za te pare se moze napravit ekipa koja pohara PL bez poraza.
Široki i Dinamo imaju suradnju, mislio sam na to da ga Dinamo pošalje ovamo na posudbuSignore je napisao/la:Kramaricu je trebalo na desetine utakmica provedenih na tribinama da shvati kako mora ici na posudbu u Lokomotivu. Sad se vratio u Dinamo i nema sanse da ce prihvatiti transfer u neku losiju ligu. Austrija, Belgija, Turska ili tako nesto bi moglo biti njegovo odrediste. A za ubijanje i posljednje nade cu reci da Dinamo trazi odstetu koja za njega sigurno nece biti ispod milijun-dva eura, a odakle Sirokom te pare? Za te pare se moze napravit ekipa koja pohara PL bez poraza.
Pa pita se i sam Kramaric tu nesto, koji sumnjam da bi prihvatio tu opciju, kao i sam Dinamo, jer bi mu cijena pala, momak se dokazao u HNL-u, mlad je, jednostavno preveliko je ime da bi igrao na nasim pašnjacima (osim zimi kad Dinamo gostuje u HercegoviniKevin je napisao/la:Široki i Dinamo imaju suradnju, mislio sam na to da ga Dinamo pošalje ovamo na posudbuSignore je napisao/la:Kramaricu je trebalo na desetine utakmica provedenih na tribinama da shvati kako mora ici na posudbu u Lokomotivu. Sad se vratio u Dinamo i nema sanse da ce prihvatiti transfer u neku losiju ligu. Austrija, Belgija, Turska ili tako nesto bi moglo biti njegovo odrediste. A za ubijanje i posljednje nade cu reci da Dinamo trazi odstetu koja za njega sigurno nece biti ispod milijun-dva eura, a odakle Sirokom te pare? Za te pare se moze napravit ekipa koja pohara PL bez poraza.
-
felix123
- Kontakt:
Nismo li danas trebali dobiti predsjednika ????
Može u paketu i novog trenerafelix123 je napisao/la:Nismo li danas trebali dobiti predsjednika ????