GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Ne mogu nigdje pronaći koliko će otrpilike potrajat ova ozljeda Radonjića, ako netko možda zna bio bih mu zahvalan. 
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Od bitnijih stvari treba reći kako je Angelo Henriquez sinoć odigrao odličnih 45 minuta ušavši s klupe za Čile u pobjedi od 5-0 nad Bolivijom u trećem kolu Copa Americe i upisavši pritom 2 asistencije, čime su Čileanci osigurali prvo mjesto u skupini turnira koji se igra u njihovoj državi.
Kako je 'sezona kiselih krastavaca' u punom jeku, vrlo malo informacija dolazi iz Maksimira. O Dinamu gotovo da se i ne piše, od odlazaka/dolazaka skoro ništa osim ono za Pjacu i Husejinovića, a i za te ozljede vrlo malo, jedino se zna da Pavičića nema dva mjeseca i da bi Antolić trebao biti spreman za početak sezone. O Radonjiću ni R, valjda će i on biti dobro uskoro. Nadajmo se da je sve ovo samo zatišje pred buru koja nas očekuje u pretkolima. To su mi najdraže utakmice u sezoni, po čitave dane samo iščekivanje sljedeće Dinamove utakmice.
Kako je 'sezona kiselih krastavaca' u punom jeku, vrlo malo informacija dolazi iz Maksimira. O Dinamu gotovo da se i ne piše, od odlazaka/dolazaka skoro ništa osim ono za Pjacu i Husejinovića, a i za te ozljede vrlo malo, jedino se zna da Pavičića nema dva mjeseca i da bi Antolić trebao biti spreman za početak sezone. O Radonjiću ni R, valjda će i on biti dobro uskoro. Nadajmo se da je sve ovo samo zatišje pred buru koja nas očekuje u pretkolima. To su mi najdraže utakmice u sezoni, po čitave dane samo iščekivanje sljedeće Dinamove utakmice.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Stvarno dosada oko kluba ovih dana. Nema bas nikakvih desavanja. Igraju danas protiv Slavije, al to je onako tradicionalno, nista napeto, nizeligas.
U ponedjeljak bi trebalo da malo razbudi situacija kad se izvuku parotiv drugog pretkola LP. Valjda ce odmah uskoro i o pojacanjima i planovima za narednu sezonu.
U ponedjeljak bi trebalo da malo razbudi situacija kad se izvuku parotiv drugog pretkola LP. Valjda ce odmah uskoro i o pojacanjima i planovima za narednu sezonu.
Husejinovic se opet ozlijedio. Nije izdrzao ni 15 minuta na terenu 
Rođo je stvarno pehist, treća ozljeda u tri sezone...opet nema novosti o čemu je riječ, čak ni na službenoj stranici.
Group 3
Seeded
FC Steaua Bucureşti (ROU)
PFC Ludogorets Razgrad (BUL)
GNK Dinamo Zagreb (CRO)
FK Partizan (SRB)
Videoton FC (HUN)
KF Skënderbeu (ALB)
Unseeded
FC Dila Gori (GEO)
FK AS Trenčín (SVK)
Winner first qualifying round tie 2
FC Milsami Orhei (MDA)
Winner first qualifying round tie 4
CS Fola Esch (LUX)
Tko god da bude ocekujem dvije pobjede. Dobro bi dosao netko od ovih iz prvog pretkola ili Fola.
Seeded
FC Steaua Bucureşti (ROU)
PFC Ludogorets Razgrad (BUL)
GNK Dinamo Zagreb (CRO)
FK Partizan (SRB)
Videoton FC (HUN)
KF Skënderbeu (ALB)
Unseeded
FC Dila Gori (GEO)
FK AS Trenčín (SVK)
Winner first qualifying round tie 2
FC Milsami Orhei (MDA)
Winner first qualifying round tie 4
CS Fola Esch (LUX)
Tko god da bude ocekujem dvije pobjede. Dobro bi dosao netko od ovih iz prvog pretkola ili Fola.
Preduhitrio si me rođo, taman sam to mislio staviti, ždrijeb danas u 12. Dakle, od Sarajeva ništa (hvala Bogu), najtežim protivnikom mi se čini slovački Trenčin, mada Dinamo ni tu ne bi trebao imati problema.
A od ostalih vijesti, Soudani izgleda dobio ponudu iz Saudijske Arabije od tamošnjeg Al-Ahlyja. Mada Arapi dobro plaćaju, sumnjam da će ga se tamo prodati, a nešto ne vjerujem ni da se njemu mijenja igranje u Europi za ipak nogometno egzotičnu zemlju. Točan iznos potencijalnog transfera nije objavljen na Le Buteuru, alžirskom portalu koji je objavio vijest. Kako bilo, 5-6 milijuna eura je cijena ispod koje ne bi smjelo ići, iako je Dinamu i to kap u moru, teško je naći pravu zamjenu za njega, pogotovu jer je i Pjaca tražen.
A od ostalih vijesti, Soudani izgleda dobio ponudu iz Saudijske Arabije od tamošnjeg Al-Ahlyja. Mada Arapi dobro plaćaju, sumnjam da će ga se tamo prodati, a nešto ne vjerujem ni da se njemu mijenja igranje u Europi za ipak nogometno egzotičnu zemlju. Točan iznos potencijalnog transfera nije objavljen na Le Buteuru, alžirskom portalu koji je objavio vijest. Kako bilo, 5-6 milijuna eura je cijena ispod koje ne bi smjelo ići, iako je Dinamu i to kap u moru, teško je naći pravu zamjenu za njega, pogotovu jer je i Pjaca tražen.
Ma kazem, tko god da bude ocekujem dvije pobjede. Meni su sve momcadi poprilicno nepoznate. Trencin mi djeluje kao najkvalitetniji. Dila Gori je nedavno izbacila Hajduka, ali Hajduk je tad bio uzasan, a i svakako su daleko od kvalitete Dinama pa da ne poredimo. Milsami je uzeo titulu ispred Sheriffa, ali koliko sam citao, tamo igra jedan nas igrac i on je davao izjavu da u Milsamiju nema ni blizu para kao u Sheriffu, ali da je pristojan klub i placanja bolja nego u vecine u HNL-u. S Folom se vec igralo, 5-0 gore i to tek u drugom poluvremenu i 1-0 na Maksimiru. Od ova cetiri mi djeluju kao najslabiji, ali nece biti bas lako. Ja bi svakako izabrao njih ako vec ne bude nitko iz prvog pretkola.
Opet Fola. Gore tri, kuci pet i taman 
Dobar ždrijeb, još dvije pripremne utakmice za Dinamo. Treba izać sa mladim snagama u obje utakmice, igračima koji su gladni i željni dokazivanja treneru, da se održi svježina, poštedi ove iskusnije i bitnije i sačuva od ozljeda. Mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema, ipak je to amaterska ekipa.
Treba naravno navijati i za autsajdere da izbace ove nositelje, Steaua bi se recimo mogla 'opeći' u Slovačkoj ili APOEL kontra Vardara. Dobro je i što je Dinamo ovakvim ždrijebom praktički 'osigurao' minimalno šest utakmica u Europi ove godine, a ako se još nekoga prođe u naredna dva pretkola i dodatnih 6 najesen.
Treba naravno navijati i za autsajdere da izbace ove nositelje, Steaua bi se recimo mogla 'opeći' u Slovačkoj ili APOEL kontra Vardara. Dobro je i što je Dinamo ovakvim ždrijebom praktički 'osigurao' minimalno šest utakmica u Europi ove godine, a ako se još nekoga prođe u naredna dva pretkola i dodatnih 6 najesen.
Slozio bi se s tim da treba igrati s mladim zeljznim dokazivanja. Ove staronje bi odradile utakmicu kao da je Zadar tu, bez ikakvog zanimanja i sa podcjenjivanjem. Mladi bi grizli da se dokazu, a onda imamo punu mrezu protivnika i razlog za zadovoljstvo.
Tesko se moze desiti da Dinamo bude nositelj u play offu, previse ekipa treba ispasti pa necu nesto ni navijati za to ispadanje. Manje vise mi svejedno, jer je gotovo nemoguce da ih toliko ispadne.
Tesko se moze desiti da Dinamo bude nositelj u play offu, previse ekipa treba ispasti pa necu nesto ni navijati za to ispadanje. Manje vise mi svejedno, jer je gotovo nemoguce da ih toliko ispadne.
Ja navijam prije svega da Dinamo bude pravi, sa puno boljom obranom nego prošle godine, bez ozljeda, s jednakim napadačkim učinkom i igrom na rezultat. Ako se te stvari poklope, ni Liga Prvaka nije nedostižna, ma tko bio sa druge strane. Recimo, jedna utakmica zadnjih godina o kojoj se ne priča previše a odigrana je skoro savršeno je sa PSV-om doma, bez navijača, kad je bilo 0-0. Mislim da je ekipa sad još jača i kad bi obrana radila kao tada (Tanac je istina bio trener) onda bih bio vrlo zadovoljan. Još sad imamo i Pjacu i Henriqueza prema naprijed...
Sve to stoji, ali jako dobro znamo kako Dinamo igra male utakmice i koliko se lose odigra. Zato bolje poslat djecu da ove rastave na proste faktore.
Signore je napisao/la:Opet Fola
Izbori
Vjerujem da bi tu Cekici, Hodžić, Gojak, Olmo, Sosa uz par iskusnijih u obrani koji znaju podviknut (Eduardo, Schildenfeld) najbolje to odradili. Govorio sam inače o jačim utakmicama, ne o ovim s Folom u prethodnom komentaru.

Najbolji protivnik za isprobat ove naše mlade nade da pokažu što znaju i da se još poneki dodatno iskažu.
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Navodno bi se Radonjić mogao prodat u Belgiju, točnije Genk, s obzirom da su oni propustili osigurati usluge drugog hrvatskog centarfora Ivana Santinija koji je prešao u rivalski Standard iz Liegea.
Zvezda hoce vaseg bivseg beka Luisa Ibaneza! Ja ga se sjecam onako kao kroz maglu, nije los bio, motorican, prodoran...Moze li mi neko vise reci o njemu? Hvala
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Najborbeniji igrač kojeg pamtim, ljubimac navijača, igrač topovskog udarca i odličnog ubačaja, brz, motoričan, prodoran, ali i nije baš odgovoran pretjerano u igri, donekle slabija tehnika, zna mu 'pobjeć' lopta. Stagnirao u Dinamu punih 6 godina, nemam osjećaj da je bolji bio sa 26 nego sa 20. Žrtva stalne promjene trenera. Jedno vrijeme ga htjeli i u reprezentaciju, koštao 3 milijuna na tm.de, dok nije došao Cufre i 'oteo' mu mjesto.
U svakom slucaju klasa za naseg Andjelkovića! Samo da ga ne gledam vise... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.