BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

Klare

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Klare » 16 jan 2013, 18:10

Nema dalje :!: ,
ovakvo dizanje iz pepela i ovakav razvoj je ono baš. :o

Ovo je škola, škola za čitav fudbalski svijet,
školski udžbenik(sportski naravno :mrgreen: ) treba da posjeduje predmet Dortmund,
na ovakvo nešto nitko ne može ostati ravnodušan.

Već sada su među glavnim favoritima za LP, treba li dalje? ;)

ps:Vidio sam sada ove cijene, Bendo 14mil. only :? , vat a fak nisu normalni taj vrijedi k'o pet konjeva(fudbalskih naravno :mrgreen: )

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 jan 2013, 20:57

Bayern dovede Pepa jednog jedinstvenog i najboljeg najmocnijeg trenera planete :oops: :evil: ... Ne znam sta da kazem osim bit ce je.beno i preje.beno.... Ali glavu gore braco crno zuta imamo mi naseg Kloppa koji ce nakon ovog sjajnog Bayernovog transfera cak jos vise izvlacit iz nase ekipe ... Sad ce Klopp bit nabrijaniji nego ikad do sad .. Napokon ima mogucnost mjerit se s covjekom kojeg je bez broj puta hvalio i hvaliooo... Kakvi ce to samo derbiji bit ne smijem ni zamislit ... Guardiola veliki gospodin otisao u Bayern iako je kod seikova mogao zaradjivat duplo vise ili recimo kod Abramovica, ipak pokazao da zeli u jedan klub sa historijom i da nisu pare glavni faktor iako ce u Bayernu sigurno zaradjivat predobro ... Kako god dobro nam dosao gospodine Pep doktor fudbala. Strasan je ovo transfer za Bundesligu a Bayernu kapa da poda za ovaj transfer ...

Echte Liebe Nur der BvB ...
BvB Echte Liebe !!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 16 jan 2013, 21:36

Damir_BvB je napisao/la:Bayern dovede Pepa jednog jedinstvenog i najboljeg najmocnijeg trenera planete :oops: :evil: ... Ne znam sta da kazem osim bit ce je.beno i preje.beno.... Ali glavu gore braco crno zuta imamo mi naseg Kloppa koji ce nakon ovog sjajnog Bayernovog transfera cak jos vise izvlacit iz nase ekipe ... Sad ce Klopp bit nabrijaniji nego ikad do sad .. Napokon ima mogucnost mjerit se s covjekom kojeg je bez broj puta hvalio i hvaliooo... Kakvi ce to samo derbiji bit ne smijem ni zamislit ... Guardiola veliki gospodin otisao u Bayern iako je kod seikova mogao zaradjivat duplo vise ili recimo kod Abramovica, ipak pokazao da zeli u jedan klub sa historijom i da nisu pare glavni faktor iako ce u Bayernu sigurno zaradjivat predobro ... Kako god dobro nam dosao gospodine Pep doktor fudbala. Strasan je ovo transfer za Bundesligu a Bayernu kapa da poda za ovaj transfer ...

Echte Liebe Nur der BvB ...
Ovo nije samo veliki "transfer" za Bayern,vec i za Bundesligu,a samim tim i Dortmund.

Bundesliga se gradi svake godine sve vise i vise,a za koju godinu bicemo i prvi u Europi.Prizeljkujem dan kada cemo gledati 2 Njemacka kluba u finalu LPa :)
A zasto ne bas ove godine? :D

Vezano za Lewata,do kad on ima potpisan ugovor?Ako bi ga mogli zadrzati do ljeta i onda na ljeto prodati to bi bilo sjajno i onda od tih para,a jos ce biti para od LP-a dovesti neku bombu u napadu :D
Ionako se malo koji klub moze pohvaliti veznim redom kakav vi imate :D
#miasanmia

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 16 jan 2013, 23:01

Kakvi će tek sada biti derbiji 8-)

Nadat' se da Götze & Reus & co. mogu izdražati taj pritisak i nema brige :)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 jan 2013, 00:48

@Damire ne brini brigu. ;) Pa neće Pep igrat' i kao što znamo neće dovesti za sobom Messija & Co. Tako da to ostaje onaj isti Jajern koji je naša lijeha. :mrgreen: 8-) Možemo se samo još više naložit' na njih i ništa drugo. Ja toliko vjerujem u našu ekipu i kvalitet koji posjedujemo da očekujem neke stvari koje bi mnogi smatrali nemogućim. 8-)

Ne treba da se bojimo nikoga. Naši igrači se mogu s bilo kojom ekipom mjerit'. Sada smo doveli i Sahina koji mnogo doprinosi porastu kvalitete na sredini terena i raznovrsnosti koju možemo pružiti.

Za sljedeću sezonu definitivno moramo dovesti igrače na pozicije bekova te napadača. Ovo ostalo je dovoljno za veoma visoke domete.

Hajde na desnom beku nam se vraća Koch koji bi bio dostojna zamjena Piszczeku samo ako ga povrede zaobiđu. :roll: Vraća nam se Sobiech koji će biti dostojna zamjena na poziciji štopera, a bilo bi odlično i da Santana ostane. Lijevo imamo problem. Moja želja je bio Boenish koji je bio free agent, ali mene niko ne sluša. :twisted: :lol: Zato se Bayer sada usrećio s njim i dečko je više nego dobar. Sada imam želju koja se zove Rausch. Mlad igrač razorne ljevice s odličnim centaršutem. Uz to ističe mu ugovor i on je definitivno idealan back-up za Schmelzera. 8-) Uglavnom po izjavama Watzkea i Zorca bek/bekovi su planirani da se dovedu za sljedeću sezonu. ;)

Lewandowski će ostat' :mrgreen: 8-) , ali opet treba da dovedemo top igrača koji ga barem približno može zamijenit', a ne Schiebera. Moja želja je bio Milik, ali opet su nas pretekli Apotekari. :twisted:

Trebamo vidjet' šta ima na tržištu i dovest' pojačanje i time bi bili kompletirana ekipa bez ikakvih slabosti. :mrgreen: 8-)

Nas treba da se boje! 8-)

Prva titula u 2013. je već tu... :P :P :D :)
slikaslika

Jedan zanimljiv tekst prožet humorom nakon što se saznalo da Pep preuzima Jajern. Čitati dio teksta od 15:40.
http://www.11freunde.de/liveticker/der- ... rticker-15" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2013, 11:21

Danas vam Lewatorski sprema surprise.
Ja bih rekao da ce produziti ugovor.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 jan 2013, 11:45

Lewa je objavio na svom FB profilu da se osjeća odlično, spreman je i da nam sprema iznenađenje koje će uskoro biti objavljeno...
sve je jasno Robert Lewandowski je produžio ugovor sa BVB-om i ostaje...bravo Lewa ;)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 jan 2013, 12:04

zgmiky je napisao/la:Lewa je objavio na svom FB profilu da se osjeća odlično, spreman je i da nam sprema iznenađenje koje će uskoro biti objavljeno...
sve je jasno Robert Lewandowski je produžio ugovor sa BVB-om i ostaje...bravo Lewa ;)
To bi bila najbolja opcija za nas. Očito napadamo CL. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 17 jan 2013, 14:05

Nemoj Roberte MOLIM TE

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 jan 2013, 15:18

Sahin nije odigrao ni minute, a već se isplaćuje.slika

Potpiši to Roberte što prije!!! slika

Nadam se da nam ne sprema neugodno iznenađenje :!:

P.S.
Imam osjećaj da je u pitanju ipak nešto bezze i nevažno oko ovog iznenađenja. :twisted: :roll:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 17 jan 2013, 16:00

Koga god da dovedemo u napadu(u obzir uzimam samo realno moguca pojacanja)bila bi lutrija!Da li ce se uklopiti,da li ce se zalagati i koliko,da li ce glumiti facu(kod nas toga nema),kako ce se sloziti s doktorom...milion stvari koje se ne mogu znati!Sve i da je sigurno potpuno uklapanje u ekipu,koliko bi to trajalo,2 dana,4 mjeseca,godinu... :?: Mislim da je najbolje produziti s igracem koji se davno uklopio i popravio drama,jos ako ostane to znaci da su mu ispunili zelje i da je zadovoljan a samim tim i spreman da ostavi srce na terenu! ;) Mislim na Lewu,mada bih volio(u slucaju da produzi) da dovedemo jos jedno pojacanje u napad,jbg uvijek postoji mogucnost povrede a Schibi mi zasad ne ulijeva samopouzdanje i misao da se mozemo osloniti na njega!
Sto @Sema kaze slabi smo s bekovima(mislim na izmjene),tako da treba to popraviti,i nadam se da ce nasi poraditi na tome!

Sto se tice Pepa u yayi svakako im treba cestitati,ali i njemu samom,odbiti onolike milje...za respect!
U svakom slucaju nemamo razloga za brigu,imamo mi svog Doktora i puni smo nabrijanih pulena 8-)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 jan 2013, 17:47

Ako su Dzeko i Schurrle za BvB NE REALNE OPCIJA, onda je najbolje da Lewy ostane kod nas, ali samo u tom slucaju ako ne mozemo dovest jednog od ove dvojice ... Jer ruku na srce BvB ne moze dovest igrace tipa Cavani, Soldado i takve zvjerke ... Tako da kad se sve sabere oduzme ipak najbolja opcija za BvB je da ostane Lewy, i da pokusa jos napredovati :D ... Jer nekako mislim da je za nas prosto ne moguce dovest Dzeku Edina idola nase voljene Bih . Nazalost bi Bosanac trazio najvecu platu i to bi sve po.**** u klubu ...
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 jan 2013, 18:43

HzBvB je napisao/la:Nemoj Roberte MOLIM TE

:lol: :lol: 8-)

Na stranu sve...njegov ostanak bi bio veliki dobitak za BvB...ne samo na terenu :!:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 jan 2013, 09:44

vezano na ovo jučer oko Roberta, ništa od toga, uspio me je razveseliti nakratko ali to iznenađenje je bilo samo nova stranica za fanove :( neš ti iznenađenja stvarno... ništa od ugovora bar za sada a sve sam više uvjeren da ipak odlazi na ljeto...no dobro Edin nam dolazi tako da ćemo biti još i jači ;)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 jan 2013, 11:08

zgmiky je napisao/la:vezano na ovo jučer oko Roberta, ništa od toga, uspio me je razveseliti nakratko ali to iznenađenje je bilo samo nova stranica za fanove :( neš ti iznenađenja stvarno... ništa od ugovora bar za sada a sve sam više uvjeren da ipak odlazi na ljeto...no dobro Edin nam dolazi tako da ćemo biti još i jači ;)
Nešto ipak vjerujem da od ovoga neće biti ništa,al' eto,nadam se da nisam upravu :?

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 jan 2013, 13:32

Semir bvb je napisao/la:Sahin nije odigrao ni minute, a već se isplaćuje.slika
Kako to, zasto to - kazi, kazi :?:
Je li nesto konkretno ili mislis da ce Lewandovski poslusati Sahina i ostati u klubu?

Bilo bi lijepo da ne editujes postove, nego da pises nove, posto uglavnom donosis svjeze i provjerene informacije, pa mi pocesto ostane nesto neprocitano vezano za kllub ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jan 2013, 15:08

A ne znam ko uopste hoce da kupi Lewandowskog a da i njemu to odgovara...koji su to klubovi koji su trenutno korak naprijed u karijeri ? Real,Barcelona,Manchester United,Chelsea i hajmo reci City...(Bayern sam namjerno izostavio da ne bude zabune)...a niko od ovih klubova uopste ne trazi napadaca tako da nisam siguran da ce Lewat napustiti BvB,cak i ako to u odredjenoj mjeri zeli...

S druge strane,ja ne vidim koga bi BvB mogao dovesti kao zamjenu...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 jan 2013, 15:51

kraljttbvb je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Sahin nije odigrao ni minute, a već se isplaćuje.slika
Kako to, zasto to - kazi, kazi :?:
Je li nesto konkretno ili mislis da ce Lewandovski poslusati Sahina i ostati u klubu?
Ništa konkreto. Vidim par slika gdje zajedno trčkaraju i treniraju i ne sumnjam da će mu udijeliti neki fini savjet. :)
slika

Za sutra najavljen sastav. Jedino nisam siguran da će Leitner igrati. Očekujem Bendera. Kuba i Piszczek imaju lakših problema, ali ipak se očekuje da će biti spremni. Santana je imao nekih problema s maskom koja mu je bila premala. Valjda će napraviti novu do početka meča, u suprotnom Bender će na štopera kao što je isprobavano na Wintercupu. Sahin će biti među 18 putnika za sjever Njemačke.
slika

P.S.
Obavezno pogledati muzički spot do kraja! Odličan je!
" onclick="window.open(this.href);return false;!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 18 jan 2013, 20:14

Sinoc bezze listam na tv-u kad gle cuda...na sport klubu tekma i nas stari dobri DEDE u dresu Eskisehirspora sa kapitenskom trakom na ruci! ;) Bas mi bi drago sto vidjoh nasu legendu u akciji...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 jan 2013, 01:18

" onclick="window.open(this.href);return false;

Klopp: "parkiraj desno, da ja preuzmem"

Kehl: "inace se ni ja ne tuzim kad sjedim na klupi za rezerve" :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []