Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

stole8455
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la stole8455 » 05 dec 2014, 10:04

jozinho je napisao/la:Logan D.(-12,5+)-DSas-UniK 1,85 više
U goste Sassariju stiže ekipa Unicksa koja je povezala dvije pobjede u EL,dok je s druge strane Sassari na omjeru 1:6 bez izgleda za prolazak u TOP 16,no ipak sam se odlučio za Logana koji prosječno igra 30-tak minuta uzimajući oko 15 šuteva po utakmici.Ove sezone je u 14 susreta u njih 8 išao preko ove granice,a s obzirom da je u zadnja dva susreta zabio 3 i 10 večeras bi napokon trebao odigrati jedan dobar susret jer ne vjerujem da tako kvalititetan igrač može i u trećem meču zaredom podbacit.

Kuzminskas M.(-11,5+)-Lim-1,85 manje
Razlog ovako visokoj granici leži u činjenici da je Kuzminskas dosadašnji dio sezone odigrao iznad svih očekivanja i trenutno je na prosjeku od 11 koševa,ali uzrok tome je ozljeda Carlosa Suareza s kojim djeli minutažu.Suarez se vratio i za očekivati je i da će Litavac dobivati manju minutažu,a s samim time da će mu i broj koševa opadati.

FUlker-Panathinaikos BC 1,45 1
Kladionice su namirisale da bi u ovom susretu moglo doći do iznenađenja pa su je stavili u "super tip".Gledao sam prvi susret u Ateni kada je Panata slavila 18 razlike uz nestvarno dobar šut iz igre,ali večeras ih čeka iznimno motivirani domaći koji bi ovom pobjedom se približio 2. mjestu,dok je Grcima upitan vrlo važan igrač Batista.

Toliko od mene iz Euroleague danas,pa proberite ako vam se nešto sviđa.
jozinho kralju! :clap: :bow: Idemo danas u nove pobjede! :mrgreen: :thumbup:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 dec 2014, 11:29

Damsi je napisao/la:slika
Idemo pokusati trecu noc zaredom uzeti lovu ;)
Uzo sam Lillarda u singlu :thumbup:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 05 dec 2014, 11:30

Za dns
Ludogorec, Zagreb, slask, levante, getafe te x na Dortmund

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 dec 2014, 11:35

Heller je napisao/la:Uzo sam Lillarda u singlu :thumbup:
:thumbup:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

FairBet

Post Postao/la FairBet » 05 dec 2014, 12:26

jel igrao ko kineze`?

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 05 dec 2014, 12:29

slika

Danasnji moj tip i single.. Eto i ispod moja analiza ako moze pomoci kome :D :D

http://www.radnici.com/par/-dortmund-ho ... -25-da-da- (kao sto sam rekao u analizi probat cu ovo i cisto 2 i x2 bjezim od Dortmunda maksimalno)

Sretno :salut: :salut:

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 05 dec 2014, 12:32

deno_TM87 je napisao/la:Petape - Suchitepequez 1 1.65
2:1

3/3
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

barbarezsergej
Kontakt:

Post Postao/la barbarezsergej » 05 dec 2014, 12:38

zna li neko u kakvom je stanju galata vcrs sto se tice sastava

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 05 dec 2014, 12:49

CSKA - Cedevita h2 (premier)

Hendikep -19,5.. CSKA sve pobjede, prošli dalje. Cedevita ima neke šanse da prođe u sljedeci krug buduci da su švabe izgubile sinoc. Ne znam kakvi su sastavi pa ako ima neko više informacija da podjeli. Nekako mi je puno 20 koševa razlike buduci da im ne treba pobjeda. Prvi susret dobio cska u gostima 72 : 76.. Ovaj kontrahendikep uzimam.. :salut:

slika

Sretno svima :thumbup: :wave:
Zadnja izmjena: SPY, dana/u 05 dec 2014, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 dec 2014, 12:54

zlatnakoka je napisao/la:slika

Danasnji moj tip i single.. Eto i ispod moja analiza ako moze pomoci kome :D :D

http://www.radnici.com/par/-dortmund-ho ... -25-da-da- (kao sto sam rekao u analizi probat cu ovo i cisto 2 i x2 bjezim od Dortmunda maksimalno)

Sretno :salut: :salut:
Mudro zboris, slazem se jer mi je i kvota na 1 pravo sugava, iskreno... Sad, to je moje misljenje, vidjecemo
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 05 dec 2014, 13:04

SPY je napisao/la:CSKA - Cedevita h2 (premier)

Hendikep -19,5.. CSKA sve pobjede, prošli dalje. Cedevita ima neke šanse da prođe u sljedeci krug buduci da su švabe izgubile sinoc. Ne znam kakvi su sastavi pa ako ima neko više informacija da podjeli. Nekako mi je puno 20 koševa razlike buduci da im ne treba pobjeda. Prvi susret dobio cska u gostima 72 : 76.. Ovaj kontrahendikep uzimam.. :salut:

slika

Sretno svima :thumbup: :wave:
i meni se ovo čini kao prevelik hendikep s obzirom na trenutnu formu Cedevite i izostanak Teodosića očekivao sam puno manji hendikep,nisam ovo mislio odigrat,ali sad sam u velikom iskušenju

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 05 dec 2014, 13:16

Ne razumijjem kvotu na slask... nije mi ni previse jasan sistem takmicenja u ovoj poljskoj al kako vidim ova zawisza zadnja ima 9 bodova,slask drugi,a na slask 2.40 kvota...
realno i logicki dvica ko zgrada,al ja cu 1x odigrat jer sam naviko da kad je ralno i logicki kontra dodje :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 dec 2014, 13:22

Ja cu cekat live za cedevitu, nadam se ranom vodstvu cska od 6-7 razlike da podebljaju kvotu na bwinu/povecaju hendikep na wwinu :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 05 dec 2014, 13:56

N. De Colo over 12.5
F. Pilepić over 8.5
Z. Erceg over 14.5
B. Dubljević over 12.5

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Velahalve » 05 dec 2014, 14:21

barbarezsergej je napisao/la:zna li neko u kakvom je stanju galata vcrs sto se tice sastava
Sto se tice utakmice sa Laboralom ja mislim da ce tu biti 2 ko kuca, Galata je u velkoj krizi a to pokazuje i zadnja utakmica u ligi protiv Turk Telekoma gdje su izgubili i gdje su primili ogroman broj koseva iz reketa, Rakovic im je dao preko 30 poena, pa mislim da treba odigrati i Shengeliju 10.5 over!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 05 dec 2014, 14:28

Velahalve je napisao/la:
barbarezsergej je napisao/la:zna li neko u kakvom je stanju galata vcrs sto se tice sastava
Sto se tice utakmice sa Laboralom ja mislim da ce tu biti 2 ko kuca, Galata je u velkoj krizi a to pokazuje i zadnja utakmica u ligi protiv Turk Telekoma gdje su izgubili i gdje su primili ogroman broj koseva iz reketa, Rakovic im je dao preko 30 poena, pa mislim da treba odigrati i Shengeliju 10.5 over!
cini mi se da je neko spominjao da su otpustili amerikance iz ekipe,i da se erceg nesto bunio,zna li neko nesto o tome?

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 05 dec 2014, 15:08

Valencia veceras bez:
Sam van Rossom will be out at least four more weeks due to a muscle tear on his right leg.
Serhiy Lishchuk suffered a leg injury and will also be out several weeks.
Both Pau Ribas and Romain Sato are doubtful for the crucial game against Crvena Zvezda.

Moglo bi se odigrati na vise poena
Dubljević B. (Val-C.Z) - -11.5+
Lučić V. (Val-C.Z) - -9.5+
Harangody L. (Val-C.Z) - -10.5+

Valencia je zadnju utakmicu u ligi igrala sa samo 8 igraca
Zadnja izmjena: edo1X2, dana/u 05 dec 2014, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 05 dec 2014, 15:11

Erceg Z.(-14,5+)-Gal-CLab 1,85 više
Vrlo važan susret i za jedne i za druge pobjednik iz ovog susreta će napraviti veliki korak prema TOP 16.Erceg je nakon odlaska Smitha i ozljede Micova dobio više slobode i igri i Galata jednostavno nema zamjene za njega,u svim važnijim susretima je igrao preko 35 minuta i u zadnje 4 utakmice je na prosjeku od 20 koševa.U zadnjem susretu u turskom prvenstvu je zabio 12 s tim da je tricu šutao 0/6.U prilog će mu ići i obrana Caje koja nije pretjerano agresivna i prima dosta koševa , u zadnjem susretu im je zabio 24 koša za 32 minute s tim da je i Micov tada bio u ekipi.

Blažič J.(-11,5+)-Val-CZv 1,85 manje
Baš sam gledao Blažićevu statistiku prošle sezone i niti jednom nije u 4 susreta zaredom zabio preko ove granice,zadnja tri susreta protiv Cedevite,Neptunasa i Partizana je postizao 20,19 i 13,to su sve bili susreti u kojima je Zvezda zabijala oko 80-tak koševa.Večeras Zvezdu čeka iznimno motivirani domaćin koji bi u slučaju poraza svoje šanse za TOP 16 uvelike umanjio i sigurno je da će posebna pozornost biti posvećena obrani,a uz dužno poštovanje prema Jaki sumljam da ga i četvrti susret u nizu može služiti šut koji mu inače nije jača strana.

CSKAMosk(h-27,5)-Cedevita 1,30 2
CSKA već osigurao prvo mjesto dok će sasvim je sigurno Cedevita morati pobjediti ili Maccabi ili CSKA uz pobjedu protiv ALBE u gostima ako žele proći dalje.CSKA će i ovaj susret igrati bez Teodosića,Markoišvilija.Zozulina i Hrjape,a Cedevita je i ove i prošle sezone pokazala da u gostima u Europi nerjetko igraju bolje nego doma.

Ja ću to danas odigrat iz EL-a,pa ako vam se nešto sviđa probetite.

Damsi
Kontakt:

Post Postao/la Damsi » 05 dec 2014, 15:18

Heller je napisao/la:
Damsi je napisao/la:slika
Idemo pokusati trecu noc zaredom uzeti lovu ;)
Uzo sam Lillarda u singlu :thumbup:
Bravo druze prosao je i Irving al me Portland neugodno iznenadio :D vise srece drugi put za mene :D

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 05 dec 2014, 15:22

pastore je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
cini mi se da je neko spominjao da su otpustili amerikance iz ekipe,i da se erceg nesto bunio,zna li neko nesto o tome?
Oni nemaju trenutno koliko znam ni jednog amerikanca u ekipi iz startne petorke Arroyo, Guler,Gonlu, Erceg i Micov, jedino ne znam sta je sa Micovom jel jos tu, a ako nije imaju na klupi Pociusa da ga zamjeni,i jos na klupi Aradorija, Jawai i Arslana.To su po meni igraci koji imaju kvalitet al bez obzira na domaci teren i ogromnu podrsku sa tribina ja igram 2 jer je Laboral dosta kvalitetniji tim!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.