FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Potpuno realno osim Mesijevog testiranja kvaliteta stativa na Nou Campu ništa vredno pomena na utakmici....ali 3 boda su tu u čekanju šta će se desiti do kraja meseca.
Ipak suditi nakon što se kompletira sastav.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Manje-vise ova nas bezidejnost/neznanje ceka tokom cijele sezone
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
Previše je prosječnih igrača bilo večeras na terenu da bi se očekivala petarda. Onaj Deulofeu je meni toliko bezveze igrač, nimalo nije napredovao, nije ga džaba Everton šutnuo.
Žao mi je što Messi nije uspio zabiti barem jedan gol iz onolikog broja stativa. Svaka mu čast! Semedo pokidao, Umtiti standardno dobar, Masche fino odradio, a i Roberto mi nije bio loš.
Isto tako, drago mi je da je Valverde uvidio i pri kraju meča probao Vidala na krilu, bolje on na krilu i Semedo na beku, nego Deulofeu ili neko drugi.
Hajde Bartomeu, Fernandez i ostali balvani, završite Dembelea, Serrija, a već za Coutinha ne vjerujem i nerealno je svi oni da dođu. Dajte Dembelea i Serrija ili Dembaša i Coutinha, to će nam značiti kao hljeb. Vidjelo se večeras da se MORAJU dovesti.
Žao mi je što Messi nije uspio zabiti barem jedan gol iz onolikog broja stativa. Svaka mu čast! Semedo pokidao, Umtiti standardno dobar, Masche fino odradio, a i Roberto mi nije bio loš.
Isto tako, drago mi je da je Valverde uvidio i pri kraju meča probao Vidala na krilu, bolje on na krilu i Semedo na beku, nego Deulofeu ili neko drugi.
Hajde Bartomeu, Fernandez i ostali balvani, završite Dembelea, Serrija, a već za Coutinha ne vjerujem i nerealno je svi oni da dođu. Dajte Dembelea i Serrija ili Dembaša i Coutinha, to će nam značiti kao hljeb. Vidjelo se večeras da se MORAJU dovesti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ter Stegen- Umtiti- Semedo- Roberto-Denis su mladi igraci na kojima bi se trebala zasnivati buducnost. Od ovih starih jos za prve ekipe su Pique-Busquets-Messi-Suarez.
Ostalo je apsolutno sve skart, tj vodonose.
Ostalo je apsolutno sve skart, tj vodonose.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Izgleda da se baš neće ništa prodavati ovo ljeto. Stvarno mi je to nejasno. Bar ybni Arda i Rafinha da odu. Moglo bi se izvući 35 milki za njih dvojicu. Roberto me pozitivno iznenadio večeras, nije WC ali gine na terenu, njega bi bilo grijeh prodati a kao da gledam da će baš to se desiti.
Semedo prekucao, sad mi žao što nije bar u jednom Clasicu počeo. Rakitić nastavio tamo gdje je stao prošle sezone ali kao što reče neko, i dalje je bolji od Gomesa.
Mi bez Dembelea i Serija nemamo šta tražiti ove sezone a i sa njima je upitno jesmo li konkurenti za Ligu. Za LP da i ne govorim.
Semedo prekucao, sad mi žao što nije bar u jednom Clasicu počeo. Rakitić nastavio tamo gdje je stao prošle sezone ali kao što reče neko, i dalje je bolji od Gomesa.
Mi bez Dembelea i Serija nemamo šta tražiti ove sezone a i sa njima je upitno jesmo li konkurenti za Ligu. Za LP da i ne govorim.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
*Po boji kozemiki_92 je napisao/la:vidi se po gradji da pojma nemamessilla je napisao/la:Lose je ovo, ali eto neka dva traljava gola.
Sta ka'e Semedo u rangu Douglasa.
Propustio sam tekmu, mrsko mi citat, kakvi su utisci?
Solidna utakmica, šteta za Messijev hattrick

- Romagnoli13
- Kontakt:
President of UAE, Al-Nahyan wants Man City to activate Messi’s clause and make him the main face of Emirates Airlines commercials.
Nakon kojekakvih demantovanja, ovo se pojavilo u zadnjih sat vremena. Oni imaju volju, ali mislim da će Messi to lagano odbiti.
Nakon kojekakvih demantovanja, ovo se pojavilo u zadnjih sat vremena. Oni imaju volju, ali mislim da će Messi to lagano odbiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ostaje Roberto, izjavio je nakon tekme da mu prija ova pozicija, da je sretan i da nece napustiti klub.BoixosNois1899 je napisao/la:Izgleda da se baš neće ništa prodavati ovo ljeto. Stvarno mi je to nejasno. Bar ybni Arda i Rafinha da odu. Moglo bi se izvući 35 milki za njih dvojicu. Roberto me pozitivno iznenadio večeras, nije WC ali gine na terenu, njega bi bilo grijeh prodati a kao da gledam da će baš to se desiti.
Btw Neymar se igra u Francuskoj ligi

Ma dajte ljudi ostaje Messi, nemojte biti klix, index, sportske i ostalo zutilo.
27.10.2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sad sigurno hoce, ali ako ova sezona bude debakl kao prosla, ako se opet velika vecina pojacanja pokaze kao promasaj, ne bih bio toliko siguran.Romagnoli13 je napisao/la:President of UAE, Al-Nahyan wants Man City to activate Messi’s clause and make him the main face of Emirates Airlines commercials.
Messi zna da mu nije jos puno prajma ostalo, dao je sve Barceloni sto je mogao odnosno nista duzan nije, iskreno ne bih me iznenadilo. To bi bio ispravan potez. Pogotovo ako City bude izgledao ozbiljno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sergi Roberto: "Ostajem u Barceloni, ovdje sam sretan, ovo je mjesto gdje želim imati osjećaj da sam važan. Iako u predsezoni nisam puno igrao, sada imam važnije mjesto u timu."
Momčino, kapa dole. Za mene jedan od najdražih igrača Barce i općenito. Svaka čast!
Momčino, kapa dole. Za mene jedan od najdražih igrača Barce i općenito. Svaka čast!
Kako neko napisa za Sergija da ima volje ali nema znanja, pravo je čudo pa nije upoređen sa RustemovićemAlfredNobel je napisao/la:Sergi Roberto: "Ostajem u Barceloni, ovdje sam sretan, ovo je mjesto gdje želim imati osjećaj da sam važan. Iako u predsezoni nisam puno igrao, sada imam važnije mjesto u timu."

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pretpostavljam ko je to napisao, ali neću govoritiDerdiyok je napisao/la:Kako neko napisa za Sergija da ima volje ali nema znanja, pravo je čudo pa nije upoređen sa RustemovićemAlfredNobel je napisao/la:Sergi Roberto: "Ostajem u Barceloni, ovdje sam sretan, ovo je mjesto gdje želim imati osjećaj da sam važan. Iako u predsezoni nisam puno igrao, sada imam važnije mjesto u timu."
Momčino, kapa dole. Za mene jedan od najdražih igrača Barce i općenito. Svaka čast!![]()

On fakat, kao što reče, samo da ima još malo brzine bio bi top mada i ovako je dobar igrač, zahvalan, vrijedan i tih, baš onakav kakve gotivim. Večeras je imao jednu onu grešku kada je vratio loptu Mascheranu, slagaću, pa igrač Betisa presjekao i šutao preko gola. To me podsjetilo na onu tekmu u knockout fazi LP protiv Man Cityja, kad smo primili pogodak.AlfredNobel je napisao/la: Pretpostavljam ko je to napisao, ali neću govoriti. Zaista stati i diviti mu se. Znači, momak je čitav svoj život posvetio Barci, i kada je bio tamo neki 56 izbor, bio je tu, nije se bunio, radio i trenirao, ni "a" nije zucnuo. Trpio je čitavu godinu na beku kako bi pomogao svom klubu, iako i on zna da tu i nije baš briljirao normalno, ali je ekstra odradio s obzirom da je veznjak. Sve pohvale imam za momka, i večeras je jako dobro odigrao, on samo da ima još malo brzine, to bi bilo još bolje, ali i ovako je bombon. Ima muda i karakter na terenu što mi se sviđa i treba mu dosta prilike davati, kad god može da se stavi u početnu postavu ili uvede na teren, odmah to učiniti. Malo je danas ovakvih igrača. Bravo!
Naravno da Betis nije nikakvo mjerilo, početak je sezone, ali vidjeli smo prošle sezone čime raspolažemo plus sada odlazak Neymara čije mjesto neće moći nadomjestiti nijedan igrač. Daj barem Coutinha, Dembelea, Serrija, nešta završite uz promjenu sistema pa da se nadamo nekom trofeju, ovako sve ovo pada u vodu. Još samo treba da Messi pop.izdi i da otjera sve u tri lijepe.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Neymar u 2 tekme, 3 gola, 3 asist, 14 kreiranih prilika i 25 driblinga, francuska ligaleorey je napisao/la:Ostaje Roberto, izjavio je nakon tekme da mu prija ova pozicija, da je sretan i da nece napustiti klub.BoixosNois1899 je napisao/la:Izgleda da se baš neće ništa prodavati ovo ljeto. Stvarno mi je to nejasno. Bar ybni Arda i Rafinha da odu. Moglo bi se izvući 35 milki za njih dvojicu. Roberto me pozitivno iznenadio večeras, nije WC ali gine na terenu, njega bi bilo grijeh prodati a kao da gledam da će baš to se desiti.
Btw Neymar se igra u Francuskoj ligi
Ma dajte ljudi ostaje Messi, nemojte biti klix, index, sportske i ostalo zutilo.

Pa mi kaze, Cavani ce imati bolju sezonu, daj ba
Jbg jaro ja ne znam sta si ti gledo, delufeu poslije messija igrac utakmice, mene je bas prijatno iznenadio mada sam vjerovo da ce biti nesto od njega, oba gola on najzasluzniji realno dvije asistencije, onda dosta trci i radi presing, ono sto smo se bojali da ce zabiti glavu i forsirati driblinge neke apsolutno nije vise taj, bas digne glavu i razgleda i razmislja, dobar bas, bice sigurno jos i bolji i fino je pojacanje onako za klupe i slabije utakmice a moze jos i dosta napredovati.AlfredNobel je napisao/la:Previše je prosječnih igrača bilo večeras na terenu da bi se očekivala petarda. Onaj Deulofeu je meni toliko bezveze igrač, nimalo nije napredovao, nije ga džaba Everton šutnuo.
Semedo isto pozitiva kao i roberto, eto sta znaci trka i presing kad imas mladje igrace zeljne dokazivanja a ne neymar i suarez kad hodaju, koliko samo mesi vise lopti ima u opasnoj zoni kad se radi presing i otima lopta protivniku a ne samo gleda, steta sto mesi ne pogodi koju jer je nabrijan bio i takog ga volim,cijenim i postujem samo da nastavi, nije da nema s kim igrati mozda mu i godi ovako kad svi trce i hamale a on razmislja o kreaciji
Lose strane su raketa standardno i paco koji ne znam kako uspijeva biti nevidljiv onako
Generalno ja sam zadovoljan, al realno slab je i protivnik i realno opet ima prostora za napredak semeda,roberta, delufeua i denisa i mislim da ce valverde od njih napraviti ozbiljne igrace, treba ovoj ekipi ovakav mesi i suarez na nivou i vec je to jako, uz dembelea ili coutinja ili obojicu , te raketinu poziciju neko od ovih 10 veznjaka da kvalitetno odradi tu smo opet u igri za sve trofeje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro si se sjetio te greške, ali to toliko nije bitno, svakome se zna desiti da mu padne koncentracija, pa bude neobazriv. Ono što još volim u njegovoj igri je što zna sačuvati loptu u svom posjedu kao Iniesta ili Xavi, dosta je on naučio i usavršavao se svih ovih godina s najvećim majstorima fudbala.Derdiyok je napisao/la:On fakat, kao što reče, samo da ima još malo brzine bio bi top mada i ovako je dobar igrač, zahvalan, vrijedan i tih, baš onakav kakve gotivim. Večeras je imao jednu onu grešku kada je vratio loptu Mascheranu, slagaću, pa igrač Betisa presjekao i šutao preko gola. To me podsjetilo na onu tekmu u knockout fazi LP protiv Man Cityja, kad smo primili pogodak.AlfredNobel je napisao/la: Pretpostavljam ko je to napisao, ali neću govoriti. Zaista stati i diviti mu se. Znači, momak je čitav svoj život posvetio Barci, i kada je bio tamo neki 56 izbor, bio je tu, nije se bunio, radio i trenirao, ni "a" nije zucnuo. Trpio je čitavu godinu na beku kako bi pomogao svom klubu, iako i on zna da tu i nije baš briljirao normalno, ali je ekstra odradio s obzirom da je veznjak. Sve pohvale imam za momka, i večeras je jako dobro odigrao, on samo da ima još malo brzine, to bi bilo još bolje, ali i ovako je bombon. Ima muda i karakter na terenu što mi se sviđa i treba mu dosta prilike davati, kad god može da se stavi u početnu postavu ili uvede na teren, odmah to učiniti. Malo je danas ovakvih igrača. Bravo!
Naravno da Betis nije nikakvo mjerilo, početak je sezone, ali vidjeli smo prošle sezone čime raspolažemo plus sada odlazak Neymara čije mjesto neće moći nadomjestiti nijedan igrač. Daj barem Coutinha, Dembelea, Serrija, nešta završite uz promjenu sistema pa da se nadamo nekom trofeju, ovako sve ovo pada u vodu. Još samo treba da Messi pop.izdi i da otjera sve u tri lijepe.
Ja vam kažem, odlazak Neymara je sve poremetio, od atmosfere u ekipi do same koncepcije igre. Vidio si u pripremnom dijelu kako se igralo, odavno nisam ljepšu igru vidio, iako su pripremne tekme. Džaba, sad je tu prosjek Deulofeu i ostali, puno puno prosjek igrača, zato se i večeras ovoliko čekalo na golove, mada je opet to solidno izgledalo. Žalim što se sve ovo dešava, što Ernesto nema dobru ekipu, što mu ne dovode pojačanja, a ima još nekih desetak dana prijelaznog. Da je Dembelea i Serrija ili Dembelea i Coutinha, to bi bilo ekstra. Ali, daj Bože da jedan od ovih stigne, a nisam optimist nimalo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije on loš da se razumijemo, ali prosjek, a takvih je preko glave. Ali, **** u takvoj smo trenutno situaciji. Neko mi puno zuji, a malo meda daje. U Milanu se isticao jer su tamo sami amateri igrali sve do evo sada kada imaju veoma dobru ekipu.Romariooo je napisao/la:Jbg jaro ja ne znam sta si ti gledo, delufeu poslije messija igrac utakmice, mene je bas prijatno iznenadio mada sam vjerovo da ce biti nesto od njega, oba gola on najzasluzniji realno dvije asistencije, onda dosta trci i radi presing, ono sto smo se bojali da ce zabiti glavu i forsirati driblinge neke apsolutno nije vise taj, bas digne glavu i razgleda i razmislja, dobar bas, bice sigurno jos i bolji i fino je pojacanje onako za klupe i slabije utakmice a moze jos i dosta napredovati.AlfredNobel je napisao/la:Previše je prosječnih igrača bilo večeras na terenu da bi se očekivala petarda. Onaj Deulofeu je meni toliko bezveze igrač, nimalo nije napredovao, nije ga džaba Everton šutnuo.
Semedo isto pozitiva kao i roberto, eto sta znaci trka i presing kad imas mladje igrace zeljne dokazivanja a ne neymar i suarez kad hodaju, koliko samo mesi vise lopti ima u opasnoj zoni kad se radi presing i otima lopta protivniku a ne samo gleda, steta sto mesi ne pogodi koju jer je nabrijan bio i takog ga volim,cijenim i postujem samo da nastavi, nije da nema s kim igrati mozda mu i godi ovako kad svi trce i hamale a on razmislja o kreaciji
Lose strane su raketa standardno i paco koji ne znam kako uspijeva biti nevidljiv onako
Generalno ja sam zadovoljan, al realno slab je i protivnik i realno opet ima prostora za napredak semeda,roberta, delufeua i denisa i mislim da ce valverde od njih napraviti ozbiljne igrace, treba ovoj ekipi ovakav mesi i suarez na nivou i vec je to jako, uz dembelea ili coutinja ili obojicu , te raketinu poziciju neko od ovih 10 veznjaka da kvalitetno odradi tu smo opet u igri za sve trofeje
Ma Semedo je zvjerka. Gledao sam ga ja mislim dvaput u Benfici i kasnije nekoliko video osječaka s YT i čim sam to završio, rekao sam ovaj je najbolji bek kojeg smo mogli kupiti trenutno. Momak je Usain Bolt, agresivan, veoma jak i žilav, ima njuh za ofanzivnu igru i smisla u igri, što mi se mnogo đasvi. Svaka mu čast, samo neka ovako nastavi i za njega nema zime na klupi. Za Roberta sam gore sve rekao, da se opet ne ponavljam. A šta da kažem za Messija.. Ja već neko vrijeme za njega samo kažem bravo, jer nijedna riječ tog čovjeka ne može opisati, NIJEDNA. Žal ostaje što nije pogodio mrežu onog Adana, ali kad ne ide, ne ide hebajiga. Ali, tek je prvo kolo, biti će golova. Bitno je i da se Suarez što prije vrati, a možda će mu malo i goditi ova pauzica, da ohladi glavu, jer je totalno van forme, a u isto vrijeme treba mu ovakvih malih tekmi za samopouzdanje.
Rakitića stvarno gotivim, nije on loš toliko koliko su ga neki uzeli u "zube". Slažem se da je prespor, ali vrlo zahvalan igrač i borben, zna biti veoma bitan za nas na terenu. E sada da li treba non stop da je u početnoj postavi, ne treba, treba razgoditi njemu i Robertu. Paco je katastrofa bio. Ja opet kažem i stojim iza svojih riječi da njemu treba konstantno da igra i treba mu tekmi u nogama da bi proradio i rešetao, jer ne možeš od njega očekivati da svaku uđe nešto malo i da nakon nekog vremena kad uđe u prvu postavu bude ekstra. Znam da je on rešetao bukvalno u Valenciji, gdje je igrao stalno, zato i kažem.
Samo da uspiju kreteni dogovoriti Dembelea i Coutinha ili Serrija, mada bi najviše volio prvu dvojicu. Zar im nije patnja da gledaju kako moramo staviti u petu brzinu da bi dobili Betis. Trebaju nam njih dvojica kao hljeb. S njima dobijamo skroz skroz novu dimenziju i mogućnosti u igri. I za formacije i za koncepciju i filozofiju igre. Zamisli samo ovo:
Ter Stegen
Semedo Pique Umtiti Alba
Ivan/Roberto Busquets Coutinho
Messi Suarez Dembele
Ter Stegen
Semedo Pique Umtiti Alba
Ivan/Roberto Busquets
Dembele Messi Coutinho
Suarez
E gledaj kako to strašno onda izgleda.. Samo njih dvojica, pa hajde i ako ne mogne Coutinho, onda Serri, moramo dobiti te igrače, da ne bi gledali patnju. Hajde Bartomeu, Fernandez i ostala co. bolida, završite ih!
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 1 gost.