Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Odbrana ispala smiješna, Asmir izašao ja Naismitha ali ovaj fantastično reagovao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo zadnji je i on kriv sa odbranom.
Šupalj ko zub.

Ovo će biti opasna rekonstrukcija igračkog kadra na zimu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- majestic24
- Kontakt:
Dragi Begovicu pa sta radis.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Bas lose je odreagovao kod ovog 3. gola.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nas jeste, ali debelo limitiran golman...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ludi Englezi.Terrible punch there from Begovic - he completely missed Naismith's face.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mogao je bolje, al' sta se ovo desava sa Celzijem i njihovom odbranom, covjek izadje 1 na 1 sa Asmirom, nigdje nikoga oko njega.
Na stranu ovaj gol, dobar je Asmir bio, pored Matica jedina pozitivna stvar. Izgubili bi svakako.
Celzi je trenutno klub koji je primio ubjedljivo najvise golova u ligi, a poslije ovog kola ce vjerovatno zavrsiti u zoni ispadanja. Haos.

Na stranu ovaj gol, dobar je Asmir bio, pored Matica jedina pozitivna stvar. Izgubili bi svakako.
Celzi je trenutno klub koji je primio ubjedljivo najvise golova u ligi, a poslije ovog kola ce vjerovatno zavrsiti u zoni ispadanja. Haos.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Upravo tako.lolcina je napisao/la:Nas jeste, ali debelo limitiran golman...

Samo nastavi ovako lose braniti Begane. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
moj komentator veli da je ovo za Chelsea najgori start od 1988 godine. (jbt meni je tad bilo 3 godinerope11 je napisao/la:Mogao je bolje, al' sta se ovo desava sa Celzijem i njihovom odbranom, covjek izadje 1 na 1 sa Asmirom, nigdje nikoga oko njega.![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Njima Ivanović glavni krilni igrač, čovjek je stalno na poziciji da centrira, ne znam jesu mu dva centaršuta danas prošla i onda naravno odbijanac i kontra i onda se pokušava vratit u odbranu i kita. Nemaju ništa, vezni red ne prenosi loptu u napad, svi kruže oko 16terca, nemaju pravog napadača, Hazard se gubi, odbrana kriminalna... Ako se uspiju dohavizat do zime slijedi prodaja pola igrača i kupovina novih jer od ovih više nema ništa.soccerfan je napisao/la:moj komentator veli da je ovo za Chelsea najgori start od 1988 godine. (jbt meni je tad bilo 3 godinerope11 je napisao/la:Mogao je bolje, al' sta se ovo desava sa Celzijem i njihovom odbranom, covjek izadje 1 na 1 sa Asmirom, nigdje nikoga oko njega.![]()
Celzi je trenutno klub koji je primio ubjedljivo najvise golova u ligi, a poslije ovog kola ce vjerovatno zavrsiti u zoni ispadanja. Haos.) Kod treceg gola mogao bolje, al prva dva nije nista mogao. Odbrana Chelsea je jednostavno nepostojeca. Em ih stizu godine em nisu u formi. Al hajd da je samo odbrana prebrodilo bi se i to nekako. Al u njih nema veznog reda (Matic danas izuzetak) a napad isto samo se vrti unaokolo. Fabregasa nigdje. Costu vidis samo kad mu dode zuta minuta na terenu. Hazarda nigdje. Ko da su ograjisali svi.
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:snimak od treceg gola ?
Lahko su igraci Evertona dolazili unpoziciju da sutaju..skino je dosta toga,Celzi mi nije na nivou..
Ma ni Ivanovic ni Terry nisu u godinama gdje mogu igrati napad i odbranu. Ivanovic treba da se drzi svoga posla a ne da trci naprijed i onda prc pozadi. Kontra i halali Huso materi. Trener treba da reaguje i poslozi stvari a ne da oni glume lude na terenu. Mislim mozes zamisliti na sta ce liciti jos kad im sad krene vise utakmice. Pa kupovi pa LP? Pa kako van forme sad izgledaju do Novembra ko prezivi pricace.JonSnow je napisao/la:Njima Ivanović glavni krilni igrač, čovjek je stalno na poziciji da centrira, ne znam jesu mu dva centaršuta danas prošla i onda naravno odbijanac i kontra i onda se pokušava vratit u odbranu i kita. Nemaju ništa, vezni red ne prenosi loptu u napad, svi kruže oko 16terca, nemaju pravog napadača, Hazard se gubi, odbrana kriminalna... Ako se uspiju dohavizat do zime slijedi prodaja pola igrača i kupovina novih jer od ovih više nema ništa.soccerfan je napisao/la:moj komentator veli da je ovo za Chelsea najgori start od 1988 godine. (jbt meni je tad bilo 3 godinerope11 je napisao/la:Mogao je bolje, al' sta se ovo desava sa Celzijem i njihovom odbranom, covjek izadje 1 na 1 sa Asmirom, nigdje nikoga oko njega.![]()
Celzi je trenutno klub koji je primio ubjedljivo najvise golova u ligi, a poslije ovog kola ce vjerovatno zavrsiti u zoni ispadanja. Haos.) Kod treceg gola mogao bolje, al prva dva nije nista mogao. Odbrana Chelsea je jednostavno nepostojeca. Em ih stizu godine em nisu u formi. Al hajd da je samo odbrana prebrodilo bi se i to nekako. Al u njih nema veznog reda (Matic danas izuzetak) a napad isto samo se vrti unaokolo. Fabregasa nigdje. Costu vidis samo kad mu dode zuta minuta na terenu. Hazarda nigdje. Ko da su ograjisali svi.
![]()

- DragonGirl
- Kontakt:
Mogao je reagovati bolje kod trećeg gola, ostatak utakmice je stvarno bio dobar, koliko je to moguće sa onakvim timom. Nisam nešto pratila Chelsea prošle godine ali znam da su se s ovim istim timom prošetali ligom, a sad kao su svi kolektivno s ovih naših livada došli. Nigdje odbrane, nigdje sredine, o napadu da i ne pričam. I kad dobiju loptu u šesnaestercu umjesto da automatski ošutaju dok imaju prostora oni nešto mrljaju s loptom tamo-vamo, hoće-neće dok se oko njih ne stvori kolo igrača i naravno ne izgube loptu. Ovdje su pod hitno potrebne neke promjene, valjda je to više cijeloj upravi jasno.
Prosle sezone odbrana je bila u strasnoj formi.DragonGirl je napisao/la:Mogao je reagovati bolje kod trećeg gola, ostatak utakmice je stvarno bio dobar, koliko je to moguće sa onakvim timom. Nisam nešto pratila Chelsea prošle godine ali znam da su se s ovim istim timom prošetali ligom, a sad kao su svi kolektivno s ovih naših livada došli. Nigdje odbrane, nigdje sredine, o napadu da i ne pričam. I kad dobiju loptu u šesnaestercu umjesto da automatski ošutaju dok imaju prostora oni nešto mrljaju s loptom tamo-vamo, hoće-neće dok se oko njih ne stvori kolo igrača i naravno ne izgube loptu. Ovdje su pod hitno potrebne neke promjene, valjda je to više cijeloj upravi jasno.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vracaj Evu odmah. No Eva no party.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.