Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

jasmin10
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la jasmin10 » 12 sep 2015, 15:27

Odbrana ispala smiješna, Asmir izašao ja Naismitha ali ovaj fantastično reagovao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 12 sep 2015, 15:28

Samo zadnji je i on kriv sa odbranom.

habab
Kontakt:

Post Postao/la habab » 12 sep 2015, 15:28

Šupalj ko zub. :lol: :lol:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 12 sep 2015, 15:28

Ovo će biti opasna rekonstrukcija igračkog kadra na zimu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 sep 2015, 15:29

Dragi Begovicu pa sta radis.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 sep 2015, 15:37

Bas lose je odreagovao kod ovog 3. gola.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 12 sep 2015, 15:37

Nas jeste, ali debelo limitiran golman...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 12 sep 2015, 15:38

Terrible punch there from Begovic - he completely missed Naismith's face.
Ludi Englezi. :D
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 sep 2015, 15:38

Mogao je bolje, al' sta se ovo desava sa Celzijem i njihovom odbranom, covjek izadje 1 na 1 sa Asmirom, nigdje nikoga oko njega. :crazy:
Na stranu ovaj gol, dobar je Asmir bio, pored Matica jedina pozitivna stvar. Izgubili bi svakako.

Celzi je trenutno klub koji je primio ubjedljivo najvise golova u ligi, a poslije ovog kola ce vjerovatno zavrsiti u zoni ispadanja. Haos. :urnebes:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

habab
Kontakt:

Post Postao/la habab » 12 sep 2015, 15:41

lolcina je napisao/la:Nas jeste, ali debelo limitiran golman...
Upravo tako. :bih:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 sep 2015, 15:42

Samo nastavi ovako lose braniti Begane. :bih:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 sep 2015, 15:44

rope11 je napisao/la:Mogao je bolje, al' sta se ovo desava sa Celzijem i njihovom odbranom, covjek izadje 1 na 1 sa Asmirom, nigdje nikoga oko njega. :crazy:
Na stranu ovaj gol, dobar je Asmir bio, pored Matica jedina pozitivna stvar. Izgubili bi svakako.

Celzi je trenutno klub koji je primio ubjedljivo najvise golova u ligi, a poslije ovog kola ce vjerovatno zavrsiti u zoni ispadanja. Haos. :urnebes:
moj komentator veli da je ovo za Chelsea najgori start od 1988 godine. (jbt meni je tad bilo 3 godine :shock: ) Kod treceg gola mogao bolje, al prva dva nije nista mogao. Odbrana Chelsea je jednostavno nepostojeca. Em ih stizu godine em nisu u formi. Al hajd da je samo odbrana prebrodilo bi se i to nekako. Al u njih nema veznog reda (Matic danas izuzetak) a napad isto samo se vrti unaokolo. Fabregasa nigdje. Costu vidis samo kad mu dode zuta minuta na terenu. Hazarda nigdje. Ko da su ograjisali svi. :shock: :shock:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 12 sep 2015, 15:49

soccerfan je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Mogao je bolje, al' sta se ovo desava sa Celzijem i njihovom odbranom, covjek izadje 1 na 1 sa Asmirom, nigdje nikoga oko njega. :crazy:

moj komentator veli da je ovo za Chelsea najgori start od 1988 godine. (jbt meni je tad bilo 3 godine :shock: ) Kod treceg gola mogao bolje, al prva dva nije nista mogao. Odbrana Chelsea je jednostavno nepostojeca. Em ih stizu godine em nisu u formi. Al hajd da je samo odbrana prebrodilo bi se i to nekako. Al u njih nema veznog reda (Matic danas izuzetak) a napad isto samo se vrti unaokolo. Fabregasa nigdje. Costu vidis samo kad mu dode zuta minuta na terenu. Hazarda nigdje. Ko da su ograjisali svi. :shock: :shock:
Njima Ivanović glavni krilni igrač, čovjek je stalno na poziciji da centrira, ne znam jesu mu dva centaršuta danas prošla i onda naravno odbijanac i kontra i onda se pokušava vratit u odbranu i kita. Nemaju ništa, vezni red ne prenosi loptu u napad, svi kruže oko 16terca, nemaju pravog napadača, Hazard se gubi, odbrana kriminalna... Ako se uspiju dohavizat do zime slijedi prodaja pola igrača i kupovina novih jer od ovih više nema ništa.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 12 sep 2015, 15:49

snimak od treceg gola ?
Zarathustra

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 sep 2015, 15:51

Moggi je napisao/la:snimak od treceg gola ?

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 12 sep 2015, 15:52

Lahko su igraci Evertona dolazili unpoziciju da sutaju..skino je dosta toga,Celzi mi nije na nivou..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 sep 2015, 15:53

JonSnow je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:

Njima Ivanović glavni krilni igrač, čovjek je stalno na poziciji da centrira, ne znam jesu mu dva centaršuta danas prošla i onda naravno odbijanac i kontra i onda se pokušava vratit u odbranu i kita. Nemaju ništa, vezni red ne prenosi loptu u napad, svi kruže oko 16terca, nemaju pravog napadača, Hazard se gubi, odbrana kriminalna... Ako se uspiju dohavizat do zime slijedi prodaja pola igrača i kupovina novih jer od ovih više nema ništa.
Ma ni Ivanovic ni Terry nisu u godinama gdje mogu igrati napad i odbranu. Ivanovic treba da se drzi svoga posla a ne da trci naprijed i onda prc pozadi. Kontra i halali Huso materi. Trener treba da reaguje i poslozi stvari a ne da oni glume lude na terenu. Mislim mozes zamisliti na sta ce liciti jos kad im sad krene vise utakmice. Pa kupovi pa LP? Pa kako van forme sad izgledaju do Novembra ko prezivi pricace. :)

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 sep 2015, 15:56

Mogao je reagovati bolje kod trećeg gola, ostatak utakmice je stvarno bio dobar, koliko je to moguće sa onakvim timom. Nisam nešto pratila Chelsea prošle godine ali znam da su se s ovim istim timom prošetali ligom, a sad kao su svi kolektivno s ovih naših livada došli. Nigdje odbrane, nigdje sredine, o napadu da i ne pričam. I kad dobiju loptu u šesnaestercu umjesto da automatski ošutaju dok imaju prostora oni nešto mrljaju s loptom tamo-vamo, hoće-neće dok se oko njih ne stvori kolo igrača i naravno ne izgube loptu. Ovdje su pod hitno potrebne neke promjene, valjda je to više cijeloj upravi jasno.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 sep 2015, 15:58

DragonGirl je napisao/la:Mogao je reagovati bolje kod trećeg gola, ostatak utakmice je stvarno bio dobar, koliko je to moguće sa onakvim timom. Nisam nešto pratila Chelsea prošle godine ali znam da su se s ovim istim timom prošetali ligom, a sad kao su svi kolektivno s ovih naših livada došli. Nigdje odbrane, nigdje sredine, o napadu da i ne pričam. I kad dobiju loptu u šesnaestercu umjesto da automatski ošutaju dok imaju prostora oni nešto mrljaju s loptom tamo-vamo, hoće-neće dok se oko njih ne stvori kolo igrača i naravno ne izgube loptu. Ovdje su pod hitno potrebne neke promjene, valjda je to više cijeloj upravi jasno.
Prosle sezone odbrana je bila u strasnoj formi. ;) Ove godine ni blizu plus sto Terrya i Baneta godine stizu i nisu u stanju da budu na nivou. Imam osjecaj da predsezonske pripreme nisu uradene na dovoljno visokom nivou i tim je totalno van forme.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 sep 2015, 16:02

Vracaj Evu odmah. No Eva no party.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.