Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
I tako se i ubiru ovi bodovi za koeficijent, na ovakvim utakmicama
al dzaba, nema veze
al dzaba, nema veze
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Udineze je bolje posljednih minuta,prvo opasan slobodnjak pa dobar sut Badua,izjednacit ce oni,u ofanzivi polazu nade u Pereyeru koji u 45 nastupa za River nije postigao ni jedan gol,vrijeme je da procepi u novome klubu 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pa i nije im toliko los sastav... Odbrana haman kompletna... Ista ona koja je igrala protiv Arsenala... Samo nije igro Basta... Brani Handanovic... Veza isto dobra doduse bez najbolja 2 igraca: Armera i Asamoaha... Napad je samo diskutabilan...
Al valjda ce preokrenuti...
Al valjda ce preokrenuti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Izjednačio Udinesse, zabi Abdi iz penala 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Udineseu odgavara i rezultat iz druge utakmice Rennes-Atletico 1:1
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- anton 1983
- Kontakt:
Stvarno talijanima se to ne igra...UŽAS koje podcjenjivanje tog natjecanje, ali to je po njihovoj volji. nemreš im zamjeriti ako oni to tako hoće. Kad sam pročito postavu spobljuvo sam se, ali Talijan nebi bio Talijan da se ne zgnoji!Bianconeri1988 je napisao/la:Izjednačio Udinesse, zabi Abdi iz penala
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
- Kontakt:
Ma ko im je kriv sto ne igraju dobro ovu EL
Ljudi misle prestic BUNDESLIGU
Ako se budu zafrkavali do kraja sezone mogli bi zavrsit na 5 ili 6 mjestu
Kako igraju ovi iz Portugala i Francuske to je vasa realnost za sljedecu sezonu
Bez ljutnje
tako stvari stoje pogledajte malo keoeficijente :ugeek:

Ljudi misle prestic BUNDESLIGU

Ako se budu zafrkavali do kraja sezone mogli bi zavrsit na 5 ili 6 mjestu

Kako igraju ovi iz Portugala i Francuske to je vasa realnost za sljedecu sezonu

Bez ljutnje

- JuveSissoko
- Kontakt:
izgleda se vise "njemci" sikiraju za italijanski UEFA koeficijent nego sami Italijani, sto li je to tako da mi je znat?
opustite se malo, rane ce manje da bole tako.Udinese i slicni timovi imaju svoj program rada i drze se toga, vi se brinite za svoj fudbal i interese vasih klubova, jer ce vas glava zabolit ako se budete brinuli i za druge.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al ne kontam otkud ova priča, pa ovo kolo je skoro idealno za seriju a, 3 pobjede u LP i nerješeno u gostima u EL, ne sjećam se kad je bilo bolje kolo??
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- JuveSissoko
- Kontakt:
hajd ti to objasni likovima koji vise navijaju da italijanski timovi izgube nego da im pobijedi vlastiti tim,to je vec za psiholoskog ispitivanja.tony-mortale je napisao/la:al ne kontam otkud ova priča, pa ovo kolo je skoro idealno za seriju a, 3 pobjede u LP i nerješeno u gostima u EL, ne sjećam se kad je bilo bolje kolo??
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma shvatam ja i to, ali da su rekli to prošlo kolo ili sačekali neko slijedeće koje će biti loše, ali sada kad je italija možda i najuspješnija u ovom kolu
ne kontam

ne kontam

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
- Kontakt:
Ma nemamo se mi sta brinuti 12 bodova je razlika
Da bi se malo bolje vidjelo sta znace ovi bodovi dovoljno je pogledat razliku izmedu ENGLEZA i SVABA koja je 10 bodova a razlika u parama ogromna

Da bi se malo bolje vidjelo sta znace ovi bodovi dovoljno je pogledat razliku izmedu ENGLEZA i SVABA koja je 10 bodova a razlika u parama ogromna

- JuveSissoko
- Kontakt:
eh eto, taman sad da ides brinuti se za rezultate engleskih timova, posto ste presisali Italijane, kad vec nemas pametnija posla u zivotu.Shvatam ja vas,italijanska liga je dugo vremena bila najjaca pa vi je sad prestigli u koeficijentu, dobili svojih 5 minuta i slavite,iako ste eto jos uvijek 3 liga svijeta, jbga neko je bio najjaci i to mu je bila normalna stvar a neko slavi 3 mjesto i brine se o koeficijentu kao da je pitanje zivota ili smrti, to dovoljno govori o vama.bayern2011 je napisao/la:Ma nemamo se mi sta brinuti 12 bodova je razlika![]()
- suicidesquad
- Kontakt:
Oni ne mogu prestići Bundesligu. Ne treba uopće gledati njihove rezultate. Po trenutnoj računici za 2-3 sezone im slijedi pad na 6., a možda i 7. mjesto - što znači gubitak još jednog predstavnika u LP!bayern2011 je napisao/la:Ma ko im je kriv sto ne igraju dobro ovu EL![]()
Ljudi misle prestic BUNDESLIGU![]()
Ako se budu zafrkavali do kraja sezone mogli bi zavrsit na 5 ili 6 mjestu![]()
Kako igraju ovi iz Portugala i Francuske to je vasa realnost za sljedecu sezonu![]()
Bez ljutnjetako stvari stoje pogledajte malo keoeficijente :ugeek:

-
- Kontakt:
Prvo na red idu spanski klubovi da nemaju barsu bilo bi svastaJuveSissoko je napisao/la:eh eto, taman sad da ides brinuti se za rezultate engleskih timova, posto ste presisali Italijane, kad vec nemas pametnija posla u zivotu.Shvatam ja vas,italijanska liga je dugo vremena bila najjaca pa vi je sad prestigli u koeficijentu, dobili svojih 5 minuta i slavite,iako ste eto jos uvijek 3 liga svijeta, jbga neko je bio najjaci i to mu je bila normalna stvar a neko slavi 3 mjesto i brine se o koeficijentu kao da je pitanje zivota ili smrti, to dovoljno govori o vama.bayern2011 je napisao/la:Ma nemamo se mi sta brinuti 12 bodova je razlika![]()

- JuveSissoko
- Kontakt:
vidim "razumijes" se u fudbal a pogotovo doticni koeficijent o kojem pricasbayern2011 je napisao/la:Prvo na red idu spanski klubovi da nemaju barsu bilo bi svastaJuveSissoko je napisao/la:eh eto, taman sad da ides brinuti se za rezultate engleskih timova, posto ste presisali Italijane, kad vec nemas pametnija posla u zivotu.Shvatam ja vas,italijanska liga je dugo vremena bila najjaca pa vi je sad prestigli u koeficijentu, dobili svojih 5 minuta i slavite,iako ste eto jos uvijek 3 liga svijeta, jbga neko je bio najjaci i to mu je bila normalna stvar a neko slavi 3 mjesto i brine se o koeficijentu kao da je pitanje zivota ili smrti, to dovoljno govori o vama.bayern2011 je napisao/la:Ma nemamo se mi sta brinuti 12 bodova je razlika![]()
Hajde ko god da je na redu idi tamo kod njih pa pricaj o koeficijentima 
Inace Lazio izaso u dobrom sastavu i zasad dobro izgledaju na terenu.Udine nisam gledo jer su me iznervirali sa sastavom,al mi je drago da su uzeli bod
Samo sto ja njih pohvali oni ga primise

Inace Lazio izaso u dobrom sastavu i zasad dobro izgledaju na terenu.Udine nisam gledo jer su me iznervirali sa sastavom,al mi je drago da su uzeli bod

Samo sto ja njih pohvali oni ga primise

Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 29 sep 2011, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- Boateng_27
- Kontakt:
Jooj dragi Allahu koji trolovi

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma to im je valjda dio propisane terapije, shvatam ja njih, al pretjeruju, svake sedmice iznova ista prezvakana prica.Boateng_27 je napisao/la:Jooj dragi Allahu koji trolovi![]()
-
- Kontakt:
Sportingggggggggggg,hahah
Pa naravno da se razumijem vidis da navijam za Bayern
Pa naravno da se razumijem vidis da navijam za Bayern

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.