NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
De da vam sada kazem nesto u vezi Pandze iz pouzdanih izvora. Za Pandzu traze nasi 70 000 Eura ni marku nize, tako da samo u slucaju toga moze doci do transfera ja vam ovo govorim iz usta ljudi koji se brinu o njemu i klubu.
Tkanton je napisao/la:Oni ako za Pandzu ako dobiju $40K to jest 67000 KM bice super, a Harabu i Pandzu netreba poredit, Pandza sve golove daje iz peterca, van njega je nista, dok ovaj drugi suta i sa 30m i nije mu rijetku da tako i da go. i zna sa loptom, i puno je korisnij igrac, treba bit realan
A drug moj jesi cuo razliku medu igracima mislim na pozicije? Pandza ti je klasicni napadac i daj mu u 16 metara to je go, za razliku od tog tvog koji i dodaje lopte znaci veznjak i svega toga, a taj isti se nece snaci kao Pandza ispred gola. Sada mi ko trebamo njega dati za dzaba nema pojma. U to budi siguran da do transfera nece doci ako se ne kihnu dobre pare.
Ma nije cimos jedini sponzor šta vam je ...šta ste se pripali odmahbondich je napisao/la:nece bit dobro nikako ako kriza potraje u cimosu...
Jesi siguran da se Harba nece snaci u 16 kao Pandza ?Gradacac je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Oni ako za Pandzu ako dobiju $40K to jest 67000 KM bice super, a Harabu i Pandzu netreba poredit, Pandza sve golove daje iz peterca, van njega je nista, dok ovaj drugi suta i sa 30m i nije mu rijetku da tako i da go. i zna sa loptom, i puno je korisnij igrac, treba bit realan
A drug moj jesi cuo razliku medu igracima mislim na pozicije? Pandza ti je klasicni napadac i daj mu u 16 metara to je go, za razliku od tog tvog koji i dodaje lopte znaci veznjak i svega toga, a taj isti se nece snaci kao Pandza ispred gola. Sada mi ko trebamo njega dati za dzaba nema pojma. U to budi siguran da do transfera nece doci ako se ne kihnu dobre pare.
Harba je majstor futsala,dokazao u vise navrata,a te vestine sa "petoparca" vesto prenosi na veliki fudbal.Pogledaj utakmicu protiv Kozare u Gradisci mislim i sta je uradio golmanu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jel tacna informacija da mali Jahic nije potpiso ugovor i da najvjerovatnije prelazi u Gradinu.
jahic je miljenik kuntica pa bi me to iznenadilo da se desi...znam da su jucer neki igraci potpisivali ugovor u prostorijama kluba.tako da je moguce i da se nisu dogovorili.iako ja mislim da jaha ima ugovor sa nama samo neznam do kad
JOS 13 DANA
JOS 13 DANA
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da se nisu dogovorili o visini plate.astra1922 je napisao/la:jahic je miljenik kuntica pa bi me to iznenadilo da se desi...znam da su jucer neki igraci potpisivali ugovor u prostorijama kluba.tako da je moguce i da se nisu dogovorili.iako ja mislim da jaha ima ugovor sa nama samo neznam do kad
JOS 13 DANA
ako je do plate neke otisao.to i j e b e nase igrace odma umisle da su zvijezde i hoce kule i gradove,iako ja nevjerujem u ovo jahic je dobar momak
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da se razumijemo ja bi volio da zvijezda za Pandzu dobije milione a ne nekakvih pisljivih 60000 KM, al realnost je jedno a mogucnosti su drugo, Pandza nije nista bolji od Smajlovica sto je igro za nas, samo sto je mladji pa eto ko ocekuje se nesto od njegaGradacac je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Oni ako za Pandzu ako dobiju $40K to jest 67000 KM bice super, a Harabu i Pandzu netreba poredit, Pandza sve golove daje iz peterca, van njega je nista, dok ovaj drugi suta i sa 30m i nije mu rijetku da tako i da go. i zna sa loptom, i puno je korisnij igrac, treba bit realan
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Je l' matereti? Ti poredis Pandzinu snagu, brzinu, tehniku i snalazljivost sa Smajlovicevom brzinom? Taj kladić od igrača je, dok je bio u Zvijezdi, promašio svaki zicer koji je imaoTkanton je napisao/la:Da se razumijemo ja bi volio da zvijezda za Pandzu dobije milione a ne nekakvih pisljivih 60000 KM, al realnost je jedno a mogucnosti su drugo, Pandza nije nista bolji od Smajlovica sto je igro za nas, samo sto je mladji pa eto ko ocekuje se nesto od njegaGradacac je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Oni ako za Pandzu ako dobiju $40K to jest 67000 KM bice super, a Harabu i Pandzu netreba poredit, Pandza sve golove daje iz peterca, van njega je nista, dok ovaj drugi suta i sa 30m i nije mu rijetku da tako i da go. i zna sa loptom, i puno je korisnij igrac, treba bit realan
hehhe e jeste cudi toliko kukali i govorili ode pandza sad ko fol on je prosjecan hahaha covjek je za mene licno zvijer agresivan brz i zna sa loptom za sad najbolji spic kojeg smo imali
Da se razumijemo ja bi volio da zvijezda za Pandzu dobije milione a ne nekakvih pisljivih 60000 KM, al realnost je jedno a mogucnosti su drugo, Pandza nije nista bolji od Smajlovica sto je igro za nas, samo sto je mladji pa eto ko ocekuje se nesto od njega[/quote]
Je l' matereti? Ti poredis Pandzinu snagu, brzinu, tehniku i snalazljivost sa Smajlovicevom brzinom? Taj kladić od igrača je, dok je bio u Zvijezdi, promašio svaki zicer koji je imao[/quote]
nazvat smajlovica kladicem je u najmanju ruku smijesno..
aa slazem se da pandza nista nije bolji od smajlovica,,po meni je smajlovic jedan od bolji igraca sto igraju u nasim ligama..u historiji gradine najbolji igrac koji je nastupao za klub poslije vedina musica..
Je l' matereti? Ti poredis Pandzinu snagu, brzinu, tehniku i snalazljivost sa Smajlovicevom brzinom? Taj kladić od igrača je, dok je bio u Zvijezdi, promašio svaki zicer koji je imao[/quote]
nazvat smajlovica kladicem je u najmanju ruku smijesno..
OFK Gradina Srebrenik
smajlovica ko pljuje nema pojma o zivotu,taj covjek je zaduzio sve gradane gradacca koji imaju veze sa sportom da mu uvijek budu zahvalni.dao je puno zvijezdi kada je najvise trebalo pogadao je mreze i donosio nam pobjede isto tako i pomogao da udemo u premijer ligu.iskreno nama nebi trebao bolji napadac od smajlovica u ovom trenutku ali znaju se razlozi zasto je otisao od nas i zasto je dobio otkaz u cimosu.neka mu je sretno od srca u nastavku karijere i neka para mreze premijerligasa osim naravno nase 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svaka cast astra ja sam isto alergican na to falsifikovanje istorije,al smo tu mi pravi navijaci Zvijezde da bi to sprijecili.Svi dobronamjerni znaju da je Smajlovic dio Zvijezdine zlatne generacije predvodjene Ninkovicem u to vrijeme ko se kuzi u fudbal Zvijezda igrala najljepse u BIH.Te zlonamjerne glasine dolaze od onih koji nisu sposobni sela da vode,ali zato falsifikovat sta god treba za lovu.astra1922 je napisao/la:smajlovica ko pljuje nema pojma o zivotu,taj covjek je zaduzio sve gradane gradacca koji imaju veze sa sportom da mu uvijek budu zahvalni.dao je puno zvijezdi kada je najvise trebalo pogadao je mreze i donosio nam pobjede isto tako i pomogao da udemo u premijer ligu.iskreno nama nebi trebao bolji napadac od smajlovica u ovom trenutku ali znaju se razlozi zasto je otisao od nas i zasto je dobio otkaz u cimosu.neka mu je sretno od srca u nastavku karijere i neka para mreze premijerligasa osim naravno nase
imal sta za jahica jel cuo jos neko nesto.ja kako sam cuo da nema pojma da se nisu dogovorili
nova sezona starta 04.08.2012
nova sezona starta 04.08.2012
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma kakav on,ma on nas nije nista zaduzio njemu je sve placeno..Dragan Matic! Ime tog lika stae zaboravili! TAJ LIK JE NAS ZADUZIO...SHVATITE DRAGAN MATIC JE LEGNDA OVOG KLUBA..A taj smajlovic je samo pisljo..astra1922 je napisao/la:smajlovica ko pljuje nema pojma o zivotu,taj covjek je zaduzio sve gradane gradacca koji imaju veze sa sportom da mu uvijek budu zahvalni.dao je puno zvijezdi kada je najvise trebalo pogadao je mreze i donosio nam pobjede isto tako i pomogao da udemo u premijer ligu.iskreno nama nebi trebao bolji napadac od smajlovica u ovom trenutku ali znaju se razlozi zasto je otisao od nas i zasto je dobio otkaz u cimosu.neka mu je sretno od srca u nastavku karijere i neka para mreze premijerligasa osim naravno nase
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
ti bi nakibe izgleda zelio da mi svi mislimo kao ti.niko nije osporio da dragan nije nasa legenda dragan nam je pomogao da udemo a kasnije je u premijer ligi dao samo jedan gol....ja nisam rekao da je smajlovic najbolji nas igrac svih vremena i najveca legenda nego sam rekao da je u vrhu nasih najboljih igraca po ucinku i po zasluzi 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Smaja nas je itekako zadužio, vidjelo se i na tome kada su doveli Ćorića i Pjanića pa je i dalje Smaja bio bolji od tih kvazi napadača. Dragan je bio žrtva i bio je borben, naša žalost što je tip već bio na zalasku karijere.
Dragon Town
Ovaj gore napravi od Pandje Mesija, kaze zna sa loptom, tehnicar, snalazljiv u 16m... pa bolan bolan da je on to sve davno bi bio u nekom evropskom klubu a ne trckaro po ovim nasim livadama, ja ga jos ni jendom nisam vidio da je ustopo loptu i nesto uradio sa njom
,njemu svaka cast, za nas je extra dobar, a pod nas mislim i na poziciju na tabeli max 7. mjesto i ako za njega dobijemo 50K € to je plafon, ja sam i dalje misljenja da je u rangu smajlovica samo sto je mladji.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
pa skoro isti profil igrača, samo što bih Pandži dao jednu ocjenu višeTkanton je napisao/la:Ovaj gore napravi od Pandje Mesija, kaze zna sa loptom, tehnicar, snalazljiv u 16m... pa bolan bolan da je on to sve davno bi bio u nekom evropskom klubu a ne trckaro po ovim nasim livadama, ja ga jos ni jendom nisam vidio da je ustopo loptu i nesto uradio sa njom,njemu svaka cast, za nas je extra dobar, a pod nas mislim i na poziciju na tabeli max 7. mjesto i ako za njega dobijemo 50K € to je plafon, ja sam i dalje misljenja da je u rangu smajlovica samo sto je mladji.
Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.