Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Nesto si i u pravu.Agencije nose uglavnom posao ali i klub zaradi malo vise od tih 10000 KM.
Zašto bi Olimpic prodao Gojaka za pola godine za neku"siću"?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
zasto ne prrocitas sta sam gore napisaoMancini je napisao/la:Zašto bi Olimpic prodao Gojaka za pola godine za neku"siću"?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Neinteresuje me šta si ti napisao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Isto kao što se nevjerovatno piše odvojeno.Neka me provokator nešto nauči.
tebi je lakse metar u guzicu nego cenat u glavuMancini je napisao/la:Isto kao što se nevjerovatno piše odvojeno.Neka me provokator nešto nauči.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zbog ovih transfera potpuno smo nepravedno zapostavili malog Hadjikadunica starog svega 16 godina a koji je ocito ljubimac sviju koji ga poznaju.Mislim da je rijedak primjer talentiranog igraca.Takodje zanima me i Jusufovic dali ce biti pravi(star 18 godina) a od Rahmanovica(star 19 god,) ocekujem jako puno i da se nametne svojim igrama za mladu repku.Uz nas prvi tim imamo i sest igraca iz nase skole(Duljevic,Sivsic,Lakota i dr.)
Posebno raduje cinjenica da imamo jako talentiranu djecu od 1998-2005 ako nam ih dinamo ne ukrade
Neki klinjo je vec u Dinamu Zgb od jesenas,oko 12 god,i Mamic planira da potpise profi ugovor sa njim.Nama od sake do lakta.
Posebno raduje cinjenica da imamo jako talentiranu djecu od 1998-2005 ako nam ih dinamo ne ukrade

Neki klinjo je vec u Dinamu Zgb od jesenas,oko 12 god,i Mamic planira da potpise profi ugovor sa njim.Nama od sake do lakta.
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Grammar nazi, ne se uz glagol pise odvojeno kad se vec izvlacis na toMancini je napisao/la:Isto kao što se nevjerovatno piše odvojeno.Neka me provokator nešto nauči.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nekada se piše odvojeno a nekada ne,hvala lektori.
To nekada je u vecini slucajeva, ali ne i uz glagol interesuje...
Nema na cemu, i drugi put.
Nema na cemu, i drugi put.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Po izjavi Vidovića može se skontati da se zasitio naše lige.Bolje je i za klub i za njega da ode iz kluba.Kada je igrač nazor u klubu nije dobro za oboje.
Ode Milos u Split. 
Veoma dobra sredina za njega, jak klub, bolja liga, mislim da ce ih zadovoljiti tamo.
A koliko smo mi dobili od ove agencije me i dalje gnjavi.

Veoma dobra sredina za njega, jak klub, bolja liga, mislim da ce ih zadovoljiti tamo.
A koliko smo mi dobili od ove agencije me i dalje gnjavi.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mislim da je Vidovic dobio i nagradu za najboljeg stranca u PLBiH, samo ne znam jel prosle il pretprosle sezone.1L8F9C2 je napisao/la:Steta za Vidovica sto je napustio Olimpic. Po meni mozda i najbolji vezni igrac u ligi.
Kako sada stvari stoje izgleda da nas i Kapic napusta. Odbio je da produzi ugovor i ubrzo ce se znati gdje nastavlja karijeru.
Kapicu je istekao ugovor a produzenje mu niko nije ponudio.Iz tih razloga je i doveden Pandja.
Nedavno sam i naveo da odlazi ali ocito nisi u toku.
Nedavno sam i naveo da odlazi ali ocito nisi u toku.
Sretno Kapiću.
Zadnja izmjena: open, dana/u 13 jan 2014, 11:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- RNK Split1912
- Kontakt:
kažu da je potisao ili blizu potpisa za Split, mi se želimo boriti za europu tako da nam trebaju pojačanja, vidim da miloša hvalite ovdje nadam se da je tako dobar a onda se ujedini pitam zasto sa 24 godine i toliko je dobar nije našao jači klub prije 2-3 godine?
Ceste povrede su mislim razlog zasto ranije nije otisao.RNK Split1912 je napisao/la:kažu da je potisao ili blizu potpisa za Split, mi se želimo boriti za europu tako da nam trebaju pojačanja, vidim da miloša hvalite ovdje nadam se da je tako dobar a onda se ujedini pitam zasto sa 24 godine i toliko je dobar nije našao jači klub prije 2-3 godine?
Sto se tice igre tu niko od nas nije pretjerao Milos je pravi igrac.
A sta je bilo oko Stubicana? 
Jesmo li ga prodali ili samo pustili?

Jesmo li ga prodali ili samo pustili?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Subasic od pocetkom Novembra nije ni na klupi bio onih Belgijanaca OH Leuven. Mislim da je povrijedjen, jer bili su mu poceli davati punih 90 minuta, sad nesto naglo ga nema ni na klupi.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Stubican ima veoma mali ucinak kao i Kapic pa se odustalo od dalje saradnje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.