moze roma ,roma je ko fiorentina tu negdje,villareal jest mal jaci(jest da imaju mal igrack kadar 11 samo i to je to al jaci su) ,treba izbacit ajax i dynamo k , jer npr fiorentina aston villa i ajax dinamo k nisu isti rang timovi ,bolje ubacit isto neke engleze slabije il sta znam shaktarGoalgetter je napisao/la:Popricacu sa kolegom, a slazem se sa ovim klubovima sto treba izbaciti, mada ja mislim da su Roma i Vilareal mozda prejaki za ovu listu klubova, ali vidjecemo jos.
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ali fakat je glupo to zaboravio sifru od starog profila i sad da samo radi toga idem u 2 ligu :O
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Ne moze se ubacivati ko kako hoce,sta vam je ljudi dragi .
Sad neku peticiju trazite kod admina haha ...
Izgubio si pasword novi nick-NOVI IGRAC ima to pravilo i tako je to . Ja sam bio banovan igrao sam i sta sad ,ne bunim se.Kao da je bitno 1 ili 2 liga,ici cemo kao u LP ili EL .
P.S Mail i vidi password ! Totalno smo neozbiljni !
Sad neku peticiju trazite kod admina haha ...
Izgubio si pasword novi nick-NOVI IGRAC ima to pravilo i tako je to . Ja sam bio banovan igrao sam i sta sad ,ne bunim se.Kao da je bitno 1 ili 2 liga,ici cemo kao u LP ili EL .
P.S Mail i vidi password ! Totalno smo neozbiljni !
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
neznaju ljudi mozda si ubio onog starog canyona i sad igras umjesto njegacaNYOn94 je napisao/la:Ali fakat je glupo to zaboravio sifru od starog profila i sad da samo radi toga idem u 2 ligu :O
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Odmah neku frku dižete, pa jedan od organizatora ove lige se ne buni, iako bi i njega ta moglo koštati, stvar je u tome što je admin to donio, a ja nemam namjeru glumiti istrazitelja i rjesavati slucaj do slucaja da utvrdim dali je neko banovan ili je namjerno promjenio nick. Pravila su takva i šta ja sad mogu tu, ako neko smatra da zbog toga treba da napusti ligi, ja mu ne mogu pomoći!
Drugo za svaku promjenu nick-a ste sami krivi, jel tako? Nije valjda da sam ja sad kriv ako je neko promjenio nick, šta ja mogu ako si zaboravio šifru, sam si kriv.
Drugo za svaku promjenu nick-a ste sami krivi, jel tako? Nije valjda da sam ja sad kriv ako je neko promjenio nick, šta ja mogu ako si zaboravio šifru, sam si kriv.
Jarane bolje da mi kaze ides u 2 ligu zato sto si "konj"barca_87 je napisao/la:neznaju ljudi mozda si ubio onog starog canyona i sad igras umjesto njegacaNYOn94 je napisao/la:Ali fakat je glupo to zaboravio sifru od starog profila i sad da samo radi toga idem u 2 ligu :O![]()
![]()
![]()
et ja cu ti rec ides u drugu ligu zato sto si konj hehhehehh jel ti laksecaNYOn94 je napisao/la:Jarane bolje da mi kaze ides u 2 ligu zato sto si "konj"barca_87 je napisao/la:neznaju ljudi mozda si ubio onog starog canyona i sad igras umjesto njegacaNYOn94 je napisao/la:Ali fakat je glupo to zaboravio sifru od starog profila i sad da samo radi toga idem u 2 ligu :O![]()
![]()
![]()
![]()
a ne zato sto sam zaboravio sifru
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jbg takva su pravila ,sta ces ,budes prvi u drugoj ligi i neko odustane iz prve (a tih ce bit ) et te odma u prvoj ligi ha ya
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jeli tko za utakmnicu???
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Pravilo je doneseno zajedno sa adminom, tako da se zalite njemu, a ne nama sto se tice ovog pravila. Nazalost, tako je.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
itkoSenaid L.F.C je napisao/la:Jeli tko za utakmnicu???
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
a jel ono bila prije Sevilla i Aston villa, nesto se ne sjecam. Ima sad mnogo vise klubova koji mnogo odskacu po kvalitetu od drugih, ne bi bilo lose malo to izbalansirati, da to bude sto izjednacenije, koliko je moguce 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Hoce li itko da odigra 1 utakmnicu
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Evo skonto sam nekako pw
AHHAHAHA
1 LIGA:
Rezervni klubovi: To je u slučaju da nekog od ponudjenih timove ne bude na igrici, jer se to dešavalo prošli sezona
!
2. LIGAUdinese, Newcastle, Palermo, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, PSV, Lille, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Ajax, Shakthar! ( Rezervni klubovi: Zenit St. Petersburg, Hoffenheim, Bešiktaš, Panathinaikos)
Moguće se još neke male korekcije do 01.08, ako se neki timovi pojačaju odnosno odu neki bitni igrači onda ćemo malo mjenjati!Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Sporting, Bologna, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, PSG, Rubin Kazan, Olympiacos! (Rezervni klubovi: Sunderland, Genoa, Galatasaray)
Rezervni klubovi: To je u slučaju da nekog od ponudjenih timove ne bude na igrici, jer se to dešavalo prošli sezona
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Ja kao drugoligas ocekujem Bolton,HSV,Werder ili PSG
Samo nemoj CSKA platit cu ti

Samo nemoj CSKA platit cu ti
ocu ja cska...:PPPVjecna Robija je napisao/la:Ja kao drugoligas ocekujem Bolton,HSV,Werder ili PSG
Samo nemoj CSKA platit cu ti![]()
Samo Sarajevo
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Eto ti je buraz odma
Samo je mojne meni 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ako me prime u 2 ligu volio bi da dobijem Bordeaux ili Sporting.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
jasko_juve
- Kontakt:
ako me Angelina Jolie primi sebi u kucu volio bi je usput i yebat..Senaid L.F.C je napisao/la:Ako me prime u 2 ligu volio bi da dobijem Bordeaux ili Sporting.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.