FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

progras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la progras » 12 mar 2011, 18:52

cuj ovog haha od njih nam je strasan standard ovdje pasa moj kod nas niko nista ne radi plate po 20 milja konobarises ekstra zivi se na visokoj nozi sta da ti pricam haha jao lika boze smiluj mu se!p.s naravno da se ibrete ljudi kad zagrmimo jer sa vase tribine se u zadnjih par godina mogu cuti samo neki ne artikulisani zvukovi
Zadnja izmjena: progras, dana/u 12 mar 2011, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 mar 2011, 18:55

Ja nezz koji vama racku sto piste, danas fukara nije bilo ovo sto je bilo to su obicni navijaci bili tako da bolje vam je da ne pricate bezze 800 fukara je bilo ispred sjevera u 2 sata i jos ih je trebalo doci tako da sve su nam upropastili ovi Specijalci i to je to...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Edo_Hz87
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Hz87 » 12 mar 2011, 19:00

Dirk je napisao/la:Sad ce Fukare opet da bojkotuju, pa ce onda sljedece sezon u prvoj tekmi skupiti 200 ljudi u kopu i najaviti povratak onda sljedece gostovanje ce ih otici 22 i to Cehaja , Joge i kompanija iz Travnika, i onda sljedece kolo bojkot ... cerada boysi svaki dan sve vise napreduju :mrgreen:
zaboravio si onog zgolju sto je pao sa ograde i fantmoku.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 mar 2011, 19:01

Fukare Tuzla 1987
Fukare Tuzla uskoro izlaze sa saopstenjem za javnost da vise organizovano ne prate utakmice FK Sloboda sve dok se ne steknu uslovi za smjestaj gostuijucih kao i domacih na njima odredjenu tribinu,svako pojavljivanje na tekmama pod tim nazivom Fukare Tuzla smatrajte,lobiranjem odredjenih grupa u necejijem interesu koje se ne podudara sa nasim...

OBAVJESTENJE ZA SVE !!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 mar 2011, 19:05

Evo sad s utakmice,pa da napisem i svoje vidjenje utakmice.Prvo poluvrijeme Sarajevo imalo dvije dobre sanse,sam ne znam kako onaj Kojasevicev sut nije zavrsio u golu,Sloboda precku Mujica i dobru Sansu Bekica.Drugo poluvrijeme Sloboda napravila bezbroj sansi,a Sarajevo jednu ili dvije.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 12 mar 2011, 19:09

fukara87 je napisao/la:Fukare Tuzla 1987
Fukare Tuzla uskoro izlaze sa saopstenjem za javnost da vise organizovano ne prate utakmice FK Sloboda sve dok se ne steknu uslovi za smjestaj gostuijucih kao i domacih na njima odredjenu tribinu,svako pojavljivanje na tekmama pod tim nazivom Fukare Tuzla smatrajte,lobiranjem odredjenih grupa u necejijem interesu koje se ne podudara sa nasim...

OBAVJESTENJE ZA SVE !!

Nakon što je pretprošle sedmice raja čistila snijeg (ja nisam tu bio) i spremala teren, radila njihov posao dobijemo ovakvo sranje od uprave
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 12 mar 2011, 19:20

kupus army je napisao/la:Evo sad s utakmice,pa da napisem i svoje vidjenje utakmice.Prvo poluvrijeme Sarajevo imalo dvije dobre sanse,sam ne znam kako onaj Kojasevicev sut nije zavrsio u golu,Sloboda precku Mujica i dobru Sansu Bekica.Drugo poluvrijeme Sloboda napravila bezbroj sansi,a Sarajevo jednu ili dvije.Sto se tice ovih dogadjaja na tribinama stvarno nema smisla ovo stavljanje navijaca oba tima na jednu tribinu,jer cim su navijaci Sarajeva poceli dolazit odma su se grupice domacih pocele prebacivati iz A sektora prema D,vrhunac svega je bacanje udara na prvu grupicu Hordi Zla,posle kad JE dosla prva ekipa Hordi i kad je krenulo navijanje situacija se smirila malo,samo se prepucavalo dlanovima i grlima,Horde pjesmom,a domaci psovkama :D.Fukare ne znam jel razlog ovakvog izdanja to sto vam nisu dali idete ba sjever,al brat bratu ovo je smijesno izdanje Fukara,na pocetku ste posli nesto pjevat,al ubrzo stali posle cirkus,a najbolje o tome govori kad neki momak se okrenu prema fukarama kako vas nije stid ljudi vas u vasem gradu nadjacali.

o kakvom ti izdanju pricas fukara,ono sto se desavalo ispred sjevera je bilo organizovano ,a sto se tice tekme i navijanja to je stvar pojedinacaa koji su navijali na A ;) receno je bilo i ranije ili sjever ili nikako..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2011, 19:28

Megamon je napisao/la:Cujem da ste psovali Avdicu a on se eleganto uhvatio za racku i provocirao vas time :lol:

Prvo strumfovima poljubi grb na grbavici a sad na vase provociranje se fata za kitu :lol: :lol:
Bio sam blizu. Izgledalo je da se fata za kitu, ali nije. To je on namjestao ulozak jer je imamo menstruaciju! :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 12 mar 2011, 19:57

Koliko me samo danas iznervira Amer Bekic,pa imao je 2 ciste situacije ali malo glumi brazilce,a tako je ofiran bio kad je htio da iznudi penal :oops:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 mar 2011, 20:01

scudetto je napisao/la:Koliko me samo danas iznervira Amer Bekic,pa imao je 2 ciste situacije ali malo glumi brazilce,a tako je ofiran bio kad je htio da iznudi penal :oops:
kako ja tu situaciju nisam vidio cccc ...doduse pola utakmice nisam ni gledao smirivao sam onu djecurliju sto su psovala da nebi fasovali ....oces molim te objasnit mi sta je bilo i kako ako nije problem drug
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2011, 20:10

Jasmin Imamovic je dobio hiljade glasova za izgradnju stadiona. Zasto nije odrzao obecanje?
Dok se ne steknu uslovi za domace navijace i gostujuce ja vise necu ici na utakmice!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 mar 2011, 20:24

ekii je napisao/la:Sad se cujem sa jaranom Tuzlakom koji je bio na tekmi ,te kaze igra vam brate nije nesto ,ali Horde su nas sve odusevile svaka vam cast!!Jesu li Horde fakat tako danas dobre bile, mada brojka u Tuzli danas i nije bila nesto ,stim na ogranicenje, situaciju i prepirke koje su bile ovih dana.. :?:
onda ti taj jaran i nije bas pratio tekmu....u drugom poluvremenu mi smo imali negdje oko 5 ili 6 prilika dok su Sarajlije 2 imali ....cuj nije nas bilo nesto pa normalno da nije kad ih se pola vratilo kuci cim su vidjeli da nepustaju na sjever
SLOBODA do groba .

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 12 mar 2011, 20:31

SaLL/ihovic je napisao/la:
ekii je napisao/la:Sad se cujem sa jaranom Tuzlakom koji je bio na tekmi ,te kaze igra vam brate nije nesto ,ali Horde su nas sve odusevile svaka vam cast!!Jesu li Horde fakat tako danas dobre bile, mada brojka u Tuzli danas i nije bila nesto ,stim na ogranicenje, situaciju i prepirke koje su bile ovih dana.. :?:
onda ti taj jaran i nije bas pratio tekmu....u drugom poluvremenu mi smo imali negdje oko 5 ili 6 prilika dok su Sarajlije 2 imali ....cuj nije nas bilo nesto pa normalno da nije kad ih se pola vratilo kuci cim su vidjeli da nepustaju na sjever

On je rekao za igru Sarajeva da je losa,ali da su Horde sve odusevile procitaj malo bolje!! :idea:
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 12 mar 2011, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 12 mar 2011, 20:31

scudetto je napisao/la:Koliko me samo danas iznervira Amer Bekic,pa imao je 2 ciste situacije ali malo glumi brazilce,a tako je ofiran bio kad je htio da iznudi penal :oops:
kako ja tu situaciju nisam vidio cccc ...doduse pola utakmice nisam ni gledao smirivao sam onu djecurliju sto su psovala da nebi fasovali ....oces molim te objasnit mi sta je bilo i kako ako nije problem drug
ma ništa specijalno jednostavno je pao čim mu je prišao odbrambeni igrač i to u situaciji kad je mogao vrlo lako doći na 5-6 metara od gola da se nije spetljao a onda je nakon toga valjda jedino rješenje vidio u tome da pokuša iznudit' penal. Samo ako mi neko može ko je vidio situaciju u zadnjim minutama kad je bio prekršaj na samom 16-tercu čini mi se da je Alen fauliran (nisam vidio taj napad) da li je prekršaj bio za penala ili ne ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 12 mar 2011, 20:33

haha ko da nama neko treba otvarati oci,ko da mi neznamo da nam tim igra uzasno vodjen zalizanim koji veze sa zivotom nema evo i danas mu je teren smetao,sve mu smeta! Sto se HZ tice zar se mi moramo kome dokazivati vise?

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 mar 2011, 20:33

Ja sam bio u liniji kod tog prekrsaja,nije bilo u 16,al je sudija pogrijesio sto nije dao Torlaku crveni,al opet to Slobodi nista nebi znacilo jer je bio kraj utakmice.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

080178
Kontakt:

Post Postao/la 080178 » 12 mar 2011, 20:39

nije bio Alen na 16 nego Joge i bilo je izvan

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 20:57

sta sad hocete i faul da ugurate u 16 na silu,ne moze...šipak....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

080178
Kontakt:

Post Postao/la 080178 » 12 mar 2011, 23:17

ako necete milom mi vam ga silom

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 mar 2011, 23:20

ekii je napisao/la:

On je rekao za igru Sarajeva da je losa,ali da su Horde sve odusevile procitaj malo bolje!! :idea:
aha onda izvini nisam shvatio poentu posta mislio sam da ti je jaran rekao da nasa igra nije nesto izvini jos jednom ;)
SLOBODA do groba .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.