Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
the entire Hellas squad salary bill comes to €9.53m net, whereas Cristiano Ronaldo alone earns €31m net.
- forza_juve
- Kontakt:
Nemoj da te cuje forumas Buffon pa da te napadne kao mene ljetos kada sam rekao da se treba rijesiti Khedire, Matuidija, Bente i tako tihtuzlak1987 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:12Mozemo prodati Bentancura negdje mozda. Mozda je Gimnasia La Plata zainteresovana za kakvu posudbu
Napade me lik da nemam pojma o fudbalu sto sam napisao da svjetski prvaci i najtalentovaniji veznjak na svijetu nemaju sta traziti u Juventusu.
@IlPrincipino skripi brate na sve strane, ali ko da gledam prvi ce trener letit kao sto i treba pa ce se onda dalje gledati i cekati prilika. Niko nije navikao na atraktivni Juve ali brate ako si medju top timovina po platama daj da to na nesto i lici
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Tuzlak, ne brukaj se Boga ti.
Kao i obično kada Juventus izgubi kraj je svijeta, kako u medijima, forumima, tako i u fan bazi. Već viđeno, sve igrače otjerati, trenera, direktore i čistačicu.
Kada se dobijalo kod Maxa s 1-0 nekim slučajnim golovima i igračima u krilu Buffonu i protiv prvog i protiv zadnjeg, tada nije bilo krize, nije bilo ni ružno, loše, jer pobjeda je bitna je li tako. Sada nam dolaze Italia i co. i govore kako ovo nikada nije kod Maxa bilo, ono, kao da je to bilo prije 20 g pa se može ići na kartu zaborava, demencije.
Istina je između kao i uvijek. Pozivati na otkaz čovjeku koji je tek došao i dobio da radi manje-više s onim što je zatekao, bez ispunjavanja želja, je neozbiljno. Nema govora o otkazu pa taman bio treći na tabeli. A i vi to znate i uzalud pozivate na to, znate da niste realni ni objektivni i da je pad počeo i prije njega i da je pad neminovost svakako, ili ćemo svakome ko dođe dati otkaz ako ne osvoji jer je titula Juventusov ekskluzivitet?!
Pad se nazirao, a reakcija je bila tu, ali nije bila dovoljna tako da nema druge do biti strpljivi jer se u igri na oba fronta, a stanje u ostatku Evrope nije uopće bolje, od Barce, Reala, Citya, PSGa itd.
Kao i obično kada Juventus izgubi kraj je svijeta, kako u medijima, forumima, tako i u fan bazi. Već viđeno, sve igrače otjerati, trenera, direktore i čistačicu.

Kada se dobijalo kod Maxa s 1-0 nekim slučajnim golovima i igračima u krilu Buffonu i protiv prvog i protiv zadnjeg, tada nije bilo krize, nije bilo ni ružno, loše, jer pobjeda je bitna je li tako. Sada nam dolaze Italia i co. i govore kako ovo nikada nije kod Maxa bilo, ono, kao da je to bilo prije 20 g pa se može ići na kartu zaborava, demencije.
Istina je između kao i uvijek. Pozivati na otkaz čovjeku koji je tek došao i dobio da radi manje-više s onim što je zatekao, bez ispunjavanja želja, je neozbiljno. Nema govora o otkazu pa taman bio treći na tabeli. A i vi to znate i uzalud pozivate na to, znate da niste realni ni objektivni i da je pad počeo i prije njega i da je pad neminovost svakako, ili ćemo svakome ko dođe dati otkaz ako ne osvoji jer je titula Juventusov ekskluzivitet?!
Pad se nazirao, a reakcija je bila tu, ali nije bila dovoljna tako da nema druge do biti strpljivi jer se u igri na oba fronta, a stanje u ostatku Evrope nije uopće bolje, od Barce, Reala, Citya, PSGa itd.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 feb 2020, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Pa mozda bolje poslati D. Costu u Santos ili Fluminense. Ocito pati za domovinom.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:19Pa mozemo Alexa Sandra mozda tusnuti u Palmeiras da se ne pati vise na ovoj hladnoci ispod Alpa.IlPrincipino je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:14Zbog cega njega prvog? Najbolji nas veznjak ove sezone. Da li mozda mozemo Sarajevu uvaliti Pjanica ili im je Tino mjera?tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:12Mozemo prodati Bentancura negdje mozda. Mozda je Gimnasia La Plata zainteresovana za kakvu posudbu
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Burberry46
- Kontakt:
Ma da se ne lazemo svi ovdje Sarri nece dugo biti trener Juventusa nije to to.
Ima podrsku i priliku ali jednostavno nije to to.
Benti bezveze onaj pokusaj petom kod prvog gola Verone, neozbiljno.
Ima podrsku i priliku ali jednostavno nije to to.
Benti bezveze onaj pokusaj petom kod prvog gola Verone, neozbiljno.
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve to tako i treba samo daj Boze da se jave i Turci ali sa pozajmicom bez obaveze otkupa na kraju sezone.IlPrincipino je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:22
Pa mozda bolje poslati D. Costu u Santos ili Fluminense. Ocito pati za domovinom.
- JarnoTrulli
Kad Instagram utihne. Proslo vec vise od pola sata od tusiranja, a niko nista. Ko ce probiti led dozom motivacije i neizbjezne mantre - vratit cemo se jos jaci. 

Prvi ti ne vjerujes u ovo sto si napisao, pa onda sve dalje.Pogba je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:21Tuzlak, ne brukaj se Boga ti.
Kao i obično kada Juventus izgubi kraj je svijeta, kako u medijima, forumima, tako i u fan bazi. Već viđeno, sve igrače otjerati, trenera, direktore i čistačicu.![]()
Naravno da ovog kod Maxa nije nikad bilo. Bila su kalkulisanja i to izrazena iskljucivo u posljednoj sezoni a pripisuje se ko da je citav mandat igrao takav fudbal. Jah, eto nije bilo sezona sa Tevezom, Pogbom, Vidalom, Moratom.. sve to igraci igrali sami bez trenera. Pogledaj samo svog mezimca i shvatit ces i sam sve. Kod Allegrija je bio igrac koji je donosio instant uticaj i bio najzapazeniji na terenu. Kod ovog evo mjesec dana ne izgleda na igraca. Nikakvih prodora, driblinga, asistencija, centarsuteva. Samo to ti je dokaz kakav fudbal se danas igra.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Bez ikakvog pretjerivanja ja se ovako u vezi Juventusa nisam osjećao od...nikad. Dok je Ranieri bio trener imao sam više elana, energije, neke nade nego sad. Što zvuči smiješno s obzirom na imena u ekipi, platnu listu, obaranje rekorda u transferima. Od izbora trenera, igrača, postupanja sa legendama kluba, zalaganja igrača, intervjua službenika kluba, navijača na društvenim mrežama itd itd... Ne znam da bi me osvajanje LP 'trznulo'.
Klub je toliko odstupio od onih vrijednosti koje su nas vratile iz ponora. Od toga da se ide kućama i provodi vrijeme privatno s potencijalnim pojačanjima do toga da se dijele enormne plate svakom ko poželi, dovode ljudi koji su te vrijeđali i vrijeđaju, a oni koji su ti sve dali šutaju k'o zadnje kante.
Meni je biti navijač stvar u emocijama, uspomenama i nadi. Nije me briga ni za rezultate ni za estetiku na terenu kad toga nema. U ovoj ekipi osim Gigija i Chiellinija ja nemam nikog koga kad pogledam sjetim se neke lijepe uspomene, bitnog momenta, nečeg čega ću se sjećati za 10 godina. A i njih dvojica skoro pa isparili. Dao bi sve za jednog Teveza opet. Nema karaktera i karizme ni grama.
Klub je toliko odstupio od onih vrijednosti koje su nas vratile iz ponora. Od toga da se ide kućama i provodi vrijeme privatno s potencijalnim pojačanjima do toga da se dijele enormne plate svakom ko poželi, dovode ljudi koji su te vrijeđali i vrijeđaju, a oni koji su ti sve dali šutaju k'o zadnje kante.
Meni je biti navijač stvar u emocijama, uspomenama i nadi. Nije me briga ni za rezultate ni za estetiku na terenu kad toga nema. U ovoj ekipi osim Gigija i Chiellinija ja nemam nikog koga kad pogledam sjetim se neke lijepe uspomene, bitnog momenta, nečeg čega ću se sjećati za 10 godina. A i njih dvojica skoro pa isparili. Dao bi sve za jednog Teveza opet. Nema karaktera i karizme ni grama.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:37Bez ikakvog pretjerivanja ja se ovako u vezi Juventusa nisam osjećao od...nikad. Dok je Ranieri bio trener imao sam više elana, energije, neke nade nego sad. Što zvuči smiješno s obzirom na imena u ekipi, platnu listu, obaranje rekorda u transferima. Od izbora trenera, igrača, postupanja sa legendama kluba, zalaganja igrača, intervjua službenika kluba, navijača na društvenim mrežama itd itd... Ne znam da bi me osvajanje LP 'trznulo'.
+1
- JarnoTrulli
Znaju li oni u Interu sta ìh ceka u martu? Mozda jeste tek prvi, ali je zato februar dug 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Izgleda da je konacno stigla Korona sa istoka. I strah je veliki.JarnoTrulli je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:47Znaju li oni u Interu sta ìh ceka u martu? Mozda jeste tek prvi, ali je zato februar dug![]()
Isto, majke mi. Toliko je ovo sve postalo bezlicno, da bez ikakvih emocija gledam utakmnice. Nemas ratnika na terenu, nemas nekih idola, nema navijanja, nema koreografije, nemas slavlja za golom/pobjedom. Sve eto tako, da se odradi. Marketinski. Pocevsi od dizajna dresova za ovu godinu, pa sve dalje..IlCapitano je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:37Bez ikakvog pretjerivanja ja se ovako u vezi Juventusa nisam osjećao od...nikad. Dok je Ranieri bio trener imao sam više elana, energije, neke nade nego sad. Što zvuči smiješno s obzirom na imena u ekipi, platnu listu, obaranje rekorda u transferima. Od izbora trenera, igrača, postupanja sa legendama kluba, zalaganja igrača, intervjua službenika kluba, navijača na društvenim mrežama itd itd... Ne znam da bi me osvajanje LP 'trznulo'.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
.....Lippi: "It hapenned that we loose against weaker oponents because we would underestimate them. The following day in training, as per usual, Gianni would appear. He would come by the training center, greet the caretakers, the people who looked after the stadium grass and lockerrooms. He would just wave at me from afar, politely smile and he would then go back to his vila. I would immediately grabb my phone and write to him "Boss, i got the message." He greeted all the people who made an honest living doing their job for relatively small money while we were earning millions and had no right to disrespect the Juventus jersy in such manner by underestimating someone and not give our maximum on the pitch."
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 09 feb 2020, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Juventus nije više klub za koji navijam od 98, dovodile su se zvijezde, ali klub je bio iznad svega, ovo sa Ronaldom je farsa, sve se radi da se zaradi, klub kao da je postao marketinška agencija, kulminiralo je sa tjeranjem Alexa, a farsa se nastavila dovođenjem ovog mazluma Sarija.
Iako su basnoslovne sume novca uložene u ekipu, nikad se nije bilo bliže gubljenju titule. Na stranu poraz, ali sve je nekako u Juventusu izgubilo talijanski šmek, globalizacija nas je pojela, sve više liči na Bayern nego na Juventus.
Iako su basnoslovne sume novca uložene u ekipu, nikad se nije bilo bliže gubljenju titule. Na stranu poraz, ali sve je nekako u Juventusu izgubilo talijanski šmek, globalizacija nas je pojela, sve više liči na Bayern nego na Juventus.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ronaldo je jedan od rijetkih koji su vrijedni dresa u trenutnoj ekipi, okanite se čovjeka. Da je bogdom došao ranije.
Sarri sere, misli da jos vodi Napoli..
Ako se igra ne popravi uskoro nadam se da je bivsi poslije sezone
Ako se igra ne popravi uskoro nadam se da je bivsi poslije sezone
I ovaj Kolusevski bi mogao biti drugi Berna, frajer mrtvi prosjek ovo do sad sto sam ga gledao :/
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.