FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Crni Xavi #hoursaway 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ja prevrnuo po netu sve, ocekivao naslov neki da je prije 20-30min objavljen, a tamo u 16:10
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
- AlfredNobel
- Kontakt:
Valverde računa na Vermaelena, kaže Sport. Zadržati će ga izgleda..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Momčino, spremaj respiratore kad Perhan sleti.miki_92 je napisao/la:Crni Xavi #hoursaway

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa nema izbora nego da računa na njega, kad ga ovi ne mogu prodati i da žele.AlfredNobel je napisao/la:Valverde računa na Vermaelena, kaže Sport. Zadržati će ga izgleda..
Verma ako ostane zdrav, Mascherano će biti tek četvrti izbor. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sky Germany kaze da su odbijene ponude za Dembelea i Coutinha opet. Ponudili ljudi 5M vise
Majku vam ublehasku vise, cjenkaju se ko da je juni

27.10.2020
leorey je napisao/la:Sky Germany kaze da su odbijene ponude za Dembelea i Coutinha opet. Ponudili ljudi 5M vise![]()

Za Coutinha nisu sigurno poslali novu ponudu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Iz Francuske stižu informacije da Barçino rukovodstvo trenutno želi smanjiti cifru koju će izdvojiti za Serija tako što će put Nice poslati nekog od igrača koji nije u planovima Ernesta Valverdea.
Hebem li vam plamena i sve do 50-tog koljena, jadnici jadni bijedni!
Hebem li vam plamena i sve do 50-tog koljena, jadnici jadni bijedni!
Daj ba kad se zadnji put desio transfer koji je uključivao razmjenu igrača i koga im možeš poslati, koga od naših natjerati da igra za Nicu i kako će ovi podnijeti financijski plaću bilo kojeg Barcinog igrača.
Al' eto **** su dozvolila da se danas može napisati 50 vijesti vezanih za Barcelonu i sve ćemo ih ozbiljno prokomentarisat.
Al' eto **** su dozvolila da se danas može napisati 50 vijesti vezanih za Barcelonu i sve ćemo ih ozbiljno prokomentarisat.
Don't hate what you don't understand.
ja bi im Sampera dao, sto da ne, prakticki da moze isti stil igre kao Seri, mlad, mala primanja, posudba godinu+ jos jednu uz mogucnost otkupa na kraju i prve i druge godine za Niceu. A nama buyback opcija ako ga prodaju za nekih 15-20mil..
Serete da nece da plate 40M za Serija hahahaahah
Slat ce ljudi igraca da snize cijenu za 10M
ovo se zove vec ocaj
Imas preko 300M eura, das 40 za Paulinha, a ovdje se cjenkas

Slat ce ljudi igraca da snize cijenu za 10M

Imas preko 300M eura, das 40 za Paulinha, a ovdje se cjenkas

27.10.2020
Pa cjenkali su se i za Paulinha. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Majke mi, ovo su fenomeni. Ne možeš, ali znači ne možeš biti ovoliko jadan i bijedan da se cjenkaš za 10 miliona, a imaš dobio si od transfera 222 miliona. Ovi ljudi su takvi fenomeni i ublehe i ne znam ti šta više, da je uzalud riječi trošiti. Samo da im je leđa vidjeti, Barca bi prodisala odmah.
.Blejzer10 je napisao/la:leorey je napisao/la:Sky Germany kaze da su odbijene ponude za Dembelea i Coutinha opet. Ponudili ljudi 5M vise![]()

Najgore je sto nema nikakve medijske kampanje iz Barcelone, da se ovi nesposobnjakovici skinu. Vjerovatno je MD kao i sport njima naklonjen. Ja nisam niti jedan clanak vidio protiv predsjednika i ostalih u upravi, a citam svaki dan.
Ali neka polako, doci ce i to na svoje kad budemo kaskali 10 bodova u prvih 15 kola. Sto se mene tice, to bih odmah potpisao samo da odu, jer buducnost kluba je upitanju.

Ali neka polako, doci ce i to na svoje kad budemo kaskali 10 bodova u prvih 15 kola. Sto se mene tice, to bih odmah potpisao samo da odu, jer buducnost kluba je upitanju.
27.10.2020
pa gle, ja bi zrtvovao sve trofeje ove sezone ako bi to značilo da ce se uprava mijenjati, ipak ti je buducnost u pitanju, sad ako ne dovedu ova navedena imena, ni u teoriji nemaju sanse za trofeje, tako da je to jos jedna godina messija u nepovrat, toga mi je najvise zao.
Nek se cjenkaju, mozda je to samo taktika da se lakse i jeftinje kupe dembele i coutinjo, da vide liverpool i dortmund da ima i drugih opcija i da mogu ispusiti i ne dobiti feninga za za ove za koje traze preko sto miliona i da bi mogli sa nezadovoljnim igracima uci u sezonu, mada su vec i usli a igraci im u strajku, demba bjezi vec iz njemacke ko jevreji 1940., ja sam misljenja da nam seri nije potreban sad, ali i ako ga dovedu, ne bih se nesto bunio,
10 miliona gore dole jest smijesno, al kad je situacija dosao- ne dosao, moze se i cjenkati, moguce da ima to veze sa coutinjom da se tu izvrsi pritisak, da se odustane od serija u zadnji cas i ptepusti liverpoolu jer i oni ga zele, moguce i da nema veze
Sad je bitno uzeti di mariju radi sirine i iskustva ako fa zaista psg zeli prodati u sta nisam siguran bas, i dembu uzeti ali niposto preko 100 miliona placati
Aurieru izgleda dvadesetak miliona cijena i treba i njega ganjati jer vidal na beku tesko i ko izmjena moze proci,njega prodati ili racunati ko krilo, aurier idealan za 3-5-2 ili 3-4-3 formacije koje ce se vjerovatno igrati jer vidjeli smo da je to i protiv reala valverde probao, samo nije imo igraca za to
10 miliona gore dole jest smijesno, al kad je situacija dosao- ne dosao, moze se i cjenkati, moguce da ima to veze sa coutinjom da se tu izvrsi pritisak, da se odustane od serija u zadnji cas i ptepusti liverpoolu jer i oni ga zele, moguce i da nema veze
Sad je bitno uzeti di mariju radi sirine i iskustva ako fa zaista psg zeli prodati u sta nisam siguran bas, i dembu uzeti ali niposto preko 100 miliona placati
Aurieru izgleda dvadesetak miliona cijena i treba i njega ganjati jer vidal na beku tesko i ko izmjena moze proci,njega prodati ili racunati ko krilo, aurier idealan za 3-5-2 ili 3-4-3 formacije koje ce se vjerovatno igrati jer vidjeli smo da je to i protiv reala valverde probao, samo nije imo igraca za to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.