Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
OFFICIAL
Wojciech Szczesny remains Bianconero until 2024!
Wojciech Szczesny remains Bianconero until 2024!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Juventinisimo
- Kontakt:

Ne zaboravi Demirala...lik je izdiminirao do povrede...kako bi volio vidjeti njega i #3(5-6 godina mladjeg) u ekipi...ko bi pored njih prosao, bez da izgine, neka nosi pobjedu..

Ovi ostali, na platnoj listi u klubu, "bljesnu" utakmicu/dvije i onda se utope..nisu ni vrijedni spomena..
Kao sto sam napisao prije nekoliko mjeseci, ista stvar kao i sa repkom(Pape)..samo neka ode, gori ne moze doci..

Nas nekoliko su zvali Maxoljubci

Fufna je bio najveci hajduk na forumu u hajki na Maxa..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ok bio je i Demiral,al povrijedi se nazalost.
A nemojte ba Alegrija spominjati jel imamo pamcenje zlatnih ribica. Lik je zadnje 2 god uzimao skudeto isto kao i Sarri sto ce uzet i to u slabijoj konkurenciji,mozemo se praviti budalama ali Inter sa Conteom je 10x jaci od onog intera a tu je i Lazio.
Brukao se Max u evropi i u kupu,ekipa licila na goli k.urac.
Lik dobio zasluzen otkaz. Ne ponovilo se ono vise nikom.
Sarri je tu i izgleda da buducnost sa njim nece bit svijetlija nazalost.
A nemojte ba Alegrija spominjati jel imamo pamcenje zlatnih ribica. Lik je zadnje 2 god uzimao skudeto isto kao i Sarri sto ce uzet i to u slabijoj konkurenciji,mozemo se praviti budalama ali Inter sa Conteom je 10x jaci od onog intera a tu je i Lazio.
Brukao se Max u evropi i u kupu,ekipa licila na goli k.urac.
Lik dobio zasluzen otkaz. Ne ponovilo se ono vise nikom.
Sarri je tu i izgleda da buducnost sa njim nece bit svijetlija nazalost.
- JarnoTrulli
Po dolasku Sarrija sam rekao da je on samo tranzicijski element koji treba naceti ukorjenjeni mentalitet Contea i Maxa. Pep ce dobiti pola sezone da isti potpuno eliminise iz kluba. Zrtvovat ce se i Seria A slijedece sezone, ali kada dodje mart, Pepova zahuktala masina ce pokoriti Evropu.Juventinisimo je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:57
Fufna je bio najveci hajduk na forumu u hajki na Maxa..sada neka vadi vruce kestenje iz "rupe"..
![]()

Pep vec iskusno cijelu sezonu provocira otkaz, tako da ocekujem potop od Madrida i da seik odrijesi kesu za otpremninu i privatni let za Caselle.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Teorija da je fufnica dobio namjerno trajni kada je vidio da ne ide sa Sarrijem.
Imam osjecaj da u Juventusu nisu spremni na to. Na tu neminovnu zrtvu pravljenja ekipe od korijena.
Sari je daleko od Alegrija generalno gledano. Alegriju je svakako neophodan bio otkaz na kraju prosle sezone, jer je doslo do zasicenja, i nismo licili ni na sta.
Problem je sto ove sezone nismo odigrali 3 utakmice 90 minuta da valja. Bilo je tu dobri perioda, ponekad bi licili da ono sto svi zelimo, ako to bi trajalo kratko.
Na pocetku je do bilo veoma trapavo, pa je dosao period bolje igre, ali u periodima, i sada gledamo vec par utakmica los fudbal da oci bole, ovo sa Veronom je bilo ponizavajuce za jedan klub kao Juventus.
Problem je sto ove sezone nismo odigrali 3 utakmice 90 minuta da valja. Bilo je tu dobri perioda, ponekad bi licili da ono sto svi zelimo, ako to bi trajalo kratko.
Na pocetku je do bilo veoma trapavo, pa je dosao period bolje igre, ali u periodima, i sada gledamo vec par utakmica los fudbal da oci bole, ovo sa Veronom je bilo ponizavajuce za jedan klub kao Juventus.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Što bi značilo da prošle godine trener nije bio ni blizu krivac kakvim se predstavljao i da je ekipa prepuna loših, preplaćenih, starih, jednodimenzionalnih igrača koji su svako malo u bolnici.Padovan je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:47Sari je daleko od Alegrija generalno gledano. Alegriju je svakako neophodan bio otkaz na kraju prosle sezone, jer je doslo do zasicenja, i nismo licili ni na sta.
Bez ikakvog pretjerivanja 90% ove ekipe se mora promijeniti do kraja ljeta 2021. Stoperi su ok, Woj, CR, Cuadrado za rotaciju, možda Sandro i Dybala ako će početi konstantno igrati kako treba sa normalnim veznim redom.
Pjanić, Costa, Berna, Matuidi, Khedira, Šiljo, Higuain moraju otići ovo ljeto i umjesto njih dovesti igrače sa karakterom kakve smo nekad imali. Onda vidjeti kako ostatak reaguje na te promjene pa djelovati u skladu s tim ono tamo ljeto.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dajte mi ekipu koja nije poput Cityjeve i neću pobjeđivati", kaže Pep.
Nas buduci trener vec trazi alibije,hahaha
Nas buduci trener vec trazi alibije,hahaha
Broj jedan je trener sa kristalno jasnom vizijom kako ekipa treba da mu izgleda i igra. Tu ne mislim na neku defanzivnu midnju. Niposto to.
Dovesti Pepa,to nije nemoguce. I dovoditi mu igrace i pustiti ga da radi NE OCEKIVAJUCI nista odma.
Ja iskreno ne bi imao nikakav problem da je Sarri poceo i ostao pri udaranju temelja ofanzivnijeg fudbala i da se vidi rad na tom polju pa kad bi 10 bodova bili iza Intera.
Medjutim lik je ili natjeran ili je odustao od toga i okrenuo se ziherastvu sto je opet ubilo onaj pocetni poluentuzijazam.
Dramaticne promjene su neophodne Juventusu bile prije par godina a jos uvijek nisu ni zapocele izgleda.
Dovesti Pepa,to nije nemoguce. I dovoditi mu igrace i pustiti ga da radi NE OCEKIVAJUCI nista odma.
Ja iskreno ne bi imao nikakav problem da je Sarri poceo i ostao pri udaranju temelja ofanzivnijeg fudbala i da se vidi rad na tom polju pa kad bi 10 bodova bili iza Intera.
Medjutim lik je ili natjeran ili je odustao od toga i okrenuo se ziherastvu sto je opet ubilo onaj pocetni poluentuzijazam.
Dramaticne promjene su neophodne Juventusu bile prije par godina a jos uvijek nisu ni zapocele izgleda.
- JarnoTrulli
Kako nisu, ja vjerujem Pogbi za onaj work in progress. Plus jos uvijek nije mart, jel. 

- IlCapitano
- Kontakt:
Samo udri Sarri

Costa za Tolissa. Zatvoriti puni krug.

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja sam jos ljetos bio potpuno "siguran" da ce Pipi biti nas coach...JarnoTrulli je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:23Po dolasku Sarrija sam rekao da je on samo tranzicijski element koji treba naceti ukorjenjeni mentalitet Contea i Maxa. Pep ce dobiti pola sezone da isti potpuno eliminise iz kluba. Zrtvovat ce se i Seria A slijedece sezone, ali kada dodje mart, Pepova zahuktala masina ce pokoriti Evropu.Juventinisimo je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:57
Fufna je bio najveci hajduk na forumu u hajki na Maxa..sada neka vadi vruce kestenje iz "rupe"..
![]()
![]()
Pep vec iskusno cijelu sezonu provocira otkaz, tako da ocekujem potop od Madrida i da seik odrijesi kesu za otpremninu i privatni let za Caselle.![]()

Znaci, dolazi Pipi i njegov (ne)vjerni sluga Messi, da zaigra sa Ronaldom..koji bi to show bio..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- IlCapitano
- Kontakt:
- JarnoTrulli
https://sportsport.ba/fudbal/pep-nasluc ... tor/351386Juventinisimo je napisao/la: ↑12 feb 2020, 18:56Ja sam jos ljetos bio potpuno "siguran" da ce Pipi biti nas coach...JarnoTrulli je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:23Po dolasku Sarrija sam rekao da je on samo tranzicijski element koji treba naceti ukorjenjeni mentalitet Contea i Maxa. Pep ce dobiti pola sezone da isti potpuno eliminise iz kluba. Zrtvovat ce se i Seria A slijedece sezone, ali kada dodje mart, Pepova zahuktala masina ce pokoriti Evropu.Juventinisimo je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:57
![]()
![]()
Pep vec iskusno cijelu sezonu provocira otkaz, tako da ocekujem potop od Madrida i da seik odrijesi kesu za otpremninu i privatni let za Caselle.![]()
..znas ono, nabrajas trenere a ocekujes i nadas se samo jednom..
samo nam Pipi klepi Cancela, neki forumasi ga i dan danas oplakuju..
Znaci, dolazi Pipi i njegov (ne)vjerni sluga Messi, da zaigra sa Ronaldom..koji bi to show bio....sve im pare dati a ostali neka se ganjaju za kikiriki..
Evo, dan nakon, potvrdio Pep sadrzaj mog posta.

Nista midjet, samo Mbappe i Håland.

Mozda vezni red da rijesimo prije bilo cega.
Cojk je vec rekao da bi sve gubio ako nema dobre igrace...tako da..
Cojk je vec rekao da bi sve gubio ako nema dobre igrace...tako da..
- JarnoTrulli
I silva ,pep ga zeli, dolazi on free,normalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.