Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Najbolja ako gotivis repackoveTheWeekndXO je napisao/la: ↑10 feb 2021, 08:54https://fitgirl-repacks.site/Tekashi je napisao/la: ↑09 feb 2021, 22:44rarbgTheWeekndXO je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:11Koja je najbolja stranica za torrente igara? Prije sam koristio skidrowgames
1337x
skidrowgames izbjegavaj u sirokom luku.
Ovu su mi predlozili i odlicna je, ako nekom bude trebalo evo neka proba. Hvala vam![]()
CsRinRu je najbolja i najsigurnija opcija. Jbš ga kad je pun qurac DL i torrent sajtova filovano malwerima, minerima i 101 stvarčici s kojom te iskorištavaju
Also, uvijek provjerite crackwatch za dodatnu sigurnost. Tamo su uvijek tačni i pravovremeni sa informacijama o krekanim igrama
Also, uvijek provjerite crackwatch za dodatnu sigurnost. Tamo su uvijek tačni i pravovremeni sa informacijama o krekanim igrama
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Zar se jos igraju te krekovane igre osim ako si srednjoskolac? 
Zašto plaćati kad može za džabicu. Dati ću pare FromSoftu, ostali neka šepu. Pogotovo Gejben
.. A i baš je fino kada mjesečno uštedim bar $300.

.. A i baš je fino kada mjesečno uštedim bar $300.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Zašto platiti nešto kad možeš ukrasti, ha ja.
Pa ako igras 24/7 onda ti i treba 300$ za igre. Pricam o prosjecnom covjeku, maksimalno se isplati platiti 50-60 maraka za igru koja ce ti dati minimum 50 sati zabave i igras normalno i legalno na steamu npr sa svim statistikama i achievementima. Prosjecnom igracu je to dovoljno na mjesecnoj bazi jer to su minimum 2 sata igranja dnevno.
Da mi je znati kad spiskas tih 300$ mjesecno i na sta
Da mi je znati kad spiskas tih 300$ mjesecno i na sta
Pa što će davati i 50-60KM radi statistika na steamu kad ne mora?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Treba biti realan pa reci da su igre od 50-60 a sad ubrzo i 70 eura jednostavno precijenjene i preskupe, ali dobro razumljivo, kad je ta industrija jaca od filmske.
27.10.2020
Kupiš igre koje ti se igraju i to je to. Evo na Epic gamesu sam skupio preko 40 igara ovo što bude besplatno. Niti jedna mi se ne igra. Ono što mi se igrali kupljeno je na steamu.
Uzeću na gog-u još heroes 3 i 4 kada padne na 4.99, iako ono hd smeće bez 2 i 3 dijela imam na steamu, plaćeno 19.90 eura.
Uzeću na gog-u još heroes 3 i 4 kada padne na 4.99, iako ono hd smeće bez 2 i 3 dijela imam na steamu, plaćeno 19.90 eura.
Dev studio iz Novog Sada
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dajes 50 km da igras igru realno i da imas u kolekciji. Cuj sto ce davati kad ne mora.
Sad ti neko kaze evo ti Azpi u Merkatoru dzabe iznesi steku cigara nece niko znati i ti bi uzeo?
Svako par mjeseci su snizenja gdje vecina igara osim onih koje su tek izasle kostaju sasvim realno pa cak i manje. Sta ces platiti danas 50 KM sto ce te zabavljati 50+ sati?
Kakva crna kolekcija, većinu nas ne zanima kolekcija neću igre skupljati, odigram i to je to, ko da mora stajati mi na profilu kupljenaVGS je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:18Dajes 50 km da igras igru realno i da imas u kolekciji. Cuj sto ce davati kad ne mora.![]()
Sad ti neko kaze evo ti Azpi u Merkatoru dzabe iznesi steku cigara nece niko znati i ti bi uzeo?
Svako par mjeseci su snizenja gdje vecina igara osim onih koje su tek izasle kostaju sasvim realno pa cak i manje. Sta ces platiti danas 50 KM sto ce te zabavljati 50+ sati?
Poredjenje ti je bas
Opet te pitam što ne bi džabe uzeo to nešto što će te zabavljati 50+ sati, sto bi platio kad ne moraš?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Igram vecinom cod i rocket league, skino cyberpunk da probam kakav je a za to mi se ne isplati davati pare
Nabijem konzumerizam na keetu. Nemam apsolutno ništa od digitalnog kolekcionarstva.
Also, šta ti igraš kada ti je 50h standard?
Prosječna igra traje oko 15-20.
Ugl, naravno da ću iskorištavati ovakve prilike u životu kada je rizik minimalan, tačnije skoro nepostojeći.
Also, šta ti igraš kada ti je 50h standard?
Ugl, naravno da ću iskorištavati ovakve prilike u životu kada je rizik minimalan, tačnije skoro nepostojeći.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Da je to makar 50h minimalno... Nego u prosjeku traje 6-7h, mozes je preci za vikend.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Miles Morales prekucas za 8 sati, a znamo koliko kosta. Igre koje tek izadju su preskupe- nema tu nikakve dileme. Ali imas dosta deals, nakon nekog vremena, bude godisnje bas snizenja, a pogotovo za dvije-tri godine mozes da uhvatis dobar deal.
Ali ybg neki bi odmah da igraju a to se placa. Meni je glupo recimo i 2-3 milje izvalit za PC a plakat sto ne mozes kupit igru, ili sto ne zelis. Skupe jesu i precijenjene, ali ako hoces ugodjaj i da igras odmah- plati. Kao i sve u zivotu.
Ali ybg neki bi odmah da igraju a to se placa. Meni je glupo recimo i 2-3 milje izvalit za PC a plakat sto ne mozes kupit igru, ili sto ne zelis. Skupe jesu i precijenjene, ali ako hoces ugodjaj i da igras odmah- plati. Kao i sve u zivotu.
27.10.2020
Preispitaj se, ako kad dodjes pameti vrati se diskutovati sa ozbiljnim ljudima.Azpi je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:52Kakva crna kolekcija, većinu nas ne zanima kolekcija neću igre skupljati, odigram i to je to, ko da mora stajati mi na profilu kupljenaVGS je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:18Dajes 50 km da igras igru realno i da imas u kolekciji. Cuj sto ce davati kad ne mora.![]()
Poredjenje ti je bas![]()
Opet te pitam što ne bi džabe uzeo to nešto što će te zabavljati 50+ sati, sto bi platio kad ne moraš?
Pa mozda i nije prosjek 50 sati ali svejedno se isplati. Ima igara na kojima ces nakucati i po 100-150 sati igre. RDR 2, Witcher 3, AC Odissey mozes igrati po 200 sati bez problema. Onda su tu igre kao sto su npr FIFA i NBA ko to voli gdje isto tako mozes nakucati debelo preko 200 sati.AjsKjub je napisao/la: ↑11 feb 2021, 01:10Nabijem konzumerizam na keetu. Nemam apsolutno ništa od digitalnog kolekcionarstva.![]()
Also, šta ti igraš kada ti je 50h standard?Prosječna igra traje oko 15-20.
Ugl, naravno da ću iskorištavati ovakve prilike u životu kada je rizik minimalan, tačnije skoro nepostojeći.![]()
Skidas ilegalno neciji rad i zivotno djelo i jos se kao branis. Suti i kradi, ne hvali se time.
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, tobaccos i 3 gosta.