Juventusu ne moze pomoci prime Ronaldo u napadu.
Juventus nema organizaciju igre, glavu i rep. Milan koji ni po čemu nema bolju ekipu (napad Juventusa Morata-Dybala-Chiesa vs. Rebic - Leao - Diaz koji najčešće igraju) je za klasu bolja ekipa.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juventusu ne moze pomoci prime Ronaldo u napadu.
to je to... prije par godina znali smo imati niz po 50 utakmica u svim takmičenjima bez poraza kući, sad svaku igramo u gostima i to je veliki problem.Andrej je napisao/la: ↑28 okt 2021, 20:45Jos jedan takoder poražavajući podatak, 18 tisuca navijaca je bilo prisutno na jucerasnjoj utakmici (30 tisuca kapacitet),uskoro idu na 100 posto kapaciteta. Da, bila je to utakmica srijedom navečer… i da opet smo bili nadglasani od suparnickih navijaca, ali ovaj trend ćete vidjeti i u narednim mjesecima…
Ramsey and Chiesa will miss the game against Hellas Verona due to fatigue.
Cim je De light potpisao za juve odma sam komentirao da je to jedini klub u kojem on neće moći razviti svoj potencijal i na kraju se pokazuje istinito.Juventinisimo je napisao/la: ↑29 okt 2021, 18:04Juventus have conceded 12 goals in their opening 10 Serie A matches of a season for the first time in 29 years.
Chelsea could be set to bolster their defensive ranks ahead of next season with the additions of Matthijs de Ligt and Jules Kounde from Juventus and Sevilla respectively, according to reports.
Mi Juventini, rijetko kada pisemo objektivno za nas, dragi, voljeni, prelijepi klub.![]()
Ja prvi, uvijek ocekujem sve trofeje u sezoni...nerealno, ali sta ces...takav mi mentalitet..
Kada je dolazio DeLigh, sa njim su dosli Demiral, Romero...odlazi Cancelo...godinu prije smo olako pustili Benatiu, koji je isto godiste kao Bonucci...uz to smo imali i Ruganija...
#3, Bona, Demiral, Romero, Benatia, Rugani, jos je i Dragusin tu, ako bas "zagori" i bolnica se prosiri izmedju CBova...bacenih 75m za DeLigta, koji realno nije opravdao ocekivanja..Juve style mu bas i ne pase..
Historija nam kaze dosta toga...kako za igrace sa ostrva u italijanskoj ligi, tako i za druge..jedini holandjanin koji je igrao zapazenu ulogu u Juventusu je Davids, koji je jedini odigrao preko 100 utakmica...ostalo je sve bilo preko "vikenda"... recimo Van De Sar je tu bio samo dvije godine..
Imamo i ovoga mladica, Ihattarena, koji ima marokanske krvi...cini mi se da za Sampu nije upisao ni minutu...ali vazno je da imamo U23..![]()
A izgleda da je i problematican..jos kad dodamo da mu je onaj lopina agent..bice pranja knjiga i € za godinu/dvije..
U23, ja stvarno ne znam sta je svrha tome..zar nije bolje drzati igrace tu i pokusati uci u serie B, sto bi bilo top za njih da igraju...
Medjutim, da idem dalje,kada je dosao DeLi, mi svi smo "zapjenili"...nije da je on sada los igrac, daleko od toga, ali treba analizirati te neke historijske cinjenice.
Mozda ce za neke od vas ovo zvucati "glupo", da se za igraca ne moze reci da nece uspjeti, zato sto dolazi sa ostrva, ili sta ja znam odakle...igrali su holandjani veliku rolu u Milanu, recimo..ali nikad u Juventusu...taj nas stil igre je drugaciji od milanista, barem od kako ja pratim fudbal..oni su uvijek nekako igrali "leprsavo" , a mi "rovovski"...ali dobro, mozda vi mislite drugacije, ali kako kazu "meni moje, tebi tvoje"...pa da ne duzim dalje..
Kada sve stavimo na vagu, hladne glave....tacno da se covjek zapita, zasto smo mi njega doveli??
Pa zar nam nije bilo bolje ostaviti Cancela, jos bi nam i ostalo 15ak miliona??
Isto tako Keana pustamo, da bi se ono bure valjalo po terenu...i najgore mi to sto je Kean igrao fenomenalno one minute na kapaljku sto je dobivao..da bi to isto bure, potjerali i platili da ode...![]()
Pa i Cana smo isto potjerali napolje..hajde dobro, nije neki WC, ali za rotacije bolji nego pola veznih sto ih danas imamo..
Da zavrsim, na brzinu..nadam se da ce Chelsea/neko drugi, istresti 150 za DeLija...mada vjerujem da ce na njega jurisati u januaru za stoju..
Rom ako dodje, Demirala i Romera necu tek tako lako prezaliti...
![]()
Vlahovic se spominje vec u januaru..lovacke price...nismo jedini koji bi ga doveli, daj Boze da dodje..
Vezni su i dalje na cekanju, Pogback u tranzitu, po koji puta?![]()
Inace, transferi i optuzbe...koje preseravanje COVISOCa...![]()
![]()
Man City and Barcelona deals implicated as 42 Juventus transfers under investigation
Nas dragi Paratici prekuc'o igricu..![]()
Boze sacuvaj kakav levat, kakva fula a ogromna plata i opterecenje za klub
Jel se može reći za njega da je najveća fula od pojačanja u historiji Juventusa?
Pored Higuaina, Bernardeschija i Coste niko nikad. 200m u vjetar bačeno
Zato što je došao u apsolutnom prajmu, najskuplji transfer kluba ikad u tom momentu, odigrao jednu sezonu na nivou i na pola prvog ugovora su molili klubove da ga uzmu samo platu da skinu. Sad u 33. godini igra u MLS-uCentre forward je napisao/la: ↑29 okt 2021, 21:29Zašto Higuain?
Sasvim pristojan broj golova. Jedino možda zbog te cijene, ali treba uzeti u obzir odakle je on došao. To je bila kupovina da se pokaže ko je babo na Čizmi, ali daleko od toga da je bio promašaj, i to još jedan od većih.
Po cemu su berna i costa losiji od ramseya? Odnosno, jos konkretnije: po cemu je ramsey bolji od coste npr?
Po tome što su koštali 100m, a ni jedan nema više od 1 velike utakmice u toliko godina.dinoo je napisao/la: ↑30 okt 2021, 00:21Po cemu su berna i costa losiji od ramseya? Odnosno, jos konkretnije: po cemu je ramsey bolji od coste npr?IlCapitano je napisao/la: ↑29 okt 2021, 20:29Pored Higuaina, Bernardeschija i Coste niko nikad. 200m u vjetar bačeno
Nije retoricko pitanje, de me podsjeti na jedan dobar potez ramseya.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 okt 2021, 09:35
Ramsey za 2 sezone nije pokazao bukvalno nista, njegovi dobri potezi na terenu se mogu nabrojati na prste jedne ruke,
Trenutno korisnika/ca: Andrej, Burberry46, cutura, GIBRA, jasmin10, lol89, nebeskasila, NebeskaSila96, Shategabri i 77 gostiju.