Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Sve su to igraci kojima fali iskustva i koji su daleko od nekog primea.
Caicedo npr koliko god da je dobar trenutno ,na momente pokaze danak neiskustva bespotrebno ulazeci u neke startove gdje lako ispadne i poslije kojih ostane propuh iza ledja .A da ne govorim da je konstantno na ivici crvenog kartona.I njemu ce trebat jos 2-3 godine da dodje gdje treba.Prosto nijedan igrac u ekipi trenutno nije u najboljem momentu u svojoj karijeri.Za 90% njih ti momenti tek trebaju doc .Tako da tu treba imat strpljenja ,malo promjene kursa u smislu dovodjenja nekog iskusnijeg igraca posebno na stoperskoj poziciji .
Caicedo npr koliko god da je dobar trenutno ,na momente pokaze danak neiskustva bespotrebno ulazeci u neke startove gdje lako ispadne i poslije kojih ostane propuh iza ledja .A da ne govorim da je konstantno na ivici crvenog kartona.I njemu ce trebat jos 2-3 godine da dodje gdje treba.Prosto nijedan igrac u ekipi trenutno nije u najboljem momentu u svojoj karijeri.Za 90% njih ti momenti tek trebaju doc .Tako da tu treba imat strpljenja ,malo promjene kursa u smislu dovodjenja nekog iskusnijeg igraca posebno na stoperskoj poziciji .
Ne znam, nisam trener, ali iz dosadašnjeg iskustva znam da se s odbranom ne eksperimentiše. U svih 38 utakmica prvenstva i u Ligi prvaka trebaju igrati ista četvorica nazad i golman, osim ako nisu povrijeđeni. Sredina i napad trpe varijacije.
Drugo, glavnog igrača ne izvodiš iz igre, osim ako utakmica nije već riješena. U ovoj generaciji, Palmer je taj glavni i ne izvodiš ga vani, bez obzira kako je odigrao do tada. To su igrači koji će jednim potezom riješiti utakmicu.
Uglavnom, ovoj ekipi treba promjena trenera, jer je Chelsea tradicionalno dobro reagovao na te promjene (istina za vrijeme Romana, sad je sve upitno). Pa makar Pochettina vratili ponovo.
Drugo, glavnog igrača ne izvodiš iz igre, osim ako utakmica nije već riješena. U ovoj generaciji, Palmer je taj glavni i ne izvodiš ga vani, bez obzira kako je odigrao do tada. To su igrači koji će jednim potezom riješiti utakmicu.
Uglavnom, ovoj ekipi treba promjena trenera, jer je Chelsea tradicionalno dobro reagovao na te promjene (istina za vrijeme Romana, sad je sve upitno). Pa makar Pochettina vratili ponovo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
To jest.Ako je sinoc izvadio Cucurellu onako iz taktickih razloga a da to nije bila povreda onda je to kriminalno.Stavljat Gusta van pozicije kad frajer jedva kma kapacitet da igra svoju poziciju 
Naša ekipa ima solidna krila,prilično dobru sredinu,i ofanzivnu i defanzivnu..pa reći ćemo i golmana i jednog beka ,oba ako računamo i Džejmsa ako će se vratiti na beka.Mi nemamo apsolutno niti jednog stopera,nije to ni Colvil,ni Fofana ,ostali pogotovo i neće nikada nadoći jer su limitirani i ne mogu bolje ,nekada će odigrati bolje ,većinom loše ali ne mogu iznijeti sezonu na vrhunskom nivou..prvi bek koji se povrijedi nemamo,nikoga ,ja lično Gusta ne računam kao fudbalera..ako bi igrao neku poziciju koja nije odbrana možda pomogne..eto dao je ta dva gola a i njih jer je igrao u vezi...vrhunskog napadača apsolutno nema uopšte na tržištu..Pedro je nizak,fizički limitiran i on ne može biti napadačka opcija,može onako kao juče da ga neko pogodi,da se odbije lopta..Delap...ja sam očekivao puno..prvo mi je teški krkan..pa on ili je povrijeđen ili u 5 minuta bude kartoniran..djeluje prilično fudbalski glup..svaki duel onoliki čovjek pada na koljena...bogdo da nešto bude od njega,ja čisto sumnjam..znači komplet stoperi,bar tri vrhunska,dva beka,i napadača bar jednog..znači to je 50% ekipe..e za to moraš imati vrhunski sportski skauting..da kupuješ tačno ciljano i ono što ti treba,mi to nemamo ..i tu smo gdje smo..imam osjećaj da neki likovi koriste ove glupe Amere ..jer ove naše pojedine igrače koje imamo teško bi uzeo bilo koji i prosječan klub
Jel Baltazar nema obraza podnijeti ostavku ili uprava da ga smijeni,nek prodaje taktike negdje drugo 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Toliko se dobra sredina ima da James mora uskakat u istuaqarius je napisao/la: ↑28 dec 2025, 11:46Naša ekipa ima solidna krila,prilično dobru sredinu,i ofanzivnu i defanzivnu..pa reći ćemo i golmana i jednog beka ,oba ako računamo i Džejmsa ako će se vratiti na beka.Mi nemamo apsolutno niti jednog stopera,nije to ni Colvil,ni Fofana ,ostali pogotovo i neće nikada nadoći jer su limitirani i ne mogu bolje ,nekada će odigrati bolje ,većinom loše ali ne mogu iznijeti sezonu na vrhunskom nivou..prvi bek koji se povrijedi nemamo,nikoga ,ja lično Gusta ne računam kao fudbalera..ako bi igrao neku poziciju koja nije odbrana možda pomogne..eto dao je ta dva gola a i njih jer je igrao u vezi...vrhunskog napadača apsolutno nema uopšte na tržištu..Pedro je nizak,fizički limitiran i on ne može biti napadačka opcija,može onako kao juče da ga neko pogodi,da se odbije lopta..Delap...ja sam očekivao puno..prvo mi je teški krkan..pa on ili je povrijeđen ili u 5 minuta bude kartoniran..djeluje prilično fudbalski glup..svaki duel onoliki čovjek pada na koljena...bogdo da nešto bude od njega,ja čisto sumnjam..znači komplet stoperi,bar tri vrhunska,dva beka,i napadača bar jednog..znači to je 50% ekipe..e za to moraš imati vrhunski sportski skauting..da kupuješ tačno ciljano i ono što ti treba,mi to nemamo ..i tu smo gdje smo..imam osjećaj da neki likovi koriste ove glupe Amere ..jer ove naše pojedine igrače koje imamo teško bi uzeo bilo koji i prosječan klub
Ne mora, nego debil eksperimentiše. Jedan od primjera da glupan na klupi nema pojma šta radi.
Pozdrav svima,
Šta očekivati večeras?
X puta sam rekao neću ih gledati više da svoje živce trošim al' opet pogledam i iznova se iznerviram i sebi tlak dignem.
Šta očekivati večeras?
X puta sam rekao neću ih gledati više da svoje živce trošim al' opet pogledam i iznova se iznerviram i sebi tlak dignem.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
S obzirom da je decembar i s obzirom da ekipe obično prekidaju crni niz protiv Chelsea, teško je očekivati bilo šta.
Nadamo se najboljem, a spremni smo na najgore. 
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam kako odmah ovo nije svirao...
E moj caicedo ti ne smijes vise ni dihati do kraja utakmice... a odbrana+delap je smijesno, smijesno
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako je ovo smijesno gledati nakon toliko ulozenog kesa i koliko rupa jos ima...
Hebote ..pa kako nam izlaze jedan na jedan..pa kao da imamo dva igrača manje na terenu..tako lako nam prave šanse
- wadethegreat
- Kontakt:
Bravo Enzo macko.
Acheampong dobar za sada.
Acheampong dobar za sada.
Hvala qurcu na udarcu...zanimljivo je što čini mi se 90 posto nas uopšte ne vjeruje u ovu ekipu(osim Frenkia)..šalu nastranu ali meni zaista do zadnjeg minuta ovo vodstvo ništa ne znači,nekako osjećam da smo svaki napad protivnika šuplji
Koji cirkus nemogu vjerovati
Auti nerjesiva enigma za Marescin strucni stab 
Bekovi nisu došli na utakmicu zasad
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.