Msm smiješno mi je to
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
Hoćeš reć da je Juve namjerno propustio šanse da igra u EL i LP samo zato što je htio da igra na 2 fronta (Seriu A i Cup)
Msm smiješno mi je to
Msm smiješno mi je to
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 02 feb 2012, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ko kaze da je namjerno... JUVE iz prosle sezone je obicna kari.na... Al kazem ti ako ces furati tu pricu da onaj ko igra na 2 fronta ima prednost od onog ko igra na 3, onda nek slobodno Milan ne igra LP iduce god.
Ko je pametan skontat ce...
Ko je pametan skontat ce...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@IlPrincipe
Admin je zabranio postavljanje slika sa vukajlije, edituj post da beveze ne bi dobio ban.
Admin je zabranio postavljanje slika sa vukajlije, edituj post da beveze ne bi dobio ban.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Juventus nije imao igrače, ali prije svega trenera da ih vodi do LP, a kamoli skudeta.
Isto tako Milan nema igrače da igra na sva tri fronta (jer su zamjene slabe, a ovdje vidim koliko pričate o Galijaniju i njegovim transferima, kako to sad). Pa niste vi jedini klub na svijetu koji igra na tri fronta, ima ih mnogo pa uspijevaju da igraju koliko toliko dobro. Dalje Milan po meni i na kraju da osvoji skudeto te bi bilo nezasluženo, jer ste protiv ekipa iz vrha za sad uzeli samo 4 boda od mogući 24 mislim da je to malo za nekoga ko potencira da se bori za skudeto.
Isto tako Milan nema igrače da igra na sva tri fronta (jer su zamjene slabe, a ovdje vidim koliko pričate o Galijaniju i njegovim transferima, kako to sad). Pa niste vi jedini klub na svijetu koji igra na tri fronta, ima ih mnogo pa uspijevaju da igraju koliko toliko dobro. Dalje Milan po meni i na kraju da osvoji skudeto te bi bilo nezasluženo, jer ste protiv ekipa iz vrha za sad uzeli samo 4 boda od mogući 24 mislim da je to malo za nekoga ko potencira da se bori za skudeto.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne razumijem kako moze biti malo kad Milan ima samo bod manje od Juveta eto uz utakmicu manje. Bodovi su bodovi i na kraju se oni protiv ekipa iz vrha ne racunaju kao neki magicni koji nose prednost !juventus 0244 je napisao/la:Juventus nije imao igrače, ali prije svega trenera da ih vodi do LP, a kamoli skudeta.
!!
Prijatelju ja sam govorio o Serie A, a ona koliko znam ima 38 utakmica a ne 50Bianconeri1988 je napisao/la:Igrač koji od 50 utakmica po sezoni uspije odigrati samo njih 25 itekako treba napredovati, pa tako i Pato. Pato je nejak, nije dovoljno fizički spreman za utakmice visokog ritma, igrač odigra jednu utakmicu, pa ga nema sljedeće 3, ako tebi takav igrač ne treba napredovati, ja to poštujem. Eto prošla je polusezona, a jedina stvar koju je Pato uradio ove sezone je onaj gol u 30. sekundi na Nou Campu i ništa više. Neće njemu pomoći ni svi veznjaci svijeta kad je on uglavnom van terena.
Nije mi jasno šta ti meni pokušavaš da objasniš za ovom biografijom Ibrahimovića!? Statistika je totalno nebitna.
Ja sam to upravo to i govorio za Pata!! Pitam se da li si uopste procitao moj post. Kada sam rekao da mu treba 30 utakmica valjda se podrazumijeva da se fizicki spremi za najvisi nivo i to je upravo taj posljednji segment njegove igre koji treba da predje na veci nivo. Odnosno da se vrati na njega jer sam ja iz prilozene STATISTIKE (koja je po tebi nebitna) vec naveo da je on odigrao tih 30 plus utakmica sa 17, 18 godina. Kada bi to ponovio sad sa 22,23 uz jednog KVALITETNOG VEZNJAKA ne bi dao 15 nego 25 golova !!
Biografijom Ibre sam ti pokusao da objasnim to da u nedostatku pravog Pata ovaj mora preuzeti na sebe sve, te da su iako cete i jedni i drugi i treci misliti da sam smjesan ja tvrdim da Ibra nije nista bolji igrač od Pata te da ovaj ima sve predispozicije da bude bolji od ovog.
Jbt pa valjda znas da imamo najbolji trening kamp, samim tim najbolje uslove. Pato ce se ba za sljedecu sezonu siguran sam na pripremama posebno tim pozabavit te ce biti onaj stari al ja se nadam jos bolji !!senad_flamin je napisao/la:ahmad_tz hebo te PatoPato je prepun talenta i potencijala ,samo to nikad nece dovoljno pokazati,kad bi cekali jos 3 sezone nista od toga, njemu bi odlicno odg. da promjeni klub tad bi tek postao svjetska klasa
puuuu moram se slozit sa Bianconeriem oko Pata
Nemoj nas izdavat
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma džaba to sve, ima još da se igra i siguran sam da Milan neće posustati ...
-Da se malo prisjetimo majstora ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-Da se malo prisjetimo majstora ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
To se zove statistika, ja sam pisao o tom da ako ovako ostane nisu zaslužili titulu, a nisam ni isključio Milana iz borbe za istu, jer ima još mnogo do kraja.ahmad_tz je napisao/la:Ne razumijem kako moze biti malo kad Milan ima samo bod manje od Juveta eto uz utakmicu manje. Bodovi su bodovi i na kraju se oni protiv ekipa iz vrha ne racunaju kao neki magicni koji nose prednost
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ukoliko se saberu utakmice lige, kupa i UEFA takmičenja vrhunske ekipe kao što je Milan, odigraju i preko 50 utakmica i igrači treba da se pripreme da budu spremni na toliki broj utakmica, a ne samo na ligaške.ahmad_tz je napisao/la:
Prijatelju ja sam govorio o Serie A, a ona koliko znam ima 38 utakmica a ne 50![]()
Ja sam to upravo to i govorio za Pata!! Pitam se da li si uopste procitao moj post. Kada sam rekao da mu treba 30 utakmica valjda se podrazumijeva da se fizicki spremi za najvisi nivo i to je upravo taj posljednji segment njegove igre koji treba da predje na veci nivo. Odnosno da se vrati na njega jer sam ja iz prilozene STATISTIKE (koja je po tebi nebitna) vec naveo da je on odigrao tih 30 plus utakmica sa 17, 18 godina. Kada bi to ponovio sad sa 22,23 uz jednog KVALITETNOG VEZNJAKA ne bi dao 15 nego 25 golova !!
Biografijom Ibre sam ti pokusao da objasnim to da u nedostatku pravog Pata ovaj mora preuzeti na sebe sve, te da su iako cete i jedni i drugi i treci misliti da sam smjesan ja tvrdim da Ibra nije nista bolji igrač od Pata te da ovaj ima sve predispozicije da bude bolji od ovog.
Ako igrač sa 22 godine nije spreman za najviši nivo onda i ne treba da se bavi fudbalom. A koliko znam Pato ima upravo toliko godina. Koje ironije on je sa 18 godina odigrao preko 30 utakmica i kako stari trebao bi da igra više utakmica, a njemu se dešava upravo suprotno, on igra sve manje i manje, zato i govorim da stagnira, zbog nejakog tijela uopšte ne napreduje. Ti svoj argument zasnivaš na pretpostavkama "kad bi" to je isto da ja kažem "Kad bi se Milanu povrijedio Ibrahimović pitanje da li bi Milan igrao CL sljeće sezone.
Milan nije ni približno ista ekipa sa Ibrahimovićem i bez njega, Milanu bi mnogo više škodilo neigranje Ibrahimovića nego Patoa.
Ž '21!
čemu svi ovi silni traktati, o čemu ovdje pričamo? pa normalno da bi sve i jedan tim u italji ali i šire bio 40% slabiji kada bi imao ibru a on bio povrijeđen. jbt nije milan barcelona da si mogu priuštiti takav luksuz. ipak je ibra uz ronalda i messija ponajbolji igrač svijeta. da mi je juve vidjeti bez pirla jedno mjesec dana gdje bi završili. vidjeli smo kada ga je pazienza zamijenio na šta je to ličilo. što se pata tiče vidjet ćemo kako će se stvari odvijati a nikako nije isključeno, čak bih rekao realno je očekivati ako ovako nastavi sa povredama da ga milan utopi na ljeto u psg za 30-ak miliona.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Koliko ja znam neki igraci sa 22 tek su poceli igrati vrhunski fudbal. Niko ne zna da li su prije toga bili fizicki spremni za isti. Istina je da je Pato sa 18 imao sezonu gdje nije imao povreda i odigrao je tih 36 utakmica. Nakon toga je odigrao manje, ali isto tako se vidi da nije stagnirao sto se golova tice. Ono sto Patu fali je taj famozni veznjak koji je potreban cijelom Milanu.
ima i ta svoje. pato je tek napunio 22 g a znamo ga već godinama ko da ima 35g već. za ibru većina nas u njegovim godinama je samo čula, neki momak u ajaxu npr. ko donedavno onaj sulejmani.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Nijednog trenutka Patove igračke kvalitete nisu bile upitne. Igrač kojeg bi svaki tim poželio, ali nažalost te silne povrede...
Ne znam, ja bih volio da do kraja ostvari svoj potencijal, jer je veliki igrač.
Ne znam, ja bih volio da do kraja ostvari svoj potencijal, jer je veliki igrač.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Pa ljudi Sheva je kad je dosao kod nas imao 23 godine,mozda i ovja krene tom putanjom,samo sto je Sheva prije nego sto je dosao kod nas znao silovati Arsenala,Barcelonu i tako to
A jos jedna stvar kao sto rece Baresi,on je dosao kod sa 17 godina i tacno imam osjecaj do kad je sto godna kod nas,valjda ce ga krenuti samo da bude zdrav,a Allegri bi mu trebao dati malo dvd sa Shevinim golovima nek malo vidi kako se to radi
,to je Capello uradio Ibri dao mu Van Bastenov cd
A ovo sto se nesta prica zasluzena ne zasluzena ne kontam fakat,pa gleda se broj bodova,onda nek promijene sistem takmicenja ko osvoji malo bodova u derbijima ne moze biti prvak ha ya,onda ce Bologna biti prva jer je svim jacim uzela najmanje bod
A jos jedna stvar kao sto rece Baresi,on je dosao kod sa 17 godina i tacno imam osjecaj do kad je sto godna kod nas,valjda ce ga krenuti samo da bude zdrav,a Allegri bi mu trebao dati malo dvd sa Shevinim golovima nek malo vidi kako se to radi
A ovo sto se nesta prica zasluzena ne zasluzena ne kontam fakat,pa gleda se broj bodova,onda nek promijene sistem takmicenja ko osvoji malo bodova u derbijima ne moze biti prvak ha ya,onda ce Bologna biti prva jer je svim jacim uzela najmanje bod
Niko ne razmislja 3 ili 4 godine unaprijed. Ibra je sad zakon IBRAMANIA
, ali on ce vec za 3 godine imati 33 i postati onaj dio Milanove stare garde dok ce Pato tek napuniti 25. I sto se tice povrede misica, ja jesam laik i volio bi da me neko ispravi ako ovo krivo kazem. Ali ja mislim da to nije kao kad povrijedis koljeno pa ga ne mozes 100% zaljeciti, jer zna se kako se misic ojaca. Povreda koljena te limitira cjeli zivot dok ove Patove povrede se mogu uspjesno prevazici.
žao mi je što je kaka otišao ali još više žalim što nije otišao te godine u city u januaru za 100m .
crespo se oprašta od fudbala. hvala mu na ona 2 gola unitedu.
crespo se oprašta od fudbala. hvala mu na ona 2 gola unitedu.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jbt suze mi u očima kada pogledam ovaj video, kako sam ga volio to nije humano ... Strašno bi volio da je sada s nama i da igraju on i Ibra u tandemu
Ibra izgleda produžuje do 2015 godine
Ibra izgleda produžuje do 2015 godine
- senad_flamin
- Kontakt:
Žalosno stvarno
vise sam volio ovaj Milan sa Kakom kad smo bili 4. ili 5. u sezoni, nego ovaj sad ..
S njim smo uvijek bili opasni u LP...
Uzivao sam gledati igre Kake...
S njim smo uvijek bili opasni u LP...
Uzivao sam gledati igre Kake...
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ko bi reko da ovo Nocerino zna
Volio bi vidjeti Inzaghia i Gattusa ,meni se cini da oni ne znaju ni žonglirati 
Ko bi reko da ovo Nocerino zna
-RIVALDO-
E kako sam ga volio majke mi, ne moze se rijecima opisat. Kad je otisao umal umro nisam. I eto ispostavice se da mu je to greska karijere. Al definitivno jedan od rijetkih gospodina na terenu.retro je napisao/la:[youtube][/youtube]