Ustvari mislim da možemo već sada otpisati Di Mariju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Stigao je demanti toga, Sejdefa je u stvari samo zaslužna za dovodjenje igrača Nice.....kažu dok je ćora bio u ćenifi s po radi sebe bio je na liniji sa Robertom, Sejdefa je naišla i rekla "seri, seri....samo seri majmune", ćora je reagovo minjevito...Derdiyok je napisao/la: Njoj rekla cistacica Sejdefa, kaze, cula da Barto prica na telefonu u wcu dok urinira.
Kakav Di Maria, nije taj uopste nikad ni bio u opticaju, niti bi ga nama dali. To su sve bile medijske spekulacije, kao i sve do sada.messilla je napisao/la:Eh sad ako ova tužba prođe, možemo potpuno zaboraviti na igrače PSG-a. Neće nam pustiti ni Perhana ni za sto miliona.
Ustvari mislim da možemo već sada otpisati Di Mariju.
Ne daj Boze da je Barto prifatio s ledja Sejdefu pa da ta druga radnica u prolazu kaze "Mesi, mesi, nece da ti skodi". Coro bi to razumio kao prodaju Messijaparangal je napisao/la:Stigao je demanti toga, Sejdefa je u stvari samo zaslužna za dovodjenje igrača Nice.....kažu dok je ćora bio u ćenifi s po radi sebe bio je na liniji sa Robertom, Sejdefa je naišla i rekla "seri, seri....samo seri majmune", ćora je reagovo minjevito...Derdiyok je napisao/la: Njoj rekla cistacica Sejdefa, kaze, cula da Barto prica na telefonu u wcu dok urinira.
Derdiyok je napisao/la:Ne daj Boze da je Barto prifatio s ledja Sejdefu pa da ta druga radnica u prolazu kaze "Mesi, mesi, nece da ti skodi". Coro bi to razumio kao prodaju Messijaparangal je napisao/la:Stigao je demanti toga, Sejdefa je u stvari samo zaslužna za dovodjenje igrača Nice.....kažu dok je ćora bio u ćenifi s po radi sebe bio je na liniji sa Robertom, Sejdefa je naišla i rekla "seri, seri....samo seri majmune", ćora je reagovo minjevito...Derdiyok je napisao/la: Njoj rekla cistacica Sejdefa, kaze, cula da Barto prica na telefonu u wcu dok urinira.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Ovo Rejalovci glasalisombrero je napisao/la:Dok čekamo transfere koji se neće desiti nek neko makne ovu anketu... Zlo mi je od nje
sombrero je napisao/la:Dok čekamo transfere koji se neće desiti nek neko makne ovu anketu... Zlo mi je od nje
Ukupno 154 glasa, a na temi redovno piše 10-ak osobaleorey je napisao/la: Ovo Rejalovci glasalicitaju nas ovdje svaki dan, moramo ih pozz
yebi ga uzivaju, i mi smo sve ove godine, sta ces
![]()
E o tome ćemo kad se to desi.....iskreno sumnjam u to ali videćemoleorey je napisao/la: @parangal, pa dovest ce i Mbappe-a, a on nema klauzulu jel
Pa Pero je obavio svoje, sad jede kokice i gleda kako se titule LP nižu. Šeik nije ništa postigao dok ne osvoje LP.leorey je napisao/la:Poenta je da seik samara sve- nije vise Pero direktor svemira![]()
Nema sta sumnjati, seik vec pripremio teren. Fabinho i Mbappea za 200M i Lucas Moura. Gotovo je to.parangal je napisao/la:E o tome ćemo kad se to desi.....iskreno sumnjam u to ali videćemoleorey je napisao/la: @parangal, pa dovest ce i Mbappe-a, a on nema klauzulu jel
I zar mislis da ces nedovodeci pojacanja i oslanjajuci se na nasu skolu biti konkurentan ? Jesi li pogledao ekipu City-a, PSG-a, Rejala, Uniteda ?FCBlaugrana je napisao/la:Stvarno ne shvatam ljude koji negoduju sto je barcelona u ponudi za coutinha od 130m stavila nerealne bonuse.
Pa cekaj zar ga ne prodaju kao najskuplji transfer u historiji? Ako toliko para kosta i takva je igracina zar on ne bi trebao lakocom ispuniti te tacke.
Pa da, nece da prihvate bonuse jer znaju da ne vrijedi tog novca i da nije toliki prospekt. Isto i za dembelea vazi.
A za Serija nisam isto jer ne volim te igrace za koje se procuje prije 6mjeseci i od jednom su oni veliki igraci. Kao sto sam bio protiv gomesa, i na isti nacin je dosao kao sto bi seri.
Ne znam, mozda se treba strpiti i od ovoga pokusati napraviti dobru mladu ekipu kroz naredne 2-3 godine jer ovo sad je totalno srljanje. Jeb ga ostarit ce messi ali bolje i to nego baciti 300m
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.