Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
E isto tako i meni danas bilo. Znaci na suncu je bilo 50 stepeni, ja mislim , a ja i jaran ko mazlumi hodamo gradom , ziva roba nema. Jos se usmrdili ko lesevi. Spalio bih sam sebe tada ,jbt. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Letimkarlovacko je napisao/la:Iskoristi priliku ,povali je .Dex je napisao/la:Taj džehenem je itekakv
Aj kuhanja, evo još 2 poruke, ja sam šokiran, zabezekno sam se![]()
Ni kod nas nisu bolji, odmah prijateljice od cure zovu, pa daj ona te voli, bullshit inačeLBJ MVP je napisao/la: Ne znaš ti šta su kuhanja.Moja raja uvezana ko FBI jbt,neko se posvađa odmah 3 reaguje da ih pomiri
Aj kako se kiša proli
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
KIŠAAAAAAAAAA
- karlovacko
- Kontakt:
Dje' ba ?Steph je napisao/la:KIŠAAAAAAAAAA
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Ja danas ustao prije 1 prvi put nakon 1000 dana.Izađem na ulicu,kad me nije herc strefioMaestro^^ je napisao/la:E isto tako i meni danas bilo. Znaci na suncu je bilo 50 stepeni, ja mislim , a ja i jaran ko mazlumi hodamo gradom , ziva roba nema. Jos se usmrdili ko lesevi. Spalio bih sam sebe tada ,jbt.
Kasnije oko 4,5 se još i može disat
Kod nas i muški takvi.Još imamo hakera koji znaju fb šifre pa još namjerno zakuhajuDex je napisao/la:Ni kod nas nisu bolji, odmah prijateljice od cure zovu, pa daj ona te voli, bullshit inačeLBJ MVP je napisao/la: Ne znaš ti šta su kuhanja.Moja raja uvezana ko FBI jbt,neko se posvađa odmah 3 reaguje da ih pomiri
Aj kako se kiša proli
Ljetna kiša je super.Kod mene pada od 11
Poslušaj karlovačkog
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Koševo.karlovacko je napisao/la:Dje' ba ?Steph je napisao/la:KIŠAAAAAAAAAA
- karlovacko
- Kontakt:
Ma dobro vi ste vazda u minusu .Steph je napisao/la:Koševo.karlovacko je napisao/la:Dje' ba ?Steph je napisao/la:KIŠAAAAAAAAAA
Nadam se da ce i sad' dole kod nas .
Volim te Željo!
Volim te Željo!
@LBJ , nisam ti ja nikako spavao , samo se trznuo iz kreveta , kontam sta bezze lezim , kontam ima nesto na netu.
Te onda u grad po onim vrucinama. Ja se vracao oko 4 kuci. Koje su tek tada vrucine bile. Znaci ne vjerujem. Dobro sam ispostio ovaj dan.
Da je ovamo malo kise.
Te onda u grad po onim vrucinama. Ja se vracao oko 4 kuci. Koje su tek tada vrucine bile. Znaci ne vjerujem. Dobro sam ispostio ovaj dan.
Da je ovamo malo kise.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jedina stvar koju teže trpim od ovih vrućina je djevojka ili prijateljica(djevojkina ili mojaMaestro^^ je napisao/la:@LBJ , nisam ti ja nikako spavao , samo se trznuo iz kreveta , kontam sta bezze lezim , kontam ima nesto na netu.![]()
Da je ovamo malo kise.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kod nas lupa uveliko, ja na terasi sjedim 
Slušat ću karlovačkog, al kod nas kad to ode pregovarat uživo
Javlja se po 5 njih i spamaju, daj pogriješio si, pa moli jarane od ovog, de vidi imal nade
sve sam to preživio 
Slušat ću karlovačkog, al kod nas kad to ode pregovarat uživo
@LBJ ,To se ne moze trpiti nikako.
Bogu hvala , pa nemam curu.
Svaka tebi cast sto to mozes trpiti.
@Dex , Neka , ne spominji mi kisu. Zavidim ti.
Svaka tebi cast sto to mozes trpiti.
@Dex , Neka , ne spominji mi kisu. Zavidim ti.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
E jes' dugo padala, čitavih 5 minuta. 
- karlovacko
- Kontakt:
Ja ti kazem ,sad' ili nikad' .Dex je napisao/la:Kod nas lupa uveliko, ja na terasi sjedim
Slušat ću karlovačkog, al kod nas kad to ode pregovarat uživo![]()
Javlja se po 5 njih i spamaju, daj pogriješio si, pa moli jarane od ovog, de vidi imal nade
![]()
sve sam to preživio
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Nemoj, past će i gore, ja sam preživio tih pmsova, naljuti se jer joj poruku ne pošaljem i tako
WTF, poruka, kaže pogriješila sam, izvini, puno mi značiš i još 3 kilometra hahahahahahahahahaha

WTF, poruka, kaže pogriješila sam, izvini, puno mi značiš i još 3 kilometra hahahahahahahahahaha
Ma ljepota.Samo mi ode mala zbog ovog,otjera je grmljavina,a nije se stigla ni pozdravit fino
Al dosta je za danas :
Da odmorim malo i ja

Kad se izvinjava

Ma ova sad mi nije cura,al haman ko da jestMaestro^^ je napisao/la:@LBJ ,To se ne moze trpiti nikako.![]()
![]()
Svaka tebi cast sto to mozes trpiti.![]()
Dex je napisao/la:Nemoj, past će i gore, ja sam preživio tih pmsova, naljuti se jer joj poruku ne pošaljem i tako![]()
![]()
![]()
WTF, poruka, kaže pogriješila sam, izvini, puno mi značiš i još 3 kilometra hahahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Kad se izvinjava
@LBJ , Skontaj brzo sta ces. 
@Dex , kakve su to poruke bgt.

@Dex , kakve su to poruke bgt.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dje je onaj hodza, imal' kakva dova za kisu, da probamo. 
Danas laganih 41 stepen, moze to i bolje.
Skont'o ja skontala i ona,samo nije pao poljubacMaestro^^ je napisao/la:@LBJ , Skontaj brzo sta ces.
@Dex , kakve su to poruke bgt.![]()
Šta ti radiš ovdje?Zar ne vidiš da tinejdžeri orgijajumandraX je napisao/la:Dje je onaj hodza, imal' kakva dova za kisu, da probamo.
Poruke koje šokiraju mene iz minute u minutu, pa šta je ovo, ja ne vjerujem da to ide ovako
Bgmi, izvinjava mi se, i to 3 rečenice piše samo kako se izvinjava
Reci nek ti dokaže da stvarno to misli.Bar će blowjob pastDex je napisao/la:Poruke koje šokiraju mene iz minute u minutu, pa šta je ovo, ja ne vjerujem da to ide ovako![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.