FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Lillard
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 22 avg 2017, 20:42

BoixosNois1899 je napisao/la:Sedmorica veličanstvenih :mrgreen:
slika
Alves otišao, Neymar otišao, Douglas na odlasku.. Sljedeći je Rakitić.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 22 avg 2017, 21:21

Donnie Darko je napisao/la: Messi nije dovoljno glup da ostane u ekipi koja nije konkurentna
Hmm, vrlo diskutabilno....u stvari ne bih rekao glup ali bih rekao da je Mesi dovoljno lojalan da bi ostao u ekipi koja nije konkurentna i mislim i da će ostati u njoj i ma koliko vam ne prijalo to a ne prija ni meni može se već sada reći da je Lionel Messi završio svoju karijeru po pitanju osvajanja LP, osvajanja zlatne lopta i ostalog....to će biti veliki potez (ta lojalnost) sa njegove strane ali i njegova budućnost i realnost...

2012-e otišao je Pep i Barsa je zapala u veliku krizu....brzo je reagovala i već dogodine je dovela nadolazeću zvezdu Neymara ali ni to nije bilo dovoljno. Ponovo su razmislili i mudro odlučili i "uboli" u centar problema....doveli Luisa i Rakitu (tadašnjeg) i posle dve sušne godine ponovo fudbalski postali gospodari planete.....i nažalost to je bio KRAJ. Od tada pa do danas sve je otišlo bestraga.....prosto su "prespavali" odlazak Xavija, Danija, starenje Inijeste, Busketsa, Pikca. Albe.....ali na žalost sada nije 2012 i Mesi nema 25 nego 30 i da se ne lažemo nije on više u prajmu...dobar jeste, odličan jeste ali nije u prajmu...

Ako nije moglo ni sa MSN ne znam šta vas navodi na to da može sa MS? Pogotovo ovakvim S? A istina je da nije moglo ni sa Neymarem, da celu prošlu sezonu oplakasmo za Veratijem i sredinom terena i ne sluteći da nas ove čeka sezona bez Neymara, bez pomenutog Veratija...

Kao"spasioci" se nude jedan 20-ogodišnjak i Seri koji bi trebao imati ulogu "crnog Veratija" a u suštini je jedino zajedničko njima dvojci samo to što su visoki po 1,65 m....i ništa više. Zagazio u 27-u godinu igrao u Portu B do 23-e pa u portugalskom "gigantu" Pakoš Fereiru pa Nica. Oni zlobniji (kao ja) rekli bi da je valjao igrao bi u PSG-u, Monaku ili bar Lionu....al ajde, neka on mene demantuje i postane crni-Xavi, skinuću mu i kapu i šešir ali....

Zato i kažem da kako god okreneš minimalne su šanse da se Barsa ponovo domogne evropske krune u ajd da je nazovemo "Mesijevoj eri".....ne kažem da ne treba pokušati naravno ali rasuti tolike pare a na kraju izgubiti i to jare.....jare zvano Mesi je suludo. U svakom slučaju nije lako kako ni Bartomeu tako Boga mi ni onom/onima koji će doći neminovno posle njega...

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 avg 2017, 21:36

Seri užasan, šta reći :?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 avg 2017, 21:40

Na jednoj strani uprava Barce podiže tužbu protiv Neymara, a na drugoj Neymar došao maksuz u Barcelonu da se slika sa svim igracim Barce :crazy: :mrgreen:
Jel to cirkus

Šta reci, koju posluku porati :mrgreen: kome
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 avg 2017, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 avg 2017, 21:40

sreca pa smo Paulinha ugrabili na vrijeme :kafa:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 22 avg 2017, 21:41

Rajaz je napisao/la:Seri užasan, šta reći :?
To niko nije napisao....ali reći da je Seri world class player je presmešno...isto važi i za Dembu, talenat da ali ovo drugo je još uvek na duuugačkom štapu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 avg 2017, 21:42

Bez brige, napravit će neki vrhunski potez ili pas, tako da će twitter klip biti vrhunski.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2017, 21:43

Gledaš, a? Ne može Nica meda. Da nije onog Saint-Maximina, ne bi ništa napravili na ovom meču. Mada, treba biti iskren i reći kako bi se i mnogo jači vezni redovi izgubili protiv ovako našpanovanog Napolija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 22 avg 2017, 21:45

@Rajaz
izvini, mislio sam da si replicirao meni a ti si komentarisao utakmcu :thumbup: ....ne gledam je ali ono što sam napisao i dalje stoji...

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 avg 2017, 21:52

parangal je napisao/la:
To niko nije napisao....ali reći da je Seri world class player je presmešno...isto važi i za Dembu, talenat da ali ovo drugo je još uvek na duuugačkom štapu.
Pa evo ja sad gledam utakmicu i kažem to :mrgreen:
Donnie Darko je napisao/la:
Bez brige, napravit će neki vrhunski potez ili pas, tako da će twitter klip biti vrhunski.
:mrgreen:
Monolog je napisao/la:
Gledaš, a? Ne može Nica meda. Da nije onog Saint-Maximina, ne bi ništa napravili na ovom meču. Mada, treba biti iskren i reći kako bi se i mnogo jači vezni redovi izgubili protiv ovako našpanovanog Napolija.
Ovaj Napoli je najmoćnija pressing mašina u svijetu fudbala trenutno. Pritom igraju i bolesno dobar fudbal.

Da li je to opravdanje za ovako užasnog Serija ? Ja lično sam nakon prve utakmice mislio da jeste, sada već vjerujem da je kolega @Feld bio u pravu. Ovo nije nivo Barcelone.

Maximin je jako zanimljiv igrač. Negdje sam naletio na podatak da je prošle sezone bio u top3 driblera Evrope.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2017, 22:08

Rajaz je napisao/la:Maximin je jako zanimljiv igrač. Negdje sam naletio na podatak da je prošle sezone bio u top3 driblera Evrope.
Ja ga nisam gledao, da budem iskren. Al' večeras je najzapaženiji u Nici. Malo sam čačkao po guglu, vidim da jeste bio jedan od boljih (do marta je bio čak ispred Hazarda, Neymara i Messija po broju driblinga :shock: . Zanimljiv igrač. Naravno, mlad je i sigurno da će biti ogromnih padova u igri, al' sigurno da će za nekoliko godina biti na meti većih klubova. Jbt, Nica ga je sad platila 10 miliona, znači barem četiri puta više će zaraditi na njemu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 22 avg 2017, 22:09

let3 je napisao/la:Na jednoj strani uprava Barce podiže tužbu protiv Neymara, a na drugoj Neymar došao maksuz u Barcelonu da se slika sa svim igracim Barce :crazy: :mrgreen:
Jel to cirkus

Pljuste tuzbe

Evo izgleda da i on tuzi Barcu zbog onih 26mil
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 22 avg 2017, 22:19

jedno je sigurno, nikad nije bilo većeg ciganluka i povlačenja po sudovima za jednog igrača

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 avg 2017, 22:21

messilla je napisao/la:Najbolje Messija vratiti na false 9 i dovesti dva krila. Tacnije jedno ako Osman dodje. Kakav Griezmann/Dybala ako se Suarez bude prodavao.
Tako i jest. Ako već neće na desno krilo daj ga na lažnu devetku tu opet imaš maksimum njegovih golova a i kreacija ne trpi. A zamisli pored nepostojeće desne strane da imaš ovog Semeda iz prošle utakmice i Dembelea. :ljepota:
Don't hate what you don't understand.

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 22 avg 2017, 22:21

mislim ako je istina da je sam uplatio klauzulu, zasto ne tuziti ga. Ako ke PSG uplatio onda nemaju sta tuziti. Nekako tako razmisljam da je logicno

Sent from my iPhone using Tapatalk

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 avg 2017, 22:22

Gledao sam jedno pola sata Nica-Napoli, zbog Serrija. I vidim ne mogu preći svoju polovinu, dosadna tekma i prebacim. Napoli je ruku na srce 3x bolja ekipa od njih i sad ne kontam, i da hoće i da ima želju, kako će Seri odskakati? Ne mogu dva pasa da uvežu. Ne sudite na osnovu jedne/dvije tekme. A uostalom, i Xavi ga je izanalizirao i nahvalio.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 avg 2017, 22:31

FCBlaugrana je napisao/la:mislim ako je istina da je sam uplatio klauzulu, zasto ne tuziti ga. Ako ke PSG uplatio onda nemaju sta tuziti. Nekako tako razmisljam da je logicno
Ma jok, nema to veze sa klauzulum i transferom već sa tim bonusom zbog lojalnosti od 50 miliona. Barcelona je valjda dogovorila s njim da se uplati na dvije rate, jedna po potpisivanju i druga ove godine.
Sad ovi traže da im se isplati sve a Barcini klocevi da im se vrati već isplaćeno, cirkus ali mislim da je Neymar u pravu ako se tu radilo o običnom bonusu za potpisivanje ugovora. On je ugovor potpiso i pravno gledano ispoštov'o ga do kraja.
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 avg 2017, 22:41

Policeman je napisao/la:
let3 je napisao/la:Na jednoj strani uprava Barce podiže tužbu protiv Neymara, a na drugoj Neymar došao maksuz u Barcelonu da se slika sa svim igracim Barce :crazy: :mrgreen:
Jel to cirkus

Pljuste tuzbe

Evo izgleda da i on tuzi Barcu zbog onih 26mil
Vidio sam i to...mah, sa ovom upravom Barce je vazda neki cirkus :rol: :rol: ja nenormalnog kluba braco mila, svaki dan je neka nebuloza :tokralju: ..uglavnom samo nek je veselo, nek se raja zabavi :opaopa:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 avg 2017, 22:51

FCBlaugrana je napisao/la:mislim ako je istina da je sam uplatio klauzulu, zasto ne tuziti ga. Ako ke PSG uplatio onda nemaju sta tuziti. Nekako tako razmisljam da je logicno

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako mislis PSG uplatio ? Prema pravilima La Lige, sam igrac polaze cek, ne klub. Naravno da su pare od kluba, ali on mora poloziti cek i otkupiti sam sebe.

I nema se sta davati sud o Seriju u vecerasnjoj utakmici, Napoli ih je satr'o obje utakmice, da su imali Ronalda ispali bi...jednostavno jer su ovi kvalitetniji. Jedan igrac tu nista ne moze napraviti.
27.10.2020

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 avg 2017, 23:22

Ima li kuveta u onom Rafinhi? Jer Di Marzio javlja da bi ga Milan možda mogao uzeti na posudbu, jer im treba jedan igrač koji bi ponekad mijenjao Kessie-a.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.