Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 30 jan 2020, 18:00

A, baš se pitam koliko vremena će trebati Oleu i ekipi da shvate kakva prevara od igrača je V. Lindelof. :shifty:

Transfer Brune kasni nekih pola godine i izvjesno je da će to, između ostalog, koštati još jednog plasmana u LP, a sve zbog genijalaca koji su zaduženi za to.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 30 jan 2020, 18:35

Primarno i najbitnije po pitanju Brune je to da je u takmicarskoj formi, nema floskula nije prosao pripreme, nedvoljno spreman i sl. momak moze uskociti odmah u vatru i nekako imam puno vjere u njega, jbg igrom slucaja dobro United prolazi sa tim igracima koje dovede iz Portugala...

Sad nesto drugo, nekako u zadnje vrijeme gledam ovog malog Wilijamsa i sve mu vise vjerujem kako odmicu utakmice, i sinoc u par navrata pod pritiskom i igracem manje momak fino preuzima loptu, varkama tijelom u par koraka pravi visak i bjezi i smatram da to treba da bude pojacanje, to jeste da se on sto vise pocne forsirati i da nema potrebe dovoditi novog beka.

Trece je to da je Lindelof poslije prosle godine veliko razocarenje, od najstabilnijeg igraca u odbrani je spao na to da ga se seli na klupu, da li je poljuljan kratkim intervalom dobrih igara ili mozda ima stvarno neki psihicki problem, kocnicu ne znam, nije mi jasno kao da sezonski igra i stvarno je nazadovao, reci da se moze od nepouzdanog Jonesa nesto ocekivati ili krhkog Bailly (za kojeg i dalje smatram da je odlican igrac) je iluzorno, ono sto je fakt je da tu treba pojacanje.

Cetvrto, mislim da ovoj ekipi treba jos jedan kvalitetan vezni igrac ili tako reci role vezni igrac koji moze da nadopuni Scota, Brunu i Pogbu (bez obzira na situaciju sa istim), jer Pereira i Fred su jos tanki iako su se znatno popravili, Matic ne smatram da ce ostati dok Lingarda ne smatram igracem vise niti opcijom. Tako da je tu potrebna jos neka sirina.

I na kraju peto, potreban je jos jedan ofanzivni igrac, primarno lijevo orijentisan, jer je tu trenutno velika rupa neigranjem Rashforda, bez kojeg Martial izgleda da i ne zna igrati ili sta li je, kako god da se okrene potrebna je i tu sirina jer njih dvojica svakako napad ne mogu sami iznijeti i potreban je taj neki ili Spic ili krilo, jer desno James i Greenwood to vec polako dijele. I moze se reci sa par poteza ova ekipa se moze fino upakovati i dugo vremena moze biti na okupu. Cesto se kaze kako u strukturama kluba nema nekog plana i vizije, a ja to malo drugacije gledam, misljenja sam da se polako pakuju koferi sa ove i starije i nedokazane igrace, a da se prilika primarno daje talentovanim mladim momcima koji mogu fino stasati uz par kvalitetnih i starijih igraca poput Brune, Pogbe, Davida ili Harya.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 30 jan 2020, 18:40

Najveće pojačanje bi bila zamjena Eda na sadašnjoj poziciji.
Džaba nama kompletan novi tim kad se istim rukovodi amaterski. Riba smrdi od glave i tako je treba tretirati.
Daleko od toga da virtuozima Lingardu, Pereiri, Fredu i Švedu ne treba pokazati vrata, ali stvarni problem koji nas je pretvorio u očajnika neće nestati samo tako.
Čini se da su i engleski navijači to shvatili, aBd.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 30 jan 2020, 22:17

Koji je broj Bruno? 18, 16 ili?

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 30 jan 2020, 22:32

Poligon10 je napisao/la:
30 jan 2020, 22:17
Koji je broj Bruno? 18, 16 ili?
Negdje pročitao 25,ne znam koja stranica

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 30 jan 2020, 23:39

Ponuđen nam je W. Jose na posudbu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 31 jan 2020, 09:31

tajger je napisao/la:
30 jan 2020, 22:32
Poligon10 je napisao/la:
30 jan 2020, 22:17
Koji je broj Bruno? 18, 16 ilişkin?
Negdje pročitao 25,ne znam koja stranica
1️⃣8️⃣ Jang se prevrće u Milanu
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 09 feb 2020, 20:52

Scott se vratio. :cool: Očekujem ga protiv Chelsea.

Šta mislite kad se Rash može vratiti treninzima? Nadam se što skorije, neophodan nam je.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 09 feb 2020, 21:08

Ja sta se naguralo nasih bivsih igraca na milanskom derbiju: Zlatan, Young, Alexis i Romelu. Cak trojica starteri u Interu...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 09 feb 2020, 21:41

Apsolutno nikoga ne vracati sa posudbe, Smalling kikser i dalje, Alexis nije odigrao utakmicu kako treba 3 godine, uzasni su. Smalling jeste nesto solidno igrao ove sezone, ali je kikser i to ce uvijek biti, ni iz cega ces primiti gol, kao sto je slucaj i sa Jonesom. Uzeti tih 15-20 miliona i biti zadovoljan.

Probati na ljeto dovesti Wernera, kakva je ono masina od igraca, bas napadac kakav nama odgovara, da se izvlaci i ucestvuje u stvaranju napada, a ne onaj tipicni napadac tipa Lukaku.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 feb 2020, 21:42

I tu smo ukleti, bolje ide ovima sto imaju manje "nasih" pulena.

Ali Ibra je jos igracina, steta samo one povrede.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 09 feb 2020, 21:57

Rooney88 je napisao/la:
09 feb 2020, 21:42

Meni je toliko zao sto smo se njega prebrzo odrekli. Za onog debelog je i dalje tv u boji (by the way, jeste li vidjeli kako lopta preskace Lukakua kod gola Ibre... koliko smo ga samo puta prokleli zbog katastrofalne skok igre u odbrani). Znaci i dalje isto. Young i Alexis, da ih ne najavise, ne hi ni znali da su na terenu. Dakle za sada, outbound transfer politika za pet.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 10 feb 2020, 11:02

al... je napisao/la:
09 feb 2020, 21:57
Rooney88 je napisao/la:

Meni je toliko zao sto smo se njega prebrzo odrekli. Za onog debelog je i dalje tv u boji (by the way, jeste li vidjeli kako lopta preskace Lukakua kod gola Ibre... koliko smo ga samo puta prokleli zbog katastrofalne skok igre u odbrani). Znaci i dalje isto. Young i Alexis, da ih ne najavise, ne hi ni znali da su na terenu. Dakle za sada, outbound transfer politika za pet.
Ako ste odgledali utakmicu do kraja, imali ste sta i da vidite od vasih bivsih igraca.
Nije Lukaku los igrac, ali nije ni sama krema fudbala, samo sto man utd je nezdrava sredina i to je valjda vama jasno. Sanchez je odigrao solidno drugo. Treba imati u vidu da je bio ozlijedjen i da ulazi polako u formu. Trebat ce njemu jos vremena ali ja mislim da ima on jos sta da kaze ako cete posteno, samo uz pravu sredinu i pravog trenera. Young korektan igrac, par solidnih poteza ali u odbrani je odigrao ok.
Treba imati ipak u vidu da smo i Younga i Sancheza dobili za skoro 0€ i kao takvi sta god da odigraju je dobro. Za Lukakua je sad diskutabilno. U Seria A zabija manjim timovima ali tu se titula osvaja. Prvi kontakt je mnogo mnogo bolji, igra glavom popravljena, jedina zamjerka je da ne igra u velikim utakmicama na nivou.
Sve u svemu dobro bi bilo da se man utd vrati na vrh, za sam nogomet. Medjutim sa takvom politikom kluba ne da ste u usponu vec ste u padu po mom misljenju. Previse ste sminkera doveli, a nema igraca da vrijedi spomena da se bori kao da mu je zadnja tekma u zivotu.
Poz za navijace man utd.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 10 feb 2020, 11:11

tiffoso je napisao/la:
10 feb 2020, 11:02
al... je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:

Ako ste odgledali utakmicu do kraja, imali ste sta i da vidite od vasih bivsih igraca.
Nije Lukaku los igrac, ali nije ni sama krema fudbala, samo sto man utd je nezdrava sredina i to je valjda vama jasno. Sanchez je odigrao solidno drugo. Treba imati u vidu da je bio ozlijedjen i da ulazi polako u formu. Trebat ce njemu jos vremena ali ja mislim da ima on jos sta da kaze ako cete posteno, samo uz pravu sredinu i pravog trenera. Young korektan igrac, par solidnih poteza ali u odbrani je odigrao ok.
Treba imati ipak u vidu da smo i Younga i Sancheza dobili za skoro 0€ i kao takvi sta god da odigraju je dobro. Za Lukakua je sad diskutabilno. U Seria A zabija manjim timovima ali tu se titula osvaja. Prvi kontakt je mnogo mnogo bolji, igra glavom popravljena, jedina zamjerka je da ne igra u velikim utakmicama na nivou.
Sve u svemu dobro bi bilo da se man utd vrati na vrh, za sam nogomet. Medjutim sa takvom politikom kluba ne da ste u usponu vec ste u padu po mom misljenju. Previse ste sminkera doveli, a nema igraca da vrijedi spomena da se bori kao da mu je zadnja tekma u zivotu.
Poz za navijace man utd.
Lukaku je odlican napadac za seriu A,cak sam govorio vasim da ce biti dobar i manje se primjete njegove mane.
Sanchez ce se vratiti i on moze i dalje puno a Young je ru godinu dvije da se proba uzet kanta,zahvakan igrac nema sta.
Mi smo imali dosta skarta,poceo je Ole da rijesava to i ide odlicno. Kupuju se dobro bar za sada iako je napadac trebao hiti kupljem na ljeto ali hajde zanemarit cemo to i ostavit za ljeto da se kupi napadac. Meni se recimo ne svidja kupovina ili dovodjenje na manje staze,igraci stariji od 30 za sezonu dvije,ne volim to i nadam se da cemo nastavit sa mladim igracima i stvaranjem ekipe za buducnost.

Sretno u nastavlu sezone!
Zeljeznicar! 1921 !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 feb 2020, 12:11

Siguran sam da ne postoji navijac Uniteda koji mrzi Lukakua, mnogo je taj dao za klub. Takodjer svi se slazemo da nama treba mnogo bolji napadac od njega. U Italiji moze mnogo, iako ce vam za najvece domete trebati Martinez a ne Rom.

Sancheza i Younga ne moram nikada u zivotu vise gledati, dovoljno sam vidio.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 10 feb 2020, 14:19

tiffoso je napisao/la:
10 feb 2020, 11:02
al... je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:

Poz za navijace man utd.
Uzmite nam Lingarda s ruku, ako vec hocete pomoci :D

Salu na stranu, United strmoglavo pada jos od zadnje titule i odlaska Fergusona. Dolaskom Olea smo malo prikocili, ocistilo se dosta skarta, dovela su se konacno pojacanja koja se pokazuju kao pojacanja.. Trenutno stagniramo, a treba nam jos vremena da se pocnemo vracati tamo gdje smo bili.. A po meni, za to nam trebaju jos bar 3 prelazna roka, s tim da se nastave dovoditi dobri igraci, a ne flopovi i sminke kao u prelaznim rokovima prije Olea.
On radi odlican posao sto se toga tice, problem je onaj takticki dio gdje se pokazao kao neko ko nije dorastao najvecim dometima, bar za sada. Ali svakako da treba zakrpiti ove rupe i dati mu sredstva za rad, pa tek onda ocjenjivati kakav je kao trener
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 feb 2020, 14:54

Fred u kost pravo s ovim izjavama bez dlake na jeziku :mrgreen:
Fred identifies Manchester United's biggest problem this season

"We are lacking a lot right now, first of all we need to figure out things on the pitch, we are lacking creativity, especially in midfield," Fred told De Sola.

"We also need to improve as a group, our group lacks the ‘sticking together mentality’, we have lots of problems.

"There are a lot of discussions, every group has this sort of problem, but ours has this.

"Vanity is also an issue and we need to stop this and just run on the pitch.

"We need to stick a goal inside our minds, focus on it and go forward.

"We need to be on the same page and today some players have different objectives, there are players that just want to solve problems alone and this is wrong."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 feb 2020, 15:09

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 feb 2020, 16:58

Ne bi se iznenadio da kupe sljedeće sezone ovog Benrahmu iz Brentforda
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.