Transfer Brune kasni nekih pola godine i izvjesno je da će to, između ostalog, koštati još jednog plasmana u LP, a sve zbog genijalaca koji su zaduženi za to.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Meni je toliko zao sto smo se njega prebrzo odrekli. Za onog debelog je i dalje tv u boji (by the way, jeste li vidjeli kako lopta preskace Lukakua kod gola Ibre... koliko smo ga samo puta prokleli zbog katastrofalne skok igre u odbrani). Znaci i dalje isto. Young i Alexis, da ih ne najavise, ne hi ni znali da su na terenu. Dakle za sada, outbound transfer politika za pet.
Ako ste odgledali utakmicu do kraja, imali ste sta i da vidite od vasih bivsih igraca.al... je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:57Meni je toliko zao sto smo se njega prebrzo odrekli. Za onog debelog je i dalje tv u boji (by the way, jeste li vidjeli kako lopta preskace Lukakua kod gola Ibre... koliko smo ga samo puta prokleli zbog katastrofalne skok igre u odbrani). Znaci i dalje isto. Young i Alexis, da ih ne najavise, ne hi ni znali da su na terenu. Dakle za sada, outbound transfer politika za pet.
Lukaku je odlican napadac za seriu A,cak sam govorio vasim da ce biti dobar i manje se primjete njegove mane.tiffoso je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:02Ako ste odgledali utakmicu do kraja, imali ste sta i da vidite od vasih bivsih igraca.al... je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:57Meni je toliko zao sto smo se njega prebrzo odrekli. Za onog debelog je i dalje tv u boji (by the way, jeste li vidjeli kako lopta preskace Lukakua kod gola Ibre... koliko smo ga samo puta prokleli zbog katastrofalne skok igre u odbrani). Znaci i dalje isto. Young i Alexis, da ih ne najavise, ne hi ni znali da su na terenu. Dakle za sada, outbound transfer politika za pet.
Nije Lukaku los igrac, ali nije ni sama krema fudbala, samo sto man utd je nezdrava sredina i to je valjda vama jasno. Sanchez je odigrao solidno drugo. Treba imati u vidu da je bio ozlijedjen i da ulazi polako u formu. Trebat ce njemu jos vremena ali ja mislim da ima on jos sta da kaze ako cete posteno, samo uz pravu sredinu i pravog trenera. Young korektan igrac, par solidnih poteza ali u odbrani je odigrao ok.
Treba imati ipak u vidu da smo i Younga i Sancheza dobili za skoro 0€ i kao takvi sta god da odigraju je dobro. Za Lukakua je sad diskutabilno. U Seria A zabija manjim timovima ali tu se titula osvaja. Prvi kontakt je mnogo mnogo bolji, igra glavom popravljena, jedina zamjerka je da ne igra u velikim utakmicama na nivou.
Sve u svemu dobro bi bilo da se man utd vrati na vrh, za sam nogomet. Medjutim sa takvom politikom kluba ne da ste u usponu vec ste u padu po mom misljenju. Previse ste sminkera doveli, a nema igraca da vrijedi spomena da se bori kao da mu je zadnja tekma u zivotu.
Poz za navijace man utd.
Uzmite nam Lingarda s ruku, ako vec hocete pomocitiffoso je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:02Ako ste odgledali utakmicu do kraja, imali ste sta i da vidite od vasih bivsih igraca.al... je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:57Meni je toliko zao sto smo se njega prebrzo odrekli. Za onog debelog je i dalje tv u boji (by the way, jeste li vidjeli kako lopta preskace Lukakua kod gola Ibre... koliko smo ga samo puta prokleli zbog katastrofalne skok igre u odbrani). Znaci i dalje isto. Young i Alexis, da ih ne najavise, ne hi ni znali da su na terenu. Dakle za sada, outbound transfer politika za pet.
Nije Lukaku los igrac, ali nije ni sama krema fudbala, samo sto man utd je nezdrava sredina i to je valjda vama jasno. Sanchez je odigrao solidno drugo. Treba imati u vidu da je bio ozlijedjen i da ulazi polako u formu. Trebat ce njemu jos vremena ali ja mislim da ima on jos sta da kaze ako cete posteno, samo uz pravu sredinu i pravog trenera. Young korektan igrac, par solidnih poteza ali u odbrani je odigrao ok.
Treba imati ipak u vidu da smo i Younga i Sancheza dobili za skoro 0€ i kao takvi sta god da odigraju je dobro. Za Lukakua je sad diskutabilno. U Seria A zabija manjim timovima ali tu se titula osvaja. Prvi kontakt je mnogo mnogo bolji, igra glavom popravljena, jedina zamjerka je da ne igra u velikim utakmicama na nivou.
Sve u svemu dobro bi bilo da se man utd vrati na vrh, za sam nogomet. Medjutim sa takvom politikom kluba ne da ste u usponu vec ste u padu po mom misljenju. Previse ste sminkera doveli, a nema igraca da vrijedi spomena da se bori kao da mu je zadnja tekma u zivotu.
Poz za navijace man utd.
Fred identifies Manchester United's biggest problem this season
"We are lacking a lot right now, first of all we need to figure out things on the pitch, we are lacking creativity, especially in midfield," Fred told De Sola.
"We also need to improve as a group, our group lacks the ‘sticking together mentality’, we have lots of problems.
"There are a lot of discussions, every group has this sort of problem, but ours has this.
"Vanity is also an issue and we need to stop this and just run on the pitch.
"We need to stick a goal inside our minds, focus on it and go forward.
"We need to be on the same page and today some players have different objectives, there are players that just want to solve problems alone and this is wrong."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.