FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Agustí Benedito (bivši kandidat za predsjednika Barcelone): "Barçin status trenutno je u velikoj opasnosti. Cijelo ljeto se samo priča o pojačanjima, koja nikako da dođu. Barcelona neće biti bolja nego prošle godine. Iz Kluba su rekli da je s Messijem dogovoren ugovor, da je ostao još samo potpis. No, on i dalje nije potpisan, to je jako neugodno."
"Stvar s Messijem mogla bi biti gora od one s Neymarom, jer od prvog januara/siječnja 2018. godine, njega se može dovesti bez odštete. Messi želi biti u konkurentnom timu, a Barça je trenutno daleko od toga. Stvar je sve više zabrinjavajuća."
"Bartomeu je izjavio da je Messijev ugovor produžen u junu/lipnju. Lagao je. On mu nije u mogućnosti pružiti ono što on želi. To je jak tim."
"Barça je izgubljena u prijelaznom roku. Oni ne znaju šta rade, to je totalni kaos. Piše se da dolazi Seri, ako on dođe, tu će biti 11 veznjaka. To pokazuje koliko je loša Barçina sredina terena. Izgubili smo Neymara, a dobili smo Paulinha, to kao da je šala."
Ovaj Benedito fino zbori.. Možda bi on mogao biti dobar predsjednik.
"Stvar s Messijem mogla bi biti gora od one s Neymarom, jer od prvog januara/siječnja 2018. godine, njega se može dovesti bez odštete. Messi želi biti u konkurentnom timu, a Barça je trenutno daleko od toga. Stvar je sve više zabrinjavajuća."
"Bartomeu je izjavio da je Messijev ugovor produžen u junu/lipnju. Lagao je. On mu nije u mogućnosti pružiti ono što on želi. To je jak tim."
"Barça je izgubljena u prijelaznom roku. Oni ne znaju šta rade, to je totalni kaos. Piše se da dolazi Seri, ako on dođe, tu će biti 11 veznjaka. To pokazuje koliko je loša Barçina sredina terena. Izgubili smo Neymara, a dobili smo Paulinha, to kao da je šala."
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ImaRomagnoli13 je napisao/la:Ima li kuveta u onom Rafinhi? Jer Di Marzio javlja da bi ga Milan možda mogao uzeti na posudbu, jer im treba jedan igrač koji bi ponekad mijenjao Kessie-a.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prva meta je i dalje Krychowiak a zatim Renato i još jedan mali iz Sampdorie, ali eto Di Marzio tvrdi da je i Rafinha na spisku.miki_92 je napisao/la:ImaRomagnoli13 je napisao/la:Ima li kuveta u onom Rafinhi? Jer Di Marzio javlja da bi ga Milan možda mogao uzeti na posudbu, jer im treba jedan igrač koji bi ponekad mijenjao Kessie-a.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako da ne.....dobar igrač, brz, mlad, jak, polivalentan, igra s obe noge a ponekad i glavom....uzmite ga obaveznoRomagnoli13 je napisao/la:Ima li kuveta u onom Rafinhi? Jer Di Marzio javlja da bi ga Milan možda mogao uzeti na posudbu, jer im treba jedan igrač koji bi ponekad mijenjao Kessie-a.
Pošto je ovo specijalna ponuda uz njega i to potpuno gratis dobijate komplet profesionalnih noževa, univerzalno rende i fen za kosu za vašu lepšu polovinu.....nazovite i nosite

Jedno vrijeme su pisali da je Rafinha bolji igrac od brata mu
Da se razumijemo ni Thiago nije dostigao nivo koji su najavljivali i meni nije nikakav poseban igrac ali ovaj nije ni na tom nivou a kamo li bolji.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Onu našu dvojicu još niko nije izlevatio ovo ljeto, pa neće ih sad valjda Barca izlevatiti na kraju ljeta.Jer slične odgovore sam i očekivao kad sam postavio pitanje, samo mi je trebala potvrda.parangal je napisao/la:Kako da ne.....dobar igrač, brz, mlad, jak, polivalentan, igra s obe noge a ponekad i glavom....uzmite ga obaveznoRomagnoli13 je napisao/la:Ima li kuveta u onom Rafinhi? Jer Di Marzio javlja da bi ga Milan možda mogao uzeti na posudbu, jer im treba jedan igrač koji bi ponekad mijenjao Kessie-a.
Pošto je ovo specijalna ponuda uz njega i to potpuno gratis dobijate komplet profesionalnih noževa, univerzalno rende i fen za kosu za vašu lepšu polovinu.....nazovite i nosite

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rekao je manje-vise ono sto i prosjecni navijac kluba zna. Samo javno. Zna ovo najbolje i Messi, a Boga mi i drugi igraci.AlfredNobel je napisao/la:Agustí Benedito (bivši kandidat za predsjednika Barcelone): "Barçin status trenutno je u velikoj opasnosti. Cijelo ljeto se samo priča o pojačanjima, koja nikako da dođu. Barcelona neće biti bolja nego prošle godine. Iz Kluba su rekli da je s Messijem dogovoren ugovor, da je ostao još samo potpis. No, on i dalje nije potpisan, to je jako neugodno."
Taman da sutra potpisu Verrattija, to je nenormalno jer nisi prodao nikog, a imas 11 veznjaka.
27.10.2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za Milan definitivno ima.Romagnoli13 je napisao/la:Ima li kuveta u onom Rafinhi? Jer Di Marzio javlja da bi ga Milan možda mogao uzeti na posudbu, jer im treba jedan igrač koji bi ponekad mijenjao Kessie-a.
Dobar igrac, nije nivo Barcelone.
Milan kao veliki klub, želi da se vrati u LP, doveli su nove gazde i upravu, uložili velike pare u igracki kadar, pokrenuli novi projekat oko Montele, rastjerali staru bagru, krenuli od nule kao feniks iz pepela i dobro su krenuli, mlada je to ekipa koja ima potencijal.Romagnoli13 je napisao/la:Ima li kuveta u onom Rafinhi? Jer Di Marzio javlja da bi ga Milan možda mogao uzeti na posudbu, jer im treba jedan igrač koji bi ponekad mijenjao Kessie-a.
Pa šta ce im Rafinha u toj prici

- Romagnoli13
- Kontakt:
Nemaju pravu alternativu za Kessie-a, jer ne bi bilo poželjno da momak presauga već u februaru/martu, i da u najvažnijem dijelu sezone ostanu bez jednog od glavnih igrača. Zato su se razletili po Evropi i traže igrača koji neće biti skup a da odgovara tom zadatku.let3 je napisao/la:Milan kao veliki klub, želi da se vrati u LP, doveli su nove gazde i upravu, uložili velike pare u igracki kadar, pokrenuli novi projekat oko Montele, rastjerali staru bagru, krenuli od nule kao feniks iz pepela i dobro su krenuli, mlada je to ekipa koja ima potencijal.Romagnoli13 je napisao/la:Ima li kuveta u onom Rafinhi? Jer Di Marzio javlja da bi ga Milan možda mogao uzeti na posudbu, jer im treba jedan igrač koji bi ponekad mijenjao Kessie-a.
Ima, nosite ga džaba. Evo vam Vermaelen, Arda i Rafinha, evo vam sve, sve, sve ....
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa znaš šta, ako ce se vratiti na onaj period kad je igrao kod Enriquea u Celti (odlicna sezona koja ga je i vratila u Barcu), onda vam se isplati dovesti Rafinhu. Još uvijek je mlad, može nadoci ako ufati formu.Romagnoli13 je napisao/la:Nemaju pravu alternativu za Kessie-a, jer ne bi bilo poželjno da momak presauga već u februaru/martu, i da u najvažnijem dijelu sezone ostanu bez jednog od glavnih igrača. Zato su se razletili po Evropi i traže igrača koji neće biti skup a da odgovara tom zadatku.let3 je napisao/la:Milan kao veliki klub, želi da se vrati u LP, doveli su nove gazde i upravu, uložili velike pare u igracki kadar, pokrenuli novi projekat oko Montele, rastjerali staru bagru, krenuli od nule kao feniks iz pepela i dobro su krenuli, mlada je to ekipa koja ima potencijal.Romagnoli13 je napisao/la:Ima li kuveta u onom Rafinhi? Jer Di Marzio javlja da bi ga Milan možda mogao uzeti na posudbu, jer im treba jedan igrač koji bi ponekad mijenjao Kessie-a.
Ali sve je to jedno veliko "Ako"

Šalu na stranu, zaista bi ga trebali uzetiRomagnoli13 je napisao/la:Nemaju pravu alternativu za Kessie-a, jer ne bi bilo poželjno da momak presauga već u februaru/martu, i da u najvažnijem dijelu sezone ostanu bez jednog od glavnih igrača. Zato su se razletili po Evropi i traže igrača koji neće biti skup a da odgovara tom zadatku.let3 je napisao/la:Milan kao veliki klub, želi da se vrati u LP, doveli su nove gazde i upravu, uložili velike pare u igracki kadar, pokrenuli novi projekat oko Montele, rastjerali staru bagru, krenuli od nule kao feniks iz pepela i dobro su krenuli, mlada je to ekipa koja ima potencijal.Romagnoli13 je napisao/la:Ima li kuveta u onom Rafinhi? Jer Di Marzio javlja da bi ga Milan možda mogao uzeti na posudbu, jer im treba jedan igrač koji bi ponekad mijenjao Kessie-a.

A Sejdefa?Derdiyok je napisao/la:Ima, nosite ga džaba. Evo vam Vermaelen, Arda i Rafinha, evo vam sve, sve, sve ....
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim na nivo igre koji se ocekuje od ova dva kluba trenutno, ne na reputaciju i historiju klubovaparangal je napisao/la:Šalu na stranu, zaista bi ga trebali uzetiRomagnoli13 je napisao/la: Nemaju pravu alternativu za Kessie-a, jer ne bi bilo poželjno da momak presauga već u februaru/martu, i da u najvažnijem dijelu sezone ostanu bez jednog od glavnih igrača. Zato su se razletili po Evropi i traže igrača koji neće biti skup a da odgovara tom zadatku.....nije on loš igrač, on jednostavno nije igrač koji odgovara sistemu koji Barsa gaji (ili bar pokušava da ga zadrži)......ovo što je napisao @Donnie je u najmanju ruku nekorektno da ne kažem nešto drugo da on nije nivo jedne Barcelone.....AC Milan je ajde kao stari Barsin simpatizer neću reći iznad ali kao realan ni ispod FC Barcelone.....to su dva bara-bara evropska fudbalska giganta. razlika je u tome što Barsu čeka tek ono kroz šta je Milan prošao tj. još uvek prolazi ali vratiće se oni jednom u to sam siguran.

Sejdefa ni pod razno, ona je nešto poput nekadašnje UDBA-e. Imamo novosti iz prve ruke samo što mi se nešta oteglo ovo i u vezi Serrija.parangal je napisao/la:A Sejdefa?Derdiyok je napisao/la:Ima, nosite ga džaba. Evo vam Vermaelen, Arda i Rafinha, evo vam sve, sve, sve ....
Pa jel moguće da od toliko potencijalnih pojačanja oni nisu u stanju dovesti nikoga ? Coutinho nula, Dembele nula, Serri, Eriksen, Draxler ...
Ne znam više ni ko je dostupan a da bi nam odgovarao. Trokira mozak, treba ga na kloc i zdravo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da, potpuno sam ja tebe razumeo.....i ja upravo mislim na nivo igre. Prebaci Mesija u Milan i on će glat izbaciti Barsu......sa druge strane, skloni ga sa terena i to će biti bara-bara.....toliko o trenutnom "nivou" igre, što se tiče renomea kluba vidim slažemo se....Donnie Darko je napisao/la:Mislim na nivo igre koji se ocekuje od ova dva kluba trenutno, ne na reputaciju i historiju klubovaparangal je napisao/la:Šalu na stranu, zaista bi ga trebali uzetiRomagnoli13 je napisao/la: Nemaju pravu alternativu za Kessie-a, jer ne bi bilo poželjno da momak presauga već u februaru/martu, i da u najvažnijem dijelu sezone ostanu bez jednog od glavnih igrača. Zato su se razletili po Evropi i traže igrača koji neće biti skup a da odgovara tom zadatku.....nije on loš igrač, on jednostavno nije igrač koji odgovara sistemu koji Barsa gaji (ili bar pokušava da ga zadrži)......ovo što je napisao @Donnie je u najmanju ruku nekorektno da ne kažem nešto drugo da on nije nivo jedne Barcelone.....AC Milan je ajde kao stari Barsin simpatizer neću reći iznad ali kao realan ni ispod FC Barcelone.....to su dva bara-bara evropska fudbalska giganta. razlika je u tome što Barsu čeka tek ono kroz šta je Milan prošao tj. još uvek prolazi ali vratiće se oni jednom u to sam siguran.
Barca u ove tri sezone koliko je Rafinha tamo ganja sve moguce trofeje, Rafinha nije klasa koja treba i moze imati znacajne minute u takvom klubu.
Bez Sejdefe ništa.....danas je informacija sveDerdiyok je napisao/la:Sejdefa ni pod razno, ona je nešto poput nekadašnje UDBA-e. Imamo novosti iz prve ruke samo što mi se nešta oteglo ovo i u vezi Serrija.parangal je napisao/la:A Sejdefa?Derdiyok je napisao/la:Ima, nosite ga džaba. Evo vam Vermaelen, Arda i Rafinha, evo vam sve, sve, sve ....
Pa jel moguće da od toliko potencijalnih pojačanja oni nisu u stanju dovesti nikoga ? Coutinho nula, Dembele nula, Serri, Eriksen, Draxler ...
Ne znam više ni ko je dostupan a da bi nam odgovarao. Trokira mozak, treba ga na kloc i zdravo.

I sa ovoga da se spadne na Gomesa i Paulinha, spasioce Barce. To nije sa konja na magarca, vec sa konja na onog jedva pokretnog lenjivca.
jbm li vam pleme šta uradiste od kluba

- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa jel Messi u Milanu? Kakve to veze ima? Messi je u Barceloni i sve dok je tamo Barcelona ganja i LP i ligu. Rafinha u takvoj ekipi moze biti eventualno zadnja opcija u vezi.
Milan se vraca, ali trebat ce im jos dosta da se priblize nivou trenutne Barce. Koliko god Barca bila u krizi i dalje je medju 3 ili 4 najbolje ekipe na svijetu.
Milan se vraca, ali trebat ce im jos dosta da se priblize nivou trenutne Barce. Koliko god Barca bila u krizi i dalje je medju 3 ili 4 najbolje ekipe na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.