Reklo bi se da si poznavalac, kako lige, tako i same fudbalske igre.
Sportski pozdrav.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Reklo bi se da si poznavalac, kako lige, tako i same fudbalske igre.
Pricacemo u Maju kad se zavrsi sezona jel 2 ranga iznad lige? Jel dogovorenoAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:24Reklo bi se da si poznavalac, kako lige, tako i same fudbalske igre.
Sportski pozdrav.
Nema problema.Hazre je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:31Pricacemo u Maju kad se zavrsi sezona jel 2 ranga iznad lige? Jel dogovorenoAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:24Reklo bi se da si poznavalac, kako lige, tako i same fudbalske igre.
Sportski pozdrav.
Druže Hazre bojim se da to neće tako lako ići. Ti si izgleda zaboravio da mi u rosteru imamo igrača koji je za mlađe kategorije Arsenala odigrao 64 utakmice uz 6 golova i 4 asistencije i koji ne uspjeva da se nametrne u prvi tim.
To sto radis izaziva samo kontraefekat
Nije te dugo bilo.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:01Trebamo biti sretni što imamo mogućnosti da plaćamo odštete. Samo apsolutno nema potrebe da se pišu senzacionalistički članci kako mi sad plaćamo obeštećenja. Meni to nije interesantno. Posebno ne u slučaju kada informacija nije tačna odnosno kada je klasična izmišljotina. Sa tim se unosi nemir u ekipu i ruši se atmosfera u klubu.sanjinusto je napisao/la: ↑02 feb 2026, 14:17Nisu nase pare u pitanju i ne treba vise razmisljati kao kad smo se jedva krpili i odbijali igrace kad zatraze milju vise, valjda za to i sluzi strateski partner. Nemam pojma da li smo sta platili, ali 150k je smijesan iznos za jednog igraca danas i ja se nadam da cemo nekad placati puno veca obestecenja od toga. Sta je problem?
Slali smo mi sad ponude i preko 150k ekipama i igračima kojima saradnja ističe na ljeto i koji su u formi i to baš u formi. Samo što su u pitanju bili igrači koji drugu-treću godinu igraju konstantno odlično. U tome je ključ. Ne bih da iznosim imena ali su strašni igrači u pitanju. Pare nisu problem. Ljeto će biti jako užareno ako se bude radilo kao do sada.
Popustite čovjeka,sve što je naveo,tako je,@dzelo ostalo objasnio.