Dzanelemi je napisao/la:Handze ima potencijal da postane nesto poput Stojceva, i ove sezone Dzeno mora svaku situaciju koristiti da mu pruzi priliku za napredak.samosarajvo je napisao/la:I ja sam misljenja da ce se Stojcev tesko prodati za neke prevelke pare.On je odlican igrac, veliki majstor.Za nasu ligu vrh a sigurno moze i igrati u dosta jacoj ligi na istom nivou.
ALi ipak zbog godina tesko da bi se oparili i bolje ga je ostaviti u Sarajevu jos 3-4 sezone, povecati mu platu maximalno, ako treba dati sta i na ruke da covjek rješi egzistenciju KOLKO TOLKO ali ga za neke cifre od 200-300k eura ne prodavati jer cemo tesko naci takvog igraca da igra u nasoj ligi.
Cimirot, Radovac i Dupovac su druga prica.Stopere i zadnje vezne je mnogo lakse napraviti, proizvesti iz pogona/akademije nego kreativca.Vidimo po primjeru Farisa Handzica, mali je talenat veliki bio, i sad je, kazu i da se u zadnje vrijeme dosta uozbiljio na treninzima al ne moze primirisati prvih 11 u iole vaznijoj tekmi...tj ne moze ni sklupe da uđe...
Slazem se ali takvi igraci teze sazrijevaju, vise im vremena treba, eksplodiraju nesto kasnje ali i doduse duze traju.I ja sam za to da se polahko Handzetu daje prilika i SLAZEM SE DA MOZE BITI STOJCEV ali ne u roku godinu dana vec za neke 3-4 kad mu budu 23-4 ili cak 25 godina i kad bude u najboljim igrackim godinama.Zato bi volio da zadrzimo Milosa jos 3-4 godine.
Dok je sa CImirotom i Radovcem druga stvar.Cimirot je vec na svom vrhuncu (kolko mu ova liga moze ponuditi), Radovac bi isto sa 20-21 godinom trebao biti na vrhu.Ako me razumijes.