PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
@Svrakino1921 ma mogao je birat klub, ko ga yebe sad. Nudili ste mu vi ugovor, mi, Zrinja, navodno i stranci neki. Ako nema muda da igra za ove najveće ligaške klubove onda i nije veliki igrač.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Momciluko, ko ne ljubi i ne cuva svoje....KingJamesMVP je napisao/la:nema utakmice večeras na Maksimirusb1996 je napisao/la:@Probisvjet pa vjerujem da će kao pravi navijač biti na Maksimiru večeras
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jebote neodem na tekmu i odma se odrazi na posjetu.Mi smo ga bar 3 napunili ove godine,4 pardon i repka.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
HAHAHAAHAHAHHAHAHAHHA fakat repku spominješ??? Onda Čelik ima najbolju posjetu godinama, svake godine 5-6 puta bude puno Bilino.Alipasino je napisao/la:Jebote neodem na tekmu i odma se odrazi na posjetu.Mi smo ga bar 3 napunili ove godine,4 pardon i repka.
Prebrojte se navijači Željezničara na utakmici reprezentacije, možda vas više u Zenici ovih godina bilo, nego sada u Sarajevu. Neki misle da ostali navijači imaju kompleks stadiona, pa ne žele na tuđi ići.
Lakoste haj molim te reci da su Šabanadžović i Hajdarević loši
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- svrakino1921
- Kontakt:
on je ekspert za nase posjete na GrbaviciRokoko87 je napisao/la:Lakoste haj molim te reci da su Šabanadžović i Hajdarević loši
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici gotovinski priliv Kluba u iznosu od 9.508 KM. Prodato je 1.356 pojedinačnih ulaznica. Utakmici je ukupno prisustvovalo 1.915 gledalaca.
Savez objavio 3 i po milje, hladno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa zajebajem se za repku,Ali mi smo ga 3-4 puta napunili,hajmo ostali kako je kod vas.
- svrakino1921
- Kontakt:
Veliki problemMortemHz je napisao/la:Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici gotovinski priliv Kluba u iznosu od 9.508 KM. Prodato je 1.356 pojedinačnih ulaznica. Utakmici je ukupno prisustvovalo 1.915 gledalaca.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kako da napunimo stadion koji prima 36.000? Tu posjetu od nekih prosječnih 10 milja koju ste vi imali na par utakmica koje spominješ, imali smo i mi protiv Zrinje, Zarije, dva derbija, blizu je bilo i finale kupa. Imali ste bolju posjetu ove godine, realno, jer ste imali i bolje rezultate i stvari oko stadiona, a to da mi napunimo stadion, znaš da je bez tekme levela play-offa EL i protivnika iz liga petice nemoguće za bilo koji naš klub.Alipasino je napisao/la:Pa zajebajem se za repku,Ali mi smo ga 3-4 puta napunili,hajmo ostali kako je kod vas.
Jedini dan u godini kada su kolone uz žovnicu veće od kolona niz žovnicu, prekosutra totalno obrnuta situacija. Pozdrav za svo hrvatsko življe u naselju široki brijeg i svim okolnim selima, stiže šampion po bodEve
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
ako sutra Celik mlatne Sarajevo gospodinu vlasniku Tanu ce otpast brkovi,sutra bi trebao biti i amidza ispod one tende igraju dva velika kluba iz dva velika grada

- hskzmostar
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:Jedini dan u godini kada su kolone uz žovnicu veće od kolona niz žovnicu, prekosutra totalno obrnuta situacija. Pozdrav za svo hrvatsko življe u naselju široki brijeg i svim okolnim selima, stiže šampion po bodEve
Rijetka pojava nesto kao titule Zelje
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jel to postoji drukčije?Rigoletto je napisao/la:Jedini dan u godini kada su kolone uz žovnicu veće od kolona niz žovnicu, prekosutra totalno obrnuta situacija. Pozdrav za svo hrvatsko življe u naselju široki brijeg i svim okolnim selima, stiže šampion po bodEve
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:Jel to postoji drukčije?Rigoletto je napisao/la:Jedini dan u godini kada su kolone uz žovnicu veće od kolona niz žovnicu, prekosutra totalno obrnuta situacija. Pozdrav za svo hrvatsko življe u naselju široki brijeg i svim okolnim selima, stiže šampion po bodEve
Ima par Jugoslovena, koji su uglavnom angažovani kao hranioci svinja po farmama hrvatskog življa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- TobeYarabi
- Kontakt:
nas krmak je jugoslaven i sam se hraniuNbx je napisao/la:Ima par Jugoslovena, koji su uglavnom angažovani kao hranioci svinja po farmama hrvatskog življa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.