Hahahaha tako nekako.Brokula je napisao/la:
Koliko istine u ovome
Zadnji put Arsenalovu utakmicu sa onim pravim žarom sam pogledao prije možda 3 godine...
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Hahahaha tako nekako.Brokula je napisao/la:
Koliko istine u ovome
Za mene je zadnja takva utakmica bila ona protiv Bayerna u 1/16 finala LP kad Ozil promasi penal ako se dobro sjecam, ovo poslije iz mjeseca u mjesec sve slabije i slabije. Sta ces se loziti na ove picckice koje ne mogu vise ni ispred kokoski zavrsiti a ne da napadaju titule. Jbt pa da su ljudi pogadjali mogli su nas ubiti 4 razlike hladno u subotuMarsal je napisao/la:Hahahaha tako nekako.Brokula je napisao/la:
Koliko istine u ovome
Zadnji put Arsenalovu utakmicu sa onim pravim žarom sam pogledao prije možda 3 godine...
Bruda to si ti samo ostario i imaš bitnijih stvari u životu o kojima moraš razmišljat,Marsal je napisao/la:Ja se evo ne mogu ni sjetiti koja je tekma bila u mom slucaju... ali mislim da smo dobili Uniteda ili Chelseaja na Emiratesu 1 ili 2:0.
Npr kako znam da sam izgubio interes...evo gostujes sad lupam Newcastleu...ne mogu se sjetit koliki je rezultat bio prvu tekmu...a nekada sam pamtio sve do detalja...od gola, kartona do sumnjivih sudijskih odluka.
Sad pogledam tekmu, ubijem 2 sata i momentalno zaboravim.
Hajde da se to malo izbalansira. Revizija historije nije potrebna da bi se kritikovao Wenger, dovoljna je i bliža historija + sadašnjost. Ovako ispada da je Dein bio jedini razlog za uspjehe Arsenala. Tačno je da je Dein bio motor transformacije Arsenala.japa je napisao/la:Jedno od najpoznatijih jeste a to nije isto sto i biti jedan od najvecih jer on ni po cemu ne moze biti medju najvecim...
Nauci se malo o klubu za koji navijas, procitaj ko je bio David Dein pa onda dodji ovde i pricaj da je voajer stvorio moderni Arsenal, napravio stadion i slicne nebuloze...
Cuj naziva jednim od najvecih trenera koji u 24 godine mandata ima hajmo reci 7-8 uspjesnih sezona u kojima je 3 puta bio prvak a ostalih 15-16 su bile ili vrlo neuspjesne ili prosjecne i lika sa takvim ucinkom da nazoves jednim od najvecih trenera? Ti nisi normalan.
Nego koji si ti?Darrow je napisao/la:Preraslo u naviku jarane, vise gledas iz navike nego iz zelje. Naleti ovako neki transfer pa se malo nafurike jer se kao nesto promijeni iako ti ni to ne dopustaju ove paje i seamani
Kad ode Wenger treba opet poceti ozbiljno pratiti Arsenal, nebitno hocemo li napredovati ili nazadovati jos vise ali se barem imas cemu nadati. Ovako jedan te isti film svaki mjesec, svaka godina, yebo to
***Marsal je napisao/la:Nego koji si ti?Darrow je napisao/la:Preraslo u naviku jarane, vise gledas iz navike nego iz zelje. Naleti ovako neki transfer pa se malo nafurike jer se kao nesto promijeni iako ti ni to ne dopustaju ove paje i seamani
Kad ode Wenger treba opet poceti ozbiljno pratiti Arsenal, nebitno hocemo li napredovati ili nazadovati jos vise ali se barem imas cemu nadati. Ovako jedan te isti film svaki mjesec, svaka godina, yebo to
Novi ili si nekad ranije šehidio?
Prijatelju...trebas naucit ignorisat debilaDarrow je napisao/la: VGS![]()
Iznervirao me onaj papagaj Seaman![]()
@Seaman oprosti na ruznim rijecima
Ignorisem ga od kako sam na forumu ali me iznervirase ovi duduci, slab sam na utakmice sa kokoskama. One jedino odudaraju od ovih vec navedenih neemotivnih mecevaMarsal je napisao/la:Prijatelju...trebas naucit ignorisat debilaDarrow je napisao/la: VGS![]()
Iznervirao me onaj papagaj Seaman![]()
@Seaman oprosti na ruznim rijecima
Ko ne zna davati ne zna ni primati, a Marsal se naprimao banova kao malo ko ovdjeanell je napisao/la:Sad ti daje savjete a on te banovo.
Darrow je napisao/la:Ko ne zna davati ne zna ni primati, a Marsal se naprimao banova kao malo ko ovdjeanell je napisao/la:Sad ti daje savjete a on te banovo.![]()
Sta cemo bez Lakazeta sad?
Jesi gledao Ziromudonju sinoc? Kakvog mi igraca prodadosmo a ostavili ovu francusku rezervuanell je napisao/la:Darrow je napisao/la:Ko ne zna davati ne zna ni primati, a Marsal se naprimao banova kao malo ko ovdjeanell je napisao/la:Sad ti daje savjete a on te banovo.![]()
Sta cemo bez Lakazeta sad?
Ne propuštam više utakmice Čelzija, kakav je ono majstorDarrow je napisao/la:anell je napisao/la: Jesi gledao Ziromudonju sinoc? Kakvog mi igraca prodadosmo a ostavili ovu francusku rezervu
Zadnju nadu za top 4 smo propustili porazom od kokoski i prodajom Zirua rivalu u borbi za LPanell je napisao/la:Ne propuštam više utakmice Čelzija, kakav je ono majstorDarrow je napisao/la:anell je napisao/la: Jesi gledao Ziromudonju sinoc? Kakvog mi igraca prodadosmo a ostavili ovu francusku rezervuJedva čekam da ga vidim protiv Barce, neće ga zaustaviti ni najbolji štoper svijeta Umtiti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.