Eto Coutinha kažumessilla je napisao/la:Šta je ovo ba![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Eto Coutinha kažumessilla je napisao/la:Šta je ovo ba![]()
Pa znali su već na Messijevom vjenčanju da ide. Umjesto da traže zamjenu oni kontali da će ga Messi nagovoriti da ostane.FCBlaugrana je napisao/la:Ovo je samo dokaz koliko nam je Neymar ucerao. Da je bio bolji prema klubu mogao je fino uci u kancelariju i reci cuj PSG ce za mene platiti 220 i ja hocu da idem. Dobit ces 220 i imas vremena da se pojacas i tad bi coutinho vijedio 80m a dembele 60m. A ovako kako se desilo znali smo od samog pocetka da ce jako tesko biti dovesti igraca jer su svina usta zinula, a i moje misljenje je da ne treba dozvoliti da te vuce za k jedan liverpool ili dortmund.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mogao bi se naigrat, pogotovo jer im je glavni igrač otišao u Swansea, a igra na njegovoj poziciji.Las Palmas have reached an agreement with FC Barcelona. Samper will be on loan at Las Palmas until the end of the season. #FCB (Marca)
Obzirom na izuzetno komplikovanu situaciju u pregovorima s Coutinhom, Barça se okrenula rezervnoj opciji i započela operaciju dovođenja Angela Di Maríje iz redova PSG-a. Klub iz Pariza spreman je pustiti argentinskog reprezentativca za cifru od oko 40 miliona eura.
Dan te yebo šta je ovo sveOur accounts have been hacked tonight.
We’re working to solve the problem as soon as possible.
Thanks for your patience.
Lillard je napisao/la:Dan te yebo šta je ovo sveOur accounts have been hacked tonight.
We’re working to solve the problem as soon as possible.
Thanks for your patience.![]()
FC Barcelona is negotiating with PSV Eindhoven for winger Steven Bergwijn [DiMarzio]
Donnie Darko je napisao/la:FC Barcelona is negotiating with PSV Eindhoven for winger Steven Bergwijn [DiMarzio]
El #PSG declara intransferible a Di María
Today's El Mundo Deportivo's cover was originally supposed to be "the day of Seri". Few minutes after that, it was changed to "no for Seri".
To jedino može biti, da ga je Perez infiltrirao u Barcuenobarca je napisao/la:Ne mogu vjerovati sta rade levati, jedino logicno objasnjenje za ovo je da je Bartomeu spijun iz Madrida i da su ga poslali da Barcelonu sabotira koliko god mozeNemoguce da je neko ovoliko nesposoban, nije on sam naravno, jos ih ima.**** mi mater ako ja ne bi bolje vodio klub, dobijes 222 miliona i imas 3 sedmice da dovedes pojacanja a ti dovedes Paulinha iz Kine, majke mi ko da rade sve sto je u njihovoj moci da Barcelonu dovedu do propasti.
A koji će ti Paulinho. Bolja opcija Fabinho, plus što frajer može i na beka.messilla je napisao/la:A koji će ti Fabinho. Frajer zadnji vezni.
Paulinho je centralni veznjak, ali može i na zadnjeg veznog. Međutim i u Kini i u Engleskoj je više igrao CM-a. Kod Titea u Brazilu je isto CM.jasmin10 je napisao/la:A koji će ti Paulinho. Bolja opcija Fabinho, plus što frajer može i na beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.