Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Maxi
Kontakt:

Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Maxi » 08 dec 2014, 17:33

Igrajte live

Lamia - O. Volos X

Doci ce 2/X

Sretno!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

suicidesquad
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la suicidesquad » 08 dec 2014, 18:47

Millsap 18,5 1 1,85

Atlanta vcrs gostuje Indiani. Millsapa ce cuvati West koji je jedan od boljih igraca u odbrani. Millsap je sinoc ubacio 23 poena, ali Atlanta je igrala kuci i to protiv Denvera. U gostima Millsap ima sljedeci ucinak - od 8 utakmica 7 je isao ispod ove granice. Jos jedan razlog zbog cega sam se odlucio za ovaj par su "back to back" utakmice Atlante. Atlanta je kao sto sam vec rekao sinoc igrala dok je Indiana zadnju utakmicu odigrala prije 3 dana i sigurno su odmornija ekipa. Igrati 2 noci zaredom u ovom ritmu nije bas jednostavno - Atlanta je ove sezone imala 5 "back to back" utakmica i Millsap je svaki put isao ispod 18,5:
7.11. Millsap je dao 13 poena, 8.11. je dao 11p - manje
14.11. protiv Miamija kuci 19, 15.11. u gostima protiv Cavsa - 16p - manje
25.11. protiv Washingtona 17p, 26.11. protiv Toronta 8p - manje
28.11. protiv NO 13p, 29.11. protiv Charlottea 18p - manje
2.12. protiv Bostona 19p, 3.12. protiv Miamija 14p - manje
I ove sezone su vec jednom igrali protiv Indiane i Millsap je ubacio 13 poena. Nadam se da ce i vcrs ispod. Sretno :)

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 dec 2014, 19:18

Medvescak Zagreb - Barys Astana 2 2.50. 2/2 3.95

teška utakmica za medvjede i mislim da gosti uzimaju pobjedu i prekidaju seriju od 8 uzastopnih poraza, nevjerojatno za ovakvu ekipu bilo bi da dožive i deveti kod protivnika od kojeg su za barem jednu klasu bolji, iako im doigravanje za sada ne bježi, pobjeda ne bi smjela izostati kako bi se još učvrstili na PO poziciji, povratak nekoliko oporavljenih igrača trebao bi dati prevagu na stranu ionako kvalitetnije ekipe, medvjedi su izgubili gotovo svaku šansu za PO

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 dec 2014, 19:28

Albacete–Zaragoza 3+ 1,93

Mario, Ruben, Jesus Vallejo i Leandro Cabrera su out kod gostiju a svi su defenderi.
Albacete igra ofanzivno, Keko, Chumbi i Cesar Diaz jako dobre stvari rade u napadu ali ostatak ekipe ih cesto ne prati.
Pogotovo odbrana, ali sve u svemu, Albacete igra otvoreno. Zabijaju ali i mnogo primaju.
Zaragoza sa problemima u odbrani ali i sa jako dobrom navalom, medju najboljom u segundi, (Borja Baston, E. Hadzic, Willian Jose) ovdje ukazuju na susret sa golovima.
Ovdje ce sigurno biti sansi za gol, a nadam se i golova.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 dec 2014, 19:30

Hrvatska-Švedska X2 2.70

Hrvatska je jedan od domaćina ovog EP ali ekipa je po meni malo napuhana i od strana kladionica, skandinavski rukomet nam ne odgovara iako su naše redovito tukle šveđanke na EP (zadnje tri smo dobili, četvrtu ćemo teško) mislim da će naše cure večeras izgubiti ili maximum izvući remi, no bliži sam pobjedi Švedske.
Dosta se hvali naša repka, golmanice su nam dobre sve tri ali je pitanje kako ćemo reagirati na brzi rukomet kakav igra Švedska koja je malo podcjenjena ovdje i dobra oklada je i over 24.5 Švedske za one koji se boje igrati čistu dvicu. Prva je utakmica i start je uvijek težak a kad igraš doma pritisak je dodatni uteg oko nogu naših cura. To je samo moje razmišljanje da ne bi bilo poslije da ih razdvojimo na proste faktore, volio bih da se varam no mislim da se to neće dogoditi.

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 08 dec 2014, 19:33

zgmiky je napisao/la:Hrvatska-Švedska X2 2.70

Hrvatska je jedan od domaćina ovog EP ali ekipa je po meni malo napuhana i od strana kladionica, skandinavski rukomet nam ne odgovara iako su naše redovito tukle šveđanke na EP (zadnje tri smo dobili, četvrtu ćemo teško) mislim da će naše cure večeras izgubiti ili maximum izvući remi, no bliži sam pobjedi Švedske.
Dosta se hvali naša repka, golmanice su nam dobre sve tri ali je pitanje kako ćemo reagirati na brzi rukomet kakav igra Švedska koja je malo podcjenjena ovdje i dobra oklada je i over 24.5 Švedske za one koji se boje igrati čistu dvicu. Prva je utakmica i start je uvijek težak a kad igraš doma pritisak je dodatni uteg oko nogu naših cura. To je samo moje razmišljanje da ne bi bilo poslije da ih razdvojimo na proste faktore, volio bih da se varam no mislim da se to neće dogoditi.
Ma tu je kec ko kuca

Chambo
Kontakt:

Post Postao/la Chambo » 08 dec 2014, 19:37

Kad ti u kladionici pogrijesi i umjesto Jong Ajax - Waalwijk odigra 2+ odigra X2 :evil: :evil:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 dec 2014, 19:47

Ajax mladi-RKC Waalwijk gost daje gol u 1.pol 2.55

zicer ;)

probati i 1.pol. 2 5.00

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 08 dec 2014, 19:57

zgmiky je napisao/la:Ajax mladi-RKC Waalwijk gost daje gol u 1.pol 2.55

zicer ;)

probati i 1.pol. 2 5.00
E ne budu li zabili ovi talibani u 1. pol yebaću ti kakvu dobru komšinicu :mrgreen:

EDIT : Aaaaaa sranja, u ponudi nema gost daje go, oj yebem ti poluamaterske kladionice :crazy:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 dec 2014, 19:59

Southampton-Manch.Utd 2 2.60, 2/2 4.45

Domaćin u laganom padu forme, tri utakmice bez pobjede,od čega dva poraza (kod Arsenala 1-0 i doma od Cityja 0-3) i jedan remi na Villa Parku 1-1. Gosti su u naletu, imaju tri uzastopne pobjede (kod Arsenala 1-2 te doma Hull 3-0 i Stoke 2-1). Iako nezgodno gostovanje mislim ipak prolazno za Van Gaalove trupe na čelu sa RVP i Rooneyjem.
U engleskom premiershipu NIJEDNA POBJEDA GOSTA do sada pa eto sretno! ;)

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 dec 2014, 20:10

Metalac-Zvezda 1.pol. 1 3.70, 1 4.55

da ne bi bilo štele, Zadar dobio Cedu pa možda i Metalac dobije opuštenu Zvezdu koja sigurno neće igrati full gasom, iako je Zvezda sjajna ekipa i da su okolnosti drugačije sigurno bi dobili lagano (ne kažem da iovako neće), na 10-0 su i za očekivati je da neće puštati, ok možda ne direktno :D ali boli njih kuyac za prvi poraz, moram probati pa šta bude

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 08 dec 2014, 20:12

Covilha ispostovala, sad idemo saragosu 4+ na 20KM, njihovi medjusobni obiluju golovima, a poneki i prelaz se nadje..

VanExel
Kontakt:

Post Postao/la VanExel » 08 dec 2014, 20:14

Nancy-Asvel 2, ili za manje hrabrije h2
Murcia-Unicaja 2
Albacete-Zaragoza -3+ x2

Damsi
Kontakt:

Post Postao/la Damsi » 08 dec 2014, 20:57

Damsi je napisao/la:Tri solidne kvote za danas :

Esbjerg - Nordsjaelland 1 2,00
Panthrakikos - Ergotelis 1 2,00
Covilha - Braga (B) 1 1,95
;)
1/3
0-0
0-0

4-0
Panthrakikos 22 suta i nista :facepalm:
Esbjerg isto dominantan al dzaba :D

Vise srece drugi put , sorry :facepalm:

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 08 dec 2014, 21:03

Kolege, vi koji pratite NBA, može li neka preporuka za večeras? Da ne čekam do kasnih sati, valja mi raniti sutra :)

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 08 dec 2014, 21:28

zgmiky je napisao/la:Metalac-Zvezda 1.pol. 1 3.70, 1 4.55

da ne bi bilo štele, Zadar dobio Cedu pa možda i Metalac dobije opuštenu Zvezdu koja sigurno neće igrati full gasom, iako je Zvezda sjajna ekipa i da su okolnosti drugačije sigurno bi dobili lagano (ne kažem da iovako neće), na 10-0 su i za očekivati je da neće puštati, ok možda ne direktno :D ali boli njih kuyac za prvi poraz, moram probati pa šta bude
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
ja ispratih na sitno
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 08 dec 2014, 21:29

marcelo12 je napisao/la:Kolege, vi koji pratite NBA, može li neka preporuka za večeras? Da ne čekam do kasnih sati, valja mi raniti sutra :)
Ima tema NBA prijedlozi, probaj tamo nesto pohvatati.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 dec 2014, 22:29

moj uzor-S.G je napisao/la:Soton-United
Oba daju i 3+, kvota 2.1

Ja sam to odigrao, sretno ako neko isprati :thumbup:
Nadam se da je neko ispratio, proslo je :thumbup:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 08 dec 2014, 22:38

harisbokii je napisao/la:Danas Jong Ajax-Wallwijk 1 @1.45 ; H1 @2.00 ; PM1 @1,9
Apsolutno poklon s obzirom da igraju protiv posljednje ekipe prvenstva koja nije pobjedila posljednjih 5 utakmica i nalazi se u ekonomskoj krizi samim tim otpustili su nekolicinu igrača prije 2 sedmice radi smanjenja troskova.

Mislim da je kec izvjestan, a mislim da moze komforno proci i PM1, cak i hendikep po odlicnoj kvoti.
3:2 win hendikep nije prosao, ali pm1 i pobjeda da

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 08 dec 2014, 23:13

zgmiky je napisao/la:Hrvatska-Švedska X2 2.70

Metalac-Zvezda 1.pol. 1 3.70, 1 4.55

svaka cast, ispratio ovo kao double na petaka i sad vidjeh da prodje pa red je da se zahvali :clap: :clap: :clap:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.