PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Vazda neki triler sa sudijama, kada igra zeljescar. 
vrijeme kad su vasi drugovi igrali protiv borusije. proslo svrseno-AORISTPERO1234 je napisao/la:Ali koja su to vremena bila kada se sa stadiona pod Bijelim Brijegom i sa stajanja orilo Rođeni, Rođeni.......
U
Ma pusite qrac, hajde malo i na nekog drugog.Penaltiky je napisao/la:Svi na krokodilu koliko ja vidim
- Probisvjet
- Kontakt:
Pogresno si protumacio. Imamo jednu istu dodirnu tacku, da su tamnoputi i svjetloputi dobro dosli ako su dobri igraci. To vi ne mozete skontati.skripar96 je napisao/la:Ovi Tuzlaci su čist primjer mazohizma,Rigo ih kara čitavu godinu,ali mu oni i dalje vjerno pristaju uz nogu
De ti protumaci kako citavih 1000 tamnoputih na tusanjkoj tribini zapljesce za vasih 11+ svijetloputih kada pobijedite na Tusnju?
Da se mozda niste prehladili kada vas je babica prvi put spustla u catrnju i okupala?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- hskzmostar
- Kontakt:
PERO1234 je napisao/la:Ali koja su to vremena bila kada se sa stadiona pod Bijelim Brijegom i sa stajanja orilo Rođeni, Rođeni.......
Mnogo lijepih trenutaka su mostarci dozivjeli na tom stadionu prije i poslije vama "profitabilnog rata" npr ima i ona pobjeda od 3:2 nad Mladosti Listica kad im je gradski klub uzeo titulu ispred nosa zadnjih 10 min.
A meni osobno jedna od najdrazih utakmica kad je svo selo i okolica doslo poslije rata pod BB sa njiva da gleda kako Sarajevo pobjedjuje ratnoprofiterski klub sa Sirokog u play off-u sti znaci da je taj stadion malo i uveselio gradjane naseg glavnog grada
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ja majke mi ne znam o cem ti pricas. Kolko ja znam svi u ovoj zemlji su svijetloputi heheProbisvjet je napisao/la:Pogresno si protumacio. Imamo jednu istu dodirnu tacku, da su tamnoputi i svjetloputi dobro dosli ako su dobri igraci. To vi ne mozete skontati.skripar96 je napisao/la:Ovi Tuzlaci su čist primjer mazohizma,Rigo ih kara čitavu godinu,ali mu oni i dalje vjerno pristaju uz nogu
De ti protumaci kako citavih 1000 tamnoputih na tusanjkoj tribini zapljesce za vasih 11+ svijetloputih kada pobijedite na Tusnju?
Da se mozda niste prehladili kada vas je babica prvi put spustla u catrnju i okupala?
Al bez zayebancije Tuzlanska publika je uvijek bila 100% fer i korektna prema nama
EKONNP
Kako lazes sebe,a i nas. Znamo svi dobro da si tada došao na utakmicu i mahao hrvatskom zastavicom i govorio mi smo Rvatine svi...hskzmostar je napisao/la: A meni osobno jedna od najdrazih utakmica kad je svo selo i okolica doslo poslije rata pod BB sa njiva da gleda kako Sarajevo pobjedjuje ratnoprofiterski klub sa Sirokog u play off-u sti znaci da je taj stadion malo i uveselio gradjane naseg glavnog grada
Al znam ja da vi često mijenjate svoj identitet,isto ko i 91.
EKONNP
- hskzmostar
- Kontakt:
Ciji je klub stavio petokraku?prodali ste nase snove jud.ini sinoviskripar96 je napisao/la:Kako lazes sebe,a i nas. Znamo svi dobro da si tada došao na utakmicu i mahao hrvatskom zastavicom i govorio mi smo Rvatine svi...hskzmostar je napisao/la: A meni osobno jedna od najdrazih utakmica kad je svo selo i okolica doslo poslije rata pod BB sa njiva da gleda kako Sarajevo pobjedjuje ratnoprofiterski klub sa Sirokog u play off-u sti znaci da je taj stadion malo i uveselio gradjane naseg glavnog grada
Al znam ja da vi često mijenjate svoj identitet,isto ko i 91.
Ajde bolan šta se pjeniš, danas fino ranije pođeš, da možeš kod tetke na ručak, dat će tetak cenera, bit će za karte i za pive ... 
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- hskzmostar
- Kontakt:
Idemo ranije ali ne u tetke,idemo zauzeti Pecarujozo121 je napisao/la:Ajde bolan šta se pjeniš, danas fino ranije pođeš, da možeš kod tetke na ručak, dat će tetak cenera, bit će za karte i za pive ...
Hercegovci, sirite dobrotu a ne mrznju. 
Pa zauzeo si ljudima BB, danas ćeš doći vidjeti jedan pravi stadion a ne onu rugobu od stadiona. Ponesi i cvijeće ako pođeš baki na groblje, ali prvo kod tetke da pojedeš i da "klepneš" cenera od tetka, počasti bolan ekipu.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Zamisli šoka kad sjednu u gradsku i skontaju da je kava marku ipojozo121 je napisao/la:Pa zauzeo si ljudima BB, danas ćeš doći vidjeti jedan pravi stadion a ne onu rugobu od stadiona. Ponesi i cvijeće ako pođeš baki na groblje, ali prvo kod tetke da pojedeš i da "klepneš" cenera od tetka, počasti bolan ekipu.
EKONNP
- hskzmostar
- Kontakt:
Ne pijemo kavu na dan utakmice to ostavljamo vama kazalisnoj publici ,dolazi vam juznjacki mentalitet nas piva zanimaskripar96 je napisao/la:Zamisli šoka kad sjednu u gradsku i skontaju da je kava marku ipojozo121 je napisao/la:Pa zauzeo si ljudima BB, danas ćeš doći vidjeti jedan pravi stadion a ne onu rugobu od stadiona. Ponesi i cvijeće ako pođeš baki na groblje, ali prvo kod tetke da pojedeš i da "klepneš" cenera od tetka, počasti bolan ekipu.
![]()
Jozo u krvi nam je da zauzimamo nesto kao vama da kradete
Hahahahaha cuj "GRADSKU" . . .skripar96 je napisao/la:Zamisli šoka kad sjednu u gradsku i skontaju da je kava marku ipojozo121 je napisao/la:Pa zauzeo si ljudima BB, danas ćeš doći vidjeti jedan pravi stadion a ne onu rugobu od stadiona. Ponesi i cvijeće ako pođeš baki na groblje, ali prvo kod tetke da pojedeš i da "klepneš" cenera od tetka, počasti bolan ekipu.
![]()
P.s. jeste Ajvan namirili?
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
- hskzmostar
- Kontakt:
Dodjite danas da vidite sto je ljubav prema klubu i kako se pjesma ori i kad gube i kad vode jednakim intezitetom...skripar96 je napisao/la:Nemate vi za pive....
Uzivat cete...
Mene je sramota umjesto ovih pojedinaca citajuci ove pojedine postove. Kanite se vi ljudi ovog,niste za ovo. Posebno ovi iz ŠB,2 glavne zajebancije koje su smislili su prica o dolasku na groblje i kao nemate vi para.. kao da pola Mostara dolazi gore na posao,a ne obrnuto.
- hskzmostar
- Kontakt:
I sad babe na Trn-u dok kuvaju rucak pjevuse "Zivim za tebe nananananana Zrinjski volim te"danas ce cut i Crne Lokve
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:PERO1234 je napisao/la:Ali koja su to vremena bila kada se sa stadiona pod Bijelim Brijegom i sa stajanja orilo Rođeni, Rođeni.......
Mnogo lijepih trenutaka su mostarci dozivjeli na tom stadionu prije i poslije vama "profitabilnog rata" npr ima i ona pobjeda od 3:2 nad Mladosti Listica kad im je gradski klub uzeo titulu ispred nosa zadnjih 10 min.
A meni osobno jedna od najdrazih utakmica kad je svo selo i okolica doslo poslije rata pod BB sa njiva da gleda kako Sarajevo pobjedjuje ratnoprofiterski klub sa Sirokog u play off-u sti znaci da je taj stadion malo i uveselio gradjane naseg glavnog grada
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.