BuffonGigi je napisao/la: ↑21 feb 2020, 10:25
Vrijeme za veci iskorak? Sta je veci iskorak nakon dovodjenja Ronalda, De Ligta i svih ostalih igraca na rosteru? Jedino dovodjenje Guardiole ili Kloppa moze biti jos veci iskorak u smislu pojacavanja kadra. Ovo ostalo mogu biti pojacanja, ali iskorak je nesto sasvim drugo, brkas pojmove.
I da, svakog free agenta kog smo doveli, ja bih i sad birao u istoj situaciji da dovedemo. Jedino Ramsey do sad nije nikako ispunio ocekivanja, ali ima vremena.
Predsjednik Lyona izjavio kako zeli da Auar dodje u Juventus, isto kao sto je izjavio i za Ndombelea, a znamo gdje je ovaj drugi zavrsio. Iako se tu gledaju pare i samo pare, ja bih volio da ovaj alzirac dodje kod nas, jer je bas ono sto nam treba u veznom redu.
Sve je to bilo predobro u vrijeme kad se nije imalo..
Jedini igrac koji je pravio razliku je Pirlo...Pogba je jos bio "beba", ali sa pravom igrackom radio je cuda..
Lucio, Llorente, Coman, Khedira, Can, Ramsey, Rabiot, sve su to dobri igraci, samo ne prave nikakvu razliku...ponekad pomislim da bi i omladinci mogli tako odigrati..ali u svakom slucaju, dobri za 0.00$
Jos da napomenem Alvesa, taj je napravio negativnu razliku..a world class player.
U ovaj tim koji imamo, Klopp i Pep bi bili izgubljeni..garantujem da bilo koji dodje, prodao/zamijenio bi 70-80% igraca..zbog toga i Sarri ima probleme..pogledaj kako Liverpool i City trce i igraju..to nasi ne mogu ispratiti, nego samo calma i defence...mi smo "star" i spor tim, u veznom redu tehnicki nedovoljno potkovan...kod Contea i kod Maxa smo se dobro znali braniti, u vecini slucajeva..samo su nas razvaljivali timovi sa jakim krilima..
CL obicno osvaja onaj tim koji ima atomsku sredinu, eksplozivnost, brzinu, prenos lopte..pa pogledaj koliko je Kloppu trebalo da izgradi Liverpool i koje igrace je dovodio(a koga otpisivao) u sistem da to bude ovako superiorno..2-3 godine je taj proces trajao..za 4 godine u minusu su za tek 100 miliona sto se tice transfera..znaci, nisu samo kupovali

prosle godine niti su sta veliko kupovali, niti prodavali..naravili su kostur tima i u buducnosti ce to samo nadogradjivati za potreba Kloppa..
Sarri koji je u Napoliju imao puno slabije igrace je izgledao bolje na terenu nego sada mi...a nije vise septembar/oktobar pa da kazes, hajde, treba da se to uigra..nikakav upgrade u igri ja ne vidim nakon Maxa..jedino sto puno lakse primamo golove..
Pa i sam Agnelli je rekao da Juventus treba dovesti novog Ronalda, ali sa 25 godina..