i onda pada gol
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mujić tradicionalno nastavlja s ovim nadoknadama u mečevima MDK i Zrinjskom...
i onda pada gol
i onda pada gol
Evo Zrinjski zabio u 100toj minuti, ebali pleme svoje
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Malo je 11 minuta koliko su se valjali u ova dva poluvremena vjeruj. U prvom su sigurno 6-7 minuta potrosili, a u drugom duplo vise.tm01hzne je napisao/la:Mujić tradicionalno nastavlja s ovim nadoknadama u mečevima MDK i Zrinjskom...
i onda pada gol
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Slobodaneeeeeeeeeeeeee karajjj
Pored toga, na svaki prekid su izbijali loptu, onog iznijeli iz terena na nosilima, vratio se i odigrao do kraja itd.Wolffire je napisao/la:Sta seres koje pickeee materne golmana hitna odvukla i valjala li se. Mamuti ja valjao.bhpremierliga12 je napisao/la:Malo je 11 minuta koliko su se valjali u ova dva poluvremena vjeruj. U prvom su sigurno 6-7 minuta potrosili, a u drugom duplo vise.tm01hzne je napisao/la:Mujić tradicionalno nastavlja s ovim nadoknadama u mečevima MDK i Zrinjskom...
i onda pada gol
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa sta je bilo u prvom poluvremenu, Isakovic 2x, Bajic i jos 2x. Onda u drugom to pored golmana je bilo valjanja koliko hoces, svaki faul su odglumili ko da zaradjuju u Hollywoodu.Wolffire je napisao/la:Sta seres koje pickeee materne golmana hitna odvukla i valjala li se. Mamuti ja valjao.bhpremierliga12 je napisao/la:Malo je 11 minuta koliko su se valjali u ova dva poluvremena vjeruj. U prvom su sigurno 6-7 minuta potrosili, a u drugom duplo vise.tm01hzne je napisao/la:Mujić tradicionalno nastavlja s ovim nadoknadama u mečevima MDK i Zrinjskom...
i onda pada gol
Dobar Radnik 
Nikad u zivotu nisam vidio da se igrac vratio na teren poslije takve situacije. Svaka ti cast.Hans je napisao/la: Pored toga, na svaki prekid su izbijali loptu, onog iznijeli iz terena na nosilima, vratio se i odigrao do kraja itd.
Aj nek neko ima objektivan. Jos kako vam se zove onaj hajvan sto su ga iznjeli na nosilima, valjo se pola sata, onda uso za 10 sekundi cim je izaso, kakva je to pic.ka a 99-2000 godiste nisam siguran.
Znaci napuca te lopta u muda to je gluma. Znaci ne smijes nikad pasti jel. Poserem ti se na objektivnost de nadji jos koji prekrasaj da prokomentarises.bhpremierliga12 je napisao/la: Pa sta je bilo u prvom poluvremenu, Isakovic 2x, Bajic i jos 2x. Onda u drugom to pored golmana je bilo valjanja koliko hoces, svaki faul su odglumili ko da zaradjuju u Hollywoodu.
Zadnja izmjena: Wolffire, dana/u 31 avg 2019, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko ti balvane imas godina i krijes se iza tastature. Umjesto da pohvalis sto u ligi igraju momci od 18, 19 godina ti najpamentije sto mozes reci je to.UZM je napisao/la:Aj nek neko ima objektivan. Jos kako vam se zove onaj hajvan sto su ga iznjeli na nosilima, valjo se pola sata, onda uso za 10 sekundi cim je izaso, kakva je to pic.ka a 99-2000 godiste nisam siguran.
Zadnja izmjena: Wolffire, dana/u 31 avg 2019, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nije sviran cist penal za Mladost u prvom poluvremenu.
Cisto sumnjam da ne bi bio sviran da je ista situacija bila na drugoj strani.
Cisto sumnjam da ne bi bio sviran da je ista situacija bila na drugoj strani.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
De sta si se upalio, nisam jedini koji govori da ste se trecinu utakmice valjali ko najveci glumci. Musiji pa njemu pricaj, nisam ti ja tu krivWolffire je napisao/la:Znaci napuca te lopta u muda to je gluma. Znaci ne smijes nikad pasti jel. Poserem ti se na objektivnost de nadji jos koji prekrasaj da prokomentarise.bhpremierliga12 je napisao/la: Pa sta je bilo u prvom poluvremenu, Isakovic 2x, Bajic i jos 2x. Onda u drugom to pored golmana je bilo valjanja koliko hoces, svaki faul su odglumili ko da zaradjuju u Hollywoodu.
Koga da pohvalim, Begica? Sto je citavu utakmicu pado, laktaro se i svadjo, onda dobio priliku 1na1 s golmanom neuspje ni opalit. To da pohvalim?Wolffire je napisao/la:Koliko ti balvane imas godina i krijes se iza tastature. Umjesto da pohvalis sto u ligi igraju momci od 18, 19 godina ti najpamentije sto mozes reci je to.UZM je napisao/la:Aj nek neko ima objektivan. Jos kako vam se zove onaj hajvan sto su ga iznjeli na nosilima, valjo se pola sata, onda uso za 10 sekundi cim je izaso, kakva je to pic.ka a 99-2000 godiste nisam siguran.![]()
![]()
![]()
Pusti, ovo je neko dijete.UZM je napisao/la:Koga da pohvalim, Begica? Sto je citavu utakmicu pado, laktaro se i svadjo, onda dobio priliku 1na1 s golmanom neuspje ni opalit. To da pohvalim?Wolffire je napisao/la:Koliko ti balvane imas godina i krijes se iza tastature. Umjesto da pohvalis sto u ligi igraju momci od 18, 19 godina ti najpamentije sto mozes reci je to.UZM je napisao/la:Aj nek neko ima objektivan. Jos kako vam se zove onaj hajvan sto su ga iznjeli na nosilima, valjo se pola sata, onda uso za 10 sekundi cim je izaso, kakva je to pic.ka a 99-2000 godiste nisam siguran.![]()
![]()
![]()
- Fareus1921
- Kontakt:
Sudija čist penal nije sviro u prvom poluvremenu za Mladost.9 minuta produžio jer se Bukvić povrijedio i hitna je dolazila po njeg a ne što su se igrači valjali ba je neko od igrača (neznam ko)morao na goarelinho je napisao/la:Očekivano da će zabiti gol. Čuvaju vrijeme na svom terenu i onda na kraju ne zasluže sreću da ostane 0:0.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
A Velez ?
Sta kazu bolji ovaj od Ibre haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
RASanticeva
- Kontakt:
Žali bože tko sve igra za nas...stomak mi se okrene
Mostar u srcu, Velež do groba
Ima li streamova za derbi? Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.