Hvala braco,hvala sestre.BritishCore je napisao/la:@Agresivni Izdrzi forum je uz tebe !
Kako je vama bilo kad ste prvi put bili sa curom ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hvala braco,hvala sestre.BritishCore je napisao/la:@Agresivni Izdrzi forum je uz tebe !
Ja pustio Kemala i sve super bilo.AgresivnoDjubre je napisao/la:Hvala braco,hvala sestre.BritishCore je napisao/la:@Agresivni Izdrzi forum je uz tebe !
Kako je vama bilo kad ste prvi put bili sa curom ?
Ja sam ozbiljan ?LBJ MVP je napisao/la: Ja pustio Kemala i sve super bilo.
" onclick="window.open(this.href);return false;AgresivnoDjubre je napisao/la:Ja sam ozbiljan ?LBJ MVP je napisao/la: Ja pustio Kemala i sve super bilo.
P.S Koja pjesma ?
Polahko sa parfemima , tek ti je koja 3-4 noć . Puno si se zaluf'o ko GOLF 2 uz bradinu . Pomalo malo , ako je navikneš na poklone teško tebi .. Za sada čokoladica i lagano , i nemoj se zanositi nekim pričama da je povališ . Polako ima vremena do togaAgresivnoDjubre je napisao/la:Hvala brate.Veceras cu opet izaci sa njom pa vidjet cemo sta i kako ce biti.Kontao sam opet neku cokoladicu,a mozda sam i pretjerao ? Dal djevojke vole lijepe parfeme ? Da stavim,dobio sam neki ?
P.S Sasvim slucajno znam tu pjesmu.
Jel bivsoj?Dex je napisao/la:Držite fige, večeras ulećem s dvije noge u kost onoj, da vidim' na čemu sam, i to samo radi onih poruka
AhaOtelo je napisao/la:Jel bivsoj?Dex je napisao/la:Držite fige, večeras ulećem s dvije noge u kost onoj, da vidim' na čemu sam, i to samo radi onih poruka
mora da je PMSDex je napisao/la:AhaOtelo je napisao/la:Jel bivsoj?Dex je napisao/la:Držite fige, večeras ulećem s dvije noge u kost onoj, da vidim' na čemu sam, i to samo radi onih poruka
Moram ba vidjet na čemu sam, ima prenose neke čudne
I kad dobiješ račun za vodu?Otelo je napisao/la:Ja za sve krivim PMS![]()
8 augustkarlovacko je napisao/la:Kad' je tacno Barjam ?
E nek' si ti to primjetio .iVar je napisao/la:@karlovacko Barjam nije nikako sigurno!Otelo je napisao/la:Ja za sve krivim PMS![]()
Je l' poslije iftara ?Dex je napisao/la:
Evo uletio sam u kost, sutra idemo na kafu da vidimo na čemu smo