NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Osnovni problem kod nase djece je neprofesionalan odnos trenera koji rade sa njima tj.zblizavanje trenera sa roditeljima i djecom-nedisciplina.Mozda je kod nas jedini izlaz dovodjenje par trenera sa strane sa iskustvom u radu sa mladjim kategorijama radi potrebnog autoriteta.
necu da pisem nista o ovom slucaju jahic dok se sve nebude znalo i dok se klub ne oglasi povodom toga.mladi igraci prave velike greske sto se tice toga i naravno lete za parama.vjerujem da mu kuntic i uprava nisu ponudili malu platu tako da komentarisat cu to kad se bude znala istina
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Prati li neko od vas juniore Zvijezde? 
Zanima me Hamdija Džaferović.. kakav je?.. stigao gore na polusezoni iz Gradine .. 94 godište, momak ubija
ovde za juniore se nadavao golova, ali nisu mu davali prilike u prvom timu da igra , a kakvo je stanje ne bi nikad dobio šansu da igra tu.
Na polusezoni bio prvi strijelac lige ubjedljivo ovde za nas (19), po 3 gola stalno zabijao
Za vas je dao golova isto u PL za juniore , protiv Zrinjskog npr a bilo ih je još ako se ne varam. Ne bi me čudilo da mu Kuntić da priliku ove sezone da proba sa seniorima trenirati

Zanima me Hamdija Džaferović.. kakav je?.. stigao gore na polusezoni iz Gradine .. 94 godište, momak ubija

Na polusezoni bio prvi strijelac lige ubjedljivo ovde za nas (19), po 3 gola stalno zabijao

Za vas je dao golova isto u PL za juniore , protiv Zrinjskog npr a bilo ih je još ako se ne varam. Ne bi me čudilo da mu Kuntić da priliku ove sezone da proba sa seniorima trenirati

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Vi skoro pa nista ne znate pouzdano.Sve su vam informacije rekla-kazala,"cuo sam", "rek'o mi onaj" ali svejedno to vas ne sprecava da se upustate u analize,osudjivanje igraca, prodaju pojedinaca(prodaste li Pandzu skoro?), sta bi neko od igraca trebao ili ne bi trebao da uradi, strucnih savjeta treneru i clanovim uprave....citate li vi to sto napisete? 100% sam ubijedjen da vecina vas ne zna detalje oko malog Jahica,a vec se vracate na neke ranije slucajeve o kojima jos manje znate
Nije moranje napisati svaki dan nesto na forumu,ali pojedinci to shvacaju kao svoju "gradjansku duznost"
Nije moranje napisati svaki dan nesto na forumu,ali pojedinci to shvacaju kao svoju "gradjansku duznost"
pa sta tebe to sikira ako su nam informacije rekla kazala nemoras citat i gotovo.i nemora te muciti sto mi pojedini pisemo svaki dan na forumu forum je napravljen za razmjenu misljenja i iznosenje informacija a nigdje ne pise da moraju sve biti tacne.ja npr kada nesto cujem napisem na forumu i ocekujem da neko drugi da svoje misljenje o tome i li da i on napise svoju verziju price,.tako da ako ti smeta najbolje ti je da ne citas forum.a za pandzu niko nista nije izmislio nego je info prenesen iz novina tako da neznam sta ti to smeta sto smo nas par forumasa prokomentarisali mogucnost odlaska pandze.sto ne odes na temu zelje pa vidi koliko ljudi imaju postova a trecina nema veze sa bitnim stvarima to ti samo po ebi govori sta je forum ...druzenje i razmjena misljenjaredwhite je napisao/la:Vi skoro pa nista ne znate pouzdano.Sve su vam informacije rekla-kazala,"cuo sam", "rek'o mi onaj" ali svejedno to vas ne sprecava da se upustate u analize,osudjivanje igraca, prodaju pojedinaca(prodaste li Pandzu skoro?), sta bi neko od igraca trebao ili ne bi trebao da uradi, strucnih savjeta treneru i clanovim uprave....citate li vi to sto napisete? 100% sam ubijedjen da vecina vas ne zna detalje oko malog Jahica,a vec se vracate na neke ranije slucajeve o kojima jos manje znate

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hamdija je dobar igrac ,napadac koji zna zabiti iz svake pozicije gledao sam ga par puta i iznenadio me kolko izgleda starije od svojih vrsnjaka.ja sam nedavno pisao o tome da bi ga kuntic mogao prikljuciti prvoj ekipi na par treninga jer iz onoga sto sam ja vidio momak je veliki talenat pogotovo znajuci da nam ova generacija juniora nije odkad bila odskudnija imalo dobrim igracimaBenjo_AFC86 je napisao/la:Prati li neko od vas juniore Zvijezde?
Zanima me Hamdija Džaferović.. kakav je?.. stigao gore na polusezoni iz Gradine .. 94 godište, momak ubijaovde za juniore se nadavao golova, ali nisu mu davali prilike u prvom timu da igra , a kakvo je stanje ne bi nikad dobio šansu da igra tu.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Moram ti momak rec da forum postoji da svako iznese svoje misljenje.Ovo sto si ti napisao je da bi neko stekao utisak da si ti iz uprave Zvijezde i da sve znas.Sto se tice malog Jahica o njemu sam napisao u svom posljednjem postu samo moras ukljucit mozak da skontas neke stvari,a napiso sam razlog odlaska.redwhite je napisao/la:Vi skoro pa nista ne znate pouzdano.Sve su vam informacije rekla-kazala,"cuo sam", "rek'o mi onaj" ali svejedno to vas ne sprecava da se upustate u analize,osudjivanje igraca, prodaju pojedinaca(prodaste li Pandzu skoro?), sta bi neko od igraca trebao ili ne bi trebao da uradi, strucnih savjeta treneru i clanovim uprave....citate li vi to sto napisete? 100% sam ubijedjen da vecina vas ne zna detalje oko malog Jahica,a vec se vracate na neke ranije slucajeve o kojima jos manje znate
Jesu li vama pocele pripreme i da li je kod vas Enes Brckalic i Dino Dizdarevic, ako su kod vas, hoce li ostati?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
pripreme nam tek pocinju za deset dana tako da ti nemogu reci dali ce ta dva igraca doci na probu u zvijezdu.na prozivci bi se trebalo pojaviti oko deset igraca koji ce doci na probu i ako budu tu napisat cemo.pozdravNeRi_K je napisao/la:Jesu li vama pocele pripreme i da li je kod vas Enes Brckalic i Dino Dizdarevic, ako su kod vas, hoce li ostati?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Izgleda i Semir Slomic vam dolazi, ako je gdje napisano prije ja se izvinjavam. Danas je bio na kafi u Tuzli i kaze da ce vrlo vjerovatno igrati za vas. Koliko ima istine ne znam 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Kontakt:
Je li kod vas Ermin Vehabovic i kakav je???
nije napisano do sada nigdje.vidjet cemo semir je slovio za veoma talentovanog mladog igraca dok se u zadnje vrijeme malo pogubio.mozda i dode kod nas i proigra kao pandzaTaRgEt_ je napisao/la:Izgleda i Semir Slomic vam dolazi, ako je gdje napisano prije ja se izvinjavam. Danas je bio na kafi u Tuzli i kaze da ce vrlo vjerovatno igrati za vas. Koliko ima istine ne znam

za ovog vehabovica sto pitas.pripreme jos nisu pocele tako da se nezna ko ce doci na probu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
hvala drug

-
- Moderator
- Kontakt:
Vidim ranije ste pisali i nešto da je Damir Smajlović vrijeđan dok je bio u vas od navijača 
Čudi me to, jer bio sam gore na generalci Zvijezda 4 0 Gradina .. i kad je Damir Smajlović napuštao teren aplaudirala mu je čitava tribina .. Ili su to oni pravi navijači, a ovi što su ga vrijeđali su manjina
A i pored njega igrači Gradine su dobili aplauz, npr Turbić.. fer i korektno sve
Nije kao prije 5-6 godina

Čudi me to, jer bio sam gore na generalci Zvijezda 4 0 Gradina .. i kad je Damir Smajlović napuštao teren aplaudirala mu je čitava tribina .. Ili su to oni pravi navijači, a ovi što su ga vrijeđali su manjina

A i pored njega igrači Gradine su dobili aplauz, npr Turbić.. fer i korektno sve

Nije kao prije 5-6 godina

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma nasi pojedini navijaci a i ja nekad sa njima su kritikovali i prozivali smajlovica jer je covjek sa pola metra znao promasit gol trebalo mu je 5 prilika da dadne gol .imao je i on srece sto je zvijezda dok je on bio kod nas igrala najljepsi fudbal i stvarali smo bezbroj prilika tako da ta njegova slabija realizacija nije bila neki problem.
sta je benjo nesto slabo za stadion se prica a vrijeme ide sad ce prvenstvo

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
http://sportsport.ba/bh_fudbal/objavlje ... cije/82512" onclick="window.open(this.href);return false;
4 nominacije nije lose ha
4 nominacije nije lose ha

ove nominacije su ponos za sve nas.svaka cast ljudima koji vode zvijezdu nasem treneru nasim igracima i cestitke svim ljudima koji vole zvijezdu..nije mala stvar biti nominovan medu najboljim sportskim kolektivima u nasoj drzavi
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:ma nasi pojedini navijaci a i ja nekad sa njima su kritikovali i prozivali smajlovica jer je covjek sa pola metra znao promasit gol trebalo mu je 5 prilika da dadne gol .imao je i on srece sto je zvijezda dok je on bio kod nas igrala najljepsi fudbal i stvarali smo bezbroj prilika tako da ta njegova slabija realizacija nije bila neki problem.![]()
I naši su se ušutili hoćel se kod nas sta radit uskoro znal ko šta....
pa moranjak mi imamo licencu dobili smo je medu prvim za sledecu sezonu tako da nema hampe.prioritet je pomocni sa plasticnom travom a ostalo sve je za sada ostavljeno.kriza nema para,cekaju se bolja vremena...lijepo je bilo pocelo sa gradnjom ali visa sila
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo vam jedne pouzdane informacije......astra1922 je napisao/la:necu da pisem nista o ovom slucaju jahic dok se sve nebude znalo i dok se klub ne oglasi povodom toga.mladi igraci prave velike greske sto se tice toga i naravno lete za parama.vjerujem da mu kuntic i uprava nisu ponudili malu platu tako da komentarisat cu to kad se bude znala istina
sto se tice Jahica on bi najvise volio ostati u zvijezdi.... ali ono sto su mu ponudili iz kluba stvarno je NE PRIHVATLJIVO..... U OMLADINCU bi imao vecu platu...... a naravno dobio je ponudu iz inozemstva al ponavljam njegova najveca zelja je da ostane u ZVIJEZDI.....
CHELSEA U SRCU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.