PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Pooz,,Novi sam i bio bih veoma zahvalan ako bi mi tko pomogao kako da igram Pes 6 ligu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekuj poruku od meneSenaid L.F.C je napisao/la:Pooz,,Novi sam i bio bih veoma zahvalan ako bi mi tko pomogao kako da igram Pes 6 ligu
- Goalgetter
- Kontakt:
Otvorene su nove 2 teme :
1. Tema
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 4#p1189434
Pravila SportSport.ba Lige RASPRAVA :
Na ovoj temi napisite jos par svojih prijedloga ako ih imate, te ce najbolji prijedlozi na glasanje !
2. Tema
Ahriva SportSport.ba PES6 Lige :
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=5034
Ovdje arhiviramo sve sezone PES6 Lige !
1. Tema
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 4#p1189434
Pravila SportSport.ba Lige RASPRAVA :
Na ovoj temi napisite jos par svojih prijedloga ako ih imate, te ce najbolji prijedlozi na glasanje !
2. Tema
Ahriva SportSport.ba PES6 Lige :
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=5034
Ovdje arhiviramo sve sezone PES6 Lige !
Samo da kazem da sam obaro sistem i da sam zaboravio sifru od starog profila a zaboravio sam sifu od msn-a. Stari nik mi je bio caNYOn a ovaj novi je caNYOn94 nadam se da nije problem neki ???????????
Pravi...kanarinac je napisao/la:hocel ko da mu stvorim nocnu moru veceras...:PPP
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
europa 2 soba horde zla pas hz87S-Y-L-A-R je napisao/la:Pravi...kanarinac je napisao/la:hocel ko da mu stvorim nocnu moru veceras...:PPP
Samo Sarajevo
e ajde u global wordwilde 1kanarinac je napisao/la:europa 2 soba horde zla pas hz87S-Y-L-A-R je napisao/la:Pravi...kanarinac je napisao/la:hocel ko da mu stvorim nocnu moru veceras...:PPP
Samo Sarajevo
Pa gdje ode ??
41.21.1.
Završeno je glasanje za timove sa kojima će se igrati naredne sezone! U anketi je učestvovalo 24/29 igrača! Samim tim je anketa valjana, a rezultati su slijedeći:
Liga 1:
Prijedlog 1: 2
Prijedlog 2: 4
Prijedlog 3: 18
Prijedlog 1: 1
Prijedlog 2: 23
Liga 1:
Prijedlog 1: 2
Prijedlog 2: 4
Prijedlog 3: 18
Liga 2 :Prijedlog 3
Slabiji klubovi: (Udinese, Lazio, Palermo , Fiorentina, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, PSV, Panathinaikos, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Ajax) (klubove odrediti draftom)
Prijedlog 1: 1
Prijedlog 2: 23
Moguće su male korekcije između izbora klubova, ali sutra ide zvanična lista!Druga klasa slabiji klubova: ( Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Parma, Bologna, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, PSG, Rubin Kazan, Olympiacos, Auxerre)! (klubove odrediti draftom)
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Goalgetter
- Kontakt:
Mala ispravka, ovo je privremena lista, jer smo neki dan malo mjenjali
.
1. Liga :
Slabiji klubovi: Udinese, Lazio, Palermo , Fiorentina, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, PSV, Galatasaray, Porto, Besiktas, Dynamo Kyev, Fenerbahce, Benfica, Ajax (klubove odrediti draftom)
2. Liga :
Druga klasa slabiji klubova: Bolton, Newcastle, Fulham, Bordeaux, Parma, Bologna, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, PSG, Lille, Stoke City, Sunderland (klubove odrediti draftom)
1. Liga :
Slabiji klubovi: Udinese, Lazio, Palermo , Fiorentina, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, PSV, Galatasaray, Porto, Besiktas, Dynamo Kyev, Fenerbahce, Benfica, Ajax (klubove odrediti draftom)
2. Liga :
Druga klasa slabiji klubova: Bolton, Newcastle, Fulham, Bordeaux, Parma, Bologna, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, PSG, Lille, Stoke City, Sunderland (klubove odrediti draftom)
- Goalgetter
- Kontakt:
Prijavi se opet sa ovim nickom, a mi cemo izbrisati onu staru prijavu .caNYOn94 je napisao/la:Samo da kazem da sam obaro sistem i da sam zaboravio sifru od starog profila a zaboravio sam sifu od msn-a. Stari nik mi je bio caNYOn a ovaj novi je caNYOn94 nadam se da nije problem neki ???????????
Goalgetter je napisao/la:Mala ispravka, ovo je privremena lista, jer smo neki dan malo mjenjali.
1. Liga :
2. Liga :
Po meni izbacit Dynamo Kiev, Ajax i Fenerbahce.. A ubacit Shakhtar, Villareal i Romu.. Jer ako mogu tu biti Atletico Madrid, Sevilla i Fiorentina zašto ne napravit sve podjednako onda?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ok ponovo sam se prijavio i ako moze link da skinem pes 6Goalgetter je napisao/la:Prijavi se opet sa ovim nickom, a mi cemo izbrisati onu staru prijavu .caNYOn94 je napisao/la:Samo da kazem da sam obaro sistem i da sam zaboravio sifru od starog profila a zaboravio sam sifu od msn-a. Stari nik mi je bio caNYOn a ovaj novi je caNYOn94 nadam se da nije problem neki ???????????
Toxicity je napisao/la:I ja mislim da ovo treba uraditiGoalgetter je napisao/la:Mala ispravka, ovo je privremena lista, jer smo neki dan malo mjenjali.
1. Liga :
2. Liga :
Po meni izbacit Dynamo Kiev, Ajax i Fenerbahce.. A ubacit Shakhtar, Villareal i Romu.. Jer ako mogu tu biti Atletico Madrid, Sevilla i Fiorentina zašto ne napravit sve podjednako onda?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Udinese je također prodao najbolje igrače i oni ne bi trebali biti tu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Popricacu sa kolegom, a slazem se sa ovim klubovima sto treba izbaciti, mada ja mislim da su Roma i Vilareal mozda prejaki za ovu listu klubova, ali vidjecemo jos.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 16 jul 2011, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
ne mjenjati nista i onako su klubovi skoro pa ostali isti ostaviti ajax dinamo kiev i udinese
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
E vidite u vezi promjene nick-a (namjerno ili ne namjerno - nema veze) kako pravila kažu vi idete u isti koš kao i svi novi igrači, tako da će se možda desiti situacija da ćete igrati u 2. ligi u ovoj sezoni, da kasnije ne bi bilo zabune, meni je takodjer žao neki forumaša što će zbog ovog pravila morati ispaštati neki, ali ipak je to viša silacaNYOn94 je napisao/la:Samo da kazem da sam obaro sistem i da sam zaboravio sifru od starog profila a zaboravio sam sifu od msn-a. Stari nik mi je bio caNYOn a ovaj novi je caNYOn94 nadam se da nije problem neki ???????????
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.