FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Yebac pitarskih mama,eto ti nick pa ga dodaj
Odgovorio bi ti nesto ali me strah da me kamenom ne pogodisscudetto je napisao/la:Yebac pitarskih mama,eto ti nick pa ga dodaj

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Megamon
- Kontakt:
Djaba sve kad otvoris usta selo.scudetto je napisao/la:Yebac pitarskih mama,eto ti nick pa ga dodaj

Pozdrav normalnim navijacim Slobode

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mali jesil ti onaj sto je pisao na tribiniscudetto je napisao/la:Yebac pitarskih mama,eto ti nick pa ga dodaj

Daj malo uozbiljite se jbt utakmica zavrsena i kraj vise price oko navijaca, otvorite temu horde vs fukare pa pisite sta hocete ali dajte ovdje da se prica o Slobodi i klubovima protiv kojih sloboda igra a ne o navijacima !!!! HVALA NA RAZUMIJEVANJU 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Kadetska selekcija FK Sloboda u derbiju kola omladinske lige na stadionu Tušanj poražena je od Borca rezultatom 2:1. Igra izabranika trenera Mehanovića bila je ispod očekivanja, dok su pojedinci u svakom napadu imali potez više sa druge strane pobijedio je kolektiv i zajedništvo. Juniori su bili uspješniji, pobijedili su zasluženo 2:0 golovima Jasmina Mešanovića i Adnana Salihovića.
Vidim niko ne spominje sto HZ nisu uzvracale kamenjem , ha frajeri !?
Mozda jedan ili dva da je neko vratio, ali s obzirom da ih je doletilo mali milion,
budite toliko realni i iskreni pa recite svaka cast !!
Ja zaista ne znam gdje ih nadjete na stadionu, ili ih donesete sa sobom, bilo je lijepih gromada.
Igracki Sloboda bliza pobijedi, remi u ovakvoj situaciji dobar ... mada nikad nisam zadovoljan s time ...
Za ostalo nemam snage komentarisati ... tuga, jad i bijeda ...

Mozda jedan ili dva da je neko vratio, ali s obzirom da ih je doletilo mali milion,
Ja zaista ne znam gdje ih nadjete na stadionu, ili ih donesete sa sobom, bilo je lijepih gromada.
Igracki Sloboda bliza pobijedi, remi u ovakvoj situaciji dobar ... mada nikad nisam zadovoljan s time ...
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- slani grad
- Kontakt:
eo ja vam cestitam...svaka cast sto niste uzvracali...mada ni sa nase strane to nije bilo ni izbliza kao prosle godine....htjeo ti to priznat ili ne....nije bilo ni toliko provokacija..i vi ste pjevali nesto kontra Fukara i Slobode pa niko nije ni sa nase strane uzvracao....bio bi dobar derbi i na tribinama da stoka nije sve sjebala...steta,j.e.b.i.g.aNantess je napisao/la:Vidim niko ne spominje sto HZ nisu uzvracale kamenjem , ha frajeri !?![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
svaka cast, to cijenim, iskrenost,slani grad je napisao/la:eo ja vam cestitam...svaka cast sto niste uzvracali...mada ni sa nase strane to nije bilo ni izbliza kao prosle godine....htjeo ti to priznat ili ne....nije bilo ni toliko provokacija..i vi ste pjevali nesto kontra Fukara i Slobode pa niko nije ni sa nase strane uzvracao....bio bi dobar derbi i na tribinama da stoka nije sve sjebala...steta,j.e.b.i.g.aNantess je napisao/la:Vidim niko ne spominje sto HZ nisu uzvracale kamenjem , ha frajeri !?![]()
ma nije vise ni bitno jel bilo 100 ili 50 pecina prijatelju,
sta treba, da pohvalim nekoga zato sto je ovaj put bilo manje kamenja, pa nema smisla to,
kad bude skroz bez kamenja onda cu pohvaliti, ovako ... zalosno ...
za mene je to pokusaj ubistva prijatelju,
s obzirom kako ste nas docekali, a nismo vracali kamenje,
najmanje sto smo mogli je jedna pjesma kontra Slobode,
ostalo sve po nasem ustaljenom programu,
ja se najiskrenije nadam da ce ta tribina sto prije da se izgradi,
da se smjestite napokon,
jer neko veoma lako moze ostati invalid,
pozz
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
glupost je to kamenjem u svakom slucaju slazem se ...ne mozes ti danas kontrolisati svakog i vjeruj mi veliki broj navijaca nije bio na utamici i to uglavnom oni vodeci ljudi iz gruoe, jer oni su i najebali u tim okrajima sa drotovima....sad svako djete dodje i baca kamenje fuj fuj...mislim bio sam mlad i znam kako je ebiga i meni je tad bilo dusa bacit kamen ebig, pa ih nekako mogu i razumjeti....danas naravno ebiga nebi mi palo na pamet uzeti kamen i baciti prema nekom drugom ko se nalazi u grupi....svakako osudjujem to i naravno volio bi kada bi svi odustali od tog bacanja kamenica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne mogu vjerovat koliko je ovaj forumas Dic(k) opsjednut Slobodom,samo ovjdje komentarise,koji pacenik bem ti dan..hebem mu fksarOjevo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ne mogu vjerovat koliko je ovaj forumas Dic(k) opsjednut Slobodom,samo ovjdje komentarise,koji pacenik bem ti dan..hebem mu fksarOjevo
pa pisel jos ?... ma stavio sam ja to na "nimukajt" opciju...citam izuzetke ima ih moze se s ljudima razgovarat, a ostalo manje vise djecurlija , a meni se ne nervira zbog takvih stvarno...i tebi bi bilo pametnije da ne obracas vise paznju na to
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma lik je vise dosadio bogu i narodu,sa teme Liverpoolu ga sutnuli,pa se vratio,toliko o njemu..lik navaljuje sa poceraj Joge i ostalim sranjima..znaci ovakvih mi je pun k.urac..lik je pacenik,u nedostatku argumenata,prica poceraj joge,kamenje spominje..ma na ovakve slucaje ne treba paznju obracat,al je dosadan sa istom pricom,mene uhvati zezat sto nisam otisao na mec sa Leotarom,a vam se izvaljivao kako ima info iz saveza u slucaju Gavaric
i dalje se smijem tim izvalama njegovim 
EDIT:Imas PP !

EDIT:Imas PP !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma prvo covjek nije reko poCeraj ima fino video i neka lijepo cuje, a na kraju krajeva nije reko ni Joge, vec Stana potjeraj to ...ma uglavnom sta se imamo kome pravdat po forumu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- legenda reala
- Kontakt:
Hary druže ,nego jesi ti koga pogodio kamenom ,ako nisi sutra na trening da vidiš kako leti kamenica u glavu ,

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
to mene pitas ili sta?...ma meni je vec 30 banki i mene je kamenjanje proslo, napiso sam vec kad sam bio mladji jesam, a i ti si garant , jer nisi mogao drugacije ni prici protivnickom navijacu ebigalegenda reala je napisao/la:Hary druže ,nego jesi ti koga pogodio kamenom ,ako nisi sutra na trening da vidiš kako leti kamenica u glavu ,![]()
Mislim stvarno bezveze je juce sve ovo ispalo, prije svega sto niko nije dobio nista...mi nismo dobili ono sto smo zeljeli to jeste sjevernu tribinu, a zatim Horde udju u 60 minuti, jer policija se ko nije mogla snac fuj bruka i sramota....juce su ti uglavnom bili ogorcena djeca kome vise nije ni bilo do utakmice, nakon svega prije sto se desilo....juce zaista je trebalo da bude sve perfektno i niko nebi Horde ni pogledao, a da ne govorim o kamenjanju, jer sve je bilo spremno koreo, dimljada, bakljada i 1500 ljudi....ebote gledam slike sa okupljanja, pa kako je bilo samo fino vidjet onakvu brojku ljudi ponovo i zaista sve je govorilo to da bi mogao biti spektakl...zaista meni je prvom zao sto je sve to tako ispalo, a reko sam vec rezultat utakmice nije mi bio ni bitan
Ovo je jasno da je policija isla da se naprave neredi, sve je jasno bilo kad su se pojavili na sonom trgu. Sinoc je palo preko 100 ljudi i hapsili su do 10 u noc nase momke i sve one koji su ranije bili uslikani, snimljeni i td....ebaiga treba se sad pomoc onima koji su pali svakako,pa polahko od slijedece utakmice od ulaznica vjerovatno ide za te momke
Ma hajde barem su se i oni zbunili, pa su i pojacanja zvali

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bez pretjerivanja,željom za nekim provociranjem,"ne mogu da vjerujem da Tuzla kao jedan od urbanijih gradova ima tako primitivne navijače,igrače na terenu i upravu.Ubjedljivo najgore gostovanje u državi,Travnik je za Slobodu izmislio fair play,u Tuzli se godinama ništa ne napreduje po pitanju fudbala:roll:
jasno je šta se dešava, jednostavno policija je dugo čekala na osvetu i dočekala je Kobra i ekipa su dugo pripremali ovu akciju protiv fukara, ovi iz FTZ znaju zašto, ako ne sjetiće se ako im spomenem ranjenog specijalca od prje godinu , godinu i pol, jedva su mu spasili oko, a sad su ovi krvoloci jedva dočekali da vrate
Nisam,jbt kamen,da nekom glavu razbijem bez razlogalegenda reala je napisao/la:Hary druže ,nego jesi ti koga pogodio kamenom ,ako nisi sutra na trening da vidiš kako leti kamenica u glavu ,![]()

ma losa stvar je ovdje sto se ne pravi razlika izmedju navijaca kao navijaca-"fukare" i onih koji taj dan nisu bili na ulicama i udarali se saa murijom za tribinu.....oni koji nisu bili na ulici, dosli su sa jednim ciiljem, a to je napraviti belaj,nekome razbiti glavu a isti ti balavci da ga vidis negdje u gradu pobjegao bi 3 dana ga iz kuce izvukao nebi.....
necu reci da prijasnjjih sezona i od strane fukara nije bilo nekih stvari,al valjda tezimo ka nekim normalnim uslovima kada je tribina u pitanju, i koliko sam vidio , i vi tezite ka normaliziranju tribine jer ona djecurlija i ono od onaj dan nadam se da nisu ni najudaljeniji dio skupine....ugl. sretno u nastavku borbe za tribinom,sa uravom i murijom...sramota za jedan od vecih gradova da ne moze pruziti normalan smjestaj gostujucim navijacima...moze pricati ko sta hoce ali to je 80% do uprave.,.. od broja koji dozvole do ulaska itd...
nekada je zenica bila gostovanje na kojem je reddovno bilo svega, a danas je to jedno od najboljih gostovanja,sa svim uslovima....valjda za koju sezonu takvo nesto postane i tuzla...
sto se tice same utakmice, imate jednu od najboljih skola fudbala (bar je tako bilo) ne kontam kako onako igrate samo duge lopte...i vidim da vise gurate neke istrosene igrace nego momke iz omladinskog pogona....
necu reci da prijasnjjih sezona i od strane fukara nije bilo nekih stvari,al valjda tezimo ka nekim normalnim uslovima kada je tribina u pitanju, i koliko sam vidio , i vi tezite ka normaliziranju tribine jer ona djecurlija i ono od onaj dan nadam se da nisu ni najudaljeniji dio skupine....ugl. sretno u nastavku borbe za tribinom,sa uravom i murijom...sramota za jedan od vecih gradova da ne moze pruziti normalan smjestaj gostujucim navijacima...moze pricati ko sta hoce ali to je 80% do uprave.,.. od broja koji dozvole do ulaska itd...
nekada je zenica bila gostovanje na kojem je reddovno bilo svega, a danas je to jedno od najboljih gostovanja,sa svim uslovima....valjda za koju sezonu takvo nesto postane i tuzla...
sto se tice same utakmice, imate jednu od najboljih skola fudbala (bar je tako bilo) ne kontam kako onako igrate samo duge lopte...i vidim da vise gurate neke istrosene igrace nego momke iz omladinskog pogona....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.