BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Jel ima ko onaj snimak sa dzekom i pepeom 

Evo hladne glave, nije se dalo i bog, cim smo ih izvukli nisam se previse nadao, nismo bili na nivou sinoc, al u pojedinim trenucim kada smo vrsili presing i oduzimali im lopte jednostavno Stark nije dao, dosta je on utico na rezultat da ne kazem da je bio presudan, al cinjenica je da ono nije bio faul kod prvog gola i da nam covjek nista nije svrirao, ni jedan faul na njihovoj polovici
- skyisthelimit
a bas je je ziv zid dobro pokrio stranu, ja kad pri tome dodass udaljenost na 12-13 metara ondaMegamon je napisao/la:
Pa bolan jednu stranu pokriva zivi zid jednu golman.Ebem ti fudbal,danas ga svako prati.

cinjenica je da je ostao na sredini gola da bi odbranio sut
15.10 - 15.06 ...
Ma nas ni reprezentacija svijeta ne bi mogla posteno pobjeditiNoName je napisao/la:Ma teško da se sinoć išta moglo uraditi, ja vjerujem. Na stranu što su oni realno bolji od nas, problem je bio Štark. On je odmah u startu usmjerio utakmicu u pravcu koji odgovara Portugalu, tako da šta god bi mi uradili on bi to uvijek balansirao. Kao da nije bilo dovoljno što igramo protiv najtežeg protivnika u baražu, protiv ekipe koja nam nikako ne leži, još nam je samo trebao sudija po diktatu a on je to sigurno bio.
Sudija je u potpunosti držao konce plasmana u svojim rukama i dozirao svoje odluke na način gdje će svi reći da je imao grešaka u našu korist, ali ono što je bitnije je da te greške niti u jednom momentu nisu ugrozile plasman Portugala. A na stranu, ponavljam, što su bili dosta bolji i što im je sinoć sve prolazilo što su zamislili.
Iz ove perspektive se nije moglo igrati sa Medom, Pjanom i Misketom. Čak mislim da je od ove trojice trebao igrati samo Miske, Pjana je rovit a Medo protiv ovakvih ekipa mrdnuti ne može. Bolje bi bilo Maletića ubaciti da kao ker trči za Ronaldom, ali sada je to lako pričati.
Sve u svemu ja sam miran. Bolja ekipa je prošla, to je sigurno, a mi smo pametniji dosta, ja mislim. Sada znamo da u ovoj fazi razvoja naše reprezentacije moramo dati 20% više nego ostali da bismo prošli. Trebamo biti realni, uzmite za primjer da se slučajno igra baraž između Francuske i Litvanije, 99% nas ovdje bi navijalo za Francuze jer volimo da bude što više dobrih reprezentacija na EP. E sad stavite u isti kontekst nas i Portugal.

Nabroj te situaciju u kojim nas je sudija ostetio!! Meni pada na pamet da je svirao dva 'nidje veze' ofsajda za Portugal.
Meni stvarno nije jasno kakva se ekipa ovdje okuplja,.. Ja ne znam nikog ko nas nije smatrao autsajderima u ovom mecu. Svako realan je bio svjestan da je Portugal dosta jaca i iskusnija ekipa. Al' to nije znacilo da smo mi bez sanse,.. Ipak, pretjerali ste u ocekivanjima, pa se sada hvatate za slamke.
Da je Salem Prolic sudio ovaj mec mi bi sigurno izgubili!!
Romarioooo, jesam li sve bio upravu

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- skyisthelimit
pogledajte ziv zid molim vas, trebao je ovdje neko istrcati i blokirati, ali jbg

15.10 - 15.06 ...
- NoName
- Kontakt:
Evo sad ću ja, samo se malo strpi. Ponovo ću da pregledam utakmicu sa daljinskim u ruci i prstom na tipci "PAUSE" i da ti popišem sve te detalje.Valencia je napisao/la:Ma nas ni reprezentacija svijeta ne bi mogla posteno pobjeditiNoName je napisao/la:Ma teško da se sinoć išta moglo uraditi, ja vjerujem. Na stranu što su oni realno bolji od nas, problem je bio Štark. On je odmah u startu usmjerio utakmicu u pravcu koji odgovara Portugalu, tako da šta god bi mi uradili on bi to uvijek balansirao. Kao da nije bilo dovoljno što igramo protiv najtežeg protivnika u baražu, protiv ekipe koja nam nikako ne leži, još nam je samo trebao sudija po diktatu a on je to sigurno bio.
Sudija je u potpunosti držao konce plasmana u svojim rukama i dozirao svoje odluke na način gdje će svi reći da je imao grešaka u našu korist, ali ono što je bitnije je da te greške niti u jednom momentu nisu ugrozile plasman Portugala. A na stranu, ponavljam, što su bili dosta bolji i što im je sinoć sve prolazilo što su zamislili.
Iz ove perspektive se nije moglo igrati sa Medom, Pjanom i Misketom. Čak mislim da je od ove trojice trebao igrati samo Miske, Pjana je rovit a Medo protiv ovakvih ekipa mrdnuti ne može. Bolje bi bilo Maletića ubaciti da kao ker trči za Ronaldom, ali sada je to lako pričati.
Sve u svemu ja sam miran. Bolja ekipa je prošla, to je sigurno, a mi smo pametniji dosta, ja mislim. Sada znamo da u ovoj fazi razvoja naše reprezentacije moramo dati 20% više nego ostali da bismo prošli. Trebamo biti realni, uzmite za primjer da se slučajno igra baraž između Francuske i Litvanije, 99% nas ovdje bi navijalo za Francuze jer volimo da bude što više dobrih reprezentacija na EP. E sad stavite u isti kontekst nas i Portugal.![]()
!? Jelde
!?
Nabroj te situaciju u kojim nas je sudija ostetio!! Meni pada na pamet da je svirao dva 'nidje veze' ofsajda za Portugal.
Meni stvarno nije jasno kakva se ekipa ovdje okuplja,.. Ja ne znam nikog ko nas nije smatrao autsajderima u ovom mecu. Svako realan je bio svjestan da je Portugal dosta jaca i iskusnija ekipa. Al' to nije znacilo da smo mi bez sanse,.. Ipak, pretjerali ste u ocekivanjima, pa se sada hvatate za slamke.
Romarioooo, jesam li sve bio upravu![]()
![]()
!?
Ja sam isto napisao da nismo mogli dobiti, da su oni svakako bili bolji, ali ti po svom starom običaju čitaš samo prvu rečenicu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
paolomontero je napisao/la:mislim da su svi vidjeli da asmir begovic i nije takav klasa,kao sto mi pricamo o njemu.prvi gol je njegov,ne znam koju **** stane na jednu stranu gola,a drugu pusta,kao da veli ronaldu,sutaj ovdje,ja cu ti obraniti....keno hasagic je prvi golman i to tako treba da bude
vidjelo se zasto je misimovic u galati bio rezerva,kada ga vidim sa onom zvakom nikad mi ne bi zaigrao
a dzeki ono za lulica nije trebačp

sto ljudi, 99 budala
Ovo sam i ja rek'o. Pa ybte ovde je samo Jahić ljudski skočio, a sve dvometraši.skyisthelimit je napisao/la:pogledajte ziv zid molim vas, trebao je ovdje neko istrcati i blokirati, ali jbg

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ako CR7 nije pokazao nista, kakav je tek onda ucinak Dzeka?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ne znam sjecam li se dobro, ti si govorio da ce nas ubiti portugal po krilima, tako je nekako bilo cini mi se, i sad, ne znam sta bi reko, ubila su nas ona prva dva gola, krila su ih dala, al onako ne sa krilnih pozicija, stoji to da su nas ronaldo i nani ubili, al opet prije svega mislim da su nas zgazili sa timskom kolektivnom igrom i onim svojim presingom, svi su igrali dobro jbg, nani i ronaldo su tu bili samo kotacici, ja mislim da nas ne bi tako pobijedili da su samo nani i ronaldo prijetili, ovako timska igra je presudila, ja samo se nadao da ce nasi bolje odigrati al jbg, ubijali su nas skoro svi portugalci sa svih pozicijaValencia je napisao/la:Ma nas ni reprezentacija svijeta ne bi mogla posteno pobjeditiNoName je napisao/la:Ma teško da se sinoć išta moglo uraditi, ja vjerujem. Na stranu što su oni realno bolji od nas, problem je bio Štark. On je odmah u startu usmjerio utakmicu u pravcu koji odgovara Portugalu, tako da šta god bi mi uradili on bi to uvijek balansirao. Kao da nije bilo dovoljno što igramo protiv najtežeg protivnika u baražu, protiv ekipe koja nam nikako ne leži, još nam je samo trebao sudija po diktatu a on je to sigurno bio.
Sve u svemu ja sam miran. Bolja ekipa je prošla, to je sigurno, a mi smo pametniji dosta, ja mislim. Sada znamo da u ovoj fazi razvoja naše reprezentacije moramo dati 20% više nego ostali da bismo prošli. Trebamo biti realni, uzmite za primjer da se slučajno igra baraž između Francuske i Litvanije, 99% nas ovdje bi navijalo za Francuze jer volimo da bude što više dobrih reprezentacija na EP. E sad stavite u isti kontekst nas i Portugal.![]()
!? Jelde
!?
Romarioooo, jesam li sve bio upravu![]()
![]()
!?
sudija opet kazem nista nije nas ostetio, pa eto cak i kod 0 0 je svirao ofsajd portugalu koji nije vidio ofsajda, sto se tice prekrsaja jednostavno takav je kriterij zauzeo da ne dozvoljava ostriju igru i ispalo je kako je ispalo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa godinama slusam price o zavjeriNoName je napisao/la:Evo sad ću ja, samo se malo strpi. Ponovo ću da pregledam utakmicu sa daljinskim u ruci i prstom na tipci "PAUSE" i da ti popišem sve te detalje.
Ja sam isto napisao da nismo mogli dobiti, da su oni svakako bili bolji, ali ti po svom starom običaju čitaš samo prvu rečenicu.

Ja sam sinoc vidio 3-4 sitne greskice na stetu BiH koje nisu uticale na rezultat i more kardinalnih gresaka na stetu Portugala.
Da smo mi osteceni kao Portugal, vec sada bi pisali kako su se UEFA, FIFA, CIA, MOSAD, Sekuritatea, KGB, Masoni,... urotili protiv nas, ali nas nisu mogli slomiti

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo mi ispadanje nije toliko tesko palo kao ovi prosli, jer jednostavno, vidio sam na drugoj strani, puno bolju ekipu Portugala, razigraniju i zivlju, dok smo se mi vukli po terenu. Fakt je, mi smo odlazak na EP2012 izgubili u Parizu, i na kraju smo imali tu (ne)srecu, da od svih ekipa u barazu mi izvucemo favorita.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 16 nov 2011, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ko ima još u grupi sa Bosnom,Grčkom i Slovačkom?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Neka ti ovo i ostane jedini post na ovom forumu.paolomontero je napisao/la:mislim da su svi vidjeli da asmir begovic i nije takav klasa,kao sto mi pricamo o njemu.prvi gol je njegov,ne znam koju **** stane na jednu stranu gola,a drugu pusta,kao da veli ronaldu,sutaj ovdje,ja cu ti obraniti....keno hasagic je prvi golman i to tako treba da bude
vidjelo se zasto je misimovic u galati bio rezerva,kada ga vidim sa onom zvakom nikad mi ne bi zaigrao
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
http://lmgtfy.com/?q=bosnia+group+world+cuo+2014" onclick="window.open(this.href);return false;Dule 078 je napisao/la:Ko ima još u grupi sa Bosnom,Grčkom i Slovačkom?
Greece, Slovakia, Bosnia-H, Lithuania, Latvia, Lichtenstein
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Romariooo je napisao/la:ne znam sjecam li se dobro, ti si govorio da ce nas ubiti portugal po krilima, tako je nekako bilo cini mi se, i sad, ne znam sta bi reko, ubila su nas ona prva dva gola, krila su ih dala, al onako ne sa krilnih pozicija, stoji to da su nas ronaldo i nani ubili, al opet prije svega mislim da su nas zgazili sa timskom kolektivnom igrom i onim svojim presingom, svi su igrali dobro jbg, nani i ronaldo su tu bili samo kotacici, ja mislim da nas ne bi tako pobijedili da su samo nani i ronaldo prijetili, ovako timska igra je presudila, ja samo se nadao da ce nasi bolje odigrati al jbg, ubijali su nas skoro svi portugalci sa svih pozicija
sudija opet kazem nista nije nas ostetio, pa eto cak i kod 0 0 je svirao ofsajd portugalu koji nije vidio ofsajda, sto se tice prekrsaja jednostavno takav je kriterij zauzeo da ne dozvoljava ostriju igru i ispalo je kako je ispalo
U ova dva komentara je sve napisano bas kao i pred utakmicu u Zenici... Mi smo previse subjektivan narod, vodimo se emocijama, potpuno smo odvojeni od realnosti. Obratite paznju na boldirane dijelove,.. Ovo ostalo nema potrebe citati.
Valencia je napisao/la:Dobro je igrao Zahirovic, al' treba napisati da je im'o veliku pomoc u grbavom i uskom travnjaku Bilinog polja. U Lisabonu ce biti potpuno druga prica. Bice mnogo teze cuvati Ronalda, ko god bude zaduzen za njega. Ronaldo ce imati ravan teren i travnjak dosta sirih dimenzija sto itekako odgovara njegovoj igri.
Ne bih volio vidjeti Jahica na desnom beku. Ronaldo je mnogo brzi igrac, sigurno bi Jahicu zadao mnogo problema. Zahirovic se dobro pokazao u Zenici, al' ce u Lisabonu biti potpuno drugacije. Mislim da je Susic odusevljen Zahirovicem, pa od njega kao zicerasa ocekujem da isto ponovi u Lisabonu. I Maletic se pokazao dobro u Zenici, pa me ne bi iznenadilo da Pape i sa njim pokusa na desnom beku. To po meni ne bi bilo dobro. Lulic je brz momak, al' nema potrebnu dozu agresivnosti da bi mog'o uspjesno zaustaviti Ronalda. Protiv takvog igraca ponekad moras igrati prljavu igru, a Lulic nikako nije taj tip igraca. Ja bih volio na desnom beku vidjeti Spahica. On je nas najbolji odbrambeni igrac, pa je logicno da sa njim probamo zaustaviti najboljeg igraca Portugala. Stoperske pozicije vjerovatno ne bi ispastale, jer je tu iskusni Papac koji moze preuzeti ulogu 'vodje' u odbrani. Njemu pridodati Panzdu ili Jahica. Mislim da je pametnije Papca premjestiti u odbranu, jer nisam siguran da moze uspjesno cuvati znatno brzeg Nanija. Napadaci Portugala nisu tolika prijetnja, treba misliti kako zaustaviti njihova krila, kako ojacati nase bekovske pozicije. Lulic bi mog'o odigrati na lijevom beku. Ima brzinu da zaustavi Nanija. Opet je vazno da nasim bekovima pomazu defanzivni veznjaci i stoperi. Ronaldo i Nani se moraju duplati. To iziskuje dosta fizicke potrosnje, ali nam nema druge. Ako razbijemo lagodnu igru kratkih pasova na sredini terena, ako zaustavimo krila, uradili smo pola posla.
Prije tekme sam prizeljkivao da Pape krene sa dva napadaca,.. Napis'o sam da Dzeko sam nece moci puno napraviti protiv agresivnih portugalskih stopera. Najgore u svemu sto ce Portugal zesce napadati ako shvate da ih nas napad ne moze ugroziti. Kada smo uveli drugog napadaca, nasa igra se sasvim preporodila. Mi smo postali opasniji, a Portugal je manje napadao. Al' problem kod takve igre je sto se vezni red puno vise trosi nego kada se igra sa pet veznjaka. Da smo od pocetka krenuli sa dva napadaca, mozda bi pred kraj tekme pali na fizickom planu, sto bi Portugal mogao iskoristiti. Tesko je procjeniti da li je Pape odigrao dobru takticku partiju. Jedino nisam zadovoljan sto nisu cesce pokusavali dugim loptama uposliti Dzeku. Medunjanin je bezveze davio loptu, na onakvom terenu se ne moze igrati fudbal. Od pas igre na onakvom terenu nema nikakve koristi. Al' eto, bilo proslo,..
Nije ni cudo sto nam je liga krs. Na onakvom terenu jedan Ronaldo izgleda kao Dzelo Muharemovic. Nemoguce je da na onakvim terenima napravimo kvalitetne igrace za nasu reprezentaciju. Tereni su jedna od rak rana naseg fudbala. Dajte Nejmara u neki nas klub i za dvi godine ce se o njemu govoriti kao o propalom talentu. Ako vec ne mozemo odrzavati travnjak, onda bolje da svi ugrade plasticnu travu. Bez ravnog terena nema dobrog fudbala i dobrih igraca. Al' ovo je vec za neku drugu temu.
Mislio sam napisati poduzi komentar, ali nemam volje nakon partije od sinoc. Uostalom, u ova dva komentara pise dosta toga sto bi i sada napisao.Valencia je napisao/la:Ima Spaha viska agresivnosti, nikad nisi siguran sta moze napraviti. Nesto kao Pepe. Al' ko god cuvao Ronalda postoji opasnost da ispusi crveni karton. Mnogi su nakon tekme u Zenici umislili da su Zahirovic, Jahic i Maletic kvalitet koji bez problema moze ustopati Ronalda. Za takav utisak je umnogome odgovoran grbav i uzak teren. U Lisabonu ce biti druga pjesma, budite sigurni u to. Ronaldo i Nani ce nam praviti velike probleme po krilima (ko god ih bude cuvao). Vazno ih je izolovati, ne dozvoliti da ulaze u sredinu kada su posebno opasni. Samo neka nabacuju Postigi i Almeidi, to bi trebalo biti manje zlo nego da ulaze u sredinu.
Mislim da sam u ona dva posta prije tekme pogodio sve do najsitnijih detalja (sta ti je reci strucnjak![]()
),.. Al' stvarno je tesko biti pametan,.. Tesko je znati ko bi mogao najbolje zaustaviti Ronalda i Nanija,.. Tesko se odluciti za taktiku,.. Da li krenuti sa dva ili jednim napadacem!?
Ipak sam misljenja da bi moglo biti pogubno ako se povucemo. Mi se u sportu tesko vracamo nakon rezultatskog zaostatka. Nemamo mi psihu i mentalitet za brzinski oporavak od soka. Po pravilu kada tonemo - tonemo. Zato bi po meni bilo najbolje pokusati preuzeti incijativu i povesti,.. Ponoviti igru kao iz Pariza, mislim ponoviti napadacku igru (onako tesko da mozemo igrati). Ako bi poveli imali bi dobru sansu zadrzati prednost do kraja.
Ako dopustimo Portugalu terensku incijativu, samo nas vile mogu spasiti da tu incijativu Ronaldo ili Nani ne pretvore u pokoji pogodak. Opet je kljuc u veznom redu. Ne smijemo im dozvoliti lagodna dodavanja na sredini terena. Sto veci posjed lopte imaju - to ekipa u cjelosti ima vecu moc i samopouzdanje. Treba ici ostro i agresivno na Mejrelesa, Veloza i Mutinja. Treba utjerati paniku u njihov vezni red, ne treba im dozvoliti da slobodno pletu na 20-30 metara od naseg gola. To bi bilo pogubno, ubjedjen sam.
Oni imaju slican sistem igre kao Barselona. Formiraju trokut na sredini terena. Sam taj njihov stil igre je velika prednost u odnosu na nasu 'ne zna se ni ko pije ni ko placa igru'. Koga god ubace u taj sistem (vezni red), on po pravilu odigra dobro. Mejreles, Velozo i Mutinju nisu Buskec, Cavi i Iniesta, ali igraju isti sablon,.. I daleko od toga da nisu fudbalski majstori,.. Jesu, itakako. Imaju dobru pas igru, dobro se krecu, dobar pregled,.. Njihova igra ce tek doci do izrazaja na lisabonskom ravnom i sirokom terenu.
Al' nismo ni mi bez aduta,.. Imamo u veznom redu cetrki igraca koja imaju damu odigrati bez straha. Nije to ko prije, nema panicarenja, nabijanja ili konstantnog vracanja lopte prema nazad. Pjanic igra bolje nego ikada. Miske ima magiju u nogama. Rahimic igra na iskustvo. Medunjanin nema straha, odigrava rizicne pasove bez problema. Treba im u napad 'baciti' Dzeku i Ibisevica, pa sta bude - bude. Ako cemo vec ispasti, nemoj da ispadnemo bez ispaljenog metka. Ono, igras povuceno na rezultat i primis dva sugava gola da ne stvoris ozbiljniju sansu. Treba probati postici gol u prvom poluvremenu.
Neko je rekao da nista nije na strani Portugala,.. Jeste, itekako. Na njihovoj strani je Ronaldo. On pravi veliku razliku u kvaliteti. Na njihovoj strani je ogromno iskustvo, pobjednicki mentalitet i psiha u globalu. To je itekako vazan detalj u ovoj utakmici. Pape treba nase igrace osloboditi svakog pritiska,.. Treba ih ubjediti da nemamo sta izgubiti, da ih niko nece ruzno pogledati ako izgubimo. 'Hajmo odigrati muski i borbeno, ici na pobjedu, pa sta bude'. Kad igramo pod takvom parolom uglavnom dajemo najbolje od sebe. Kada igramo u grcu i pod strahom, pod velikim ocekivanjima, tada ne mozemo ni Vrbanjusu pobjediti.
Al' se raspisa jbg,.. Al' opet mogu reci da ne bi bio Papetu u kozi. Tesko je biti pametan u jednoj ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika. Kada tekma pocne, sve napisano opet pada u vodu.
Evo ih Romarioooo

Litvanija,Latvija,Lihtenštajn..Dule 078 je napisao/la:Ko ima još u grupi sa Bosnom,Grčkom i Slovačkom?
mental midgeti..
da smo birali ne bi mogli bolje izabrati.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sudijske greške ne trebaju da nam budu alibi, jer da nije bilo nekih ranijih sudijskih grešaka i riješavanja nekih dvojbenih situacija u našu korist mi ne bismo bili ni u baražu, al' nije da nije sudija imao sinoć grešaka. Strateški je syebAo stvar.Valencia je napisao/la:Pa godinama slusam price o zavjeriNoName je napisao/la:Evo sad ću ja, samo se malo strpi. Ponovo ću da pregledam utakmicu sa daljinskim u ruci i prstom na tipci "PAUSE" i da ti popišem sve te detalje.
Ja sam isto napisao da nismo mogli dobiti, da su oni svakako bili bolji, ali ti po svom starom običaju čitaš samo prvu rečenicu.. Uvijek je neko imao zadatak unistiti opasnu BiH
.
Ja sam sinoc vidio 3-4 sitne greskice na stetu BiH koje nisu uticale na rezultat i more kardinalnih gresaka na stetu Portugala.
Da smo mi osteceni kao Portugal, vec sada bi pisali kako su se UEFA, FIFA, CIA, MOSAD, Sekuritatea, KGB, Masoni,... urotili protiv nas, ali nas nisu mogli slomiti. Kakav bi mi mit napravili,... Mogu samo zamisliti
![]()
![]()
![]()
![]()
,..

Najvažnije je da smo mi stepenicu više, pa i u očima sudaca, a za to što on štiti velike ja ne brinem. Doće dan kada će i nas štiti od B ekipa (poput nas, a nas štiti protiv C ekipa

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
E bravo mjastore i ja se slažem.Svaki pametan golman zna kakav šut ima ronaldo.Ono je njemu poput penala,jer svaki put kad šuta kao prvo šutmne je kao iz haunice,a kao drugo u 90 posto slučajeva ronaldo kad izvodi slobodan udarac lopte zaobilazi živi zid.U onoj situaciji morao je stajati na sredini gola ili staviti jednog naseg igraca na gol liniju da je može izbiti u slučaju da lopta krene prema golupaolomontero je napisao/la:mislim da su svi vidjeli da asmir begovic i nije takav klasa,kao sto mi pricamo o njemu.prvi gol je njegov,ne znam koju **** stane na jednu stranu gola,a drugu pusta,kao da veli ronaldu,sutaj ovdje,ja cu ti obraniti....keno hasagic je prvi golman i to tako treba da bude
- Probisvjet
- Kontakt:
Borili su se nema sta prigovoriti. Nema ocajavanja!
Sretno u slijedecim kvalifikacijama.
Sretno u slijedecim kvalifikacijama.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.