doVe, jesil našo novu trebu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jel se ibretiš
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- karlovacko
- Kontakt:
Hoce neko kupit' telefon nokia c7 00 ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- BritishCore
- Kontakt:
Samo da kažem.Ja bih pustio da mi Kemo j.ebe ženu,još bi mu pomogao da navuče kondom.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
oke lafeBritishCore je napisao/la:Samo da kažem.Ja bih pustio da mi Kemo j.ebe ženu,još bi mu pomogao da navuče kondom.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- karlovacko
- Kontakt:
Prvo treba imat' zenu ... 
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Vedo halal ti vjera, Kemo je ponosan na tebe
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- BritishCore
- Kontakt:
Nema ni Emine više hahah 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Zino,Zino reci mi Zino kol'ko tebi treba dukataaaaaaaaaaa
Ja imam dvaaaaaaa
Ukrooooo prosjakaaaaaaaaaa
Ja imam dvaaaaaaa
Ukrooooo prosjakaaaaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Mislio sam da se ja naparfemisem.Ma moze Golf 2 izaci,ne brinem ja.Samo sto smo se posvadjali,ne znam ni sam zasto,nista nisam uradio.Pomagaj.Civa je napisao/la: Polahko sa parfemima , tek ti je koja 3-4 noć . Puno si se zaluf'o ko GOLF 2 uz bradinu . Pomalo malo , ako je navikneš na poklone teško tebi .. Za sada čokoladica i lagano , i nemoj se zanositi nekim pričama da je povališ . Polako ima vremena do toga
Iskljucila telefon a nema je na fb.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- BritishCore
- Kontakt:
@AgresivnoDjubre Jos jednom da ti poručimo da je cijeli forum uz tebe ! I bukowski ti je pozelio srecu cak :ugeek:
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Hvala braco,cilj mi je bio da mi forum pomogne,jer zaista bez vas ne bi mogao.Hvala i bukowskom naravno.BritishCore je napisao/la:@AgresivnoDjubre Jos jednom da ti poručimo da je cijeli forum uz tebe ! I bukowski ti je pozelio srecu cak :ugeek:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Emire,brate,poslusaj moj savjet i sa Kemom je bari. Nakon teravije malo je prosetas kroz Zenicu. Odvedes na neko mirno mjesto.Sjedes kraj nje.Pripalis koju svijecu i Kemu pustis.Ne preglasno(na skali jacine od 1-14 stavi 8-9).Taman dok joj budes pricao da se Kemo u pozadini cuje i da se zbilizite. Onda otvoriti milku i kad krene da uzme lagano je poljubi.
Al ovo bez Keme nece proci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakva ljubavna priča, Bukowskog je iz kome podigla.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- karlovacko
- Kontakt:
Koji si ti baksuz . ccccBritishCore je napisao/la:Nema ni Emine više hahah
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@agresivnodjubre ebo ga danski orkestar.Otelo je napisao/la:Emire,brate,poslusaj moj savjet i sa Kemom je bari. Nakon teravije malo je prosetas kroz Zenicu. Odvedes na neko mirno mjesto.Sjedes kraj nje.Pripalis koju svijecu i Kemu pustis.Ne preglasno(na skali jacine od 1-14 stavi 8-9).Taman dok joj budes pricao da se Kemo u pozadini cuje i da se zbilizite. Onda otvoriti milku i kad krene da uzme lagano je poljubi.
Brate haman da sam nogu dobio,ne znam sta joj je.Pomagajte mi molim vas,sad ili nikad.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kupi BMW-a ili rentaj. Stvarno ne viidim drugi nacin da se pomirite, ali ti ovo iskreno govorim ko brat rodjeni
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Brate pa drugi je razred srednje.I ja se jos skolujem,nemam ni vozacke a ni pare.Bosniacum Lilium je napisao/la:kupi BMW-a ili rentaj. Stvarno ne viidim drugi nacin da se pomirite, ali ti ovo iskreno govorim ko brat rodjeni
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nista onda, moze te jedino dobra belegija izvuci iz te situacije, 100% provjerno, znam iz iskustva, pric'o mi jaran
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.