Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:evo po meni sigurni tipovi za danas:
Barcelona - PSG X
Chelsea - Sporting X
Maribor - Schalke 1
Porto - Shachtar X
to je to, sretno svima!
Ja sam igrao 1X na Hrvatsku . U zadnje 3 medjusobne utakmice su njemice dobile, mislim da je vrijeme za pobjedu Hrvatske .amypitar je napisao/la:Mogu li u ruk.Hrvatice dobiti ove Švabice,ili da igram zb-1.Ovo je utakmica biti ili ne za obadvije ekipe.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fino to izgleda samo jesi li siguran da ce costa startati s obzirom da je ovo nebitna utakmica za chelseaHattrick123 je napisao/la:MARIBOR-SCHALKE (F.T.) 2 1.9
AJAX-APOEL 1 1.65
LEWANDOWSKI (Bay-Cska) 1 1.9
D.COSTA (Che-Spo) 1 2.1
HUNTELAAR (Mar-Sch) 1 1.7
MESSI (Bar-Psg) 1 1.85
Uk. koef.: 39,34
Citao sam negdje da je Mourinjo najavio da hoce ali sad koliko je i njemu vjerovati zna on imati takticke izjavexaves je napisao/la:Fino to izgleda samo jesi li siguran da ce costa startati s obzirom da je ovo nebitna utakmica za chelseaHattrick123 je napisao/la:MARIBOR-SCHALKE (F.T.) 2 1.9
AJAX-APOEL 1 1.65
D.COSTA (Che-Spo) 1 2.1
MESSI (Bar-Psg) 1 1.85
Zaustaviše se na 198 poena.. Izvinjavam se ako je neko prepisoBenjooJutub je napisao/la:Jiangsu Tongxi - Beijing // 206.50 over
Liaoning - Shandong // 201,5 over
Shanxi - Fujian // 225,5 over
Zhejiang G. - Jiangsu // 206.5 over
Ovo je po nekoj statistici odigrano, pa ako ko prepiše nek je sa srećom
i ja sma citao da nece costu cuvati vcr. i malo sam pogledao ss.ba sto je izbacio kao sastave pa je on uvrsten..uplatio sam markicu da se ima sta pratitPegi10 je napisao/la:Citao sam negdje da je Mourinjo najavio da hoce ali sad koliko je i njemu vjerovati zna on imati takticke izjavexaves je napisao/la:Fino to izgleda samo jesi li siguran da ce costa startati s obzirom da je ovo nebitna utakmica za chelseaHattrick123 je napisao/la:MARIBOR-SCHALKE (F.T.) 2 1.9
AJAX-APOEL 1 1.65
D.COSTA (Che-Spo) 1 2.1
MESSI (Bar-Psg) 1 1.85
Minjore je napisao/la:Voždovac-Novi Pazar X 3,10
Po meni je X2 po kvoti od 1,75 mnogo sigurnije, jer kao što si rekao stanje na tabeli će ostati isto bez obzira na rezultat, a Porto za vikend igra protiv Benfice pa mislim da će odmarati ključne igrače.Clutch je napisao/la:Porto - Shakhtar pm3 2,5
Obe ekipe daju 3 gola po utakmici, a noćas je u pitanju utakmica revijalnog karaktera jer će, bez obzira na ishod, stanje ostati nepromijenjeno, tj. Porto ostaje 1. a Shakthar 2. Prvi susret je završen 2:2. Prevelika kvota, da se ne bi probalo s obzirom na okolnosti koje sam naveo.
Maribor - Schalke 2 1,7
Schalke je konačno proigrao u Bundesligi i uvezao nekoliko dobrih utakmica, a noćas im, za nastavak takmičenja u Ligi Prvaka, u Mariboru igra samo pobjeda. S obzirom da su pronašli formu, a da je razlika u kvaliteti neupitna, po meni je ovo dvojka k'o vrata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.