FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa mnom ide 4-ro i jos plus troje iz kuce
!ne ocekujem ispod 8 hiljada

Željeznicar za život cijeli !
5 -6 milja, puna kapa, neko je vec ovdje ostavio odlican post, kako se Sarajlije vrlo brzo zasite uspjeha. . . Nazalost, to je tako. . .
lijep termin utakmice ,lijepo vrijeme ,dobra atmosfera pred derbi 7 000 - 8 000likusa je napisao/la:Sa mnom ide 4-ro i jos plus troje iz kuce!ne ocekujem ispod 8 hiljada
kakve Sarajlije po tebi samo oni idu na tekmejuveboy je napisao/la:5 -6 milja, puna kapa, neko je vec ovdje ostavio odlican post, kako se Sarajlije vrlo brzo zasite uspjeha. . . Nazalost, to je tako. . .

Ovo mi zvuci ko zadatak iz matematike u nekom tamo razredu osnovne skole.likusa je napisao/la:Sa mnom ide 4-ro i jos plus troje iz kuce!ne ocekujem ispod 8 hiljada
Ako sa mnom ide jos 4-to i jos plus troje iz kuce, koliko ce nas ukupno ici na utamicu

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Avanes je napisao/la:Ovo mi zvuci ko zadatak iz matematike u nekom tamo razredu osnovne skole.likusa je napisao/la:Sa mnom ide 4-ro i jos plus troje iz kuce!ne ocekujem ispod 8 hiljada
Ako sa mnom ide jos 4-to i jos plus troje iz kuce, koliko ce nas ukupno ici na utamicu![]()
mozete li mi postaviti podpitanje????
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
učiteljice ja nisam bio u školi dan kada se to radilo 

Prvo moras tacno odgovoriti na postavljeno pitanje!!!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Avanes je napisao/la:Ovo mi zvuci ko zadatak iz matematike u nekom tamo razredu osnovne skole.likusa je napisao/la:Sa mnom ide 4-ro i jos plus troje iz kuce!ne ocekujem ispod 8 hiljada
Ako sa mnom ide jos 4-to i jos plus troje iz kuce, koliko ce nas ukupno ici na utamicu![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Odgovor : Grbavica 20 h, jugAvanes je napisao/la:Prvo moras tacno odgovoriti na postavljeno pitanje!!!

Debilu nisi cuo za 2 auta ? U koje ide nas cetvero ne vezano za porodicu a drugim autom roditelji 

stipu levate sta ima veze i da si pogrijesio hajmo samo pozitiva nas je ZELJO novi SAMPION.likusa je napisao/la:Debilu nisi cuo za 2 auta ? U koje ide nas cetvero ne vezano za porodicu a drugim autom roditelji
treba mi informacija...
u kojoj su minuti pali 4. i 5. gol protiv GOSK-a?
na pregledu ne kazu tacno minute kada su pali ovi golovi
ako neko ima tu informaciju, molio bi za odgovor!!!

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
tm84 je napisao/la:treba mi informacija...
02. 05. 2012.
Željo-GOŠK 5:0
Strijelci:
1:0 - Svraka 15. (Selimović),
2:0 - Adilović 28.( Stanić),
3:0 - Nyema 47. (E. Čolić),
4:0 - Bekrić 52. (Stanić),
5:0 Zeba (71.).
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ocekujem 5.000, sve iznad bi me obradovalo, ali treba opet biti realan pa i ne ocekivati nesto specijalno. Ove sezone 8.000 osim derbija nismo i imali. Jedino protiv Travnika 7.000, kada su momci iz udruzenja odradili marketing boli glava. Danas je Srijeda, plus ima finale evropa lige veceras, tako da je 5.000 i vise nego dobra posjeta. Ne traba jos zaboraviti s kim igramo, a znamo svi dobro iz zadnjih iz prijasnjih susreta sa Slavijom da je posjeta bila katastrofalna. Jbg
Mozda tek protiv Kozare ako uzmemo kup, mogu ocekivati sigurno 12.000+. Ispod bi bilo sramotna, ali sta sve ove sezone nije bilo sramotno kada je u pitanju bila posjeta.
Mozda tek protiv Kozare ako uzmemo kup, mogu ocekivati sigurno 12.000+. Ispod bi bilo sramotna, ali sta sve ove sezone nije bilo sramotno kada je u pitanju bila posjeta.
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 09 maj 2012, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Vas dvojica vjerovatno i inače imate takav čobanski pristup sa damama. Umjesto što se ismijavate okolo i izvrćete riječi bolje bi vam bilo da i sami uradite nešto po pitanju posjete, zovite prijatelje i rodbinu da napune Grbavicu i pustite jedinu damu koja piše na ovoj temi da piše na miru.bagrcavi je napisao/la:Avanes je napisao/la:Ovo mi zvuci ko zadatak iz matematike u nekom tamo razredu osnovne skole.likusa je napisao/la:Sa mnom ide 4-ro i jos plus troje iz kuce!ne ocekujem ispod 8 hiljada
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Facebook cijeli biće plavo-bijeli...
U 23:00 veceras napisi status ZELJEZNICAR SAMPION, nek pitarima bude muka, kad im cijela naslovnia bude od te tvoje rijeci !
Proslijedi dalje svojim prijateljima ovo !
U 23:00 veceras napisi status ZELJEZNICAR SAMPION, nek pitarima bude muka, kad im cijela naslovnia bude od te tvoje rijeci !
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Da hoce bit' cijeli stadion plavo bijeli veceras pa nek mi citava naslovnica bude i "Sarajevo sampion" ako treba..ipetm je napisao/la:Facebook cijeli biće plavo-bijeli...
ne proslavlja se titula da njima bude muka nego zbog nas i naseg uspjeha, kakve veze imaju oni sa nama...
kakva je situacija sa kartonima, ko vcrs ne bi smio "pozutiti"
kakva je situacija sa kartonima, ko vcrs ne bi smio "pozutiti"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Veceras ce biti oko 5000-6000... Nadam se da ce uprava biti pametna i protiv Kozare kada se i slavi titula staviti besplatan ulaz, jer samo u tom slucaju ima da gori slavlje poslije, inace rinaka kao i zadnji put...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Meshko91, ŠTA_JE i 52 gosta.