Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Smijurija od trenera.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Lose bas.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
"Mislim da se šale", kaže Sarri pa dodaje: "Mi smo jedan od najjačih timova u tamičenju, ali postoje i jače ekipe u Evropi od nas u ovom momentu. Osim toga, tu je barem 10 ekipa kojima je primarni cilj da do kraja sezone osvoje Ligu prvaka."
"Mi spadamo u tu grupu, ali za razliku od trofeja u Italiji kojeg smo dužni osvojiti, Liga prvaka je više san nego cilj", kaže Sarri.
On poručuje da postoji mnogo ekipa koje finansijski stoje bolje od Juventusa.
"Juventus nije dužan osvojiti Ligu prvaka, jer postoje finansijski jači klubovi, koji imaju više prihoda, tako da je naš jedini pritisak da pokušamo i pokušat ćemo", kaže Sarri.
Tuga i jad kada shvatis ko sve ima mogucnost da bude trener Juvea...
"Mi spadamo u tu grupu, ali za razliku od trofeja u Italiji kojeg smo dužni osvojiti, Liga prvaka je više san nego cilj", kaže Sarri.
On poručuje da postoji mnogo ekipa koje finansijski stoje bolje od Juventusa.
"Juventus nije dužan osvojiti Ligu prvaka, jer postoje finansijski jači klubovi, koji imaju više prihoda, tako da je naš jedini pritisak da pokušamo i pokušat ćemo", kaže Sarri.
Tuga i jad kada shvatis ko sve ima mogucnost da bude trener Juvea...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nekad si mogao makar da sanjas kod ovakvih rezultata da cemo preokrenuti, znalo se desiti. Sad molis Boga samo da ne primimo jos koji i da neka eventualno zaluta u gol Lyona. Ovdje stvarno treba cistku napraviti...kako god sezona zavrsila. Nakrcali smo se placenicima i otpadom drugih, uopste se vise ne gleda karakter igraca koji se dovode, a to je nekad bilo glavno obiljezje Juventusa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Gadi mi se kako smo losi cijelu sezonu, osim deranja shintera
- forza_juve
- Kontakt:
Mozda potajno bojkotuju ovu ublehu, cini mi se da izadju cisto radi reda da odigraju utakmicu. Moram u 5 ujutro ustat na posao i opet gledam Sandra koji se pretvorio u Asamou, Rabiota koji je upropastio sve sto se moglo upropastit, ostale mi se ne da nabrajati. Nadam se da je Agnelli ispusio steku cigara na pauzi i napokon uvidio neke stvari
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Nece Agnelli prstom maknut jer je egoista koji ce htjeti da dokaže da je u pravu sto je doveo ovu ublehuforza_juve je napisao/la: ↑26 feb 2020, 22:05Mozda potajno bojkotuju ovu ublehu, cini mi se da izadju cisto radi reda da odigraju utakmicu. Moram u 5 ujutro ustat na posao i opet gledam Sandra koji se pretvorio u Asamou, Rabiota koji je upropastio sve sto se moglo upropastit, ostale mi se ne da nabrajati. Nadam se da je Agnelli ispusio steku cigara na pauzi i napokon uvidio neke stvari
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa da, jer si imao instituciju od trenera. Konacno dobro rezonujesBuffonGigi je napisao/la: ↑26 feb 2020, 22:03Nekad si mogao makar da sanjas kod ovakvih rezultata da cemo preokrenuti, znalo se desiti. Sad molis Boga samo da ne primimo jos koji i da neka eventualno zaluta u gol Lyona. Ovdje stvarno treba cistku napraviti...kako god sezona zavrsila. Nakrcali smo se placenicima i otpadom drugih, uopste se vise ne gleda karakter igraca koji se dovode, a to je nekad bilo glavno obiljezje Juventusa.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Bar 2 nicka prije
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Ovo je bas fudbal samo da se odigra utakmica nebitan je rezultat,mislim na igrace jer ovako mrtva igra nije vidzena ove godine ovako smokljavo, nezainteresirano,losi pasovi,spavanje kod prijema lopte.
Boze spasi nas tuge nek ispadnu da se ne patimo ko da smo norvic **** te h...đ
Boze spasi nas tuge nek ispadnu da se ne patimo ko da smo norvic **** te h...đ
Zadnja izmjena: OdmutNicaze1988, dana/u 26 feb 2020, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- JarnoTrulli
Agonija. Sad bezidejno kruzit 25 min, ljudi ce kontru slozit, otic na 2:0, ali nisu svjesni da je uzvrat u martu. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- forza_juve
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mislim da Sarri nece docekati proljece...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
- MysticAladin
- Kontakt:
Rabiota treba poslat u primaveru da trenira sa njima
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- JarnoTrulli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ramsey ovom crncu govori You hit me, na snimku se tacno vidi da svom snagom udara Ramseya i onda pada 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.