FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
kad navijaci budu mogli da dodzu do izrazaja onda ce biti 15 000 ,onih 12 000 od prije 2 godine ne vole zelju danas nista manje nego u tom periodu ,neke stvari moraju doci na svoje da tribinama da bi ti ljudi rekli e idemo na utakmicu a ne ostali kucama 
Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.
A onda derbi i finale kup-a.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cak i remi sa Slavijom veceras je dovoljan za tituleElegant je napisao/la:Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.![]()
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ma kakav korak, mogu nam je dati odmahElegant je napisao/la:Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.![]()
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
STA BA ???? pa mi smo sampioni ako pobjedimoElegant je napisao/la:Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.![]()
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Ma kakav bod, mi ćemo večeras sva tri i onda smo rahat 
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.![]()
Pobijedit Slaviju i neka slavlje pocne
koji igraci ce propustiti mec sa slavijom? Jel ima kantonirani itd... Hvala.
Tako da je to ustvari "+10"zlaya_tm87 je napisao/la:Ma kakav korak, mogu nam je dati odmahElegant je napisao/la:Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.![]()
A onda derbi i finale kup-a.sto kaze tech, i sa remijem osiguravamo titulu jer bi imali 9 bodova vise (3 tekme do kraja) od Sirokog od kojeg imamo bolji medjusobni odnos i gol razliku
Ali naravno, nema ništa od toga jer veceras Slavija pada svakako, a Željo do kraja ne može i nece izgubiti
propustit ce oni koji ne budu igrali, to je sigurnoMrAmani96 je napisao/la:koji igraci ce propustiti mec sa slavijom? Jel ima kantonirani itd... Hvala.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
eehh to nisam znao... hvalaLenBias je napisao/la:propustit ce oni koji ne budu igrali, to je sigurnoMrAmani96 je napisao/la:koji igraci ce propustiti mec sa slavijom? Jel ima kantonirani itd... Hvala.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Da zaključimo: Za titulu je dovoljan i remi, ali remi nikog ne zanima, lepršava igra i ubjedljiva pobjeda za titulu je ono šta želimo da gledamo večeras.
Amaru i igracima je remi u Dolini zabranjena rijecNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Da zaključimo: Za titulu je dovoljan i remi, ali remi nikog ne zanima, lepršava igra i ubjedljiva pobjeda za titulu je ono šta želimo da gledamo večeras.
mi smo joint unioni mi smo raja sa juga
nama je trava druga majka nama je zeljo svetinja
mi smo joint unioni a grbavica nas je hram
tamo dolazim ja cesto da sa rajom zarolam
a kada na teren izadje nam zeljo
juzna tribina cijela zapjeva
neka ga pusi malo sarajevo
nama je zeljo svetinja jedina
Odoh gledat ŠAMPIONE a poslije prcanje malenih.......
nama je trava druga majka nama je zeljo svetinja
mi smo joint unioni a grbavica nas je hram
tamo dolazim ja cesto da sa rajom zarolam
a kada na teren izadje nam zeljo
juzna tribina cijela zapjeva
neka ga pusi malo sarajevo
nama je zeljo svetinja jedina
Odoh gledat ŠAMPIONE a poslije prcanje malenih.......
Jer si JEDAN JEDINI...........
[youtube][/youtube]
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
titula je rjesena!!!! ali bez obzira, treba svih 5 utakmica pobjediti do kraja!!! sada svim silama unistiti slaviju i onda cuvati glavne igrace za siroki, znaci poslati drugi sastav protiv hinja i pobjediti ih sa 3-4 razlike.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
kada je uzvrat kupa ?
tm84 je napisao/la:titula je rjesena!!!! ali bez obzira, treba svih 5 utakmica pobjediti do kraja!!! sada svim silama unistiti slaviju i onda cuvati glavne igrace za siroki, znaci poslati drugi sastav protiv hinja i pobjediti ih sa 3-4 razlike.
ako je rijesena dje ti je u potpisu
ŽELJEZNIČAR: Gušo, B. Čolić, Kvesić, Vasilić, Bogičević, Svraka, Nyema, Jamak, Bekrić, Adilović i E. Čolić.
ZEBA odmara
ZEBA odmara
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !